Vågen: Facebooks nya kryptovaluta💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Facebook är en av de viktigaste plattformarna i den digitala världen. Sådan har nivån på denna plattforms betydelse och tillväxt varit att den idag har beslutat att främja en ny innovation för framtiden, Vågen.

Detta sociala nätverk har blivit en av de mest besökta platserna i världen, med ett stort antal användare och även företag som utnyttjar alla sina verktyg. Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om Vågen, den nya kryptovalutan som kom för att tävla ansikte mot ansikte med Bitcoin.

✨ Vad är Vågen?

Det bästa sättet att definiera Vågen är det Det är en kryptovaluta som, precis som andra på marknaden, bygger på ett Blockchain-system. Detta innebär att den har en serie matematiska problem och komplexa algoritmer bakom sig.

Detta gör Vågen låter dig utföra alla typer av operationer enkelt och snabbt . Du kan göra transaktioner, till exempel överföringar eller göra betalningar och inköp mycket snabbt och nästan direkt. Detta beror på att det, eftersom det är en digital valuta, inte kräver hela processen bakom vilken pengarna måste röra sig.

steem

Skillnader mellan vågen och andra kryptovalutor

Enligt samma information från Facebook skiljer sig denna kryptovaluta från resten i dessa punkter:

 • För att minska kryptovalutans volatilitet, Facebook kommer att stödja dem genom en fond som integrerar försäkringstillgångar och pengar som dollarreserver. . I grund och botten kommer det att stödja konventionella pengar.
 • Blockchain bakom Vågen kommer att ha en optimerad kod, detta i syfte att effektivisera processerna bakom denna valuta. Dessutom detta Det gör det möjligt att minska provisioner och väntetider vid validering av transaktioner.
 • I syfte att garantera användare kommer denna kryptovaluta att få stöd av en förening, den Vågen Association. Detta består av grundande medlemmar som: PayPal, MasterCard, Visa, Spotify, Uber, Vodafone och riskkapitalbolag.
 • Som om det inte var tillräckligt, kommer Vågen att vara speciellt optimerad för att fungera på mobiler. detta i syfte att göra denna kryptovaluta mycket mer tillgänglig för användare , utan behov av specialiserad datorutrustning eller med stora hårdvaru- och programvarubehov.

✨ När kan jag köpa pund?

För närvarande har Libra-projektet ännu inte kommit fram helt, eftersom det är i utvecklingsfasen. Enligt uppgifter från Facebook hade projektet fram till 2020 redan gjort goda framsteg, men inte tillräckligt för att gå på marknaden.

Och faktum är att det fortfarande saknas detaljer som mobilapplikationen som kommer att vara ansvarig för att hantera Vågen enkelt från vilken mobil enhet som helst. Denna applikation fungerar som ett slags plånbok så att du kan utföra alla typer av operationer , från köp till försäljning eller betalningar med det.

✨ Vad kallar oss Vågen uppmärksamhet

 

Vi kan säga att det finns några punkter som väcker vår nyfikenhet på Vågen. Här kommer vi att försöka berätta för dig att det är dessa 5 poäng som hoppar för våra ögon och får oss att se mot Mark Zuckerbergs nya projekt.

 • Mobiloptimering: De flesta digitala valutor är vanligtvis inte särskilt tillgängliga eftersom det är nödvändigt att fungera via en mäklare för att nå dem. Istället, Mark har gjort det till sitt mål att göra Vågen mycket mer universell göra tillgång till kryptovalutor mer demokratisk för alla användare.
 • Data mining: Ingenting har nämnts om Blockchain data mining för att generera kryptovalutor. Vi måste komma ihåg att dessa fungerar under en mekanism där en kryptovaluta frigörs när man dechiffrerar ett kodpussel. För tillfället vet vi inte hur detta kommer att fungera i Vågen.
 • Pundcitatet: När Bitcoin kom ut började det med låga priser, vad fick många användare att köpa det , men plötsligt steg den upp till himlen och producerade hög volatilitet. För närvarande är det inte känt vad priset kommer att varaså att det är nödvändigt att hålla ett öga
 • Myntstabilitet: Även om det redan finns fall där det finns verkligt stöd, med pengar eller tillgångar, till digitala valutor, har dessa fortfarande viss volatilitet på marknaden. Valutans stabilitet, med Facebooks finansiella styrka, kan vara mycket bra.
 • Tillämpningar: Kanske kommer vi att se i framtiden att Facebook låter dig använda Libras för att köpa via sina onlinebutiker. Eller kanske ser vi Facebook lägga till kryptovalutor som en betalningsmetod i reklamkrediter. Denna punkt är verkligen någon gissning.

✨ Är det nya Facebook-projektet pålitligt?

Vågen

 

Att ha ett stort företag som Facebook bakom dessa typer av projekt ger användaren säkerhet. Och det är inte samma sak att lita på en kryptovaluta som lanserats av en rysk hacker än en som lanserades av Facebook och stöds av Visa, MasterCard, PayPal eller Uber.

Också, Införandet av stödfonder för valutan visar sig vara en mycket viktig funktion. Att ha en fond med säkra tillgångar och pengar gör valutan mer stabil och mindre volatil vilket kan göra den mycket mer attraktiv.

Naturligtvis är det värt att komma ihåg att inte allt som lyser är tid, eftersom många gånger dessa digitala valutor visar sig vara mer instabila än förväntat. Vågen kunde inte bli av med denna volatilitet heller. , eftersom det på ett eller annat sätt har samma natur som andra kryptovalutor.

Vad vi rekommenderar att du tar detta projekt med försiktighet eftersom ingenting är skrivet ännu, det finns ingen officiell lansering eller aktiva användare. Så som med alla tillgångar och investeringar måste du gå försiktigt, utvärdera alternativen väl och fatta beslut som är analytiska, baserat på verkliga data.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Vågen: Facebooks nya kryptovaluta💰»

 1. Genesis svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Genesis, tack för att du kommenterar Libra: Facebooks nya kryptovaluta💰. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *