Kommentarer till Experia Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Experia Markets (även kallad experiamarkets.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen att Experia Markets gör en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Experia Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Experia Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Experia Markets Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Experia Markets, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Free Exchange-konto och Platinum-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, genomsnittlig spread 0.0 - 0.8 punkter, minsta / största handelsstorlek 0.01 - 100 partier, hävstång upp till 1:30 (detaljhandel) - 1: 500 (proffs), skalning tillåten, EA tillåten, säkring tillåten, $ 3.5 provision per $ 100.000 XNUMX handlas.

Gratis utbyteskonto: minsta initiala insättning på $1.000, genomsnittlig spridning 1.0 - 1.2 punkter, minsta / största handelsstorlek 0.01 - 100 partier, hävstång upp till 1:30 (detaljhandel) - 1: 500 (proffs), skalning tillåten, EA tillåten, säkring tillåten, ingen provision.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $10.000, genomsnittlig spridning 1.0 - 1.2 punkter, minsta / största handelsstorlek 0.01 - 100 partier, hävstång upp till 1:30 (detaljhandel) - 1: 500 (proffs), skalning tillåten, EA tillåten, säkring tillåten, ingen provision.

.

Experia Markets kontotyper
Experia Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Experia Markets erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Experia Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Experia Markets webbplats
Experia Markets webbplats

Experia Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, information om de produkter som Experia Markets erbjuder, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Experia Markets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats:  experimentmarkets.com

Telefonnummer: + 1929-230-1181

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Experia Markets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Experia Markets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Experia Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare och dess huvudkontor är i ett mycket farligt land för att göra investeringar (Saint Vincent och Grenadinerna). Letar du efter fler recensioner och information om Experia Markets Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har kunnat verifiera det tack vare meddelanden från kunder Experia Markets är nära kopplad till JC Capital Markets, en otrevlig mäklare som har lurat ett stort antal människor.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Experia Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 har FCA anklagat Experia Markets att klona och använda data från ett verkligt reglerat företag. FCA anklagar Experia Markets för att utge sig för en falskt reglerad mäklare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Experia Markets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

160 kommentarer om «Experia Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Marisol Denia Solano svar

  GOD DAG
  Vi blev lurade för ca 1 år sedan med mer än 10000 XNUMX $, vi är från Bolivia.
  Dessa skurkar arbetar med medbrottslingar i olika delar men deras främsta allierade är "EBANX" som är en betalningsplattform som verkar internationellt, de lämpar sig för denna bluff
  Min partner föll naivt för historien om investeringar i TESLA, vilket är den typiska historien som de sätter dig i, deras arbetssätt var att sätta in som om de köpte några föremål online, använder företag med namn som inte finns eller som är medbrottslingar av sig själva. Vi spårade information, samlade in så mycket bevis som möjligt och startade återhämtningsstriden, de gav oss lögner efter lögner, löften om återvändande när de såg att vi var i den juridiska striden, förtal, och sedan försvann de men vi kraschade mot EBANX att de gjorde De är LAGLIGA företag baserade i varje land, de är ett betalningsmedel måste svara för varor eller företag som inte följer "ordern" som i vårt fall lyckligtvis är så. De misslyckas alltid i någon del av sin bluff och det är vad de måste hitta, spåra all information mycket bra och även den minsta detalj är användbar om de vet hur man analyserar och korskontrollerar informationen. Vi lyckades få tillbaka 100 % av pengarna (ned till sista centen) efter mer än två månader av olika handlingar (vi har bevis på bluffen och återhämtningen). Jag hjälper dig att få tillbaka dina pengar om du är någonstans i Latinamerika. Ge aldrig upp med att få tillbaka dina besparingar. Du kan skriva till detta FORUM eller prata direkt med CHAT på denna webbplats så hjälper de dig. Jag vet alla sätt att gå vidare med återhämtningen som jag har lärt mig från min återbetalning och med mitt eget fall löst. Endast investeringar som har alla bevis på betalning och/eller insättningar återvinns, förutom att vara öppna för att visa all information och tillgång till det som efterfrågas (vi ber inte om tillgång till bankkonton eller kredit-/betalkort) och har tillgång på tid för att utföra de uppgifter som tilldelas, tänk på att det är en långsam och krävande process av denna anledning utför vi inte HELA operationen själv, så de sökande måste ha tålamod, förtroende och lite tid att samarbeta i processen.
  Hela processen sker under strikt konfidentialitet och på allvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marisol, tack för ditt stöd, lyckligtvis har många människor kunnat få tillbaka sina pengar tack vare hjälp av Mychargeback. För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ALEXANDRA ROMERO svar

  HEJ, VILKA NYHETER KOMMER DET OM BANDET EXPERIAMARKET OCH ALLA DESS TJUVAR, LYSSNA INTE PÅ FOLKET SOM RINGER DEM, DE TAKER ENDAST ATT STÄLNA MED SINA RÖSTER FRÅN AFFÄRSMÄN, DE SLUTAR ÖVERTYGANDE.

  SCOUNDS LÄRDAS ATT STJÄLA OCH LEVA FRÅN ANDRAS ARBETE, FÖRBAKET OLyckligt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALEXANDRA, VI BER OM HJÄLP FRÅN ALLA TIDIGARE KUNDER OCH FD ANSTÄLLDA HOS DENNA MÄKLAR ATT GER OSS DATA OM DERAS RIKTIGA PLATS OCH NAMNEN PÅ ÄGARE. Alla dessa namn är falska, de är organiserade kriminella grupper som ägnar sig åt SCAMS som ett sätt att leva, men polisen, även om det ibland verkar som att de går långsamt, går de med ett fast steg och kommer att falla på dem förr snarare än senare .

   Tack för att du kommenterar Experia Markets (de är samma SCAMMERS av JC Capital Markets), den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengar släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller dem.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Du kan läsa vår recension här: Experia Markets

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Marisol Denia Solano svar

   Hej Alexandra, var kommer du ifrån? Du kan skriva till detta FORUM om du vill att ditt kapital ska återvinnas, skriv till CHAT så att de kan starta processen att återvinna dina pengar. 100 % konfidentiella och seriösa. Vi är från Bolivia och vi har gått igenom det du har gått igenom, efter att ha tagit tillbaka allt kapital som de lurade oss (mer än $10000 XNUMX dollar) på egen hand. Vi känner till hela processen och stadierna av återhämtning, förutom att vi vet vem som är medskyldig i det här gänget eftersom det är många inblandade i det här lilla spelet. Vi ser fram emot din kontakt

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Marisol, tack för ditt stöd, lyckligtvis har många människor kunnat få tillbaka sina pengar tack vare hjälp av Mychargeback. För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 3. ALEXANDRA svar

  VILKA NYHETER HAR VÄNNER OCH VÄNNER OM DETTA BAND AV BEDRAGARE, HUR VI FÖRKLADE DESSA RÅTTOR SINVERGUEZAS.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALEXANDRA, VI BER OM HJÄLP FRÅN ALLA TIDIGARE KUNDER OCH FD ANSTÄLLDA HOS DENNA MÄKLAR ATT GER OSS DATA OM DERAS RIKTIGA PLATS OCH NAMNEN PÅ ÄGARE. Alla dessa namn är falska, de är organiserade kriminella grupper som ägnar sig åt SCAMS som ett sätt att leva, men polisen, även om det ibland verkar som att de går långsamt, går de med ett fast steg och kommer att falla på dem förr snarare än senare . Tack för att du kommenterar Experia Markets (de är samma SCAMMERS av JC Capital Markets), den här mäklaren är en BLUFFÄR, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengar släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller dem.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Du kan läsa vår recension här: Experia Markets

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. ALEXANDRA svar

  VAD BLIR LIVET FÖR DESSA BEDRAGARE SOM GÖR SKADA PÅ GRANNAR, LEVER AV ANDRAS ARBETE, HUR FÖRENAR VI STATERNA OCH STÄLLER EN INTERNATIONELL EFTERFRÅGAN, TILL DE KÄMDA SCUNDERS, MARTIN OCAMPO, ALLS ANDRA VALLEGRA, PAPAULSE SÄG ATT DU INVESTERAR I TESLA VINSTEN ÄR BRA SÅ UNDERBAR, JAG FÅR 5% PÅ MIT ARBETE, NÄR DE I VERKLIGHETEN BEHÅR ALLT, ÄR DE SÅ UTMANANDE RÅTTOR ATT DE SÄTTAR DIG I KONTAKT MED DIG OCH DIG. SÄG ATT DU SÄTTAR IN SKATTER FÖR ATT SKICKA DIG OCH SEDAN SVARAR DE ALDRIG PÅ SAMTALEN IGEN.
  DESSA OLLYCKLIGA MÄNNISKOR MÅSTE BETALA FÖR DET ONTSKA DE GÖR MÄNSKLIGHETEN MED SIN FÖRUTSÄTTADE INVESTERINGSSIDAN.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALEXANDRA, alla dessa namn är falska, de är organiserade kriminella grupper som är dedikerade till SCAM som ett sätt att leva, men polisen, även om det ibland verkar som att de går långsamt, går de med ett fast steg och kommer att falla på dem tidigare snarare än senare. Tack för att du kommenterar Experia Markets (de är samma SCAMMERS av JC Capital Markets), den här mäklaren är en BLUFFÄR, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengar släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller dem.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Du kan läsa vår recension här: Experia Markets

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.