Feedback om FiboTraders

Analys på FiboTraders

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera FiboTraders (kallas även med namnet: fibotraders.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas FiboTraders verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om FiboTraders ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är FiboTraders en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • FiboTraders nämner att vara en del av Fibo Traders LLC.
 • Angående din plats, företaget nämner inte var det är baserat.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att FiboTraders inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FiboTraders är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av FiboTradersI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Fibo Standards-konto: minsta initiala insättning $500.
 • Fibo+-konto: minsta initiala insättning $5000.
 • Fibo Gold-konto: minsta initiala insättning $25.000.
 • Fibo Expert-konto: minsta initiala insättning $100.000.
 • FIbo Platinum-konto: Kontakta företaget för att ta reda på den minsta initiala insättningen.

La plattform att fungera som FiboTraders använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som FiboTraders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

FiboTraders webbplats
FiboTraders webbplats

FiboTraders tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, finansiell utbildning, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information FiboTraders

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: fibotraders.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar FiboTraders. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på FiboTraders

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att FiboTraders-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CNMV läggs till i FiboTraders till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 CONSOB läggs till i FiboTraders till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om fibotraders? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «FiboTraders: betyg och recensioner»

 1. Adri svar

  Hej, den här gruppen av tjuvar som kallas fibotrades stal allt mitt kapital på några veckor, precis när jag började prata om uttaget gick allt neråt till den grad att det sprängdes mitt konto... Läser andra erfarenheter av fibotraders-klienter på internet ser jag att det inte bara var ett dåligt råd från de förmodade "experterna" från fibotraders, men det är en del av bluffen, när du vill dra dig tillbaka försöker de övertyga dig om att inte göra det, och om de inte kan övertyga dig så spränger de din konto

  Tyvärr har alla fibotraders klienter blivit lurade, till de som inte blivit lurade rekommenderar jag ändå att inte sätta in mer pengar och försöka ta ut, för min del har jag kontakt med en expert jurist i ämnet för att se vad som kan uppnås

  Har någon redan anmält dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adri, vi vill hjälpa dig och vi hoppas att alla berörda kan ge mer information och data om dessa brottslingar. Tack för din kommentar om FiboTraders. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. En annan lurad svar

  God morgon, var försiktig med fibotraders, nyligen har den spanska tillsynsmyndigheten markerat dem som en bluff. Det beror på att flera spanjorer (inklusive jag själv) har blivit lurade. Dessa herrar har inte behörighet att ta emot spanska kunder, och utöver detta har de lurat oss.

  Om någon annan blivit lurad ber jag dig att skriva ett meddelande till mig här, jag har information för att anmäla dem och kanske få tillbaka pengarna. Det är viktigt att förstå att ju fler människor vi är, desto mer sannolikt kommer myndigheterna att agera och arrestera dem.

  Kommentera gärna dina erfarenheter.

  hälsningar

  PS: Var försiktig med programmet ANYDESK, det är ett program som de använder för att komma åt din dator, sedan vill de komma in på ditt hembanksbankkonto och tömma ditt konto. De är bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej andra, tack för att du kommenterar FiboTraders. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • VICENTE

    Hej: jag heter Vicente och jag har blivit lurad av Fibotraders. Jag gör och kommer att göra allt jag kan för att fånga detta kriminella gäng och om möjligt få tillbaka hela eller delar av mina pengar. Tack och jag ser fram emot ditt snabba svar. Skål

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej VICENTE, vi vill hjälpa dig och vi hoppas att alla berörda kan ge mer information och data om dessa brottslingar. Tack för din kommentar om FiboTraders. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Manolo svar

   Buenas tardes. Jag har också blivit lurad av dessa människor. Jag skulle vilja veta om det finns någon möjlighet att agera mot dem.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Manolo, du kan anmäla och stämma och om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

  • Det hände mig också svar

   Hej, jag har också blivit lurad, kontakta mig gärna ifall vi kan hjälpa varandra.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Angel, tack för att du kommenterar FiboTraders. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. DAVID svar

  God eftermiddag,
  Jag har blivit LUCKAD av detta företag sedan dagen jag gjorde min första insättning.
  Jag beskriver hela processen som jag följt sedan jag började investera pengar med FIBOTRADERS:
  1. De tvingade mig att göra banköverföringar och insättningar på upp till 50.000 20.000 euro, med fraser som: "du kommer att ångra att du inte tog fördel av denna möjlighet att fördjupas i ett krig för att generera vinster", "varför vill du vara en mileurista om du kan tjäna XNUMX XNUMX euro/månad hos oss”; "vi vinner om du vinner" osv. etc.
  2. De lurade mig med löftet att jag i alla fall skulle få tillbaka den initiala investeringen och om nödvändigt skulle fibotraders-rådgivaren återbetala investeringen.
  3. De fick mig att begära ett lån från banken på 20.000 XNUMX euro för att överföra det till ett konto hos en bankförmedlare (MIRHA TRADERS UAB, baserat i Storbritannien) för att stödja negativiteten i öppna operationer.
  4. Min rådgivare "rekommenderade" mig att öppna operationer och göra överföringar; och hon öppnade till och med operationerna själv eller gjorde överföringarna från mitt konto genom att dela min skärm med henne via anydesk-programmet.
  5. Min rådgivare berättade att de hade betalat rådgivare för information som stödde affärernas framtida lönsamhet.
  6. Av de mer än 10 affärer som jag öppnade på din rekommendation var endast 2 affärer lönsamma och de andra affärerna resulterade i förluster.
  7. Den slutliga auktionen av alla mina besparingar och mitt lån började fredagen den 29 april 2022. Den dagen skulle jag ut på en resa och innan hon hinner med planet rekommenderade hon att jag skulle öppna cirka 5 operationer varav endast 1 genererade vinst och utan någon form av skydd mot förluster. Dessutom försäkrade hon mig själv att hon skulle vara uppmärksam på mitt konto och att om jag lämnade henne lösenorden kunde hon övervaka det, öppna/stänga verksamheten och att hon i alla fall skulle ringa mig per telefon om något hände med mitt konto . Måndagen den 2 maj hade mitt kontosaldo sjunkit med 80.000 1.600 euro; upp till 3 20.000 euro, på grund av den automatiska stängningen av öppna positioner i avsaknad av medel för att kunna anta negativiteten i dessa positioner. Tisdagen den 10.000 maj ringde min rådgivare mig för att erbjuda mig en lösning. Gissa vad hans lösning var? Det stämmer: gör ytterligare en banköverföring på XNUMX XNUMX euro som fibotraders skulle lägga till XNUMX XNUMX euro för att få tillbaka de förlorade pengarna genom en plan som en annan avdelning/team/företag som samarbetade med fibotraders hade utarbetat. Vid det här laget hade jag uppenbarligen förlorat allt förtroende jag hade kvar för min rådgivare eller någon annan i det här företaget.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DAVID, tack för din kommentar om FiboTraders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mauricio Marín, tack för att du kommenterar FiboTraders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Daniel

    Min första fullständiga insättningsförlust kom från min kontoansvarige som sa åt mig att göra en viss transaktion och inte svara eller missa våra möten. Sedan efter en vecka svarade hon och sa att om jag investerar igen skulle jag få + 50% bonus & hon skulle ta hand om mitt konto och återställa min tidigare förlust genom att ta hand om alla åtgärder, efter en vecka finner jag att alla mina pengar är förlorade och min chefen svarar inte. Marknaden kan vara oförutsägbar, men att ge sådana löften och inte vara uppmärksam och vidta åtgärder på ett konto utan stop loss är fel. Min chef har fortfarande inte kontaktat mig och har inte svarat på mina samtal, efter att ha insisterat på att prata med min chef ringde en medarbetare som uppgav sin status som "kollega" till min chef och sa att hon var otillgänglig och för att investera mer pengar. insisterade igen med meddelanden att prata med generaldirektören och samma medarbetare sa att generaldirektören skulle ringa mig nästa dag, när de ringde bad jag att få prata med den chefen och hon sa att hon var generaldirektören. Början av att gå med sa min chef att chefen var man eftersom han var den enda som talade engelska.

    De använder också fasta telefoner i folks hem för att ringa dig; min chef använde alltid engelska telefonnummer som började med +44 och använde olika telefonnummer varje gång, när jag försökte komma i kontakt med min chef via ett av dessa telefonnummer, plockade en man upp och hade ingen aning om vad jag pratade om och efter att ha konfronterat min chef om varför det var så ändrade de sig plötsligt med italienska telefonnummer +39. Telefonnumret på deras webbsida fungerar inte, det enda sättet att kontakta var via telegram och vänta tills de ringer dig via en av sina telefoner. Jag får intrycket att deras plattform inte är så stor och legitim som de uppfattar den. Det har bara gått en och en halv månad att använda deras plattform och jag har nu förlorat dubbelt på grund av falska påståenden, onödigt hemsk hantering och svarslös plattform med konstiga kontaktmetoder

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Daniel, allt de säger är lögner, de försöker alltid manipulera dig så att du investerar mer pengar, inte faller i deras fälla. Tack för din kommentar om FiboTraders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.