Kommentarer till energimarknader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Energy Markets (även kallad energy-markets.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen energimarknader för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om energimarknader ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det energimarknader? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 8 Coptall.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Energy Markets, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Startkonto, Standardkonto, Handelskonto, Premiumkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Starta konto: minsta initiala insättning på $500, utnyttja upp till 1: 200, spridning från 3 punkter, bonus upp till 30%, kontoförsäkring upp till 10%, 5 gratissignaler per månad.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, utnyttja upp till 1: 200, spridning från 3 punkter, bonus upp till 35%, kontoförsäkring upp till 35%, 10 gratissignaler per månad.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $5.000, utnyttja upp till 1: 100, spridning från 3 punkter, bonus upp till 50%, kontoförsäkring upp till 40%, 15 gratissignaler per månad.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång upp till 1:75, spridning från 2.1 punkter, bonus upp till 70%, kontoförsäkring upp till 55%, VIP-signaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång upp till 1:50, spridning från 1.5 punkter, bonus upp till 85%, kontoförsäkring upp till 65%, VIP-signaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1:30, spridning från 0.7 punkter, bonus upp till 100%, kontoförsäkring upp till 75%, VIP-signaler.

Kontotyper för energimarknader
Kontotyper för energimarknader (1)
Kontotyper för energimarknader
Kontotyper för energimarknader (2)

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

Las plattformar att fungera som Energy Markets erbjuder är: plattformen MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Energy Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Energimarknadens webbplats
Energimarknadens webbplats

Energy Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, marknadsnyheter, FAQ-avsnitt, bonusar, egentligen inte mycket mer än detta.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Energy Markets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: energy-markets.io

Telefonnummer: +4 (372) 014-50-44 (Tyskland) | +39 (028) 736-07-74 (Italien) | +7 (495) 957-48-44 (Ryssland)

E-post: [e-postskyddad] (Spanien) | [e-postskyddad] (Tyskland) | [e-postskyddad] (Italien) | [e-postskyddad] (Ryssland)

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av energimarknaderna. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Energy Markets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Energy Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: vi har att göra med en oreglerad mäklare och dess huvudkontor ligger i ett mycket osäkert land (Dominica); letar efter recensioner om Energy Markets Vi hittade många negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Energimarknader, tillsammans med ABS-system, Bid Broker Stocks, EuroFX, NeoTrade, OFXB, OnyxProfit y OptiMarkets De tillhör den ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte som har anklagats för bluff och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, var försiktig. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 har CMF (Chile) lagt till Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ CMF-varningen för april 2022

Uppmärksamhet ⛔: det verkar som mäklaren Energy Markets är kopplad till InFluxFinance, en mäklare med dåligt rykte. EXTREMT FÖRSIKTIGHET!

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om energimarknader? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

33 kommentarer om «Energimarknader: Betyg och kommentarer»

 1. Simon svar

  Hallå ! min far gick bort och jag försöker ta ut hans pengar från energimarknaderna, de ber mig att betala skatt för
  att den brittiska regeringen kan frige huvudstaden och legaliseras.

 2. ENRIQUE svar

  GOD MORGON ALLA SOM ÄR ATT NÄRA ATT ENERGIMARKNADER ÄR EN TOTAL BLUFFÄR FÖR MIG DET SAMMA HÄNDE MIG SOM DE LUMMEDE MIG MED MER ÄN 25 TUSEN DOLLAR DE KONTAKTEDE MIG MED DETTA NUMMER +44 7771 143207 FÖR ATT HA ALLA VI HAR VI HÅLLT ALLT SKULLE RABATTAS FRÅN FONDEN, MEN I GENOMFÖRANDET SKICKADE JAG ALLT TILL BLOCKCHAIN, UPP TILL DÄR ALLT VANLIGT MEN PRECIS I DEN ÖVRIGT ATT BÖRJA LIKVIDATIONEN SOM DE ANGITADE KALLADE MIG BLOCKCHAIN ​​I BLOCKCHAIN ​​I BLOCK-CHAIN. FÖR UTSLÄPPANDE AV MINA MEDEL NÄR BLOCKCHAIN ​​ALDRIG RINGER SINA KUNDER MED KUNSKAP ALL SAMORDNING PÅ MAIL, FÖLJER DEN AKTUELLA, INDIRERAR JAG ATT DU SKICKA MIG ETT E-POST FÖR ATT KONTROLLERA ATT DET VAR EN KORRINAL ORDNING FÖR BLOCKNING. BLOCCHAN CORIN BLOCCHAN CORIN BEGÄRAN OM BLOCCHAN CORIN CORRINAL BESTÄLLNING MED SAMMA BLOCKCHAIN ​​SOM VAR BEDREGERLIGA E-POST.
  DET VAR DÅ JAG AVMASKERADE DEM OCH BERÄTTA DEM ATT KONTROLLERA E-MAILEN OCH ATT DET INTE FINNS INGEN E-MAIL ELLER DEPOSITION. DET VAR DÄR DE BLOCKERADE MIN ENERGISKADNING OCH DE SVARAR INTE LÄNGRE MIN KOMMUNIKATION.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ENRIQUE, tack för att du kommenterar Energy Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Francisco svar

  Sen mina herrar, i november lade jag ingenting, men i december ska jag lägga det.
  För att inte fortsätta att missa mötet varje månad och för att fortsätta påminna folk om att läsa kommentarerna och du kan redan se dem i andra kommentarer från tidigare månader som gav namn och telefonnummer.
  Först och främst, berätta att det är mycket troligt att dessa måsar, skurkar och bedragare (det är det trevligaste jag kan berätta), de brukar byta namn och dessutom skickar de telefonerna och de brukar ringa med andra företagsnamn men att de är samma hundar men med ett annat halsband, du vet redan att jag menar som inte tjuvarna från ENERGY MARKETS, OK.
  Om de ringer dig med ett annat namn eller fall, om de ringer dig och säger att de är från blockchain är det helt lögn, om de ringer dig från Bitcoin helt falskt, de försöker med alla medel att lura dig, de fördöms av flera länder inklusive Spanien genom CNMV, som är ansvariga för att meddela att det är en oreglerad mäklare, är finansiella barer, investera därför inte en enda euro eftersom du kommer att förlora allt och de kommer inte att returnera något ok.
  Nåväl, inget jag kommer att följa varje månad med samma system så att alla som läser det inte satsar på dem eller på någon, innan jag frågar CNMV om de är reglerade och säkra, hälsningar och tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. José svar

  God eftermiddag: Detta är en bluff. För närvarande bildar vi en grupp av drabbade människor. Vi är redan fyra drabbade och fördömer ju fler vi är desto bättre.

  Vänligen kontakta detta FORUM för att kunna samordna oss och göra anspråk på våra pengar och för att fånga bedragarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för din kommentar om Energy Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Francisco svar

  B. Eftermiddagar, det första, jag har läst en kommentar som säger att de har gjort det väldigt bra och att de ger honom pengarna ok.
  Var uppmärksam på vad jag ska berätta för dig och jag ska försöka att inte säga några svordomar, dessa herrar för att säga något är från energimarknadsföretaget, skickade av sig själva för att göra positiva kommentarer för annars skulle ingen fuska, dessa karaktärer är det vackraste jag kan berätta för dig är att de är First Division RATERS (som fotboll), skicka dem inte en euro eftersom du aldrig kommer att få tillbaka den, kontona som visar att du är en total lögn, det vill säga kontot finns inte, det är värt Du förstår vad jag säger, det vill säga både jag som har stulit € 15.501 och de av er som har gjort en investering kan anse att det är förlorat och du vet att det mest vidriga med allt detta är att DE ÄR DET SAMMA SOM RINGAR DIG SÄGER ATT DU KAN FÅ DET TILLBAKA OK, INGET FALL, SÅ OM DE RINGAR DIG MED DEN HISTORIEN INGENTING FÖR DET FÖRSTA SÅ BÖR DU ATT BÖRJA ATT ARBETA FÖR MINSTA ÅTERKÖPNING £ 3.000 ATT OM DU Tappar det , se, från energimarknaderna av erfarenhet säger jag er att det finns vad man ska sätta denna typ av com Till exempel, om jag har förlorat 15.501 XNUMX euro, kommer de att förlora miljoner, det skulle helt enkelt vara ett skit om de investerar efter att ha läst detta, jag lägger det här om sidan tillåter mig varje månad, hälsningar till alla och inte är dumma .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.