Skatteparadis för bedragare

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Skatteparadis är kända för att vara länder där skatteregleringen är mycket slapp, det vill säga att du knappast debiteras skatter eller provisioner av regeringen. Även om detta kanske låter attraktivt, är skatteparadis i själva verket lämpligt för penningtvätt och bedrägeri.

Bedrägliga mäklare eller scrámmers har i dessa skatteparadis hittat ett sätt att undvika regler och verka olagligt. Det är därför vi här kommer att berätta vilka som är de vanligaste skatteparadisen för bedrägliga mäklare, samt hur man identifierar dem.

HatVad är skatteparadis? ✨

Vi kan definiera skatteparadis som nationer eller platser där företag som försöker betala mindre skatt hittar sin tillflykt. Dessutom har många av dessa tillflyktsort mycket mer avslappnade krav på att registrera ett företag som mindre pappersarbete och information som gör skatteparadis också till en fristad för integritet.

Problemet i skatteparadis är att de tenderar att låna sig till penningtvätt, narkotikahandel och skatteflykt. Genom att kräva färre krav för att registrera ett företag, samt genom att ta ut mindre skatter, uppmuntras bedrägliga företag.

Skatteparadis

➡Fördelar med skatteparadis för företag✨

En av de tydligaste fördelarna med skatteparadis är minskningen av betalningen av skatter. Detta beror på att i dessa paradis går betalningen av skatt vanligtvis från 15% (i vilket land som helst) till 3%, vilket utan tvekan innebär skattebedrägeri.

Många av dessa paradis erbjuder företagets maximala diskretion och anonymitet, vilket kan innebära en stor fördel när man tar hand om din information, även om den inte är det.d. Enligt experter ger detta utrymme utrymme för brottslingar att arbeta med frontföretag.

Ow Hur påverkar de dig? ✨

Du bör veta att en skatteparadis har allvarliga skador på företagens, ländernas och befolkningens ekonomi i allmänhet. Det första du bör veta är att genom att betala mindre skatt begår företag orättvis konkurrens genom att sänka sina priser, men olagligt.

Dessutom främjar dessa typer av paradis koncentrationen av välstånd och förhindrar andra från att växa rättvist. En annan punkt är att företag, genom att betala mindre skatt, slutar samarbeta i tillväxten och utvecklingen av samhället som omger dem.

Ett annat sätt på vilket en mäklare i en skatteparadis påverkar dig är att risken för att de är ett bedrägeri eller kreditkort är mycket högre. Kom ihåg att dessa paradis döljer information och har mycket få regler så att något bedrägligt företag kan bedriva verksamhet utan begränsningar.

Detta ökar riskerna för bedrägeri och stöld av information och data, förutom att det är omöjligt att vidta rättsliga åtgärder i ett land utan begränsningar.. Det finns inget användarskydd eller garantier för att backa investerarnas pengar vilket ökar risken för bedrägerier.

➡4 skatteparadis som används mest av Escrámmer-mäklare✨

Det första du bör veta är att det finns mäklare som är registrerade i dessa paradis, men att de är tillförlitliga. Detta görs normalt för att ha en bas för verksamheten på en ny kontinent, till exempel Amerika.

Du bör också veta att det finns mäklare som, även om de inte nödvändigtvis är ett bedrägeri, är registrerade i denna typ av paradis. Detta kan vara lite misstänkt, eftersom det inte finns några regler och skydd inblandade; det är därför du bör hålla dig borta från den mäklaren.

 • Belize

Även om Belize är en av de mest pålitliga skatteparadiserna, eftersom dess tillsynsorgan har en bra struktur, krav och till och med varningar om mäklare scrámmer, Belize är också en skatteparadis. Detta beror på att driftskostnaderna på grund av skatter är mycket konkurrenskraftiga.

 • Saint Vincent och Grenadinerna

Detta skatteparadis ligger på ön med samma namn som ligger i Karibiska havet utanför Venezuela. För att registrera ditt företag är det enda som krävs en betalning på $ 300 plus en årlig betalning på $ 150.

 • Vanuatu

Vanuatu ligger nära Nya Guinea i östra Australien och är en av de mest kända skatteparadiserna. Även om det finns vissa krav för att reglera företag, krävs i realiteten inte information som uppgifter om företagets historia eller verifiering av dess verksamhet.

 • Islas Marshall

Återigen hittar vi en uppsättning öar, bara den här gången i Mikronesien i Stilla havet. För att registrera dig som mäklare i detta land behöver du bara 100.000 XNUMX $. Här hittar vi många registrerade scrámmer-mäklare på grund av brist på regler.

Skatteparadis

OwHur identifierar du en Scrámmer Broker registrerad i en? ✨

Att identifiera en mäklare som är registrerad i en Scrámmer är mycket viktigt för att undvika att bli offer för bedrägeri. Dessa tre poäng hjälper dig att veta om din mäklare är registrerad i en skatteparadis så att du kan köra om det behövs.

 • Adress: Gå till villkoren och hitta den adress som mäklaren registrerade sig med. Klistra sedan in den i kartor och kontrollera att den inte motsvarar någon av de befintliga skatteparadisen. Om så är fallet, se upp för mäklaren.
 • Registrerings- eller licensnummer: Reglerade mäklare fungerar under ett registrerings- eller licensnummer som används för att identifiera dig i det regleringsorgan där du registrerade dig. Leta efter det numret i mäklarens juridiska avsnitt och kolla på regulatorns webbplats för att se om det faktiskt är registrerat.
 • Övrig information: SOm du bara hittar en legend som säger landet där det registrerades eller där det verkar, eller om du helt enkelt inte hittar denna information, måste du fly. Detta beror på att bristen på data eller deras tvetydighet kan vara ett tecken på bedrägeri.
DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Skatteparadis för bedragare»

 1. Mateo svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, tack för att du kommenterar Skatteparadis för bedragarmäklare. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *