Enevis begränsade kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Enevis Limited (kallas även enevislimited.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen Enevis Limited för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Enevis Limited. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Enevis Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Australien, men detta är falskt, eftersom det inte är reglerat i det landet.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Enevis Limited, noterar vi att det bara erbjuder 1 typ av plan.

Superplan: Minsta insättning på $100, snabba uttag, 24/7 support, 3% retur i 5 dagar.

Enevis Limited kontotyper
Enevis Limited kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Enevis Limited erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Enevis Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Enevis Limited -webbplats
Enevis Limited -webbplats

Enevis Limited tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Enevis Limited |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: enevislimited.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Enevis Limited <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Enevis Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare som döljer mycket viktig data, vilket gör det till ett väldigt lite transparent och inte alls pålitligt företag, vi vet inte var basen egentligen ligger ; när man letar efter recensioner om Enevis Limited Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Enevis Limited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Enevis Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *