Kommentarer om Errante

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Vandrande (kallas Ă€ven errante.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Errante att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserade Wandering. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Errant Securities Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av FSA.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Errante, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto, VIP -konto och skrĂ€ddarsytt konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $50, sprider sig frÄn 1.5 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop 100%, stopp 20%, gratis byte pÄ begÀran.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, sprider sig frÄn 1 pip, hÀvstÄng upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, 100% marginalanrop, stopp 20%, gratis byte pÄ begÀran.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, sprider sig frÄn 0.6 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop 100%, stopp 20%, gratis byte pÄ begÀran.

SkrÀddarsytt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $15.000, sprider sig frÄn 0.0 pips, hÀvstÄngseffekt pÄ begÀran, minsta kontraktstorlek 0.01 partier, marginalanrop pÄ begÀran, stopp pÄ begÀran, gratis byte pÄ begÀran.

Vandrande kontotyper
Vandrande kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Errante erbjuder Àr: plattformar MT4 y MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Errante tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Felaktig webbplats
Felaktig webbplats

Errante tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: minirÀknare, ekonomisk kalender, definition av viktiga begrepp, information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Vandrande |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: errante.com

Telefonnummer: + 44 203 519 4635

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Vandrande <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Vandrande Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en mÀklare som, trots att den Àr reglerad, ligger i ett av de mest osÀkra lÀnderna för dessa aktiviteter, och nÀr vi letar efter recensioner om Errante hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul pÄ denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Errante? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Vandring: Betyg och kommentarer»

 1. diego svar

  Hej, jag investerade hos dem och nÀr jag bad om uttag försvann alla. De Àr lurade, lÄt dig inte luras

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med Errante. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *