Kommentarer om finansreserver

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finansreserver (kallas även finansereserves.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen finansreserver för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar finansreserver. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Plus500UK Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Storbritannien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den påstår sig regleras av FCA, men dessa uppgifter är helt falska.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finance Reserves, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, hävstång upp till 1:20, Senior kontoansvarig, 10% vinstavgifter, maximal väntande handelsbonus $ 5.000, handelssignaler, välkomstbonus upp till 20%.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, Hävstångseffekt upp till 1:40, Senior Account Manager, Månatlig Cash Back, Avgifter på 10%, Maximal utestående handelsbonus $ 10.000, Handelssignaler, Money Management Plan, Välkomstbonus upp till 40%, dagliga marknadsrecensioner.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, hävstångseffekt upp till 1:60, Expertkontoansvarig, månatlig återbetalning, 9% vinstavgifter, maximal väntande handelsbonus $ 60.000 60, handelssignaler, penninghanteringsplan, välkomstbonus upp till XNUMX%, dagliga marknadsrecensioner.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 250.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, toppkontoansvarig, månatlig cash back, 7% vinstavgifter, högsta väntande handelsbonus $ 200.000 80, handelssignaler, penninghanteringsplan, välkomstbonus upp till XNUMX%, dagliga marknadsrecensioner.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 500.000, Hävstångseffekt upp till 1: 150, Account Manager (specialutrustning), månatlig cashback, vinstavgifter 5%, maximal utestående $ 600.000 120 handelsbonus, handelssignaler, penninghanteringsplan, välkomstbonus upp till XNUMX%, dagliga marknadsrecensioner.

Finance Reserves kontotyper
Finance Reserves kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Finance Reserves erbjuder är: plattform Finansreserver.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Finance Reserves tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för finansreserver
Webbplats för finansreserver

Finance Reserves tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av grunderna, utbildningssektion, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Finansreserver |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: financereserves.com

Telefonnummer: +34930301442 (Spanien) | +44124390006 (Storbritannien) | +61242032460 (Australien) | +6436695890 (Nya Zeeland) | +31850271715 (Nederländerna) | +41224246500 (Schweiz) | +43720360795 (Österrike)

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Finansreserver <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finansreserver är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat lite rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en helt olaglig mäklare som manipulerar data för att efterlikna en reglerad, den nämner att den är baserad i Storbritannien men avslöjar inte registreringsnumret. Vi såg också att det tillhör Plus500UK, ett företag som har fått böter av Financial Services Authority för misstänkta manövrar. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom FCA (England) Finansreserver till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s varning i december 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade FCA Finansreserver till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom FSMA (Belgien) Finansreserver till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA januari 2021 -varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FRCM? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Finansreserver: Betyg och kommentarer»

 1. Liam svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Liam, tack för att du skrev om Finance Reserves. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.