Kommentarer om Elcomercio24

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Trade24 (kallas Ă€ven elcomercio24.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Elcomercio24 att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om Elcomercio24 ✅, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Elcomercio24 ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: 8 DOTS LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Elcomercio24, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 500, 24/7 support, 1 till 1 grundutbildning, grundutbildningscenter, obegrĂ€nsad handelsdashboard.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 2.000, 24/7 support, 1 till 1 grundutbildning, grundutbildningscenter, obegrĂ€nsad handelsdashboard, handelssignaler, personlig kontohanterare.

Diamantkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, 24/7 support, 1 till 1 grundutbildning, fullstĂ€ndigt utbildningscenter, obegrĂ€nsad handelsdashboard, handelssignaler, personlig kontohanterare.

VIP-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 50.000, 24/7 support, 1 till 1 grundutbildning, fullstĂ€ndigt utbildningscenter, obegrĂ€nsad handelsdashboard, handelssignaler, personlig kontohanterare, 1 till 1 utbildning med trader pro.

Elcomercio24 kontotyper
Elcomercio24 kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Elcomercio24 erbjuder Àr: plattform Trade24.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Elcomercio24 tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Elcomercio24 webbplats
Elcomercio24 webbplats

Elcomercio24 tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: nÄgra live -diagram, kampanjer, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

🟱 Annan information om Trade24 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: elcomercio24.com

📞 Telefonnummer: + 441518081012

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Elcomercio24. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning pÄ Trade24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Trade24 Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom nÀr vi letar efter recensioner om Elcomercio24 hittar vi mÄnga som Àr negativa och har kul med denna mÀklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juli 2021 BCSC (British Columbia) tillagt ElComercio24 till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till BCSC: s varning frĂ„n juli 2021 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 tillĂ€gget FI.SE (svenskt tillsynsorgan) ElComercio24 till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till FI.SE September 2021 varning ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes CNMV ElComercio24 till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV advertencia oktober 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Elcomercio24? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Elcomercio24: Betyg och kommentarer»

 1. Yvonne svar

  Skicka inte dem nÄgra pengar det Àr en bluff. Först vill de ha minst 250 euro, sedan inom 1 vecka har detta vuxit till 469 euro. Efter 1 vecka försökte min kontoansvarige, Nick (förmodligen inte hans riktiga namn) mycket för mig att investera 20,000 64,000 euro, och lovade att det kommer att bli 1 XNUMX euro efter XNUMX mÄnad pÄ ett garanterat system. LOL.
  NÀr jag sa till honom att jag inte investerade lÀngre var han inte lika vÀnlig och sÄ smÄningom avslutades samtalet.
  Jag begÀrde uttag den 18 augusti och vÀntar fortfarande. Telefonnumret pÄ webbplatsen fungerar inte och e -postmeddelandet har returnerats utan leverans. De har ett online -formulÀr men det Àr omöjligt att veta om mitt meddelande har tagits emot. WhatsApp -numret för Nick Àr +436508173965, eller det andra numret jag har Àr +43 720145115

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Yvonne, tack för att du delar din erfarenhet med Elcomercio24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Carmen Rosa Diaz Batista svar

  Hej
  Jag vill fÄ tillbaka mina pengar frÄn denna elcomercio24 -plattform och jag vet inte hur jag ska göra. . Eftersom min mÀklare inte kontaktar mig ... Vilka steg mÄste jag följa eftersom de inte vill förklara.
  Genom vilken plÄnbok gör jag det utan att mitt konto blockeras?
  Med vÀnliga hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carmen, tack för att du delar din erfarenhet med Elcomercio24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 3. Ama svar

  De Àr professionella bedragare, commerce24 ringer dig bara dagligen för att be dig om mer pengar och mer pengar och mer pengar och att du ska sÀtta in mer och mer och mer

  Men om du vill dra tillbaka blir de dumma, de respekterar dig och om de inte kan övertyga dig om att inte dra tillbaka blockerar de helt enkelt dina samtal och de svarar dig aldrig igen, jag har inte fÄtt svar pÄ en telefon pÄ mer Àn 1 mÄnad, jag försökte frÄn ett nytt nummer, De behandlade mig, men nÀr de mÀrkte att det var jag, behandlade de mig aldrig igen

  de Àr elÀndiga tjuvar som förtjÀnar att tillbringa Är i fÀngelse, de har stulit mycket pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mistress, tack för att du delar din erfarenhet med Elcomercio24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 4. Juan G. svar

  De vill inte lÀmna tillbaka mina pengar, först hade de talat underverk till mig, men jag ser vad de Àr

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Elcomercio24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *