EmperiumFX -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren EmperiumFX (kallas även emperiumfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen EmperiumFX att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på EmperiumFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Empire Holding.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Mauricio.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSC.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EmperiumFX, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, standardkonto, privilegierat konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 100 USD, upp till 1: 500 hävstång, 1 pip-spridning.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insättning, upp till 1: 300 hävstång, 1 pip spread, med telefonhandel, fondförvaltning.

Privilegierat konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 1, hävstång upp till 100: 0.6, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 1, hävstång upp till 100: 0.2, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

EmperiumFX -kontotyper
EmperiumFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som EmperiumFX erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som EmperiumFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EmperiumFX webbplats
EmperiumFX webbplats

EmperiumFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om EmperiumFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: emperiumfx.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på EmperiumFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EmperiumFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa och har roligt när vi letar efter recensioner om EmperiumFX på denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : vi har kunnat verifiera att EmperiumFX är nära kopplat till TOLTECH FX, duEn bedräglig mäklare som har lurat många, många människor. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB EmperiumFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om EmperiumFX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «EmperiumFX: Betyg och kommentarer»

 1. Olga svar

  Mitt misstag har varit att ha litat på det här företaget av råttor och tjuvar, de tog allt jag hade och de svarar inte på mina samtal, jag är väldigt besviken, är det möjligt att återställa till och med en del av det jag förlorade?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Olga, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av EmperiumFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.