Kommentarer om Finaxis

I denna avdelning vi kommer att analysera Finaxis -mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas Finaxis verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Finaxis ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att hon är baserad i: Luxemburg, men om det är sant bör det regleras av Luxemburgs finansregulator, vilket inte verkar hända, vilket får oss att tvivla på dess verkliga plats.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner att vara en reglerad mäklare vid flera tillfällen, men ger aldrig det regleringsnummer eller den regulator som reglerar det, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Finaxis erbjuder, noterar vi att de erbjuder 6 olika kontotyper: Startkontot, Progress -kontot, New Horizon -kontot, Classic -kontot, Investor Power -kontot och Finansistkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Starta konto: Minsta initiala insättning på $ 250, handel med mikropartier, fasta eller flytande spreads, personlig kontohanterare, gratis signaler ...

Förloppskonto: minsta initiala insättning på $ 500, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, gratis signaler i en månad, kontosäkring ...

Nytt Horizon-konto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, gratis signaler i en månad, kontosäkring, exklusivt träningsprogram ...

Klassiskt konto: Minsta initiala insättning på $ 2.500, handel med mikropartier, fasta och variabla spreadar, personlig kontohanterare, VIP-signaler, kontosäkring, exklusivt träningsprogram, insättningsbonus, riskhanterare ...

Investor Power -konto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spridningar, personlig kontohanterare, VIP-webbinarier, VIP-signaler ,, kontosäkring, exklusivt träningsprogram, insättningsbonus, riskhanterare, e-böcker, VIP-analytiker ...

Finansistkonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, handel med mikropartier, fasta och variabla spridningar, personlig kontohanterare, VIP-webbinarier, VIP-signaler ,, kontosäkring, exklusivt träningsprogram, insättningsbonus, riskhanterare, avancerad teknikriskontroll, exklusivt träningsprogram, VIP -investeringsanalytiker ...

Finaxis kontotyper
Finaxis kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Finaxis erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Finaxis tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Finaxis webbplats
Finaxis webbplats

Finaxis tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som Finaxis erbjuder, nyheter om finansiella händelser och analys, förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, verkligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Finaxis

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finaxis.io/en/

Telefonnummer: +34-95-404-87-61, +44-203-807-45-64

E-post: [e-postskyddad]

>>> Utvärdering av Finaxis <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Finaxis -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte vilket företag det tillhör, det är inte klart var det är baserat, det är en oreglerad mäklare när man letar efter andra recensioner eller utvärderingar om Finaxis, vi hittar mest negativa utvärderingar.

Av dessa skäl anser vi att Finaxis inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering augusti 2019: CNMV (spansk finansregulator) har utfärdat en varning mot Finaxis.

Uppdatering september 2019: CSSF (Luxembourg Financial Regulator) har utfärdat en varning mot Finaxis.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Finaxis? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

98 kommentarer om «Finaxis: Betyg och kommentarer»

 1. arupo blomma svar

  Hej, jag tycker att detta är en utmärkt hemsida. många tack vänner.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej blomma, tack för att du skriver.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.