✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Finamex är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Finamex och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfinamex.com
???? företagetBörsen Finamex, SAB de CV och Finamex Inversiones, SA de CV
⚖️ regleringCNBV och Bank of Mexico
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressJavier Barros Sierra nr. 495, 16:e våningen, överste Santa Fe, Del. Álvaro Obregón, Mexiko, CDMX. CP 01376
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 30 mars 1998
FöretagstypInvesteringar på den mexikanska värdepappersmarknaden – Finansiella tjänster

Företag: Finamex ägs av Casa de Bolsa Finamex, SAB de CV och Finamex Inversiones, SA de CV, som båda är belägna i Mexiko och regleras av CNBV och Bank of Mexico.

Vad är Finamex?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Finamex är en plattform som ger tillgång till den mexikanska aktiemarknaden för att verka på den.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

finamex webbplats 3

Här visar vi dig en skärmdump av Finamex webbplats, som är finamex.com.mx. Fångsten gjordes i Noviembre de 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 55 5209 2080

Finamex förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att det är reglerat i Mexiko, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är Finamex tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Finamex slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Finamex och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Mexiko.

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker regulator, som Mexiko. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Varning om Finamex:

Vi rekommenderar att du iakttar extrem försiktighet när du överväger plattformen finamex för investeringar på den mexikanska värdepappersmarknaden eller förvärv av finansiella tjänster. Den tvivelaktiga kvaliteten på dess reglering och, mer oroande, den tidigare varningen från Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA) för olämplig praxis, väcker allvarliga farhågor om integriteten och transparensen hos denna finansiella institution. Potentiella investerare rekommenderas starkt att utforska mer robusta och rigoröst reglerade alternativ och prioritera säkerhet och förtroende i sina finansiella beslut.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Finamex:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot Finamex finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”913″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Finamex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Finamex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Finamex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Finamex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Finamex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Finamex pålitlig?

Nej. Finamex är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den ligger på en plats som anses osäker 2) dess reglering är inte fullständig 3) har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från Finamex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «Finamex: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Rosaura svar

  Så med vilket företag som helst i Mexiko är det osäkert eftersom det inte är ett seriöst land?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rosaura, ingen har sagt det, vi gör recensioner om olika mäklare som våra användare begär, det spelar ingen roll om de är från Mexiko eller något annat land i världen, vi ger inte en åsikt om Mexiko som ett land, men om mäklare från olika länder.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *