EmperiumFX -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren EmperiumFX (kallas Ă€ven emperiumfx.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen EmperiumFX att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ EmperiumFX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Emperium Holding.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Mauricio.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av FSC.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EmperiumFX, mĂ€rkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, standardkonto, privilegierat konto och VIP-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 100 USD, upp till 1: 500 hÀvstÄng, 1 pip-spridning.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insÀttning, upp till 1: 300 hÀvstÄng, 1 pip spread, med telefonhandel, fondförvaltning.

Privilegierat konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 1, hÀvstÄng upp till 100: 0.6, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 1, hÀvstÄng upp till 100: 0.2, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

EmperiumFX -kontotyper
EmperiumFX -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som EmperiumFX erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som EmperiumFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

EmperiumFX webbplats
EmperiumFX webbplats

EmperiumFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om EmperiumFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: empirefx.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ EmperiumFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget EmperiumFX Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en mÀklare som, trots att den Àr reglerad, ligger i ett av de mest osÀkra lÀnderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har roligt nÀr vi letar efter recensioner om EmperiumFX pÄ denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : vi har kunnat verifiera att EmperiumFX Ă€r nĂ€ra kopplat till TOLTECHFX, duEn bedrĂ€glig mĂ€klare som har lurat mĂ„nga, mĂ„nga mĂ€nniskor. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB EmperiumFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n januari 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om EmperiumFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «EmperiumFX: Betyg och kommentarer»

 1. Olga svar

  Mitt misstag har varit att ha litat pÄ det hÀr företaget av rÄttor och tjuvar, de tog allt jag hade och de svarar inte pÄ mina samtal, jag Àr vÀldigt besviken, Àr det möjligt att ÄterstÀlla till och med en del av det jag förlorade?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Olga, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av EmperiumFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *