FGS Markets Kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren FGS Markets, en Forex -mÀklare. MÀklaren Àr en del av Preseplio Limited, som i sin tur Àr en del av Preseplio Limited Trust. MÀklaren har bas i Nicosia, Cyperns huvudstad. MÀklaren Àr Registrerad av CYSEC pÄ Cypern.

MÀklaren har sin webbplats endast pÄ engelska och ryska, vanligtvis skulle vi inte skriva en recension om denna mÀklare, eftersom den inte har webbplatsen pÄ spanska / spanska, men pÄ grund av olika e -postmeddelanden har vi beslutat att göra det, eftersom tydligen de har kunder i spansktalande lÀnder.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vanligtvis i detta avsnitt av analysen av företaget skulle vi analysera de olika typerna av konton som det erbjuder sina kunder, men vi har mÀrkt att det bara har en typ av konto, det riktiga kontot. NÄgra av dess funktioner Àr: klienterna tillhandahÄlls videohandledning, dedikerad kontohanterare, prissÀttning i realtid, gratis tips och rÄd, marknadsnyheter och signaler.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild (Àven om det Àr pÄ engelska):

FGS Markets kontotyper
FGS Markets kontotyper

 

den plattformar att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: MetaTrader 4 och WebTrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjÀlpmedel som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare.

FGS Markets webbplats
FGS Markets webbplats

NÀr vi analyserar hjÀlpen och resurserna som FGS Markets tillhandahÄller sina kunder noterar vi att det ger resurser som: förklaring av de olika tillgÄngar som det Àr möjligt att arbeta med, och deras drift och utbildningsvideor, men de verkar inte fungera pÄ tid att skriva denna analys. Det bör noteras att all information, resurser och webben Àr pÄ engelska eller ryska.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om FGS Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.fgsmarkets.com

Telefonnummer: +44 203 150 0204 och +44 203 150 0682

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt FGS Markets -mĂ€klaren Ă€r pĂ„litlig, men mĂ„ste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fĂ„tt eller funnit negativa eller positiva kommentarer om mĂ€klaren pĂ„ internet, Ă€r mĂ€klaren inte reglerad (men registrerad, vilket inte Ă€r samma sak), vilket aldrig Ă€r bra.

Uppdatering maj 2018: PÄ grund av upprepade kommentarer frÄn kunder som uttrycker negativa upplevelser med detta företag, förutom att vara ett IKKE-REGLERAT företag, rekommenderar vi inte FGS Markets.
 
⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Vi har fĂ„tt meddelanden frĂ„n kunder som försĂ€krar det FGS-marknader upprĂ€tthĂ„ller en nĂ€ra relation med Nexamarkets y Lager20, mĂ€klare med mycket dĂ„ligt rykte och med flera klagomĂ„l mot dem.⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om FGS Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

83 kommentarer om «FGS Markets: Betyg och kommentarer»

 1. information om bluffen svar

  Jag förstÄr att de Àr en del av en grupp mÀklare, nexamarkets ocksÄ stocks20.com, fgs markets och simpletrades.

  De publicerar jobberbjudanden, det hÀr Àr telefonen de anvÀnder för att rekrytera personer +52 55 6256 2959 och [e-postskyddad] y [e-postskyddad] De gör det under namnet aktiv finansiell nÄgra av de saker de erbjuder "Lön $ 8,000 XNUMX pesos (mexikansk) per mÄnad + bonusar. - ArbetsomrÄde Av. Paseo de la reforma. De la ut erbjudanden för nÄgra dagar sedan sÄ jag vet att dessa tjuvar Àr aktiva.

  I jobberbjudandet lÀgger de ocksÄ:

  - Telefonchef

  Dessutom lÀnkade namn pÄ uppenbarligen anstÀllda i detta företag:

  Daniela Clorio - Human Resources Coordinator pÄ Active Finance - https://www.linkedin.com/in/daniela-clorio-10007510b/

  Elizabeth Acosta - Administrativ och ekonomikoordinator pÄ Active Finance - https://www.linkedin.com/in/elizabeth-acosta-212690125/

  SÀkert kan nÄgon ge oss mer information, men för de som drabbas, de Àr förmodligen i Mexico City, Av Paseo de la Reforma-omrÄdet, Àven om jag inte har kunnat bekrÀfta denna information.

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej, din information Ă€r utmĂ€rkt !!!, Tack för att du kommenterar FGS Markets. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de bara visar dem och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Franco Campos svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka mina pengar, jag var mycket glad över att mychargeback tog pengarna ur fgs marknaders hÀnder och lÀmnade tillbaka dem till mig, jag Àr mycket tacksam

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Franco, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. Atenas svar

  Jag var ocksÄ ett offer för dessa olyckliga, först som Marcelo "Some last name" som började trassla ihop mig och gav bra vinster och dÀrmed började fÄnga mig, nÀr jag började investera mer sa de till mig att jag riskerade att förlora allt och att Jag borde öka pengarna som fanns pÄ mitt konto och dÀrmed varje vecka, i slutÀndan hade jag inte lÀngre mer pengar att lÀgga in och jag förlorade $ 17,000 3 ...> <. De ringde mig ungefÀr 2000 mÄnader efter att jag hade ÄterhÀmtat mig eller nÄgot liknande för att hjÀlpa mig att ÄterstÀlla lite av det jag hade förlorat ... och vÀldigt dum gick jag tillbaka med 6 dollar, nÀr jag sÄg att jag inte tjÀnade pengar, jag stÀngde "operationerna" för att inte förlora alla pengar igen sÄ nÀr operationerna var stÀngda bad jag om mina pengar och det har gÄtt ungefÀr XNUMX mÄnader och de har fortfarande inte returnerat dem till mig. Jag undersöker vad jag kan göra för att ÄterstÀlla ALLT som jag förlorat eller Ätminstone nÄgot, CONDUSEF sa redan till mig att de inte har nÄgon information om ett sÄdant företag. Jag tycker att det Àr vÀldigt viktigt att prata med mÀnniskor om den hÀr typen av företag sÄ att de inte fortsÀtter att existera och kasta verksamheten Ät de fördömda!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aten, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets, allt du nÀmner verkligen sorgligt ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

   • Aten Medellin svar

    Tja, nÀmner bara Marcelo som "rÄdde" mig först och sedan en viss Santiago Hernåndez, frÄn Marcelo raderade jag hans telefonnummer men frÄn Santiago Hernåndez har jag mobiltelefonen som jag brukade prata med honom pÄ whatsapp. Men sedan har jag skrivit till honom och uppenbarligen lÀmnar han mig i sikte, jag har skickat mejl till FGS Markets support men de har aldrig svarat mig. Faktum Àr att första gÄngen jag skickade ett e -postmeddelande som hotade att rapportera dem till CONDUSEF skickade Santiago ett meddelande till mig frÄn WhatsApp dÀr han sa att han ville prata med mig, jag sa ja och han ringde mig aldrig, om jag ringer honom gör han det inte svarar inte.

    • Aten Medellin svar

     Åh och jag hittade dem eftersom de ringde mig flera gĂ„nger, ingen aning om var de fick min mobiltelefon

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Aten, tack för informationen om FGS Markets, de lÄter vÀldigt oseriösa.

 4. Juan Carlos svar

  Jag vet inte hur de hittade mitt mobilnummer, de ringde mig mÄnga gÄnger och jag sa alltid nej, men en dag sa en till mig att jag skulle tjÀna mycket mer pengar Àn i en bankinvestering och jag började med 1,000 USD, det genererade bÀttre prestanda, de sa till mig att investera mer pengar
  Den största dumheten jag nÄgonsin gjort Àr att ha investerat mina pengar med FGS Markets
  NÀr de kontaktade mig första gÄngen jag frÄgade dem om de var reglerade av CONDUSEF sa de ja, de lurade mig, nÀr jag frÄgade om det var sÀkert sa de ja, de bedrog mig ocksÄ
  Jag arbetade med Santiago Hernandez ett tag, som insisterade pÄ att jag skulle investera mer pengar, jag bad om ett lÄn i Banamex för mer Àn $ 450 tusen pesos
  En tid senare berÀttade han för mig att han var tvungen att Äka pÄ en resa, men att jag skulle stanna hos en "erfaren" person, Miguel Caballero, som orsakade en förlust för mig pÄ mer Àn 900 tusen dollar, alla pengar han hade investerat , och allt för att han inte satte lÄs som en stoppförlust och lÀt marginalen sjunka
  Herr. Israel att det skulle finnas en ÄterhÀmtningsplan för mig, jag sÄg aldrig ett öre av detta
  Jag har för nÀrvarande en skuld hos Banamex pÄ mer Àn $ 500 tusen pesos och jag har inte en enda peso av min uppgörelse pÄ 26 Ärs arbete
  De Àr skrupelfria mÀnniskor och de bryr sig inte om vad de orsakar mÀnniskor
  Jag kommer att fortsÀtta sprida detta med alla mÀklare och jag kommer att fortsÀtta arbeta med min advokat som ser det med PGR eftersom detta Àr oacceptabelt
  Jag förstÄr inte varför Mexikos regering tillÄter dessa bedragare att fortsÀtta lura sÄ mÄnga mÀnniskor att vi förlorar alla vÄra pengar och besparingar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Det Àr verkligen ynkligt det du nÀmner, riktigt synd. Du kanske ska kontakta CNBV, Mexikos finansregulator.

   HĂ€lsningar.

  • CRISTOBAL M svar

   JUAN BUENA TARDE JAG HAR EN SITUATION MYCKET LIKNAD TILL DIG. KAN VI STÖDA OSS VILKEN E -POST KAN JAG SKRIVA DIG?
   HÄLSNINGAR FRÅN MEXICO

 5. Cesar Mayo svar

  Total BEDRAG !! Usel upplevelse

  HÀr Àr anledningarna till min erfarenhet

  De har inte kontor i Mexiko
  De insisterar för mycket pÄ att tillföra kapital till kontot.
  De fÄr dig att öppna vissa grundlÀggande operationer sÄ att du gÄr in i förtroende och ser en viss positiv balans
  De fÄr dig att öppna mer aggressiva operationer, vilket gör att du förlorar ALLT ditt kapital
  De lÄter dig ALDRIG ta ut en enda peso $ de lÀgger tusentals ursÀkter och de tar dig fram och tillbaka
  De kallar dig 'KontoÄterstÀllning' med det syftet att du tillför mer kapital för att kunna ÄterstÀlla det förlorade
  Och om du gör det ... upprepar historien sig ..!

  Akta dig för FGS -marknader, tÀnk 2 gÄnger innan du kastar din förnekelse pÄ det hÀr sÀttet ..!

  I mitt fall förlorade jag alla mina 5-Äriga besparingar! Cirka 500,000 XNUMX dollar !!

  En hÀlsning!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej CĂ©sar, tack för informationen om FGS Markets, vi beklagar mycket vad som hĂ€nder med dig ... Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren i första hand?
 BerĂ€tta mer om din erfarenhet tack.
   HĂ€lsningar.

 6. Angie svar

  Exakt, jag lade in lite pengar och pÄ en mÄnad hade jag redan fördubblat dem, nÀr jag ville göra ett uttag kom de ut utan att veta vad som hÀnde, sÄ de hade mig i en mÄnad och nÀr jag begÀrde en annan hÀnde ingenting , faktum Àr att det efter tvÄ dagar inte fanns nÄgra pengar alls, ursÀkter och förevÀndningar finns i överflöd, naturligtvis ringde de mig om risker sÄ att jag kunde sÀtta in kapital igen, men Àrligt talat har de ingen trovÀrdighet, eftersom jag aldrig kunde ta ut en peso frÄn vad jag investerade, nu gör jag ansprÄk, men jag vet inte ens vad deras skyldigheter Àr, jag har en kopia av allt, men det Àr en fruktansvÀrd upplevelse, en hemsk kundservice och det verkar som att de har mycket bra stÀllt tillsammans numret men det Àr ett bedrÀgeri, KAST INTE DINA PENGAR, hellre spendera det pÄ vad de vill

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angie, först och frÀmst, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, vi beklagar verkligen din situation och önskar dig lycka till ... Om du kommer ihÄg hur du kom till FGS Markets i första plats?

   HĂ€lsningar.

 7. Cheto Chip svar

  Var försiktig med FGS Markets, sÀrskilt om du inte har erfarenhet av investeringar av denna typ som jag Àr en nybörjare. Jag började arbeta med dem för 3 mÄnader sedan och detta genom mycket insisterande via telefon frÄn deras sida, de följde upp mig i cirka 3 mÄnader och gav mig exempel pÄ vad jag kunde vinna med vissa operationer eller möjligheter för företagsaktier. Totalt att jag muntrar upp med 1000 usd att starta och allt gick bra, min handlare som förmodligen var i London, trevlig och allt började fungera genom telefonsamtal. Tidningen berÀttade för mig vad jag ska göra och vad jag inte ska göra, det var frÀmst forex och vissa varor, jag började vinna mycket i balansen (ca 60% under den första mÄnaden), plötsligt var handlaren mer aggressiv med verksamheten och började förlora snabbt vad jag hade, de ringde mig frÄn "Risker" för att berÀtta för mig att om jag inte injicerade mer kapital kunde jag förlora allt vi hade uppnÄtt, sÄ jag injicerade ytterligare $ 1000 för att "spara" kontot. Jag började ÄterstÀlla nÄgot i balansen med upp- och nedgÄngar, mÄnga Forex -transaktioner med smÄ vinster och fÄ transaktioner med varor med betydande förluster ... nÀr jag sÄg att det var nÄgot "bord" bestÀmde jag mig för att göra ett uttag pÄ $ 500 usd för att testa konverteringen till kontanter pÄ mitt konto mexikansk debitering. Precis nÀr jag begÀrde uttag, tog de mig runt och runt att imorgon var kvar eftersom betalningarna till kunderna var mycket mÀttade. Under de Ätta dagarna som jag begÀrde kontanter, gjorde handlaren tre eller fyra operationer som gick förlorade och jag fick inget kvar i balansen och uppenbarligen utan mina pengar. Jag frÄgade innan operationen om det inte pÄverkade min pensionering men de sÀger alltid nej, att "det Àr normalt", att "allt Àr i ordning" osv ... Idag ringde de mig frÄn omrÄdet " Capital Recovery "med ett talbyte av strategi, byte av nÀringsidkare, med dubbla bonusar osv ... men i slutÀndan Àr det för mig att lÀgga mer pengar (ytterligare $ 8 usd) vilket jag uppenbarligen inte kommer att göra pÄ grund av det dÄliga torn för att inte förlora i verksamheten, om inte att aldrig se de kontanter du begÀr. Detta Àr strategin för att fÄ mer pengar frÄn kunder och fÄ dem att förlora sitt kapital, mÀklaren kommer aldrig att förlora. SÄ tÀnk tvÄ gÄnger och undersök grundligt attraktionssystemen för dessa mÀklare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Cheto Chip", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, sanningen Àr synd vad du nÀmner, men nÄgot vanligt bland mÀklare utan reglering ... Av dessa skÀl Àr att vi alltid rekommenderar att arbeta med vederbörligen reglerade företag med en lÄng historia.

   En hÀlsning.

 8. vlad svar

  Hur mÄr du? Jag tror att vi Àr överens om mÄnga saker, de ringer dig vÀldigt ofta, det de pratar med dig lÄter bra, vinn-vinn. Och ja, du börjar vinna i enkla saker som du kan göra sjÀlv. Men de har ingen strategi, de har inget emot att förlora dina pengar. De sÀger ocksÄ att det Àr normalt, de kallar dig "Risker" och hÀvdar att du kommer att förlora allt, att du mÄste lösa in med en lika stark insÀttning för att behÄlla marknaden, de gör det faktiskt sÄ att du fortsÀtter att ha ett konto hos dem, eftersom investeringen redan De förlorade det och insÀttningen Àr att fortsÀtta pÄ marknaden för att "se" om de "ÄterstÀller" nÄgot ... För en mÄnad sedan var marknadens beteende för abrupt, men de lyckades undvika att förlora allt, men det Àr vÀrt det. Idag förlorar jag mina besparingar pÄ 4 Är, kanske Àr det inte mycket, men för mig om ... USD 7,000 XNUMX dollar kvar.
  Sedan kallar de dig "Recoveries", det Àr samma historia, du frÄgar dem om deras kontor etc., och de berÀttar att de inte har skyldigheten att ge dig data eller bevis.
  Som EDGAR DIAZ sÀger .. "Denna sista investering Àr dÀr du börjar förlora." Eftersom de har mÀklaren med mer kapital investerar de mer aggressivt oavsett marknadens beteende. Innan du investerar, tÀnk efter tvÄ gÄnger, lÄt dig inte dras med, för det Àr ditt jobb. Om du inte vet om marknadens beteende, lÀr dig. Namn som du kan stöta pÄ, Erick (mÀklare, han svarade mig aldrig), Juan Perez (det lÄter fiktivt, han Àr en kontoÄterstÀllning, ett ryck), Alan (enligt honom spÄrar han dina överföringar, han har aldrig gjort nÄgonting) jag kommer inte ihÄg namnet pÄ tjejen, eller den förmodade chefen som Àr vÀrdelös ... Ta hand om dina tillgÄngar, de bryr sig inte, hÀlsningar!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vlad, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, det Àr synd att du har förlorat dina besparingar med detta företag ...

 9. CARLOS MANUEL CALDELAS ALDANA svar

  Jag vet inte var de fick min kontakt ifrÄn, skÀmtet Àr att jag gav dem möjligheten utan att validera allt de kommenterar hÀr, för att se frÄn vilken bank deras konto Àr, lokal adress, rÄdgivaren nÄgon verklig identifiering etc. SkÀmtet Àr att de rÄdde mig att vinna med operationer och plötsligt frÄn samma operationer som de rÄdde fick mig att tappa allt kapital och de svarar inte lÀngre eller nÄgot, de Àr en BEDRAG i all dess förlÀngning av ordet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om FGS Markets, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med detta företag.

   En hÀlsning.

 10. Jorge Ortiz svar

  Det Àr BedrÀgeri gÄ inte in. FrÄga:

  Vem driver investeringsstrategin (be om namn)
  Var Àr kontoren
  Hur driver du pengarna och vems registrerade institution Àr bankkontot?

 11. Reynaldo svar

  Idag pratade de med mig, mycket insisterande pÄ att jag öppnar ett konto, för en liten insÀttning om min bank behövde ett auktorisation som tog tid, medan jag bad om tillstÄndet letade jag efter det pÄ internet och jag hittade den hÀr sidan och bÀttre kommentar att du senare kommer att ringa mig men ja Det Àr envisande, nÄgot som fick mig att misstro, förutom att det inte finns nÄgot kontrakt dÀremellan, vatten, för lÀtt, förutom att det lovade mig bra avkastning, anvÀnda sunt förnuft. Det finns inget som heter enkla pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Reynaldo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, du har mycket rÀtt nÀr du sÀger att det inte finns nÄgra enkla pengar, och om du letar efter information och utvÀrderingar om företaget Àr detta avgörande nÀr du vÀljer en mÀklare. Kommer du ihÄg hur du hittade FGS Markets?

   En hÀlsning.

 12. hana svar

  Mycket dÄligt, de satte mig i situationer dÀr att lÀgga mer pengar var obligatoriskt trots att jag inte lÀngre hade marginal och nÀr jag vÀgrade och eliminerade transaktionerna och slÀppte det som var kvar av mitt kapital vÀgrade de att lÀmna tillbaka mina ÄterstÄende pengar till mig, tills nu jag har inte ÄterhÀmtat det Och det var pengar som jag inte hade, som du ger mig som hÀvstÄng nu har jag en skuld pÄ 36 000 pesos pÄ mitt konto och ingen som stöder mig för Àven om jag spelade in nÀr de sa till mig att de inte skulle returnera pengarna för att de inte vill ha mig, ingen ville ha mig HjÀlp dem att förtjÀna pengarna som inte anvÀndes i transaktioner eftersom de "inte vill" sÄ sa han bokstavligen i inspelningen och nu vet jag inte vad jag ska göra .. .

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hana, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger om denna mÀklare ... Tja, för att fÄ tillbaka pengarna har du det vÀldigt svÄrt, eftersom det Àr en oreglerad mÀklare ( om det Àr registrerat, vilket inte Àr detsamma), kan du försöka kommunicera med CYSEC i CYPRUS för att se om du kan lösa problemet pÄ nÄgot sÀtt ... Kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand?

   En hÀlsning.

 13. Edgardo svar

  De Àr en market maker typ mÀklare, mÀnniskor om du vill verka pÄ marknaden gör det med en stp eller ecn mÀklare!
  UtsÀtt dig inte för att inte fÄ tillbaka dina pengar, en vÀn föll och tjÀnade lite, de bad honom om mer sÄ hÀr tills han inte lÀngre kunde skicka mer pengar och hans nÀringsidkare bröt sitt konto, lÄt dig inte bli förtrÀngd av vÀgen till sÀlja, anvÀnda förnuftet vanligt och logiken faller inte.
  hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edgardo, tack sÄ mycket för att du delar denna upplevelse med oss, hÀlsningar.

 14. ivan svar

  God eftermiddag, min erfarenhet var dÄlig efter att jag gjorde den första insÀttningen i veckan, mitt kort hackades och olika avgifter dök upp. Senare började de föreslÄ att jag sÀtter in mer pengar pÄ kontot och det Àr hÀr bluffen Àr eller vad de vill kalla det, kanske utelÀmnande av information.
  Genom att vÀgra att lÀgga in mer kontanter kom rÄdgivaren med förslag pÄ valutor för köp och försÀljning men han nÀmnde aldrig att för att inte generera en stor förlust om det inte var möjligt var det en stoppförlust sÄ förlusten ackumulerades över en tidsperiod . vecka i den veckan nÀmnde han bara att det var normalt och i slutet av veckan markerade de mig med att sÀga att för att kompensera en annan insÀttning bör göras för att kompensera förfrÄgan för vad jag sa att det inte spelar nÄgon roll att den gÄr förlorad sÄ efter det de började ringa panik att allt skulle gÄ förlorat, till slut förlorade jag det faktiskt, jag behöll 2 dll och började spela med valutorna, jag gjorde en vinst pÄ upp till 10 dll men med de kontanterna Àr det svÄrt att ta dig ur grytan. Jag rekommenderar det inte, förutom att procedurerna Àr besvÀrliga och ger lite sÀkerhet för dina kort.

  Ta hand om dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ivan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, det Àr verkligen synd vad du berÀttar för oss, det verkar som om din rÄdgivare fick dig att förlora dina pengar avsiktligt ... Kommer du ihÄg hur du kom till hitta dem i första hand?

   En hÀlsning.

   • ivan svar

    Jag minns att de under en mÄnad ringde mig med att göra erbjudanden, tills en dag chansen för spotify -aktier uppstod och det var dÄ jag blev intresserad och gick med pÄ att delta med dem. Av min erfarenhet rekommenderar jag det inte.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Ivan, tack för att du utökat din upplevelse ...

     En hÀlsning.

  • edgar diaz svar

   Det var faktiskt samma sak som hÀnde dig. Jag tappade 8,000 XNUMX dll, förlusten de berÀttade för mig var normal, tills de bad mig om mer pengar för att stödja dem, bestÀmde jag mig för att inte sÀtta in mer och jag förlorade mina pengar. Jag rekommenderar INTE #FGSMarket.

   De kontaktar dig, de insisterar pÄ att du gör en första insÀttning pÄ 1,000 XNUMX dll, dÀr om du vinner ber de dig att investera mer. Det Àr frÄn denna sista investering som du börjar förlora.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Edgar, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FGS Markets med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

    En hÀlsning.

 15. marco muñiz svar

  Jag har tre mÀklarförslag
  NÄgon som arbetar med dem som kan berÀtta hur tjÀnsten Àr?
  eftersom de pratade med mig igÄr och jag skulle vilja veta

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marco, kan du nÀmna de tre mÀklarna?

   En hÀlsning.

 16. Gustavo svar

  God dag
  NÄgon frÄn detta forum som kan rekommendera mig ett annat mÀklarhus för att diversifiera mitt kapital som fungerar med samma plattform som fgs marknader mt4

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, vi rekommenderar att du lÀser vÄrt avsnitt med rösta pÄ den bÀsta mÀklarenNÀr det gÀller MT4, oroa dig inte, det Àr en av de mest anvÀnda plattformarna ...

   En hÀlsning.

 17. ORLANDO ortega svar

  Jag investerade 500 euro i november. Allt bra i början. Jag gjorde 2 operationer och vann 123 euro. 2 affÀrer eftersom rÄdgivaren bokstavligen försvann, sÄ jag bestÀmde mig för att ta ut och bad att ta ut mina pengar. DÀr började odyssén. Efter mÄnga mejl och dokumentförsÀndelser (jag vet inte varför de redan har dem nÀr du registrerar dig) ger de mig 500, men jag vÀntar fortfarande pÄ vinsten. Jag har skrivit till dem mÄnga gÄnger men de fÄr döva öron. De svarar inte. Jag glömde: de fortsÀtter att pressa dig hela tiden för att tjÀna mer pengar. Jag rekommenderar det inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Orlando, det Àr synd att lÀsa om din upplevelse, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta FGS Markets i första hand?

   En hÀlsning.

 18. Miguel Cruz svar

  En frÄga, de som nÀmner att de inte har sin dokumentation i ordning, vilken dokumentation frÄgar de till dig eller vad?

 19. David Conteras svar

  HallÄ dÀr! De Àr stora bedragare. Jag rekommenderar inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, arbetade du med FGS Markets? Kan du berÀtta lite mer om din upplevelse?

   En hÀlsning.

 20. Angelica Siares svar

  Hej god morgon, jag har försökt lÀsa alla denna mÀklares kommentarer, men det som intresserar mig Àr att veta tillgÀngligheten pÄ det kapital som de kan erbjuda mig och vad de rekommenderar mig att investera. Förhoppningsvis kan nÄgon ge mig en specifik referens. hÀlsningar och tack

 21. Daniel Gonzales svar

  Det Àr bra att dessa forum finns, jag har 3 förslag till investeringsbolag, men jag hittar ingen information om de andra, bara om dessa fgsmarkets kan jag se att det finns mÀnniskor som har god erfarenhet av denna mÀklare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för din kommentar, om du Àr intresserad kan du lÀmna oss de andra företagens webbsidor sÄ gör vi recensioner av dem. Med vÀnliga hÀlsningar.

 22. Francisco svar

  JAG REKOMMENDERAR DET INTE, DE BERÄTTAR INTE DIG HUR DE FÅR DITT NUMMER, DE BARA BARA BARA OM LÖNSAMHETEN DU "KAN FÅ" MEN DE VARAR INTE DIG FÖR TAP.
  Bland de fler frÄgorna som de bÄda
  DE ÄR INTE REGLERADE
  MED DENNA TYP PLATFORMAR INVESTERAR INTE BARA SPECULER

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 23. Berenice OC svar

  Vet nÄgon om de rÄd de ger Àr nÀr du behöver det eller finns det vissa tider för dem att ge dig rekommendationer att investera?
  hÀlsningar

 24. Renzo svar

  Hej alla, jag investerade nyligen med dem som jag nÀmnde. Idag mÄndag hade jag lite problem pÄ grund av dokumentationen att de ber dig eftersom jag inte hade vissa korrekta data men allt var bra, jag tyckte om det eftersom jag redan kÀnner mer trabquility, idag började jag med nÄgra smÄ investeringar i valutor och den hÀr veckan kommer jag att göra ett uttag, nÄgon rekommendation att ta ut?
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Renzo, tack för dina kommentarer, om att dra dig tillbaka, försök bara berÀtta för oss om du kunde, hÀlsningar.

 25. Alejandra Lopez Aguilar svar

  God kvÀll, jag vill veta om det Àr bekvÀmt att investera hos nÀtmÀklare och om jag kan generera mer vinster hanterar jag försÀkringsportföljer, men pÄ aktiemarknaden har jag ingen erfarenhet. De ringde mig hÀrifrÄn och jag började undersöka Àven om det lÄter intressant, jag hoppas att du kan stödja mig, tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, sanningen Àr att vi fortfarande inte har en klar Äsikt om FGS Markets, vet du hur de fick ditt telefonnummer?

   En hÀlsning.

 26. Renzo svar

  Hej alla, jag har precis börjat jobba med dem. IgÄr gjorde jag en insÀttning för 1,000 XNUMX usd för att testa dem. Till denna dag har jag mina tvivel eftersom jag Àr ny pÄ detta och aldrig har investerat, min handlare markerade mig idag och jag förklarade lite med företaget jag kÀnner mig bra eftersom de stöder mig men vilka rekommendationer kan de ge mig.
  HÀlsningar frÄn Chile.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Renzo, vi rekommenderar att du försöker ta ut pengar och berÀtta hur det gick, hÀlsningar.

 27. Maria penella svar

  bra dag
  Jag kommer redan att gÄ in för att investera med detta företag. Jag behöver bara nÄgon som redan arbetar med dem sÄ att jag kan veta hur rÄdet Àr och om de har tÄlamod med sina kunder eftersom jag inte vet sÄ mycket om Àmnet och jag skulle inte vilja har som nackdelar, nÄgon att berÀtta för mig Hur Àr rÄd och rÄdgivare? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för dina kommentarer, du kan lÀsa fler erfarenheter frÄn FGS Markets -kunder hÀr, och vi vÀntar ocksÄ pÄ att se om en kund svarar pÄ din frÄga, hÀlsningar.

 28. Axel noyola svar

  Hej, god eftermiddag, gÄ med dem. Förra veckan var det min första investering i den hÀr typen av affÀrer. Kan nÄgon berÀtta om din erfarenhet, tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Axel, i samma avsnitt kan du lÀsa kommentarer med erfarenheter om FGS Markets, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 29. Mauricio Canario svar

  Jag kÀnde redan denna mÀklare en tid, jag uppmuntrades inte att investera med dem, men att testa deras plattform och deras rÄd gör mig till en av de mest anstÀndiga. rekommenderas!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack sÄ mycket för dina kommentarer om FGS Markets, hÀlsningar.

 30. Santiago becerra svar

  Hej alla, jag har arbetat med denna mÀklare i 3 veckor, igÄr gjorde jag ett uttag för att se hur det fungerar och hur lÀnge kapitalet Àr tillbaka, men jag har inte laddat upp min dokumentation vÀl, Àr det nÄgon som kÀnner till proceduren och hur det Àr utförd?
  HÀlsningar frÄn Peru

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santiago, vi antar att denna typ av frÄgor kan stÀllas med FGS Markets kundtjÀnst, hÀlsningar.

 31. Noe guzman svar

  Vet nÄgon om den hÀr mÀklaren Àr pÄlitlig?
  De markerade mig för en mÄnad sedan, men sanningen Àr att jag kÀnde misstro att jag lÀmnade för att gÄ till deras kontor i Mexico City, men fram till januari.
  Har nÄgon varit pÄ dina kontor?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Noe, Àn sÄ lÀnge har vi bara positiva kommentarer, men det Àr en icke-reglerad mÀklare, vi föreslÄr försiktighet ÀndÄ, hÀlsningar.

 32. PatrĂ­cia svar

  Hej, jag har arbetat med dem i mer Àn ett halvt Är, sedan jag letade efter rÄd kontaktade de mig och förklarade mer om deras tjÀnster, jag bestÀmde mig och sanningen Àr att det har gÄtt bra för mig, jag gör uttag tvÄ gÄnger, jag rekommenderar att de gör det med förvÀntan. Jag rekommenderar dem starkt. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Patricia, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 33. Edgar morales svar

  Hej, god natt, jag hittade precis den hÀr sidan och jag letade efter information om denna mÀklare. FGSMARKETS Jag fick en inbjudan att kÀnna till deras tjÀnster via e -post, kommer det att vara bra att investera hos dem?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edgar, det Àr en icke-reglerad mÀklare, vilket aldrig Àr bra, Àven om vi mest har funnit positiva Äsikter om FGS Markets, Àr dess rykte fortfarande inte sÀrskilt tydligt, hÀlsningar.

 34. isabel piceno ornelas svar

  Hej, god eftermiddag, jag Àr frÄn Michoacan de Morelia för nÄgra mÄnader sedan började jag arbeta med denna mÀklare fgsmarkets .com och sanningen var att jag var rÀdd eftersom jag aldrig hade gjort investeringar online men sanningen har varit mycket bra jag Ängrar inte att jag pengar Àr sÀkra och sÄ ju bÀttre de vÀxer har jag bara gjort ett uttag och jag hade inga problem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isabel, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om FGS Markets med oss, hÀlsningar.

 35. Caesar svar

  Personligen Àr förhÄllandet som jag har med min handlare vÀldigt bra, jag kör min andra mÄnad och jag har en total vinst pÄ 15 procent, jag Àr vÀldigt glad
  Jag rekommenderar det personligen, mycket nöjd med min investering

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 36. Alonso svar

  Hej god eftermiddag
  Tja, jag skulle vilja veta din Äsikt om den hÀr mÀklaren
  De har ringt mig för att erbjuda mig ett par investeringsportföljer men jag kÀnner dem inte sÀrskilt mycket.Jag skulle vilja veta frÄn nÄgon som redan arbetar med dem, vilka provisioner de tar ut och om rÄd.
  Jag hoppas att ni kan hjÀlpa mig
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alonso, du kan lÀsa Äsikterna och samma avsnitt med information, företagets rykte Àr fortfarande inte sÀrskilt tydligt, hÀlsningar.

 37. ivan svar

  Hej, vad sÀgs om att jag började med dem för ungefÀr 3 mÄnader sedan?

  Sanningen Àr att jag gick in med rÀdsla men jag har en god lönsamhet mer Àn 40% jag kunde göra mitt första uttag

  Det var lite sent eftersom jag inte hade ordning pÄ min dokumentation

  Jag rekommenderar att om du ska börja arbeta med dem sÄ har de sina dokument i ordning sÄ att de inte har samma problem som jag.

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ivan, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av FGS Markets, med vÀnlig hÀlsning.

 38. Alberto Palacios svar

  Hej, god eftermiddag, denna mÀklare fgsmarkets fÄngade min uppmÀrksamhet, jag har redan haft erfarenhet av andra mÀklare, nÄgon hÀr har arbetat med dem eftersom jag vill investera hÀr

 39. Efren svar

  HEJ, jag har jobbat med dem i 1 Är och i verkligheten har jag haft bra lönsamhet, bara min pension tog lite tid men frÄn de andra tjÀnsterna var allt bra. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Efren, tack sÄ mycket för att du kommenterar din Äsikt om FGS Markets, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

 40. migue svar

  Hej, jag Àr för nÀrvarande med dem, och jag vet inte, jag Àr faktiskt i tvivel om jag ska starta insÀttningen med dem eller inte, jag skulle uppskatta en Äsikt, hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Migue, tack sÄ mycket för din kommentar, Àn sÄ lÀnge har vi inga kommentarer men vi inbjuder dig att lÀsa recensionen om mÀklaren, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *