Kommentarer till The Trading Club

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Handelsklubben (kallas även elclubdeltrading.com), är en investeringskurs online. Rekommenderas Trading Club verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på The Trading Club. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Kursen nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att baseras på: inte nämns.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av El Club del Trading, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.


La plattform att fungera som Trading Club erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som The Trading Club tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

El Club del Trading webbplats
El Club del Trading webbplats

Trading Club tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Handelsklubben |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: elclubdetrading.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på Handelsklubben <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handelsklubben är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt okänd kurs och inte nämner vilket företag som driver den eller varifrån vi dessutom vet att dessa kurser vanligtvis samlar bedrägliga mäklare som lockar kunder till dem. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om El Club del Trading? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «The Trading Club: Betyg och kommentarer»

 1. cristian svar

  Vi köpte den här kursen med min bror och det var till ingen nytta för oss, jag förväntade mig verkligen något annat, det är väldigt ofullständigt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för att du kommenterar El Club del Trading. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de övertygar dig att investera i mäklare som är ett bedrägeri, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i detta företag eller med vilken mäklare de är anslutna.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren / skolan första gången?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.