Snabba kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Snabbgradering (kallas även av namnet: fastrading.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Fastrading verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Fastrading Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det fastrading ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Fastrading nämner att vara del av: TLM Global Services LTD.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Fastrading är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fastrading, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 24/5 assistans, utbildningscenter, prisvarning.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/5 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbinarier, prisvarningar, daglig analysvideo, kontoblind (Junior).

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 24/5 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbinarier, prisaviseringar, daglig analysvideo, kontoblind (Senior).

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 24/5 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbinarier, prisvarningar, daglig analysvideo, kontoblind (Executive).

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, 24/5 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbinarier, prisvarningar, daglig analysvideo, kontoblind (VIP).

 

Snabba kontotyper
Snabba kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera att Fastrading erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Fastrading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Fastrading webbplats
Fastrading webbplats

Snabbgradering ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: livediagram, lite information om de produkter som den erbjuder, ordlista, e-böcker, videor, analyser, nyheter, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Snabbgradering 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fastrading.com

📞 Telefonnummer: +3726682422 (internationellt) | +442080687177 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fastrading. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Fastrading ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Snabbgradering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Fastrading hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Fastrading? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fastrading: Betyg och kommentarer»

 1. Lorraine Munoz svar

  Jag har blivit lurad av dem, jag letar överallt och hittar ingen lösning!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lorena, tack för att du kommenterar Fastrading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *