Vad Àr kryptovalutor?

Du har förmodligen hört talas om kryptovalutor, kryptovalutor, eller kanske har du hört dess namn pÄ engelska, kryptovalutor. Du kanske ocksÄ har hört dem med namnet digitala valutor eller helt enkelt altcoins (det bör noteras att altcoins alla Àr andra kryptovalutor Àn de mest populÀra, Bitcoin).

 

Kryptovalutor och kryptovalutor

 

Tja, du undrar nog, vad Àr dessa kryptovalutor? LÄt oss ta till exempel den mest populÀra, Bitcoin. Bitcoin (eller egentligen nÄgon av de digitala valutorna) Àr ett vÀxlingsmedel, precis som vilken valuta som helst, till exempel dollarn. Men utformad för att kunna bytas digitalt, och detta Àr möjligt pÄ grund av principerna för kryptografi (dÀrav namnet, kryptokurvor). Kryptografi anvÀnds för att pÄ ett sÀkert sÀtt kunna utföra transaktioner och skapa nya valutor.

Den första kryptovalutan som skapades var Bitcoin 2009. Och sedan dess har dess popularitet inte slutat vÀxa. Och intresset Àr inte bara en del av entusiasterna för den nya tekniken, utan ocksÄ av handlare eller ekonomer. Varför blir de sÄ populÀra? Vi tror att det beror pÄ att med denna typ av valuta Àr det möjligt att utföra transaktioner över hela vÀrlden, utan att behöva utföra den vanliga valutavÀxlingen. Eftersom kryptovalutan i Är övertrÀffade barriÀren pÄ 2000 USD har dess popularitet inte slutat vÀxa.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Ett annat mycket intressant faktum om kryptovalutor och som visar ökningen av deras popularitet Àr att de i början bara kunde anvÀndas i internet- eller onlinetransaktioner. Nu Àr det ocksÄ möjligt att köpa i "den verkliga vÀrlden", det vill sÀga i fysiska butiker som accepterar betalning med Bitcoins.

För att hÄlla det enkelt Àr kryptovalutor en valuta, till exempel dollar eller euro, men de bestÄr av kodrader med monetÀrt vÀrde.

Vilka Àr nÄgra av fördelarna med kryptovalutor?

-Betala inte transaktionskostnader av nÄgot slag, eller mycket, mycket lÄga avgifter

-Det finns ingen förmedlare som hanterar dina pengar (som en bank), det betyder ocksÄ att nÀr vi betalar fÄr vi inte skriva under eller ange en pin- eller kortkod, utan en kod som bara vi kÀnner och ingen annan

-De överförs mellan anvÀndare, det finns inga banker eller mÀklare som mellanhÀnder

-Du kan anvÀnda dem över hela vÀrlden

-DET ÄR DITT, det finns inget elektroniskt system dĂ€r dina pengar sĂ€tts in. Ta Paypal till exempel, om företaget av nĂ„gon anledning beslutar att "frysa" ditt konto, har de befogenhet att göra det. Med kryptovalutor har du ditt lösenord och ingen annan

Och vad tycker du om kryptovalutor?

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annonsera med oss

21 kommentarer om «Vad Àr kryptovalutor eller kryptovalutor?»

 1. Marcelo svar

  Vilken plattform rekommenderar du att jag tjÀnar pÄ att investera i kryptovalutor?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcelo, att du fÄr vinst beror pÄ din skicklighet som handlare och att du Àr hos en seriös mÀklare som inte lurar sina kunder.

   Jag rekommenderar att du tittar pÄ den hÀr lÀnken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Flera kunder har talat bra om XM Broker till oss

   HĂ€lsningar.

 2. ENSAMHET PARRA PALLARES svar

  Hej, jag Àr Soledad Parra: kan du ge mig din Äsikt om trade360?

 3. Jose Maria Allo svar

  Kan nÄgon berÀtta om WDC Markets?

 4. sara svar

  Hej, vad sÀgs om nÄgon skulle kunna informera mig om att sÄdant Àr fx trading för skojs skull eller att du rekommenderar mig?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sara, har du webbplatsen för detta företag?

 5. Jesus Manuel Palomares Villalva svar

  HEJ, JAG ÄR JESUS ​​MANUEL PALOMARES VILLALVA E -POST [e-postskyddad]
  mx, starta ett konto med numret 8995419 och sÀtt in pÄ dagen 01-2-19 ett annat spel pÄ oss 250.00 och jag har inte fÄtt information frÄn det tidigare kontot och dÀrför vet jag inte om de ökade beloppet som jag skickade dem, Jag vet ingen information, vad mÄste jag göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, vilket företag pratar du om?

   HĂ€lsningar.

 6. Elijah Sivila svar

  Jag vill investera i kryptovalutor, de skulle vara sÄ snÀlla att vÀgleda mig och rekommendera en pÄlitlig mÀklare
  Tack

 7. Ricardo svar

  HallĂ„ dĂ€r. NĂ„gon som vet nĂ„got om Lionsbit? Är det reglerat eller Ă€r det pĂ„litligt? De arbetar med kryptovalutor. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, i sÄ fall rekommenderar vi att du gÄr igenom avsnittet Lionsbit, och om du kan, berÀtta för oss hur du hittade dem, en hÀlsning.

 8. Jorge Adame Herrera svar

  Vad eller hur kan jag Ätervinna mina tillgÄngar frÄn en investeringsplattform som inte uppfyllde mina förvÀntningar, jag har försökt ÄterstÀlla mina tillgÄngar och jag har inte lyckats, under den tid jag arbetade lyckades jag fÄ vinster och vid behandling av uttag som jag aldrig uppnÄdde det, jag har lite tid att lÀmna plattformen men jag har tillgÄngar för cirka 7500 usd och det Àr dags att jag inte har kunnat rÀkna med det beloppet som Àr mitt, kan du hjÀlpa mig att rÀdda det, jag har redan skickat min begÀran via mejl och jag har inte fÄtt nÄgot svar, för uttagen uppfyllde jag de krav som efterfrÄgades av mig och jag har inte fÄtt nÄgot.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, det du berÀttar Àr typiskt för bluffmÀklare, tyvÀrr kan du nÀmna företagets webbplats? Med vÀnliga hÀlsningar

 9. Veronica svar

  HallÄ dÀr! Jag började nyligen undersöka investeringar i kryptovaluta. Enligt din erfarenhet, skulle du rekommendera nÄgon sÀrskilt?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Verónica, vi rekommenderar att du arbetar med en reglerad mÀklare, hÀr kan du lÀsa rÄd om hur man vÀljer en mÀklareNÀr det gÀller vilken kryptovaluta vi ska arbeta med Àr vi inte riktigt inne pÄ Àmnet, sÄ vi skulle inte veta vilken att rekommendera, hÀlsningar.

 10. Vladim svar

  HĂ€lsningar!
  Kan du berÀtta om kryptovalutan onecoin och företaget onelife?
  Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Vladdim, vi fokuserar verkligen pÄ mÀklare som erbjuder kryptovalutor eller andra instrument, men Onelife Àr inte en mÀklare, sÄ vi skulle inte veta om vi ska rekommendera det eller inte, i alla fall kan du vÀnta pÄ kommentarer frÄn andra kunder, hÀlsningar.

 11. sacha svar

  bra inlÀgg tack för förklaringen, jag har nÄgot investerat i litecoins och för nÀrvarande mÄr jag vÀldigt bra.

  hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *