✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

Finans Maxwell recensioner

Analys av finans Maxwell

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Finans Maxwell (kallas även med namnet: financemaxwell.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Finance Maxwell verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Finance Maxwell ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Finance Maxwell en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Ekonomi Maxwell nämner inte vilket företag det tillhör.
 • Angående din plats, Enligt hemsidan är företaget baserat i Storbritannien, dock hittade vi ingen giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är falska uppgifter.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Finance Maxwell nämner att vara reglerad av FCA (UK finansiell tillsynsmyndighet), men detta är falskt: vi har kontrollerat dess regleringsnummer och det är en OREGULERAD mäklare. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG, de försöker fuska på sin reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Finans Maxwell är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Finance Maxwell, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.

Handelsplattformen som Finance Maxwell erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Finance Maxwell tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Finans Maxwells webbplats
Finans Maxwells webbplats

Finans Maxwell tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Finans Maxwell

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: financemaxwell.com | finmaxwell.com | tradingmaxwell.com
 • 📞 Telefonnummer: +44 (7782) 433-692
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Finance Maxwell. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Finans Maxwell

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Finance Maxwell-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om sin registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag) och försöker utge sig själv som ett reglerat företag. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Finance Maxwell? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

39 kommentarer om «Finance Maxwell: Betyg och recensioner»

 1. Anonym svar

  De är bedragare, de tar dig för att ta ett lån och efter att de har bett dig att betala och efter att du vill ta ut säger de ja, men uttaget görs aldrig och då slutar de svara dig och ger dig inte information om någonting Jag blev lurad med 5175 14117 dollar och antagligen hade kontot XNUMX XNUMX dollar.
  Telefonerna är 447782433692. Sergio Escobar. 447418603884 Dante Saldivar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, BETALA INTE NÅGOT, TRO INTE PÅ DERAS HOT, DET ÄR EN STOR LÖGN, DE VILL SKÄMMA DIG, MEN DU SKA INTE BETALA, INGENTING SKA HÄNDA. Tack för din kommentar om Finance Maxwell. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. louis quevedo svar

  God morgon, jag skulle verkligen uppskatta om du kunde berätta för mig. Om bitcoin-gruvplattformen. Är det bluff?
  Jag gjorde en investering för 1 år sedan och jag har inte fått något på mitt konto från bitcoin mining. Tack så mycket för din uppmärksamhet och hjälp

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du förse oss med webbplatsen? Tack.

 3. Emily svar

  Hej Leandro jag heter Emily, samma sak hände mig som du. De gav mig en förmodad kredit, men jag insåg att deras plattform är manipulerad och jag betalade inte längre den förmodade krediten. De hotade mig fortfarande att de skulle stämma mig men de kontaktade mig aldrig igen. Har du fått några nyheter från dem efter att du inte betalat den förmodade krediten?!?!? Har du gjort något för att få tillbaka dina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Emily, BETALA INTE NÅGOT, TRO INTE PÅ DERES HOT, DET ÄR EN STOR LÖGN, DE VILL SLÄMMA DIG, MEN DU SKA INTE BETALA, INGENTING SKA HÄNDA. Tack för din kommentar om Finance Maxwell. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.