✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

FGS Markets Kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren FGS Markets, en Forex -mäklare. Mäklaren är en del av Preseplio Limited, som i sin tur är en del av Preseplio Limited Trust. Mäklaren har bas i Nicosia, Cyperns huvudstad. Mäklaren är Registrerad av CYSEC på Cypern.

Mäklaren har sin webbplats endast på engelska och ryska, vanligtvis skulle vi inte skriva en recension om denna mäklare, eftersom den inte har webbplatsen på spanska / spanska, men på grund av olika e -postmeddelanden har vi beslutat att göra det, eftersom tydligen de har kunder i spansktalande länder.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vanligtvis i detta avsnitt av analysen av företaget skulle vi analysera de olika typerna av konton som det erbjuder sina kunder, men vi har märkt att det bara har en typ av konto, det riktiga kontot. Några av dess funktioner är: klienterna tillhandahålls videohandledning, dedikerad kontohanterare, prissättning i realtid, gratis tips och råd, marknadsnyheter och signaler.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild (även om det är på engelska):

FGS Markets kontotyper
FGS Markets kontotyper

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: MetaTrader 4 och WebTrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

FGS Markets webbplats
FGS Markets webbplats

När vi analyserar hjälpen och resurserna som FGS Markets tillhandahåller sina kunder noterar vi att det ger resurser som: förklaring av de olika tillgångar som det är möjligt att arbeta med, och deras drift och utbildningsvideor, men de verkar inte fungera på tid att skriva denna analys. Det bör noteras att all information, resurser och webben är på engelska eller ryska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FGS Markets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.fgsmarkets.com

Telefonnummer: +44 203 150 0204 och +44 203 150 0682

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt FGS Markets -mäklaren är pålitlig, men måste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fått eller funnit negativa eller positiva kommentarer om mäklaren på internet, är mäklaren inte reglerad (men registrerad, vilket inte är samma sak), vilket aldrig är bra.

Uppdatering maj 2018: På grund av upprepade kommentarer från kunder som uttrycker negativa upplevelser med detta företag, förutom att vara ett IKKE-REGLERAT företag, rekommenderar vi inte FGS Markets.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det FGS-marknader upprätthåller en nära relation med nexamarkets y Lager20, mäklare med mycket dåligt rykte och med flera klagomål mot dem.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”34″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

83 kommentarer om «FGS Markets: Betyg och kommentarer»

 1. information om bluffen svar

  Jag förstår att de är en del av en grupp mäklare, nexamarkets också stocks20.com, fgs markets och simpletrades.

  De publicerar jobberbjudanden, det här är telefonen de använder för att rekrytera personer +52 55 6256 2959 och [e-postskyddad] y [e-postskyddad] De gör det under namnet aktiv finansiell några av de saker de erbjuder "Lön $ 8,000 XNUMX pesos (mexikansk) per månad + bonusar. - Arbetsområde Av. Paseo de la reforma. De la ut erbjudanden för några dagar sedan så jag vet att dessa tjuvar är aktiva.

  I jobberbjudandet lägger de också:

  - Telefonchef

  Dessutom länkade namn på uppenbarligen anställda i detta företag:

  Daniela Clorio - Human Resources Coordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/daniela-clorio-10007510b/

  Elizabeth Acosta - Administrativ och ekonomikoordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/elizabeth-acosta-212690125/

  Säkert kan någon ge oss mer information, men för de som drabbas, de är förmodligen i Mexico City, Av Paseo de la Reforma-området, även om jag inte har kunnat bekräfta denna information.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, din information är utmärkt !!!, Tack för att du kommenterar FGS Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Frank Fields svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar, jag var mycket glad över att mychargeback tog pengarna ur fgs marknaders händer och lämnade tillbaka dem till mig, jag är mycket tacksam

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Atenas svar

  Jag var också ett offer för dessa olyckliga, först som Marcelo "Some last name" som började trassla mig att ge bra vinster och därmed började fälla mig, när jag började investera mer sa de till mig att jag riskerade att förlora allt och att Jag borde öka pengarna på mitt konto och därmed varje vecka, i slutändan hade jag inte längre några pengar att lägga in och jag förlorade $ 17,000 ...> <. De ringde mig ungefär 3 månader efter att jag hade återhämtat mig eller något liknande för att hjälpa mig att återställa lite av det jag hade förlorat ... och väldigt dum gick jag tillbaka med 2000 dollar, när jag såg att jag inte tjänade pengar, jag stängde "operationerna" för att inte förlora alla pengar igen, så när operationerna var stängda bad jag om mina pengar och det har gått ungefär 6 månader och de har fortfarande inte returnerat dem till mig. Jag undersöker vad jag kan göra för att återställa ALLT som jag förlorat eller åtminstone något, CONDUSEF sa redan till mig att de inte har någon information om ett sådant företag. Jag tycker att det är mycket viktigt att prata med människor om den här typen av företag så att de inte fortsätter att existera och kasta verksamheten åt de fördömda!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aten, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets, allt du nämner verkligen sorgligt ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

   • Aten Medellin

    Tja, nämner bara Marcelo som "rådde" mig först och sedan en viss Santiago Hernández, från Marcelo raderade jag hans telefonnummer men från Santiago Hernández har jag mobiltelefonen som jag brukade prata med honom på whatsapp. Men sedan har jag skrivit till honom och uppenbarligen lämnar han mig i sikte, jag har skickat mejl till FGS Markets support men de har aldrig svarat mig. Faktum är att första gången jag skickade ett e -postmeddelande som hotade att rapportera dem till CONDUSEF skickade Santiago ett meddelande till mig från WhatsApp där han sa att han ville prata med mig, jag sa ja och han ringde mig aldrig, om jag ringer honom gör han det inte svarar inte.

   • Aten Medellin

    Åh och jag hittade dem eftersom de ringde mig flera gånger, ingen aning om var de fick min mobiltelefon

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Aten, tack för informationen om FGS Markets, de låter väldigt oseriösa.

 4. Juan Carlos svar

  Jag vet inte hur de hittade mitt mobilnummer, de ringde mig många gånger och jag sa alltid nej, men en dag sa en till mig att jag skulle tjäna mycket mer pengar än i en bankinvestering och jag började med 1,000 USD, det genererade bättre prestanda, de sa till mig att investera mer pengar
  Den största dumheten jag någonsin gjort är att ha investerat mina pengar med FGS Markets
  När de kontaktade mig första gången jag frågade dem om de var reglerade av CONDUSEF sa de ja, de lurade mig, när jag frågade om det var säkert sa de ja, de bedrog mig också
  Jag arbetade med Santiago Hernandez ett tag, som insisterade på att jag skulle investera mer pengar, jag bad om ett lån i Banamex för mer än $ 450 tusen pesos
  En tid senare berättade han för mig att han var tvungen att åka på en resa, men att jag skulle stanna hos en "erfaren" person, Miguel Caballero, som orsakade en förlust för mig på mer än 900 tusen dollar, alla pengar han hade investerat , och allt för att han inte satte lås som en stoppförlust och lät marginalen sjunka
  Herr. Israel att det skulle finnas en återhämtningsplan för mig, jag såg aldrig ett öre av detta
  Jag har för närvarande en skuld hos Banamex på mer än $ 500 tusen pesos och jag har inte en enda peso av min uppgörelse på 26 års arbete
  De är skrupelfria människor och de bryr sig inte om vad de orsakar människor
  Jag kommer att fortsätta sprida detta med alla mäklare och jag kommer att fortsätta arbeta med min advokat som ser det med PGR eftersom detta är oacceptabelt
  Jag förstår inte varför Mexikos regering tillåter dessa bedragare att fortsätta lura så många människor att vi förlorar alla våra pengar och besparingar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Det är verkligen ynkligt det du nämner, riktigt synd. Du kanske ska kontakta CNBV, Mexikos finansregulator.

   Hälsningar.

  • CHRISTOBAL M svar

   JUAN BUENA TARDE JAG HAR EN SITUATION MYCKET LIKNAD TILL DIG. KAN VI STÖDA OSS VILKEN E -POST KAN JAG SKRIVA DIG?
   HÄLSNINGAR FRÅN MEXICO

 5. Caesar May svar

  Total BEDRAG !! Dålig erfarenhet

  Här är anledningarna till min erfarenhet

  De har inte kontor i Mexiko
  De insisterar för mycket på att tillföra kapital till kontot.
  De får dig att öppna vissa grundläggande operationer så att du går in i förtroende och ser en viss positiv balans
  De får dig att öppna mer aggressiva operationer, vilket gör att du förlorar ALLT ditt kapital
  De låter dig ALDRIG ta ut en enda peso $ de lägger tusentals ursäkter och de tar dig fram och tillbaka
  De kallar dig 'Kontoåterställning' med det syftet att du tillför mer kapital för att kunna återställa det förlorade
  Och om du gör det ... upprepar historien sig ..!

  Akta dig för FGS -marknader, tänk 2 gånger innan du kastar din förnekelse på det här sättet ..!

  I mitt fall förlorade jag alla mina besparingar på 5 år! Cirka 500,000 XNUMX dollar !!

  En hälsning!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej César, tack för informationen om FGS Markets, vi beklagar mycket vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?… Berätta mer om din erfarenhet tack.
   Hälsningar.

 6. Angie svar

  Exakt, jag lade in lite pengar och på en månad hade jag redan fördubblat dem, när jag ville göra ett uttag kom de ut utan att veta vad som hände, så de hade mig i en månad och när jag begärde en annan hände ingenting , faktum är att det efter två dagar inte fanns några pengar alls, ursäkter och förevändningar finns i överflöd, naturligtvis ringde de mig om risker så att jag kunde sätta in kapital igen, men ärligt talat har de ingen trovärdighet, eftersom jag aldrig kunde ta ut en peso från vad jag investerade, nu gör jag anspråk, men jag vet inte ens vad deras skyldigheter är, jag har en kopia av allt, men det är en fruktansvärd upplevelse, en hemsk kundservice och det verkar som att de har mycket bra ställt tillsammans numret men det är ett bedrägeri, KAST INTE DINA PENGAR, hellre spendera det på vad de vill

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angie, först och främst, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, vi beklagar verkligen din situation och önskar dig lycka till ... Om du kommer ihåg hur du kom till FGS Markets i första plats?

   Hälsningar.

 7. Cheto Chip svar

  Var försiktig med FGS Markets, särskilt om du inte har erfarenhet av investeringar av denna typ som jag är en nybörjare. Jag började arbeta med dem för 3 månader sedan, och på grund av mycket insisterande per telefon från deras sida följde de upp mig i cirka 3 månader och gav mig exempel på vad jag skulle kunna få med vissa operationer eller företagsaktier. Totalt att jag muntrar upp med 1000 usd att starta och allt gick bra, min handlare som förmodligen var i London, vänlig och allt började fungera genom telefonsamtal. Dagbok berättade vad jag ska göra och vad jag inte ska göra, främst var det forex och vissa varor, jag började vinna mycket i balansen (ca 60% under den första månaden), plötsligt var handlaren mer aggressiv med operationerna och började för att snabbt förlora det jag hade ringde de mig från "Risker" för att berätta för mig att om jag inte injicerade mer kapital kunde jag förlora allt vi hade uppnått, så jag injicerade ytterligare $ 1000 för att "spara" kontot. Jag började återställa något i balansen med upp- och nedgångar, många Forex -transaktioner med små vinster och få transaktioner med varor med betydande förluster ... när jag såg att det var något "bord" bestämde jag mig för att göra ett uttag på $ 500 usd för att testa konverteringen till kontanter på mitt konto mexikansk debet. Precis när jag begärde uttag, tog de mig runt och runt att imorgon var kvar eftersom betalningarna till kunder var mycket mättade. Under de åtta dagarna som jag begärde kontanter, gjorde näringsidkaren 8 eller 3 operationer som gick förlorade och jag fick inget kvar i balansen och uppenbarligen utan mina pengar. Jag frågade innan operationen om det inte påverkade min pensionering men de säger alltid nej, att "det är normalt", att "allt är i ordning" osv ... Idag ringde de mig från området " Capital Recovery "med en taländring av strategi, byte av handlare, med dubbla bonusar, etc ... men i slutändan är det så att jag skulle kunna lägga mer pengar (ytterligare $ 4 usd) vilket jag uppenbarligen inte kommer att göra på grund av dålig törn att inte förlora i verksamheten, om inte att aldrig se de pengar du begär. Detta är strategin för att få mer pengar från kunder och få dem att förlora sitt kapital, mäklaren kommer aldrig att förlora. Så tänk två gånger och undersök grundligt attraktionssystemen för dessa mäklare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Cheto Chip", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, sanningen är synd vad du nämner, men något vanligt bland mäklare utan reglering ... Av dessa skäl är att vi alltid rekommenderar att arbeta med vederbörligen reglerade företag med en lång historia.

   En hälsning.

 8. vlad svar

  Hur mår du? Jag tror att vi är överens om många saker, de ringer dig väldigt ofta, det de pratar med dig låter bra, vinn-vinn. Och ja, du börjar vinna i enkla saker som du kan göra själv. Men de har ingen strategi, de har inget emot att förlora dina pengar. De säger också att det är normalt, de kallar dig "Risker" och hävdar att du kommer att förlora allt, att du måste lösa in med en lika stark insättning för att behålla marknaden, de gör det faktiskt så att du fortsätter att ha ett konto hos dem, eftersom investeringen redan De förlorade det och insättningen är att fortsätta på marknaden för att "se" om de "återställer" något ... För en månad sedan var marknadens beteende för abrupt, men de lyckades undvika att förlora allt, men det är värt det. Idag förlorar jag mina besparingar på 4 år, kanske är det inte mycket, men för mig om ... USD 7,000 XNUMX dollar kvar.
  Sedan kallar de dig "Recoveries", det är samma historia, du frågar dem om deras kontor etc., och de berättar att de inte har skyldigheten att ge dig data eller bevis.
  Som EDGAR DIAZ säger .. "Denna sista investering är där du börjar förlora." Eftersom de har mäklaren med mer kapital investerar de mer aggressivt oavsett marknadens beteende. Innan du investerar, tänk efter två gånger, låt dig inte dras med, för det är ditt jobb. Om du inte vet om marknadens beteende, lär dig. Namn som du kan stöta på, Erick (mäklare, han svarade mig aldrig), Juan Perez (det låter fiktivt, han är en kontoåterställning, ett ryck), Alan (enligt honom spårar han dina överföringar, han har aldrig gjort någonting) jag kommer inte ihåg namnet på tjejen, eller den förmodade chefen som är värdelös ... Ta hand om dina tillgångar, de bryr sig inte, hälsningar!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vlad, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FGS Markets med oss, det är synd att du har förlorat dina besparingar med detta företag ...

 9. CARLOS MANUEL CALDELAS ALDANA svar

  Jag vet inte var de fick min kontakt ifrån, skämtet är att jag gav dem möjligheten utan att validera allt de kommenterar här, för att se från vilken bank deras konto är, lokal adress, rådgivaren någon verklig identifiering etc. Skämtet är att de rådde mig att vinna med operationer och plötsligt från samma operationer som de rådde fick mig att tappa allt kapital och de svarar inte längre eller något, de är en BEDRAG i all dess förlängning av ordet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, det är verkligen synd vad du nämner om FGS Markets, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med detta företag.

   En hälsning.

 10. Jorge Ortiz svar

  Det är Bedrägeri gå inte in. Fråga:

  Vem driver investeringsstrategin (be om namn)
  Var är kontoren
  Hur driver du pengarna och vems registrerade institution är bankkontot?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *