Kommentarer om Finaxis

I denna avdelning vi kommer att analysera Finaxis -mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas Finaxis verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Finaxis ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i: Luxemburg, men om det Àr sant bör det regleras av Luxemburgs finansregulator, vilket inte verkar hÀnda, vilket fÄr oss att tvivla pÄ dess verkliga plats.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner att vara en reglerad mĂ€klare vid flera tillfĂ€llen, men ger aldrig det regleringsnummer eller den regulator som reglerar det, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Finaxis erbjuder, noterar vi att de erbjuder 6 olika kontotyper: Startkontot, Progress -kontot, New Horizon -kontot, Classic -kontot, Investor Power -kontot och Finansistkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Starta konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, handel med mikropartier, fasta eller flytande spreads, personlig kontohanterare, gratis signaler ...

Förloppskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, gratis signaler i en mÄnad, kontosÀkring ...

Nytt Horizon-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, gratis signaler i en mÄnad, kontosÀkring, exklusivt trÀningsprogram ...

Klassiskt konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 2.500, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, VIP-signaler, kontosÀkring, exklusivt trÀningsprogram, insÀttningsbonus, riskhanterare ...

Investor Power -konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spridningar, personlig kontohanterare, VIP-webbinarier, VIP-signaler ,, kontosÀkring, exklusivt trÀningsprogram, insÀttningsbonus, riskhanterare, e-böcker, VIP-analytiker ...

Finansistkonto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 5.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spridningar, personlig kontohanterare, VIP-webbinarier, VIP-signaler ,, kontosÀkring, exklusivt trÀningsprogram, insÀttningsbonus, riskhanterare, avancerad teknikriskontroll, exklusivt trÀningsprogram, VIP -investeringsanalytiker ...

Finaxis kontotyper
Finaxis kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Finaxis erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Finaxis tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Finaxis webbplats
Finaxis webbplats

 

Finaxis tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som Finaxis erbjuder, nyheter om finansiella hÀndelser och analys, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Finaxis

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: finaxis.io/es/

Telefonnummer: +34-95-404-87-61, +44-203-807-45-64

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> UtvÀrdering av Finaxis <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Finaxis -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det nÀmner inte vilket företag det tillhör, det Àr inte klart var det Àr baserat, det Àr en oreglerad mÀklare nÀr man letar efter andra recensioner eller utvÀrderingar om Finaxis, vi hittar mest negativa utvÀrderingar.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Finaxis inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering augusti 2019: CNMV (spansk finansregulator) har utfÀrdat en varning mot Finaxis.

 

Uppdatering september 2019: CSSF (Luxembourg Financial Regulator) har utfÀrdat en varning mot Finaxis.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Finaxis? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

94 kommentarer om «Finaxis: Betyg och kommentarer»

 1. Edwin svar

  Jag försökte Ă„terbetalningstjĂ€nsterna som föreslogs hĂ€r och lyckligtvis fungerade det för mig. Jag blev lurad med € 17.000 XNUMX och jag kunde Ă„terstĂ€lla nĂ€stan alla, jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte Ă„terstĂ€llde dem, gör försöket. Tack alla, Gud vĂ€lsigne er.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edwin, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. juli svar

  Hej, jag Àr pÄ det stadiet att jag mÄste stÀnga kontot och den överenskomna provisionen (10%), de ber mig att fÄ det betalt i min virtuella plÄnbok som verkar i Chile, för att de senare ska kunna överföra BC till min virtuell plÄnbok. Det Àr det enda konstiga i allt detta, eftersom under ett Är en utveckling av kontosaldot sÄgs, alltid pÄ uppgÄng.
  Jag kom till FINAXIS för en Instagram -annons och registrerade kontot med minsta start pÄ $ 250. Jag har gÄtt igenom tvÄ rÄdgivare, Juan Carlos den första och David Snaider den andra, de har anvÀnt denna whatapp: +2 357.
  Jag Àr nu pÄ den punkt dÀr jag mÄste överföra $ 9k för provisionen och som svar gör de överföringen av BC: erna till min virtuella plÄnbok. De skickade nÄgra dokument till mig för att underteckna "WITHDRAWAL AUTHORIZATION" med rubriken FINAXIS & LONDON STOCK EXCHANGE, bladet har signaturer av Calvin Lambert (CEO Financial Department) och Peter Smith (CEO Trading Department).
  Allt ser lagligt ut, det enda konstiga Àr att provisionen mÄste betalas före överföringen och de accepterar inte att dra den frÄn det belopp som genereras i handeln.
  Jag kan inte göra den överföringen förrÀn jag fÄr försÀkran om att överföringen faktiskt kommer att göras till mitt konto.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats frĂ„n? Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren i första hand? Överföringsgrejen lĂ„ter riktigt dĂ„ligt, vi skulle inte göra det i ditt stĂ€lle.

   hÀlsningar

 3. Ana svar

  HallÄ. Jag blev ocksÄ lurad av Finaxis, bÀttre sagt av mÀklaren (han kallade sig Sergej Tjechov), de lurade mig 7000 XNUMX euro

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 4. José svar

  Jag har ocksÄ blivit lurad av dessa mÀnniskor, mer Àn 5000 euro. Jag hittade dem med en annons och ingenting .. Jag registrerade mig tills jag förlorade allt. Senare fick jag reda pÄ att de inte har licens eller nÄgot.

  En viss Sara var min rÄdgivare, de som ringde mig frÄn engelska nummer som +44 2038074564 och +4 (420) 808-99233

  För att leta efter information finns företaget i Luxemburg men regleringsnumret visas inte. Du mÄste polisanmÀla det, jag anmÀlde det och de sa till mig att ju fler vi Àr, desto bÀttre, desto mer kan de göra och att de fÄr mÄnga fler klagomÄl som dessa. Jag skickade ett mejl till tillsammans och dödade dessa bedragare och rapporterade dem alla tillsammans: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr det gÀller Luxemburg, som du nÀmnde, Àr det ingen reglering enligt vÄr mening eftersom de verkligen inte har nÄgon grund dÀr.

   hÀlsningar

 5. Marcos s. svar

  Alla de mÀnniskor som sÀger att de har gjort det vÀldigt bra med det hÀr företaget, Àr infiltratörer av samma som kommer in pÄ forumet för att fortsÀtta lura mÀnniskor och fÄ dem att tro att allt fungerar bra ... mÀnniskor faller inte snÀlla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack för att du delar din erfarenhet med Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 6. sorin svar

  Hej, titta, vad gör det för mig med saft?
  Ja, betala skatt. NÀr skatterna har betalats fÄr du kapitalet högst inom 48 timmar, via banköverföring

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Sorin, ingenting garanterar att de kommer att sÀtta in dig genom att betala dem, kom ihÄg att vi pratar om en mÀklare utan reglering, redan varnad av olika europeiska tillsynsmyndigheter. Vi skulle aldrig.

   hÀlsningar

 7. sorin svar

  Glömmer att sÀtta ringen: 13 september, Alex Fisher

  Anydesk -hemsidan:

  anydesk .com / sv

 8. sorin svar

  Hej igen, jag heter Sorin och som jag berĂ€ttade den 19/01/2020 om kontot att jag inte kunde öppna det till slut har vi lyckats och jag har bestĂ€mt mig för att ta ut en summa pengar jag har insisterat ett tag pĂ„ du svarar mig och i slutĂ€ndan har de svarat oss. Om vi ​​vill ta ut allt kapital eftersom de ska skapa plattformen i Spanien mĂ„ste vi ange 1400 euro som procedurer och uppdrag och pĂ„ 48 timmar gör det insĂ€ttningen.
  Nummeret som vi alltid har kontaktat + 357 96 878552 och sÀger att han heter Alex Fisher
  Den personliga kontorÄdgivaren.
  Jag vet inte hur jag ska agera och göra
  Tack hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sorin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Att bli ombedd att ta ut pengar Àr ett mycket dÄligt tecken. Hur ska de skapa plattformen i Spanien? Vad betyder det hÀr? Det Àr inte heller vettigt. Vi rekommenderar mycket försiktighet.

   hÀlsningar

 9. Jose Esteban Gonzalez svar

  Jag hÀlsar alla olyckliga följeslagare över att dessa mÀnniskor var ansvariga för att skada.
  Jag föreslÄr att vi gör en grupp WS som ska kommuniceras eller via post för att kunna utbyta information och vi kan göra nÄgot för att fÄ tillbaka vÄra pengar, ansikte möter jag som José Esteban Gonzålez eller min direktpost Àr @[e-postskyddad]
  Tack till rekommenderade mÀklare för att vara ett kommunikationsfönster för alla dessa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   UppmÀrksamhet pÄ Josés budskap.

 10. sorin svar

  hej nu kan vi inte ens öppna kontot för att se vÄra investeringar med samma Alex Ficher

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sorin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Hur kan du inte öppna ditt konto? Förklara dig snÀlla.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 11. Daniel saavedra svar

  Hej hur Àr det? För en vecka sedan lÀste jag en annons pÄ min Facebook om en spansk presentatör som förmodligen rekommenderade detta företag och sa att han tjÀnar tusentals euro om dagen utan att göra nÄgonting. Och som en bra nyfiken anmÀlde jag mig till sidan. NÄgra ögonblick senare fick jag ett samtal frÄn Madrid 911984187 och Nicola Marchi talade till mig och erbjöd mig hela paketet och sÄ och har insisterat pÄ att jag ska sÀtta in pengarna i en bitcoin -bankomat till ett konto som han har skickat mig. Jag kan vidarebefordra kontot Jag tror att pÄ sÄ sÀtt fÄr du information om Àgaren. Jag har sagt till dem att jag skulle investera 2020 och har bestÀmt mig för att kontakta mig för ett datum

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vi rekommenderar inte att arbeta med oreglerade företag. Om du kan skicka oss det hÀr kontot som du nÀmner.

   hÀlsningar

 12. Roberto svar

  Hej, se, jag Àr pÄ samma sÀtt men jag har inte försökt dra mig tillbaka, men med allt de sÀger Àr jag rÀdd.
  Jag kontaktade dem via internet och jag har kontakt med en person som heter Alex Ficher och han kontaktade mig via telefon och wasath och numret Àr Luxemburg # 357 96878552.
  Jag Àr sÄ ledsen att folk kÀnner sig lurade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du kontaktnamn, mejl? Vi anser att Finaxis inte Àr en rekommenderad mÀklare, det Àr inte reglerat och vi har fÄtt ett stort antal klagomÄl frÄn Finaxis -kunder.

   hÀlsningar

 13. Alfonso svar

  Ami har ocksÄ lurat mig, de ber mig att ange 750 euro för att ta ut pengar, de har ocksÄ blockerat mitt konto efter att ha varit en genomsnittlig mÄnad för att kunna ta ut mig sextio i vinst

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfonso, tack för att du delar din erfarenhet med Finaxis. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Hur blockerade de dig? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 14. José svar

  Jag heter Jose. Jag gĂ„r i mitt 65 -Ă„riga yrke. NĂ€r jag gĂ„r i pension Ă€r jag sjuk i cancer. Han tillbringade mĂ„nga timmar framför datorn. Jag hittade Finaxis -annonsen och gjorde ett konto. FinansrĂ„dgivaren ”Marco Hidalgo” tillbringade en mĂ„nad med att ringa mig dagligen med övertygande vĂ€nlighet och kĂ€nna med mig. Det skapade förtroende för mig och vĂ€gledde mina investeringar pĂ„ 250
 2000
 10.000 50.000. 40.000 112 ... NĂ€r jag ville ta ut pengarna krĂ€vde de 25 XNUMX euro för att lĂ„sa upp processen ... Jag betalade dem. Totalt XNUMX tusen. Alla mina besparingar. Jag har ingenting kvar och de fortsĂ€tter att krĂ€va XNUMX tusen euro mer för att lĂ„sa upp pengarnas uttrĂ€de under hotet att förlora allt.
  De har blockerat kontot, anvÀnt pengarna utan mitt samtycke och brutit mot alla regler som förekommer i kontraktet som Àr förknippade med anvÀndarens skick som förvÀrvas nÀr det accepteras: finaxis .io / compliance / terms /
  De har förstört mitt liv. Moraliskt och ekonomiskt. De Àr tjuvar, bedragare och kriminella.
  Han hecho la denuncia a la policĂ­a por estafa.
  Du mÄste vara vÀldigt, vÀldigt jÀvla för att misshandla en Àldre och sjuk person en dag efter den andra utan att det frÀter ditt samvete.
  Om nÄgon tvivlar pÄ om Finaxis Àr en bluff, hÀr Àr ett exempel för att hjÀlpa dem att bestÀmma.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner José, du bör, Àven om vi inte vet om nÄgot kan göras, kontakta regulatorn i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   hÀlsningar

  • Carlos svar

   Herr Jose Jag Àr vÀldigt ledsen över vad som har hÀnt dig och mÄnga av oss som lever i samma situation, jag vet inte hur du överförde dessa medel till dessa avloppsrÄttor men om du gjorde det via dina bankkort bör du rÄdfrÄga ett företag som heter mychargeback.com kan de ge dig en gratis konsultation och kanske kan de hjÀlpa dig.

 15. nexus_12 svar

  Jag blev kontaktad av en viss Antonio Garcia, för i princip kommer de att döda dig tusentals intÀkter sÄ lÀnge du sÀtter in pengar, men om du bestÀmmer dig för att ta ut blir de galna och lÄter dig aldrig ta ut, de ger mig bara ursÀkter men jag har vÀntat för mitt uttag i mer Àn en mÄnad och ingenting. och av vad jag ser kommer jag inte att kunna fÄ tillbaka mina pengar jag vill veta om de kan anmÀlas för bluff och uppenbart ljuga

  vad tjÀnar vinsten pÄ om du aldrig kan ta ut

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nexus, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 16. Fernando svar

  Verkligen FINAXIS Ă€r en SCAM jag ocksĂ„ investerat och under mĂ„naderna försökte jag dra mig tillbaka och de gav mig aldrig en lösning, cheferna Ă€ndrar dig alltid, jag passerar genom tre bland dem Juan Carlos och den sista David Schneider, alla dessa namn Ă€r fiktiva de ge dig inte lösningar ensam Att du fortsĂ€tter att investera, vinstbeloppen Ă€r bara fiktiva för att fĂ„ dig att motivera till investeringar, nu blockerade de mitt konto och jag kan inte skriva in det, sĂ„ VAR FÖRSIKTIG, arbeta INTE med FINAXIS, de skrattar Ă„t alla vi som frĂ„n det ena eller andra sĂ€ttet vill generera extra inkomster för att fĂ„ en bĂ€ttre utgift

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontakta e-post?

   hÀlsningar

 17. Francisco svar

  KÀra det Àr en bluff !!!
  För nÄgra mÄnader sedan satte jag in 250 dollar, till den hÀr förmodade plattformen, de ringde mig och det var alltid för att berÀtta för mig att investera mer, för nÄgra veckor sedan hade jag ett problem och jag mÄste ta ut mina pengar med stor brÄdska, jag ville gör det och de bad mig om ett kreditkort Kredit, enligt dem för att kunna göra ersÀttning för detta. Jag skickade dem bilder och allt det dÀr, de kontaktade mig för att be mig om kortets CV -kod, vilket enligt dem var att slutföra processen, jag gav det till dem och de tillbringade inte ens 5 minuter och de ringde mig frÄn banken för att berÀtta att de försökte ta ut 1000 dollar och att mitt kort skulle blockeras av sÀkerhetsskÀl. Jag ringde dem och de sa till mig att för att fÄ tillbaka pengarna mÄste de göra detta uttag, som banken svarade att det Àr falskt. Idag har jag genererat ett virtuellt kort i samarbete med banken med ett minimum av pengar och skickat det till dem. Hittills har jag inte fÄtt nÄgot svar. De Àr tjuvar !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? GE ALDRIG DENNA DATA FÖR DITT KORT, TILL NÅGON!

   hÀlsningar

 18. en dumma till svar

  david schneider, carlos santana, victor förmodade finansiella rÄdgivare, snarare bluffrÄdgivare. Om du hör nÄgot av dessa namn kan du bli lurad, och detta har jag inte hört eller lÀst nÄgonstans, jag har levt det pÄ egen hand, mina besparingar har plockats frÄn mig.

  Var mycket försiktig eftersom de Àr sÄÄÄ skickliga pÄ att lura dig genom lÀppservice och lögner. 99% av det de sÀger Àr en gigantisk lögn. Finaxis och dessa mÀnniskor har förstört mig ekonomiskt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ànnu en dÄre, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 19. pablo svar

  De Àr bedragare, Ana Escobar, Juan Dieguez, alla Àr det omöjligt att ta ut pengarna, den som sÀger att jag kan ta ut dem Àr frÄn Finaxis för att fortsÀtta lura mÀnniskor, det Àr omöjligt att ta ut pengarna Àven om man ser det i kontot, sÄ snart som möjligt antar du att du förlorade det innan du kommer att bli bÀttre, jag talar av erfarenhet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl? Försök ringa dem frÄn ett annat nummer eller e -post.

   hÀlsningar

  • hellboy svar

   Hej Pablo, jag har ocksÄ kontakt med den berömda Juan men han berÀttar att kommentarerna Àr en lögn och att de Àr frÄn tÀvlingen ... men jag Àr rÀdd för att be om min pensionering för det Àr det, det Àr vÀl inte mycket eller kanske men de Àr alla mina besparingar och jag vet inte vad jag ska göra

   min fru kommer att döda mig och hon kommer att lÀmna mig jag vet inte hur jag ska dra mig, snÀlla hjÀlp om nÄgon kan hjÀlpa mig

   De lurar dig för att de sÀger till dig att du kommer att tjÀna pengar och att du tjÀnas per os, om du inte kan ta ut vad som Àr anvÀndbart, sÀger jag

 20. miguel svar

  Jag har ocksÄ varit offer för detta och jag kan inte dra mig tillbaka, de försvinner bara och ingen av dem svarar ens pÄ dina meddelanden

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Försök att kontakta dem frÄn ett annat e -postmeddelande eller telefonnummer.

   hÀlsningar

 21. Cezar Stefan svar

  Hej, jag heter Cezar och Àr i samma situation som de flesta, han lÄter mig inte ta ut pengarna dag och natt, det finns alltid vÀldigt konstiga saker ... Han tog nÀstan ut pengar frÄn kontot som tur var pÄ mindre Àn. Den sista Àr vad han sa till honom att jag inte gick in i hela huvudstaden, han fördömde dem, och han berÀttar vad han ska radera och huvudstaden kommer in pÄ kontot för staten Englitera, det Àr ocksÄ mycket sÀkert att allt Àr bra, den hÀr pojken heter David och jag vet inte vad mer .. Tja nÄgra förlorade rÄttor vara sÀker pÄ att det inte kommer att se ut sÄ hÀr, ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cezar, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi har inte förstÄtt, har de sagt till dig att de kommer att radera ditt konto och att dina pengar försvinner?

   hÀlsningar

 22. Jon svar

  Hej,
  Jag Àr ocksÄ i en liknande situation, jag investerade lite pengar för 3 mÄnader sedan och nu sÀger de till mig att de mÄste avsluta kontot och att jag mÄste betala en mycket, mycket hög provision för att fÄ tillbaka mina pengar. Jag har ett telefonnummer och mejl, vad kan jag göra, kan du hjÀlpa mig snÀlla? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jon, tack för att du delade med dig av din upplevelse med Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Uppdrag om vad? Det Àr en oreglerad mÀklare, sÄ vi vet inte vilka avtal du gick med pÄ eller inte, men vi skulle aldrig skicka pengar eller mer pengar till dessa typer av företag utan reglering, att du betalar Àr inte en garanti för att de kommer att returnera de andra pengarna .

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 23. David svar

  ÄR EN GOTCHA
  Jag skrev in minsta summa pengar 250 $ och efter tvĂ„ mĂ„nader hade jag förmodligen vunnit $ 600, jag ville ta ut de första $ 250 och de gjorde bara misstag. De bad mig om kontonummer och foton pĂ„ kortet sĂ„ att de kunde göra insĂ€ttningen. Jag gick till min bank och de berĂ€ttade att nĂ„gon hade försökt ta ut 500 € frĂ„n mitt konto. Samma dag ringde de mig och bad om 55 euro av sina provisioner för att kunna tjĂ€na pengar. För att göra saken vĂ€rre sĂ€ger polisen att det inte Ă€r en bluff eftersom ingen har tvingat mig att investera de pengarna dĂ€r.
  NÄgra namn pÄ bedragarna:
  Ana (frÄn Luxemburg)
  David Snaider (frÄn Storbritannien)
  DE ÄR SCAMMERS, FALLAR INTE I FALLET

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Om uttag, sÀg till dem att du inte vill investera dina pengar, att du vill ta ut dem. Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför sÀger du frÄn Luxemburg eller frÄn Storbritannien?

   hÀlsningar

 24. Priscilla svar

  Av en slump hittade jag dem en dag pÄ Instagram, jag lade min information och de ringde mig direkt, de övertygade mig och den dagen hade de betalat mig min lön ... de bad mig om $ 250 vilket Àr minimum ... hur mÄste jag betala för min dotters studietur jag accepterade och jag satte in mer Àn hÀlften av min lön den dagen var i juni, 4 mÄnader har gÄtt, de första kallade mig ok .. de bytte mÀklare eftersom den första frÄgade mig för mer pengar ... och de satte en annan Juan Carlos ... i augusti var det den sista kontakten med honom ... han har inte jobbat pÄ mitt konto lÀngre ... och sedan den 5 september har jag pratat med honom pÄ WhatsApp och det gör han svara inte pÄ mig men han ser min WhatsApp -status ... konstig sak, eller hur? Jag gick till den som kontaktade mig David Herrera, jag berÀttade för honom och jag sa att jag ville ta ut mina pengar ... han sa att jag var tvungen att kontakta kundtjÀnst ... och jag frÄgade honom hur? Och jag har fortfarande inget svar om det hÀr, det kommer att vara 5 dagar och jag pratar med dem och pratar med dem ... Jag vill bara ha tillbaka mina pengar ... Jag har inget jobb och jag mÄste betala för min dotters turné .... Jag Àr frÄn Chile ... och jag vet inte hur jag ska göra för att ÄterhÀmta mig ... kan du hjÀlpa mig? Tack.
  Priscila Lizama

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Priscila, tack för att du delar med dig av din upplevelse med Finaxis, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka? Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om du Àr chilenska Àr det kanske bÀst att kontakta CMF.

   hÀlsningar

   • Priscila Lizama svar

    Jag trÀffade dem via Instagram av nyfikenhet, jag skrev in mina uppgifter och David Herrera kontaktade mig, frÄn vilket jag har ett nummer som han kommunicerade med via WhatsApp, han blockerade mig nu men jag har hans mejl, jag har ocksÄ Juan Carlos Santanas nummer sedan 5 september Han svarar inte pÄ mina meddelanden. Jag har ocksÄ hans mejl och alla konversationer frÄn den första dagen jag har spelat in dem ... frÄn vad de berÀttade för mig att de ringde mig frÄn Spanien ... Jag har ocksÄ registreringen av insÀttningen som Jag gjorde finaxis ... Jag har skickat dem e -postmeddelanden ... och nu kÀnner jag mig lurad, lurad och jag vill bara fÄ tillbaka mina pengar.
    Tack för svaret. Kan du hjÀlpa mig?

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Priscila, tack för informationen, vi Àr intresserade av mejl och telefonnummer. NÀr det gÀller uttag Àr det just problemet med mÀklare som saknar reglering som Finaxis, nÀr du lÀmnar in ett krav eller vill ta ut, om en oreglerad mÀklare inte vill hjÀlpa dig att göra det, Àr det vÀldigt svÄrt att göra nÄgot. Om du Àr frÄn Chile kan det vara en bra idé att kontakta CMF, den chilenska regulatorn.

     hÀlsningar

     • Priscila Lizama Elgueta

      Hej god morgon, jag kontaktade cmf i Chile och tyvÀrr kan de inte hjÀlpa mig eftersom de inte Àr reglerade, finns det nÄgot sÀtt eller sÀtt att nÄ dem eller vad jag vill Àr att de ska returnera mina investerade pengar?

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Priscila, eftersom det Àr mycket svÄrt att hitta en reglerad mÀklare, pÄ grund av detta vikten av en förordning finns det var man kan klaga om man vill göra det och de mÄste ge riktiga adresser med riktiga nummer och mejl om det Àr en bra förordning Vi beklagar att vi inte kan hjÀlpa dig mer. I CMF har de bara berÀttat detta?

 25. Aldo Antonio Ferrari Palao svar

  Jag kan inte ta ut det belopp jag ber om, vid flera tillfÀllen behöver jag hjÀlp och en rÄdgivare, ring mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aldo, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 26. Abimelech Titus svar

  Hej .. nÄgot liknande hÀnder mig ... jag ville ta ut lite kapital .. först sa de till mig att jag fick vÀnta lite, vilket jag vÀntar i mer Àn 2 mÄnader ... nu svarar ingen mig. .. vad görs i dessa fall ... vart ska jag klaga ... tack för dina svar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tito, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Finaxis, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vi beklagar mycket den situation du befinner dig i. 2 mÄnader? Det Àr lÄng tid, försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e -post. Om klagomÄlet kan du kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   hÀlsningar

 27. Cthulhu svar

  hej alla, jag skulle vilja veta om nĂ„gon kunde dra sig tillbaka eftersom dessa finxrĂ„ttor inte lĂ„ter mig dra mig tillbaka ... och jag frĂ„gade dem innan jag investerade om jag kunde dra mig tillbaka, nĂ€r jag ville de försĂ€krade mig. Nu Ă€r de alla ursĂ€kter och DE LÄTTER INTE MIG TITTA - OBSERVERA MED SANNOLIG FINAXISBEDRIFT

  FINAXIS SCAMMERS Jag vill ha mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cthulhu, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 28. Yolanda pavon svar

  Jag skulle vilja veta hur man tar ut de investerade pengarna, om det kan rapporteras om man inte fÄr ett Äterkopplingssvar.
  Finaxis personal:
  Adrian Diaz (manager) frÄn Portugal
  35796188363 1: a. Kontakt.
  Finaxis -verifiering
  35796408428.
  FrÄn Storbritannien
  MĂ€klare? Sara benitez garcia
  447838908626 blockerade mig
  MĂ€klare? Juan Diego
  442035198253 vÀntar pÄ att du ska ringa mig frÄn 27 augusti 2019.
  Jag lyckades skicka ett mejl till finaxis och frÄgade hur jag kunde ta ut en del av de investerade pengarna, de svarade mig med följande:
  Första kompletta verifieringsprocessen.
  2: a frÄnvaron av oanvÀnda kuponger
  3: e öppna verksamheten.
  De var tvungna att granska dessa 3 punkter och sedan skulle de kontakta mig. Jag vÀntar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yolanda, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren?

   SÀger det att du har vÀntat pÄ din pension i mer Àn en mÄnad? Vid rapportering, till exempel med tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 29. juliber svar

  Hej, tack för dina kommentarer, jag hade tÀnkt öppna ett konto med dem men dÄ Àr det bÀttre att jag inte gör det. SÄ med vilken mÀklare kan jag öppna ett konto? att om det Àr pÄlitligt och reglerat och godkÀnt

  Tack

  En viss Alejandra Morales kontaktade mig via mail med mejl och information [e-postskyddad] Ekonomichef för den spanska avdelningen

  WhatsApp: + 447367418112

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jul, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? En mÀklare reglerad i ditt land eller reglerad i lÀnder som Spanien, Tyskland, USA, England, det finns bokstavligen hundratals alternativ.

   HĂ€lsningar.

 30. INVERTER MR svar

  HEJ jag behöver hjÀlp, jag kan inte ta bort och de Àr alla ursÀkter

  Jag har tagit veckor som försöker ÄtergÄ och inget, de Àr bedrÀgerier

  • laura svar

   Hej, jag Ă€r i samma fall, först var tanten vĂ€ldigt bra och vĂ€ldigt snĂ€ll, men jag började Ă€ta huvudet tills jag kĂ€nde mig övervĂ€ldigad för tillfĂ€llet nĂ€r jag sa NEJ till en operation, tanten Ă€ndrade hennes attityd otroligt, till mina vĂ€nner De varken svarar dem direkt eller ringer honom, han har gjort dem yr i 2 veckor för att fĂ„ tillbaka lite pengar. Och som om det inte vore nog, har jag sagt till honom att jag vill ta ut alla mina pengar för att stĂ€nga kontot, och jag fĂ„r det att ta ut 9400 först mĂ„ste jag överföra 1130 (förmodligen 12% av mĂ€klarkommissionen) i vilket chef det passar
. Trots det sĂ€ger jag till henne att det inte Ă€r nĂ„got problem, att jag tar det ur pengarna som jag vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ och hon svarar med all sin vĂ€rdighet och med hela sitt jĂ€vla ansikte, att de inte har rĂ€tt att röra vid de pengarna , SĂ€ger jag fortfarande till henne, jag kommer att skicka behörighet, men det som tanten ville var att stjĂ€la 1100 till.
   Idag har jag kallat henne en bedragare och jag pÄverkar henne inte, till slut kommer hon att vara van vid det, tÀnk om jag rapporterar henne imorgon.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Laura, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Att bli ombedd att ta ut pengar Àr ett mycket dÄligt tecken, var mycket försiktig, förutom att vi talar om en oreglerad mÀklare, en fruktansvÀrd kombination.

    HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MR -investerare, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   HĂ€lsningar.

 31. luras svar

  3/06/2019 -
  MADRID (EP). National Securities Market Commission (CNMV) har pÄ mÄndagen utfÀrdat varningar om tre enheter som inte Àr auktoriserade att tillhandahÄlla investeringstjÀnster i Spanien eftersom de inte visas i motsvarande register.

  Specifikt har den varnat för Crypto Genius-enheten (the-crypto-genius.net), om vilken den försÀkrar att den inte Àr relaterad till enheten JB Capital Markets, ett vÀrdepappersföretag, och dess webbplats jbcm.com, vederbörligen registrerad i CNMV; samtidigt som jag varnar för företagen Finaxis (finaxis.io) och Pattern Trader (pattern-trader.net)

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lurad", tack sÄ mycket för informationen om Finaxis, vi fortsÀtter att uppdatera granskningen. Vilken erfarenhet hade du med dem?

   HĂ€lsningar.

 32. en till svar

  Hej almudenia, de gör detsamma mot mig, de blockerar alla uttag och jag frÄgade honom varför, men ingen sÀger nÄgot konkret till mig, det Àr ursÀkter, jag tror att de lurar mig

  Om nÄgon har nÄgra rÄd att dra sig tillbaka, uppskattar jag det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "en till", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka? Vad sÀger de exakt till dig?

   HĂ€lsningar.

 33. Almudena svar

  Hej, jag har varit hos dem i 3 mÄnader och nÀr de gav upp att dra ut lite av mitt kapital har jag varit 3 veckor och ingenting, allt Àr hinder och lögner

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Almudena, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Vad sÀger de till dig nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   HĂ€lsningar.

 34. Luis svar

  Jag har bara arbetat med Finaxis i 2 mÄnader men jag Àr inte sÀker pÄ om allt Àr lagligt eller en bluff jag redan tvivlade pÄ men dÀr delar jag en licens för att kontrollera om det Àr lagligt eller inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Vi ser fram emot licensen du nÀmner.

   HĂ€lsningar.

 35. Nolberto svar

  Jag förlorade allt investerat, nÀr jag ville dra mig tillbaka fanns det hinder, jag gick lÄngt och pÄ mindre Àn en sekund stjÀl de cirka 400 dollar frÄn mig, och nu sÀljer jag och marknaden stÀngs med försÀljningsvÀrde som genererar endast vinster för dem och förluster för mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nolberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Du sÀger att nÀr du ville dra dig tillbaka fanns det hinder, vilken typ av hinder pratar du om?

   HĂ€lsningar.

 36. Ricardo svar

  Jag har varit hos dem i 6 mÄnader och det gÄr bra

  • Jose Manuel svar

   Hej, jag har precis börjat och Àrligt talat ser det vÀldigt bra ut, jag hoppas att vi fortsÀtter samma sak ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

  • INVERTER MR svar

   HALLO RICARDO HUR ÅTERGÅR DU? JAG KAN INTE TITTA ÄN EN HYLLA, DE LÅS ALLTID TILL MIG TILL ÅTGÄRD

 37. tidigare marquis de sade svar

  De ringer sÄ mÄnga gÄnger att de redan Àr tunga, du kan se vad de sÀger att de vill att du ska sÀtta in ... men om de inte Àr reglerade kommer jag inte att sÀtta in en enda krona

  tack rekommenderade mÀklare

  • tidigare marquis de sade svar

   ocksÄ att delar av webbplatsen Àr pÄ ryska, vilket genererar allt utom förtroende ... de sÀger att de Àr frÄn Luxemburg men de har webbplatsen med ryska fel ... jag klarar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej före detta Marquis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Tack för informationen om företaget.

    HĂ€lsningar.

 38. Juan Manuel svar

  Hej bra.
  Jag har arbetat med dem i 3 mÄnader och nÄgra veckor och det gÄr bra, jag investerade 23,539.00 50 dollar i bitcoin och min rÄdgivare har gjort det vÀldigt bra för mig, jag har dragit tillbaka vinsten och jag planerar att investera cirka XNUMX tusen till, det Àr ett bra sÀtt att tjÀna mer pengar men jag har lÀrt mig att jag mÄste ha tÄlamod eftersom de Àr investeringar och inte ett spel

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Var försiktig eftersom du arbetar med ett oreglerat företag.

   HĂ€lsningar.

  • anonym svar

   Hej Juan Manuel, kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av Finaxis? Är de sanningsenliga? Har du investerat en bra summa pengar, ger det bra vinster eller Ă€r det bĂ€ttre att ha dina pengar pĂ„ banken?

  • INVERTER MR svar

   HALLO JUANMANUEL HUR HAR DU FRÅNT? JAG HAR TAGIT VECKOR, JAG HAR SKICKAT ALLT SOM DE BÖRJAR MEN JAG HAR INTE SKICKAT NOG PENNA TILL MIG. SNÄLLA HJÄLP.

  • Dameri svar

   Och hur lÄng tid tog det att svara pÄ tillbakadragandet ... Jag har skickat dem cirka 10 förfrÄgningar och de ger inte ett specifikt svar eller slutligen lÄter de dig se och inte svara.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Dameri, provade du frÄn ett nytt nummer eller e -post? PÄ samma sÀtt talar detta mycket, mycket dÄligt om Finaxis. Att inte svara pÄ begÀranden om uttag Àr faran med att arbeta med företag utan nÄgon form av reglering.

    HĂ€lsningar.

 39. anjelina svar

  Företaget Àr mycket bra, jag arbetar med dem i mer Àn 2 mÄnader och jag har det vÀldigt bra

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anjelina, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finaxis ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

  • INVERTER MR svar

   HALLO ANJELINA HUR HAR DU ÅTGÄRD ??? HJÄLP DE LÅT INTE MIG TITTA TILL, JAG HAR BEKĂ€mpat i veckor och NU SVARAR DE INTE MEDDELANDEN

   ELLER ÄR DE SCAMMERS?

   GRAS

   • Dameri svar

    Jag Àr ocksÄ i samma situation, svarar företaget ... Det lÄter redan som en bluff

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *