Bux mäklare

Kommentarer till energimarknader
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Energy Markets (även kallad energy-markets.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen energimarknader för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om energimarknader ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det energimarknader? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 
Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 8 Copthall.
 
✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

 
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Energy Markets, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Startkonto, Standardkonto, Handelskonto, Premiumkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.
 
Starta konto: minsta initiala insättning på $500, utnyttja upp till 1: 200, spridning från 3 punkter, bonus upp till 30%, kontoförsäkring upp till 10%, 5 gratissignaler per månad.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, utnyttja upp till 1: 200, spridning från 3 punkter, bonus upp till 35%, kontoförsäkring upp till 35%, 10 gratissignaler per månad.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $5.000, utnyttja upp till 1: 100, spridning från 3 punkter, bonus upp till 50%, kontoförsäkring upp till 40%, 15 gratissignaler per månad.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång upp till 1:75, spridning från 2.1 punkter, bonus upp till 70%, kontoförsäkring upp till 55%, VIP-signaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång upp till 1:50, spridning från 1.5 punkter, bonus upp till 85%, kontoförsäkring upp till 65%, VIP-signaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1:30, spridning från 0.7 punkter, bonus upp till 100%, kontoförsäkring upp till 75%, VIP-signaler.
 

Kontotyper för energimarknader
Kontotyper för energimarknader (1)

 

Kontotyper för energimarknader
Kontotyper för energimarknader (2)

 
På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek
 
Las plattformar att fungera som Energy Markets erbjuder är: plattformen MT4.
 
Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Energy Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.
 

Energimarknadens webbplats
Energimarknadens webbplats

 
Energy Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, marknadsnyheter, FAQ-avsnitt, bonusar, egentligen inte mycket mer än detta.
 


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Energy Markets |

 
Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.
 
webbplats: energimarknader.io
 
Telefonnummer: +4 (372) 014-50-44 (Tyskland) | +39 (028) 736-07-74 (Italien) | +7 (495) 957-48-44 (Ryssland)
 
E-post: [e-postskyddad] (Spanien) | [e-postskyddad] (Tyskland) | [e-postskyddad] (Italien) | [e-postskyddad] (Ryssland)
 
Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av energimarknaderna. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.
 

 

>>> Bedömning på Energy Markets <<

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Energy Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?
 
När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: vi har att göra med en oreglerad mäklare och dess huvudkontor ligger i ett mycket osäkert land (Dominica); letar efter recensioner om Energy Markets Vi hittade många negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Energimarknader, tillsammans med ABS-system, Bid Broker Stocks, EuroFX, NeoTrade, OFXB, OnyxProfit y OptiMarkets De tillhör den ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte som har anklagats för bluff och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, var försiktig. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 har CMF (Chile) lagt till Energy Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ CMF-varningen för april 2022
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.
 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
 

Vad tycker du om energimarknader? Vad har varit din erfarenhet?
 


Bux mäklare

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Energimarknader: Betyg och kommentarer»

 1. ENRIQUE svar

  GOD MORGON ALLA SOM ÄR ATT NÄRA ATT ENERGIMARKNADER ÄR EN TOTAL BLUFFÄR FÖR MIG DET SAMMA HÄNDE MIG SOM DE LUMMEDE MIG MED MER ÄN 25 TUSEN DOLLAR DE KONTAKTEDE MIG MED DETTA NUMMER +44 7771 143207 FÖR ATT HA ALLA VI HAR VI HÅLLT ALLT SKULLE RABATTAS FRÅN FONDEN, MEN I GENOMFÖRANDET SKICKADE JAG ALLT TILL BLOCKCHAIN, UPP TILL DÄR ALLT VANLIGT MEN PRECIS I DEN ÖVRIGT ATT BÖRJA LIKVIDATIONEN SOM DE ANGITADE KALLADE MIG BLOCKCHAIN ​​I BLOCKCHAIN ​​I BLOCK-CHAIN. FÖR UTSLÄPPANDE AV MINA MEDEL NÄR BLOCKCHAIN ​​ALDRIG RINGER SINA KUNDER MED KUNSKAP ALL SAMORDNING PÅ MAIL, FÖLJER DEN AKTUELLA, INDIRERAR JAG ATT DU SKICKA MIG ETT E-POST FÖR ATT KONTROLLERA ATT DET VAR EN KORRINAL ORDNING FÖR BLOCKNING. BLOCCHAN CORIN BLOCCHAN CORIN BEGÄRAN OM BLOCCHAN CORIN CORRINAL BESTÄLLNING MED SAMMA BLOCKCHAIN ​​SOM VAR BEDREGERLIGA E-POST.
  DET VAR DÅ JAG AVMASKERADE DEM OCH BERÄTTA DEM ATT KONTROLLERA E-MAILEN OCH ATT DET INTE FINNS INGEN E-MAIL ELLER DEPOSITION. DET VAR DÄR DE BLOCKERADE MIN ENERGISKADNING OCH DE SVARAR INTE LÄNGRE MIN KOMMUNIKATION.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ENRIQUE, tack för att du kommenterar Energy Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Francisco svar

  Sen mina herrar, i november lade jag ingenting, men i december ska jag lägga det.
  För att inte fortsätta att missa mötet varje månad och för att fortsätta påminna folk om att läsa kommentarerna och du kan redan se dem i andra kommentarer från tidigare månader som gav namn och telefonnummer.
  Först och främst, berätta att det är mycket troligt att dessa måsar, skurkar och bedragare (det är det trevligaste jag kan berätta), de brukar byta namn och dessutom skickar de telefonerna och de brukar ringa med andra företagsnamn men att de är samma hundar men med ett annat halsband, du vet redan att jag menar som inte tjuvarna från ENERGY MARKETS, OK.
  Om de ringer dig med ett annat namn eller fall, om de ringer dig och säger att de är från blockchain är det helt lögn, om de ringer dig från Bitcoin helt falskt, de försöker med alla medel att lura dig, de fördöms av flera länder inklusive Spanien genom CNMV, som är ansvariga för att meddela att det är en oreglerad mäklare, är finansiella barer, investera därför inte en enda euro eftersom du kommer att förlora allt och de kommer inte att returnera något ok.
  Nåväl, inget jag kommer att följa varje månad med samma system så att alla som läser det inte satsar på dem eller på någon, innan jag frågar CNMV om de är reglerade och säkra, hälsningar och tack.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. José svar

  God eftermiddag: Detta är en bluff. För närvarande bildar vi en grupp av drabbade människor. Vi är redan fyra drabbade och fördömer ju fler vi är desto bättre.

  Vänligen kontakta detta FORUM för att kunna samordna oss och göra anspråk på våra pengar och för att fånga bedragarna.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej José, tack för din kommentar om Energy Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Francisco svar

  B. Eftermiddagar, det första, jag har läst en kommentar som säger att de har gjort det väldigt bra och att de ger honom pengarna ok.
  Var uppmärksam på vad jag ska berätta för dig och jag ska försöka att inte säga några svordomar, dessa herrar för att säga något är från energimarknadsföretaget, skickade av sig själva för att göra positiva kommentarer för annars skulle ingen fuska, dessa karaktärer är det vackraste jag kan berätta för dig är att de är First Division RATERS (som fotboll), skicka dem inte en euro eftersom du aldrig kommer att få tillbaka den, kontona som visar att du är en total lögn, det vill säga kontot finns inte, det är värt Du förstår vad jag säger, det vill säga både jag som har stulit € 15.501 och de av er som har gjort en investering kan anse att det är förlorat och du vet att det mest vidriga med allt detta är att DE ÄR DET SAMMA SOM RINGAR DIG SÄGER ATT DU KAN FÅ DET TILLBAKA OK, INGET FALL, SÅ OM DE RINGAR DIG MED DEN HISTORIEN INGENTING FÖR DET FÖRSTA SÅ BÖR DU ATT BÖRJA ATT ARBETA FÖR MINSTA ÅTERKÖPNING £ 3.000 ATT OM DU Tappar det , se, från energimarknaderna av erfarenhet säger jag er att det finns vad man ska sätta denna typ av com Till exempel, om jag har förlorat 15.501 XNUMX euro, kommer de att förlora miljoner, det skulle helt enkelt vara ett skit om de investerar efter att ha läst detta, jag lägger det här om sidan tillåter mig varje månad, hälsningar till alla och inte är dumma .

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Francisco svar

  Jag kommer att lägga samma kommentar varje månad mer eller mindre för att påminna alla investerare som ringer dig från energimarknader, att de är vampyrbedrägerier som tar bort den sista euron om de kan, var försiktig de ringer dig och säger att det är från blockchain och att de har Som de berättade för mig att jag har 40.000 11.000 € att ta ut men att jag var tvungen att betala 11.000 40.000 € i överföringskostnader, vet du vad jag sa till slampan mitt namn: se fru det finns två alternativ, du kommer att debitera € 11.000 15.500 och jag Du skickar resten eller så skickar du mig XNUMX XNUMX euro så skickar jag tillbaka dig där du berättar XNUMX XNUMX euro, och han svarar mig är att vi inte litar på och jag säger till honom, och jag om jag måste lita på dig , förresten är de samma som energimarknader, de säger till dig att de är från blockchain, var mycket försiktig med vad jag säger till dig och jag bryr mig inte om alla upptäcker att de är skrupelfria måsar utan hänsyn, de största tjuvarna som Jag har kontaktat och då och då lägger jag upp det på den här sidan och på alla de du hittar gör jag c Så jag har förlorat XNUMX XNUMX euro men jag kommer att få dem att förlora miljoner pengar och naturligtvis nybörjare som är de som biter, hälsningar till alla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Francisco svar

  Energimarknader är tjuvar, investera inte en enda euro för att du kommer att förlora allt, de är skurkar, bedragare, min erfarenhet har varit hemsk, snälla sprida ordet i alla forum för att se om de förlorar miljoner euro och förstörs, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Francisco svar

  Jag är Francisco, förresten heter min rådgivare Victoria och alla telefonnummer som jag har lagt kan kontaktas av wussa. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. Francisco svar

  Energimarknader är oöverträffade bedragare, de tog bort så småningom att jag satte pengar och alltid för att få ut allt de var hitches de skyllde på varandra, de tog 15,500 € från de tjuvarna, de blockerade mitt konto och slutligen säger de mig att det har jag gjort en blockchain-överföring till Barclays-banken på 47.400 3.300 euro i min frus namn, men jag måste betala 447988579847 447735598802 euro i provision, naturligtvis kommer jag inte att ge dem till henne, jag kommer att ge namnen och tjuvarnas telefonnummer: min efterträdare + 44785377039, Leonardo de Segundo Martínez, + 447735799633, detta är en klyfta, Pablo + 35796490568, Angel Fuentes, + XNUMX, John Windows, + XNUMX, Israel Erazo, en annan tjuv har blockerat oss från wassa, mina damer och herrar som läser detta nej det kommer att hända er att inte sätta en euro med dessa klyftor, som har monterat ett imponerande nätverk, hälsningar till alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. Judith svar

  Jag lurades av energimarknaderna. Och nu kontaktas jag av ett brittiskt advokatbyrå och berättar att jag är ett tillbehör till penningtvätt med dessa bedragare. De säger att de är mellanhänder för den brittiska regeringen och att jag måste betala skatt på mina inkomster, blockerade av regeringen, för att få tillbaka mina pengar.
  De har kontaktat mig vid flera tillfällen, min advokat säger att de är en del av samma komplott och de säger att hon begår falskhet och förolämpar ett beprövat och lagligt företag. Sidley Austin LLP
  Jag tror att jag blir galen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Judith, TRO INTE DEM, DE ÄR SJÄLV, GÖR INTE NÅGOT FÅL, för att återhämta sig måste du prata med vårt CHAT, de är en bluff, de gör alltid detsamma, de ljuger och säger att du måste betala skatt eller provisioner till ta ut dina pengar och sedan ger de dem aldrig tillbaka. Tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 10. Tjej svar

  Jag började investera med en mäklare som mäklaren heter Jorge Diaz och sidan Logga in - Energimarknader
  sedan jag började har jag kunnat dra mig en gång

  när jag bad om uttag skulle han inte tillåta mig. Den här månaden bad jag om 2000 euro, jag gjorde en uppgörelse på kontot, på skärmen hade den 34000 166000 euro, han betalade 60000 XNUMX euro och bad mig om en blockchain-säkerhetskopia nästan XNUMX XNUMX euro med falska dokument

  jag behöver din hjälp snälla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gal, för att återhämta dig måste du prata med vår CHAT, de är en bluff, de gör alltid detsamma, de ljuger och säger att du måste betala skatt eller provision för att ta ut dina pengar och sedan returnerar de dem aldrig till dig. Tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 11. Rafa svar

  Hej här, jag lämnar namn och telefonnummer till Energy Markets-bluffen, de fick mig att lägga in € 250 och lovade mig allt .. nu för att få de pengar de redan slog mig,
  Eller så ger de mig länge, förmodligen den här torsdagen, måste han hjälpa mig att skriva in det på mitt konto.

  -Finansiella rådgivare eller bedragare som du vill kalla dem

  Leonardo Martinez +447861112120

  Leonardo Santander +35796949740

  Paolo Aguirre +447861112120
  +447735701913

  Jose Gonzalez +35796949726

  -Avdelningsverifiering ..
  Paul +447853770939

  Jag är inte säker ännu, men enligt kommentarerna ser jag ... om de ber mig om pengar för att få pengarna kommer jag inte att ge dem någonting.

  Jag måste veta om det är en bluff, och om det är att veta om jag kan få tillbaka pengarna för att investera.

  Har någon lyckats få ut pengar från dessa Brockers?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafa, för att återhämta dig måste du prata med vår CHAT, de är en bluff, de gör alltid detsamma, de ljuger och säger att du måste betala skatt eller provision för att ta ut dina pengar och sedan returnerar de dem aldrig till dig. Tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 12. Ülle Lillepea svar

  Sergei Lebedev Energy Markets på +79095773368 sa att han var finansiär och bad mig överföra pengar, eftersom han skulle ha tjänat mer än trettio tusen euro. Vi hade kommit överens om att skicka honom 1.200 2400 euro och de skulle överföra mig XNUMX XNUMX euro. men det överfördes inte. Sedan bad de mig att betala ytterligare XNUMX euro i full inkomstskatt, då var jag tvungen att samla in hela beloppet. Jag GÖR INTE NÅGOT. Var bra och stoppa den här affären.
  -------------------
  Sergei Lebedev Energy Markets telef +79095773368 ütles et ta on finantsist ja palus mul raha kanda, kuna oleksin investeeringuid saanud üle kolmekümne tuhande euro. Olime kokku leppinud, et saadan storlek 1200 € ja nemad kannavad mulle kümmetuhat eurot üle. aga seda ei kantud.Siis küsiti minult tervet tulumaksu veel juurde 2400 €, siis pidin saama terve summa.Kuna sellist raha mul ei olnud .siis lubas ta mulle arve avada EMBORIKI BANGAS JA SAATA TALLE 1000 €, SIIS SAAN KANDA ENDA EURO ARVEL. MA MUIDUGI EI TEINUD. Olge head ja peatage se signatur.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ülle, de gör alltid samma sak, de ljuger och säger att du måste betala skatt eller provision för att ta ut dina pengar och sedan returnerar de dem aldrig till dig. Tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 13. Chiva svar

  De är bedragare för att komma i kontakt med advokater eller komma undan med det eller lån eller något, oavsett hur mycket de lovar dig, är en riktig lögn

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Chiva, tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 14. jorge svar

  ENERGI-MARKETS.IO-FÖRETAGET ÄR EN BEDRÄGERI DET ÄR ETT OREGULERAT FÖRETAG ... AMI HAR HELT FÖRVALDAT OCH MF EN ECHO FÖR ATT KRÄVAR EN KREDIT LÅTAR INTE EN ANDRA ATT LIDA DENNA LACRA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Amira svar

    Energimarknader. io, de är bedragare. Var uppmärksam eftersom de är ett mycket välorganiserat nätverk och de målar sig själva som proffs inom området. De målar dig underverk och får så mycket pengar som möjligt. De har lurat tre av mina släktingar och har försökt få så mycket pengar som möjligt och argumenterat för att ju mer du investerar, desto mer tjänar du ... Dessa misstag har inget förakt för att skada ens äldre.
    Jag har spelat in deras röster och deras telefonnummer.
    Dessa människor måste gå i fängelse. Något måste göras så att fler inte skadas.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Amira, jag håller helt med och tack för din information om energimarknader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.