Kommentarer till The Trading Club

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Handelsklubben (kallas Ă€ven elclubdeltrading.com), Ă€r en investeringskurs online. Rekommenderas Trading Club verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ The Trading Club. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ Kursen nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, kursen nĂ€mner att baseras pĂ„: inte nĂ€mns.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av El Club del Trading, i det hÀr fallet hittade vi inte information som tyder pÄ att det finns olika typer av konton.


La plattform att fungera som Trading Club erbjuder Àr: inte nÀmnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som The Trading Club tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

El Club del Trading webbplats
El Club del Trading webbplats

Trading Club tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Handelsklubben |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: elclubdetrading.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt frĂ„n webbplatsen.

 

>>> Bedömning pÄ Handelsklubben <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Handelsklubben Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en helt okÀnd kurs och inte nÀmner vilket företag som driver den eller varifrÄn vi dessutom vet att dessa kurser vanligtvis samlar bedrÀgliga mÀklare som lockar kunder till dem. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om El Club del Trading? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «The Trading Club: Betyg och kommentarer»

 1. cristian svar

  Vi köpte den hÀr kursen med min bror och det var till ingen nytta för oss, jag förvÀntade mig verkligen nÄgot annat, det Àr vÀldigt ofullstÀndigt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Cristian, tack för att du kommenterar El Club del Trading. Denna mÀklare / skola Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, de övertygar dig att investera i mÀklare som Àr ett bedrÀgeri, verksamheten Àr inte verklig, de lÀgger inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i detta företag eller med vilken mÀklare de Àr anslutna.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren / skolan första gÄngen?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *