Finaz.io recensioner

Analys på Finaz.io

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Finance.io, Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Finaz.io verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Finaz.io ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Finaz.io en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Finaz.io nämner att vara en del av Finance.io Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Islas Marshall.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att Finaz.io inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Finaz.io är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av Finaz.io, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika konton:

 • Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $250, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning. 
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $3.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standard 3 pips fast spread för EUR / US, webinarier och seminarier. 
 • Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standardspridning av 3 fasta pips för EUR / US, webinarier och seminarier, chef för konton, nyheter och SMS -signaler. 
 • VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standardspridning av 3 fasta pips för EUR / USA, webinarier och seminarier, general manager för konton, nyheter och SMS -signaler, Premium daglig analys, Premium kundsupport.

La plattform att fungera som Finaz.io använder är: Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Finaz.io tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Finaz.io webbplats
Finaz.io webbplats

Finaz.io tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, e-böcker, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Finance.io

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats:finaz.io
 • 📞 Telefonnummer: +4 (420) 808-99233
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Finaz.io. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Finance.io

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Finaz.io-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lagt till Finaz.io till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️ AFM-varningen för februari 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Finaz.io? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «Finaz.io: Betyg och kommentarer»

 1. agostino svar

  Hej, jag har haft en negativ upplevelse med ett handelsföretag chiamata Finaz.io (jag tror att någon har känt en prat); Jag säger att mitt dokument alltid sull'affidabilità av ett företag som hanterar online-handel och är reglerad, men i det här fallet är jag naiv och som har nått den sena troppo questa Finaz.io truffava i clienti skapa en plattform all'apparenza senza trucchi, ma in realtà false in quanto non permetteva di prevaile il capitale accumulato. All'inizio ho versato 250 euro, poi attratto dai guadagni conseguiti sono arrivato en depositare böter till 10000 euro. Purtroppo när jag segrade i min huvudstad min hanno risposto som inte var möjlig i hur mycket villkoren i mitt kontrakt inte var tillåtna: försök att föreställa dig hur min son kände sig dopo essere stato truffato di cirka 20000 euro. Ett tips, permettetemi, jag återkommer för att ge det till alla handelsutredare: prima di versare soldi sul proprio account documentatevi bene sull'affidabilità della società e soprattutto se è regolamentata.
  Ps Volevo aggiungere: il finanziario que mi seguiva si chiama (così mi ha detto) Emily Benson, una Signora alla quale (legege questo mio commento) vorrei dire di vergognarsi delle truffe vergognose commette ai danni di persone checlose will only di guadagendnare betala för det och jag hoppas att en dag kommer att svara till ägarna av dinanzi alla giustizia divina.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Agostino, tack för att du skrev om Finaz .io. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. naomi svar

  Jag är stata attirata via tel e ho messo 250, poi ho fatto alcune operazioni chiuse in positive, ho messo 2000. No avevo indagato sulla società..poi leggendo i vostri commenti mi è venuto il panico. När kontoansvarig mi ha chiamato gli ho detto tutte le perplessità: che non rendono i soldi, perchè mi chiedevano doc e bolletta, e mi ha risposte che è per antiriciclaggio e conferma che non sto riciclando denaro, e chi dice di nn aver riavuto i soldi è perchè non har beordrat all dokumentation. Jag har blivit inbjuden att göra en provperiod på 300 €, om jag har ett mandat kommer jag att få bonusen på 300. Jag kommer självklart att säga till dig att investera mina pengar och jag vet inte om det är en strategi eller inte.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Naomi, ibland ger de dig en del av pengarna så att du kan lita på, men om du ber om summan kommer de inte att ge det till dig. Tack för att du kommenterar Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. German svar

  God morgon, FINAZ. IO ÄR EN STOR LYCKA SOM ETT HUS, SOM EN BYGGNAD

  DE RYBBADE FRÅN MIG, OCH DE ÅTERVÄNDER INTE MITT PENGAR TILL MIG, JAG INVESTERADE EN MYCKET STOR SUMMA PENGAR OCH MYCKET LITT TID EFTER ATT JAG HITTADE ALLA DESSA KOMMENTARER OM DEM, OCH MER PÅ ANDRA WEBBPLATSER I DENNA TYP, SÅ JAG BEGÅR DET UTTAG AV PENGAR, MÅNGA DAGAR HAR REDAN GÅTT OCH DE GÖR INTE NÅGON LÖSNING, DETTA BEKRÄFTER MINE VÄRSTA MISSTÄNKEN, JAG ÄR LURAD

  TA DIG TIDEN TILL ATT FORSKA DENNA TYP FÖRETAG INNAN DU INLÄGGAR PENGAR, DE ÄR GJÄSTA FÖRETAG SOM HÄNVIDAR ATT STJÄLLA FRÅN MÄNNISKOR UTAN KUNSKAP OM INVESTERINGAR SOM MIG, OCH SÄNKLIGT MÅNGA

  BÄTTRE DENNA PENGAR FÖR ATT FÖRDELA DET MED DINA VÄNNER, ELLER FÖR ATT GÅ PÅ EN RESA MED DIN FAMILJ, FÖR ALLA PENGARNA DU SÄNDER FÖR ATT FINAZ FÅR DU ALDRIG FÖR ATT ÅTERKOMMA

  SÄKER ATT DE, OM DU ÄR EN FINAZ-KUND, SÄLJER ATT DE NEGATIVA KOMMENTARERNA ÄR FRÅN TÄVLINGEN ELLER ATT DE ÄR FALSKA, DE SÄGER Samma sak till mig, men tro inte mig eller dem, försök bara att dra tillbaka dina pengar och du SÄR ATT DU ALDRIG LÅTAR DIG, DE GÖR DIG tusen löjliga ursäkter eftersom det inte går att dra tillbaka

  Slutligen glöm inte att de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej tyska, tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Xavier svar

  Jag ville investera i kryptovalutor och finaz.io kom ut i sökmotorn, jag registrerade mig, jag lade in 250 euro och några veckor senare ville de att jag skulle ange 3000 euro, och det var då jag sa till dem att jag behövde få tillbaka den första € 250 och senare gjorde jag 3000 € -inkomsten. De har fortfarande inte lämnat tillbaka ett öre till mig, jag har skickat dem flera meddelanden som kräver mina pengar och de svarar inte ens mig. Det är en bluff och de ger dig inget tillbaka. Jag ska anmäla dem till Civil Guard och jag hoppas att de blockerar deras kriminella verksamhet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, jag hoppas att du har tur, men det är inte så enkelt. Skicka inte dokumentation, de returnerar inte pengarna. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Carlos Alberto svar

  God eftermiddag! Efter en vecka ringde de mig och jag sa att jag ville avsluta prenumerationen på plattformen, som bad mig om en serie dokumentationer. Elräkning, framför och bakom DNI, samma körkort, inklusive mitt betalkort, båda sidor som täcker siffror, för att bekräfta att jag var ägare till kontot. Det är roligt eftersom de inte ber om något att lägga in pengarna, men för att få det ber de om allt. Jag frågade polisstationen och de bad mig ge upp pengarna för förlorade och jag är rädd att ge dem all den dokumentationen om de öppnar konton med min dokumentation. Har någon returnerat dina pengar från den här plattformen eller kunnat ta ut dem? Det är min fråga.
  Följande är telefonnummer för företaget:
  +44 330 153 2115, + 44 1803 86 52 39, + 44 1865 778599, + 44 121 449, + 7321 44 20 7229
  I den här utgåvan finns det en webbplats som anger detta:
  finaz .io/legal/anti-money-laundering/#/
  I ett avsnitt står det att det inte accepterar kontanttransaktioner (och jag blev ombedd att göra en). Det finns i det skriftliga avsnittet i avsnittet GENOMFÖRDA FÖRFARANDEN. Det gör mig mycket misstänksam mot dess motsägelser.
  Min bror som är programmerare berättade för mig att det verkliga huvudkontoret var på Island men att det kunde vara en signalförstärkare och att dess verkliga plats inte kunde vara känd, vilket jag för min del känner att det är i Kina.
  Jag har fått många pihisns om kryptos, när jag inte har det och det har varit för ämnet på denna sida. Således är propaganda vilseledande, jag ger dig två länkar, där klicka för att ringa mig. Klicka inte på det men de kallar dig hahaha. Jag skickar det vidare till dig nu:
  yuanpaygroup .org / sv / (Eyuan-kryptokurksida) 16:29
  rdl.epaycomfort .com / (Betalningssida) 16:40
  Om du accepterar kommer de att ringa dig från plattformen när du gör dessa två saker. Så min bror berättade för mig att den här sidan har skapats sedan november 2020 och sa att den hade en historia sedan 2013 hahaha.
  Jag frågar igen, finns det någon som har återvunnit pengarna därifrån genom att sätta verifieringsdokumentationen =? ¿? ¿? ¿? ¿? ¿? Jag har 200 euro och jag skulle vilja få tillbaka dem. Jag hoppas att den här informationen har varit till hjälp och låt mig veta.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, skicka inte dokumentation, de returnerar inte pengarna. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Carlos Alberto svar

  Jag lägger bara in 200 euro och läser kommentarerna, jag letar efter mer information om ämnet. Jag lägger in pengar på frågan om digital EYUAN, men nu säger de till mig att du inte kan köpa den kryptovalutan. Jag kommer att leta efter mer information på fler sidor. Betalningsmetoden är mycket sällsynt, all dokumentation de ber om, och särskilt ruset de har för allt. På fredagen ringde förmodligen en arbetare därifrån till mig. Jag kommer att leta efter mer information om ämnet och eftersom jag ser något konstigt kommer jag att få pengarna därifrån, om det kan vara klart. Jag förstår fortfarande inte hur en åsiktsartikelwebbplats länkar till den här sidan, eftersom jag vet att det är en oreglerad plattform.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos Alberto, var såg du annonsen? Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Carlos Alberto

    Hej god kväll. Igår trodde jag att jag inte hade gjort köpet men jag gjorde det. Idag försökte jag för min bank ING DIRECT, att avbryta frågan om pengar, men det kan inte göras eftersom det inte är en pengatransaktion. Temat som fungerar som bedragare som inte låter dig tänka. Dessutom är det en sida som saknar många åtgärder och de tillåter bara intradagsoperationer och EYUAN -frågan är en krok för dig att ringa.
    Till vad vi går, på min mobil finns ett nyhetsavsnitt, och jag fick en som talade om att den var reglerad av den kinesiska regeringen, och jag gav länken, och sedan länken till sidan och för tillfället ringde de mig på min mobil Från england. Jag har två telefonnummer från England och ett från någon annanstans. Imorgon ska jag försöka ta ut mina 200 euro därifrån.
    Det är en mycket dålig sida, där det finns få åtgärder och de typiska på index, material, valutor för att göra intradagsposter.
    I morgon ska de ringa mig klockan 12 på morgonen, rekommenderar du att du spelar in konversationen? Jag skriver ner telefonnumret.
    Jag tror att jag ska gå från Eyuan till rumpan hahahaha. I morgon kl 09:00 ska jag försöka rädda mina pengar. Kan jag ge dig telefonnumren i morgon?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Carlos Alberto, Ja, du kan spela in och även fråga om regleringsfrågor. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Carlos Alberto

    Hej! Jag pratade med en vän som är en polis på bedrägerier och han rådde mig väl. Först ska jag rapportera detta problem så att de inte använder min dokumentation för att öppna andra konton och som alla borde göra. Sedan kommer jag att fördöma att efter att ha hanterat dem slutade de inte skicka mig fishin eller fuskade sidor som sa att de hade rört en förmodad sida med bitcoins.
    Jag har en mycket bra datorvän och han har sagt åt mig att skicka en rad saker till honom för att ta reda på var alla är, varifrån de arbetar, deras huvudkontor etc.
    Jag har sett att på plattformsutvärderingssidor finns det människor som talar mycket positivt om dem, och från smeknamnet och deras sätt att tala visar det att de är betalda eller sig själva. Du måste prata om dem i alla forum och lämna dem dåliga som bedragare.
    Vi behöver bara presentera oss själva för ett stort antal av de som drabbas i ansiktet och ge dem bra botningsvax. Det sista är ett skämt.
    Vad jag har av dem kommer jag att ge vidare till dig. Med vänliga hälsningar

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Carlos Alberto, all information du får kommer att vara mycket användbar för att stoppa dessa bedrägerier. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 7. Nico svar

  HJÄLP, jag har blivit lurad av dem, 900 euro, de vill inte ge det till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nico, tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.