Kommentarer om Errante

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Vandrande (kallas även errante.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Errante att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserade Wandering. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Errant Securities Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSA.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Errante, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto, VIP -konto och skräddarsytt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $50, sprider sig från 1.5 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop 100%, stopp 20%, gratis byte på begäran.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $1.000, sprider sig från 1 pip, hävstång upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, 100% marginalanrop, stopp 20%, gratis byte på begäran.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $5.000, sprider sig från 0.6 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop 100%, stopp 20%, gratis byte på begäran.

Skräddarsytt konto: minsta initiala insättning på $15.000, sprider sig från 0.0 pips, hävstångseffekt på begäran, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop på begäran, stopp på begäran, gratis byte på begäran.

Vandrande kontotyper
Vandrande kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Errante erbjuder är: plattformar MT4 y MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Errante tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Felaktig webbplats
Felaktig webbplats

Errante tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: miniräknare, ekonomisk kalender, definition av viktiga begrepp, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Vandrande |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: wandering.com

Telefonnummer: + 44 203 519 4635

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Vandrande <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Vandrande är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om Errante hittar vi många som är negativa och ha kul på denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Errante? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Vandring: Betyg och kommentarer»

 1. diego svar

  Hej, jag investerade hos dem och när jag bad om uttag försvann alla. De är lurade, låt dig inte luras

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med Errante. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.