Annonsera med oss

Kommentarer om Elcurrency

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Elcurrency (kallas även elcurrency.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Elcurrency för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Elcurrency ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Elcurrency ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Noberg LP, FM Consulting och Hello Technology LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna, Marshallöarna och Skottland. Även om vi tvivlar på basen i Skottland, bör den, om den är sann, ha regleringen av Storbritannien (FCA), vilket inte verkar hända, så vi tror att basen för Elcurrency i Skottland kanske inte är verklig.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att det inte nämner något om att vara ett reglerat företag, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Elcurrency erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Silverkontot, Guldkontot, Diamantkontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Silverkonto- Minsta 500 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, en-mot-en-utbildning, utbildningscenter.

Guldkonto- Minsta 2.000 24 $ insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, utbildningscenter, handelssignaler, personlig kontoansvarig.

Diamantkonto- Minsta 10.000 24 $ första insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, omfattande utbildningscenter, obegränsad handel signaler, personlig kontoansvarig.

VIP-konto- Minsta 50.000 24 $ första insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, omfattande utbildningscenter, obegränsad handel signaler, personlig kontoansvarig.

Typer av valutakonton
Typer av valutakonton

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Elcurrency -erbjudanden är: egna av Elcurrency.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Elcurrency tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Elcurrency-webbplats
Elcurrency-webbplats

 

Elcurrency tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som Elcurrency erbjuder, några live -diagram, några utbildningsvideor, inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Elcurrency

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.elcurrency.com

Telefonnummer: + 43720775153

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Elcurrency. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Värdering på valutan <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Elcurrency -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Marshallöarna), det är en oreglerad mäklare, när vi letade efter andra recensioner eller utvärderingar om Elcurrency hittade vi väldigt få (och mycket nyligen), vad som får oss att tro att det är ett "nytt" företag och mestadels negativa utvärderingar.

 

Av dessa skäl anser vi att Elcurrency inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : enligt kundmeddelanden från Elcurrency, den här mäklaren är kopplad till mäklaren PIBEXA, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FMA (Österrike) Elcurrency till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen maj 2021 ⚠️

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Elcurrency? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

49 kommentarer om «Valuta: Betyg och kommentarer»

 1. Manuel Nieto svar

  Vad jag har läst är jag en annan användare som har blåst 250 euro. Jag är i samma position, de kallar mig för att investera mer pengar, men inget för att återställa det som investerades.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du skrev och gav oss informationen om Elcurrency. Valutamäklaren är en SCAM, är en mäklare ingen reglering, inget pålitligt, de säger att de är i Saint Vincent och Grenadinerna och på Marshallöarna som just har kommit in på den SVARTA listan över skatteparadis, skicka dem aldrig pengar annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.
   ⛔ Observera ⛔: enligt meddelanden från Elcurrency -klienter är denna mäklare länkad till PIBEXA -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Ibland kan det juridiskt (med professionella) återställas men du måste vara tålamod och du har inget garanterat. Prova vårt alternativ, det kan vara positivt på kort tid.

   Hälsningar.

 2. Alberto svar

  Genom en agent vid namn Isabel Carbo började jag med en investering på 250 dollar som de krävde med ett kreditkort, i början gjorde de små operationer, den här personen ringde mig envisande för att sätta in större belopp. tills du får investera $ 6450 mer genom en överföring till det här kontot:

  Mottagarens namn: LLC PROXO GROUP
  Adress: Jal-23, 70-44, Bishkek, Kirgizistan
  Land: Kirgizistan
  Stad: Bishkek
  Mottagarbank: Bank of Asia CJSC
  Adress: Bishkek
  Land: Kirgizistan
  Stad: Bishkek
  Kreditkonto: 1117701200215526
  Kodtyp: SWIFT
  Kod: ASCJKG22

  Med vilken jag efter de påstådda vinsterna hade ett saldo på 10250 XNUMX till vilket han skickade ett kontrakt till Crypto Assets Fund - Pibexa.com
  INVESTERINGSAVTAL - - "NO DE ELCURRENCY" med detta förslag (jag kopierar):

  Kund,
   Investeringsperioden för projektet är 2 månader.
   Tre olika projekttyper erbjuds till kunden:
  X ...  10,000.00 20,000.00 USD -investering med förväntad vinst på 30,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD
   50,000.00 200,000.00 USD investering med förväntad vinst på 250,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD
   100,000.00 450,000.00 USD investering med förväntad vinst på 550,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD

  Efter tre månader gjorde jag ett anspråk och ett saldo på US $ 33.865 dök upp på mitt konto. och den här personen ringde mig för att berätta för mig att jag skulle ta ut de totala pengarna MEN ATT JAG MÅSTE BETALA KOMMISSIONERNA FÖRHANDLAD OCH ATT DET GÅR TILL 8500 33.865 U $, till vilket jag vägrade och hävdade att de skulle dra av dem från mitt saldo och vägrade och hävdade att bankerna de kräver i förväg betalning av kommissioner till dem. Jag har alla mejl och chattkonversationer med den här personen som i slutändan uppträdde på ett mycket aggressivt sätt och hotade att om jag "INTE" betalar provisionerna skulle banken behålla mina pengar. Verkligen en bluff i all noggrannhet. Vad som nu händer är att när jag går för att se mitt konto förblir saldot detsamma till min fördel med XNUMX XNUMX U $. Jag har skickat till elcurrencys enda e -postmeddelande eftersom adresserna till den här damen är vilseledande [e-postskyddad] .
  sak som jag inte inser.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du skrev och gav oss informationen om Valuta. Valutamäklaren är en SCAM, är en mäklare ingen reglering, inget pålitligt, de säger att de är i Saint Vincent och Grenadinerna och på Marshallöarna som just har kommit in på den SVARTA listan över skatteparadis, skicka dem aldrig pengar annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.
   ⛔ Observera ⛔: enligt meddelanden från Elcurrency -klienter är denna mäklare länkad till PIBEXA -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Ibland kan det juridiskt (med professionella) återställas men du måste vara tålamod och du har inget garanterat. Prova vårt alternativ, det kan vara positivt på kort tid.

   Hälsningar.

 3. Alberto svar

  Genom en agent vid namn Isabel Carbo började jag med investeringen på 250 dollar som de krävde, i början gjorde de små operationer, den här personen ringde mig insisterande för att sätta in större belopp. tills jag får investera 6450 dollar mer genom en överföring till det här kontot som jag efter de förmodade vinsterna hade ett saldo på 10250 XNUMX till vilket han skickade ett kontrakt till Crypto Assets Fund - Pibexa.com
  INVESTERINGSAVTAL med detta förslag (jag kopierar):
  Kund,
   Investeringsperioden för projektet är 2 månader.
   Tre olika projekttyper erbjuds till kunden:
   10,000.00 20,000.00 USD investering med förväntad vinst på 30,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD
   50,000.00 200,000.00 USD investering med förväntad vinst på 250,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD
   100,000.00 450,000.00 USD investering med förväntad vinst på 550,000.00 XNUMX USD - XNUMX XNUMX USD
  Efter tre månader gjorde jag anspråk och ett saldo på 33.865 8500 U $ dök upp på mitt konto. och den här personen ringde mig för att berätta för mig att jag skulle ta ut de totala pengarna MEN ATT JAG MÅSTE BETALA KOMMISSIONERNA I FÖREGÅNG OCH ATT JAG Gick till XNUMX XNUMX U $, till vilket jag vägrade, påstod att de skulle dra av dem från mitt saldo och det nekades och hävdade att bankerna krävde betalning av dem i förväg. Jag har alla e -postmeddelanden och chattkonversationer med den här personen som i slutändan betedde sig på ett mycket aggressivt sätt och hotade att om jag betalade provisioner skulle banken behålla mina pengar.
  verkligen en bluff i all noggrannhet. Det som händer nu är att när jag går för att se mitt konto förblir saldot detsamma till min fördel med 33.865 XNUMX U $. Jag har skickat det enda supportmeddelandet för elcurrency eftersom adresserna till den här damen är vilseledande [e-postskyddad] .
  sak som jag inte inser.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du skrev och gav oss informationen om Valuta. Valutamäklaren är en SCAM, är en mäklare ingen reglering, inget pålitligt, de säger att de är i Saint Vincent och Grenadinerna och på Marshallöarna som just har kommit in på den SVARTA listan över skatteparadis, skicka dem aldrig pengar annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.
   ⛔ Observera ⛔: enligt meddelanden från Elcurrency -klienter är denna mäklare länkad till PIBEXA -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Ibland kan det juridiskt (med professionella) återställas men du måste vara tålamod och du har inget garanterat. Prova vårt alternativ, det kan vara positivt på kort tid.

   Hälsningar.

 4. Julian Guallar svar

  Hej, jag heter Julián. Jag investerade med Pibexa men det verkar som om detta bara är en av de olika plattformarna som dessa kriminella arbetar med. Jag känner igen namn som jag har läst här som Isabel Carbó som är min mäklare på Pibexa.
  Pibexa och Elcurrency är desamma. Jag måste betala en missbrukande provision för att få de erhållna förmånerna. Jag har konsulterat med människor som är engagerade i denna typ av investeringar och de sa till mig att det inte är normalt att be om en provision innan de får förmåner, provisionen diskonteras och läggs in på kontot utan vidare. Jag gjorde anspråk på denna betalningsmetod i Pibexa och de sa till mig att tack vare Covid19 ber bankerna om kommissionen först, vilket är en lögn som en katedral. Jag har all dokumentation i händerna på proffs för att se om vi kan göra något, vi får se

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julián, tack för att du skrev och gav oss informationen om Elcurrency. Valutamäklaren är en oreglerad, opålitlig mäklare, de säger att de är i Saint Vincent och Grenadinerna och på Marshallöarna som just har kommit in på den SVARTA listan över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Ibland kan det juridiskt (med professionella) återställas men du måste vara tålamod och du har inget garanterat. Prova vårt alternativ, det kan vara positivt på kort tid.

   Hälsningar.

 5. Manuel Fernandez Jimenez svar

  Mitt fall är som det i de tidigare kommentarerna.
  Det värsta är att de har sparat mitt liv.
  Jag har blivit lurad 33.000 XNUMX euro.
  Min kontakt är Isabel Carbó.
  Jag behöver pengarna för min frus behandling.
  Jag är desperat.

 6. Mariela Pilar Garcia Vives svar

  Hej, jag heter Pilar.
  Samma som de andra kommentarerna, jag har blivit lurad av BGOLDEN CAPITAL (GROUPOLO LTD)
  Av vad jag har läst här är de en del av samma grupper och de ändrar namnet som de marknadsför sig själva, de får det att se ut som om de är olika företag. I mitt fall frågade de mig mycket och mycket för att få tillbaka de första pengarna, jag litar på dem eftersom de kom från Storbritannien. Senare har jag verifierat att huvudbasen ligger i Grenadinerna. Jag har alla bankkvitton, förutom ett mejl skrivet av dem där de försäkrar mig och lovar att skydda kontot, med ett högre belopp, jag trodde på att se detta skydd och ville återställa det ursprungliga beloppet. Detta var en lögn eftersom kontot förlorade allt som fanns. Om någon vet om du kan göra anspråk eller vilken väg du ska ta, svara mig. Jag bor i Spanien.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mariela, tack för att du delar din erfarenhet med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Om det andra företaget, gör du du menar BGold Capital? På vad som kan göras, med tanke på att du är från Spanien, skulle det vara en bra idé kontakta CNMV.

   hälsningar

 7. Sebastian VERNETTA svar

  Hallå . JAG HAR OCKSÅ BITT !!!!
  Min historia är densamma som de andra jag lägger 250 e. Och en fröken vid namn Bea kontaktade mig, hon visade mig också en webbplats där jag kunde investera och meddelade också goda vinster.
  Faktum är att vi träffades vid en viss tid på dagen och när det var dags skulle det ringa en gång och lägga på så när jag hämtade det var det borta. senare var det omöjligt att ansluta till det numret.
  Faktum är att när vi kontaktade sa han alltid till mig att det bästa var att lägga mer kvantitet eller köpa kryptovalutor.
  I det ögonblick när jag redan tröttnat på så mycket insisterande planterade jag mig och sa till honom att jag inte skulle investera förrän jag såg fler resultat, kommenterade han att det inte var värt att jobba så (ett oförskämt svar)
  från det ögonblicket finns det inga fler kontakter, webbplatsen öppnas inte längre och jag kan förstå att det är slutet på historien. !! Detta lär oss att det inte finns några duros vid fyra pesetas!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl som du har kontaktats från? För icke-kontakter, försök att kontakta dem från ett nytt nummer eller e-post. På webbplatsen har vi lyckats komma in, varför säger du nej?

   hälsningar

 8. Baldomero svar

  Mig. som drabbad lider jag också av omöjligheten att ta ut mina pengar.
  Så snart jag begär att få tillbaka min insättning har de en gång svarat på ett mejl där jag ber om lite tålamod, men jag ser fortfarande inte mina pengar.
  Liksom andra kommentarer såg jag också att Alonso investerade med bra vinster. Det verkar som att allt pekar på en dålig upplevelse. Om någon känner till en möjlighet att lösa detta, om det finns ett sätt att göra ett rättsligt anspråk, skulle jag vilja veta så att jag kan starta det ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Baldomero, tack för att du delar din erfarenhet med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Har du den här annonsen du nämner från Alonso? Det här är förmodligen en falsk annons.

   hälsningar

  • Manuel Escola svar

   God eftermiddag Jag har också blivit lurad två gånger av ett kapitalsamtal och valutan nämns här, en juridisk process började med FCA och de var tvungna att betala mig mina pengar och vi stämde skadestånd till min person, nu har jag lämnat in en stämning med plattformen ELCAPITAL för detsamma men tack vare FCA kunde jag lösa ..

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Har du webbplatsen för den andra mäklaren du nämner, denna ELCAPITAL?

    hälsningar

 9. jasmin svar

  Cristian Giménez hjälpte mig som rådgivare, och han svarade på ett mycket arrogant och respektlöst sätt när jag svarade honom något som han inte gillade, jag hoppas att kontot han skapar raderas och uppgifterna som används inte används, det goda är att jag inte gjorde någon insättning, men allt verkar bluff. Skrämmande.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jasmine, tack för att du delar din erfarenhet med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 10. isa svar

  Jag har inte lyckats dra tillbaka någonting. När det gäller att upprepa är det ursäkt efter ursäkt efter ursäkt. Först är de väldigt bra men när du nämner att du vill ta ut även en del av de investerade pengarna blir de irriterade och ignorerar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Isa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 11. Maite svar

  Hej, jag är Maite igen; Jag vill tillägga till det jag redan sa igår, att i början deltog jag i en dam som jag inte kommer ihåg hennes namn men hon ringde mig från nummer 44 1223 790426, jag vet inte Jag vet inte var hon kommer ifrån; jag pratade flera gånger med henne och som sagt I början var allt normalt. Hon ringde mig även när jag var på stranden och att vi hade träffats på tisdagar kl. 0. Sedan försvann den här kvinnan och Jag började med en annan som heter Isabel, och från ett annat nummer, +4 44 20. Och när de såg att jag inte tänkte investera mer, ringde de inte mer, inte heller visas sidan med grafen, det är tomt, och det mest nyfikna är att jag ringer båda telefonerna och inte ringer, det är som om det inte fanns. 38086670 € flög.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maite, tack för att du delar din upplevelse med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Kommer du ihåg hur du började med Elcurrency?

   hälsningar

 12. Maite svar

  Hej, jag är Maite de Irún, min historia liknar; i augusti såg jag en annons som rörde sig genom datorn, där de meddelade att Rafa Nadal tjänade mycket pengar i valutan; jag ignorerade det, men några dagar senare sa de att Alonso var för jag hade tjänat mycket och att det inte var nödvändigt att investera mer än € 250 och att de gav fenomenala vinster, så eftersom det inte var mycket hoppade jag in och kontaktade valutan. com, de gav mig en nyckel för att godkänna köpet på Webtransact för € 250 vilket blev 270, enligt dem = 297,58 USD. De gav mig också ett mejl, [e-postskyddad] .com. Först var allt mycket bra, de öppnade en sida med en graf över utvecklingen av pengar. Efter några dagar sa de till mig att om jag ville tjäna mer måste jag investera mer. Tja, när jag helt och hållet vägrade slutade ringa mig och efter några dagar försvann sidan, posten och allt. Det finns inget sätt att kontakta dem. Så, låt ingen bli lurad, det är en bluff där du ser hjälplös ut, du har ingen att ringa för att protestera. Jag vägrade att investera mer.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maite, tack för att du delar din upplevelse med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 13. Mihai balica svar

  Jag började med dem för 3 veckor sedan. Efter att ha läst några människors kommentarer har jag inte längre förtroende för dem och jag vet inte hur jag ska få tillbaka min investering. Blir det en bluff? Vad kan jag göra för att få tillbaka min 250 e?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mihai, tack för att du delar din erfarenhet med Elcurrency. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om det är en bluff eller inte, försök att dra tillbaka och du kan kontrollera det själv, en seriös mäklare kan dra sig tillbaka utan att fråga någons tillåtelse, eller prata med någon, du gör det själv.

   hälsningar

 14. Änglar martinez svar

  Jag är en annan drabbad ... € 2250
  Det finns inget sätt att de kommer att betala tillbaka mig. Jag kontaktade dem om en annons från Jordi Cruz, kocken. Först € 250 som ett minimibelopp. Sedan erbjuder de dig att tjäna mer om du investerar € 2000 .... jag känner mig väldigt dum.
  Jag skulle uppskatta alla rekommendationer och sätt att rapportera bluffen. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej änglar, tack för att du delar med dig av din upplevelse med Elcurrency, kommer du ihåg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Angående någon rekommendation, från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

 15. CHS svar

  JA - ist BETRUG!
  Geld einzahlen - sieht man nie wieder ...
  JA - det är bluff! glöm det är väldigt snabbt!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   chs: ”JA, det är BEDRÄG!
   Sätt in pengar - du kommer aldrig se dem igen ...
   JA, det är bluff! Att glömma är väldigt snabbt! "

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej CHS, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Elcurrency, kommer du ihåg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Angående någon rekommendation, från vilket land skriver du till oss?

    hälsningar

 16. MARIANNE svar

  JAG KAN INTE TITTA, GÖRA INTE FALL DET ÄR INGET SÄTT ATT TRYCKA PENGAR. BEGÄRNA INDIKATIONER FÖR ATT SKRIVA

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marianne, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Elcurrency, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, mejl eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 17. ALBERTO DE LA TORRE BONSOMS svar

  Jag är spanska, med stor ära.
  Tack så mycket för att du svarade på mina kommentarer,
  Jag förstår inte att kontakta regulatorn i mitt land.
  Jag tror någonstans jag såg 2017
  Efter att ha gjort insättningen genom överföring, kan beloppet krävas från den mottagande banken?

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej igen Alberto, så här kan du kontakta regulatorn i ditt land, CNMV.

   Om överföringen och banken beror detta på varje bank och den tid det tar att göra anspråk, försök berätta för oss, gör det så snart som möjligt för att undvika besvär. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Eller snarare data som du skapar kan hjälpa människor som funderar på att investera med Elcurrency?

   Hälsningar.

 18. ALBERTO DE LA TORRE BONSOMS svar

  ALBERTO DE LA TORRE BONSOMS
  Som alltid har skurkarna bättre tur att komma åt Internet och visa sig som de mest lämpliga för den tjänst du efterfrågar.
  Allt börjar med en annons där Fernando Alonso säger att han har investerat i ett företag som hanterar kryptovalutor och utan att göra något ger otroliga fördelar. Därifrån öppnade jag en relaterad sida som heter CryptoBoom (jag är inte särskilt expert på att flytta runt på internet, särskilt när det finns många alternativ) och därifrån ledde något som jag inte kommer ihåg till Elcurrency, eftersom det var en Storbritanniens mäklare, istället Från Caymanöarna eller andra reptiler gav det mig förtroende och det var så det började. Den typiska rådgivaren som, talar till dig på perfekt spanska, berättar att du har hittat det du letade efter.
  Kom igen och det stämplades med hans Brexit. Eftersom det är möjligt att de har varit verksamma sedan 2017, vilket gav dessa grova smarts, och de är inte alla i fängelse.
  Bortsett från den skada de orsakar de drabbade individerna, även om jag säger till vår fördel att det inte är normalt att de begår brott så länge utan att någon gör något, är en annan mycket viktig effekt som de producerar att skapa en miljö av misstro som påverkar bra mäklare och ärliga, eller finns det ingen ärlig i den här sektorn?
  Vi som drabbade återförsäljare har inte möjlighet att inleda internationella klagomål, men jag tror att alla som drabbas tillsammans och de företag som känner sig skadade av den misstro som skapas av dessa kriminella utan skam, vi kommer att kunna sätta ett slut på dem och kompensera oss delvis för deras förskingringar.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej igen Alberto, tack så mycket för all information ... Varför säger du att de har varit det sedan 2017? Varför berättade de det för dig? Dessa typer av företag har olika webbsidor och de fortsätter att byta webbsidor, vi förstår din känsla av hjälplöshet. Det bästa är kanske att du kontaktar regulatorn i ditt land, vilket land kommer du från?

   Hälsningar.

  • ALBERTO DE LA TORRE BONSOMS svar

   Slutligen kontaktade de mig igen och bad om ursäkt för de tre månader av isolering. För tillfället är jag glad eftersom jag åtminstone har en normal kontakt med en mäklare som tar hand om mig väl, (jag vet inte om Stockholms syndrom har ökat mig), men för tillfället ger jag dem mitt förtroende igen .

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Alberto, tack så mycket för dina kommentarer om Elcurrencym, vi föreslår också försiktighet eftersom det är en oreglerad mäklare, förutom andra negativa egenskaper som nämns i Elcurrency -granskningen.

 19. SKAMMAT AV ELCURRENCY svar

  De kallar sig investeringsproffs, och det är sant, de är proffs, men bedrägerier och förskingringsproffs, de är bedragare

  DE TROR INTE NÅGOT FRÅN DEM, DE LÖVER DIG HIMMELN OCH STJÄRNORNA, DE VISAR ATT DU VINSTAR (PÅ SKÄRMEN) FÖR ATT TA MER PENGAR FRÅN DIG, OCH NÄR DU FRÅGER TILL ÅTGÄRDEN BLOCKERAR DE ENKELT ALLT KONTAKT OCH FUCK , EN SCAM I VARJE REGEL

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Elcurrency, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 20. ALBERTO DE LA TORRE BONSOMS svar

  Jag öppnade ett silverkonto med Elcurrency i juni i år, först med 250 € med VISA -kort och sedan, på begäran av den kontoansvarige som tilldelats mig, gjorde jag en överföring på 1500 €, via La Caixa, som framträdde som HELLOTECHNOLOGY beneficiary LTD till följande bankkonto:
  IBAN: GB47DIXP00997890331000
  SWIFT -kod: DIXPGB21XXX
  Namn: DIXIPAY LTD
  Kontor: KING WILLIAM STREET 68
  Stad: EC4N 7DZ LONDON
  Land: FÖRENADE KUNGARIKET
  Anledningen till denna extra inkomst var att kunna njuta av Silver -kontot med alla dess fördelar, det vill säga kontinuerlig rådgivning, tillstånd att utföra specifika operationer som utförs av min personliga chef istället för att bara göras automatiskt.
  I början, från mitten av juni till mitten av juli, var allt normalt, vilket gav en vinst på cirka $ 350, vilket jag kan se på mitt konto (saldo, eget kapital, vinst).
  Därifrån har allt förändrats, de operationer som fortfarande var öppna och som motsvarade kryptovalutor (QTUM, ETH, TRX) började förlora dag för dag, utan någon ny automatisk drift eller genom min chef som jag inte har återvänt för att ha kontakt med sedan mitten av juli, trots mina flera mejl till både Elcurrency och min personliga chef:
  [e-postskyddad]
  Mina kontouppgifter från och med idag (saldo: $ 2314, förlust: $ 639, eget kapital: $ 1675)
  I slutet av augusti skickade Elcurrency mig ett e -postmeddelande om att min chef var på affärsresa i en vecka och att så snart han kom tillbaka skulle han kontakta mig, vilket inte har hänt än.
  De svarar inte heller på mig, hur kan jag ta ut pengar från den tillgängliga insättningen som visas på mitt konto.
  Kan du göra någon form av klagomål, med uppgifterna som jag har tillhandahållit, eller som kan hota dig med någon form av åtgärd, om situationen fortsätter utan ett svar från Elcurrency?
  Tack så mycket för att jag fick berätta mitt fall och jag väntar på dina rekommendationer, eller om jag måste ge upp min lilla investering, även om det i mitt specifika fall kan orsaka mig betydande skada med tanke på min ekonomiska situation.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med elcurrency, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   När det gäller klagomål, vilket land kommer du från? Det verkar i alla fall finnas en stor påverkad lista trustpilot .com / review / elcurrency.com? Languages ​​= all

   Hälsningar.

 21. John svar

  Är en gotcha
  De lurade min första insättning
  De är tjuvar och skurkar
  De svarar inte på mejlen och de behåller pengarna
  Ett bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av Elcurrency, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Har du försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *