Bux mäklare
Kommentarer till Finaz.io I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finance.io, är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Finaz.io att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Finaz.io ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Finaz.io ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Finanz.io Ltd. ✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. ✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Finaz.io, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto. Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $250, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning. Guldkonto: minsta initiala insättning på $3.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standard 3 pips fast spread för EUR / US, webinarier och seminarier. Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standardspridning av 3 fasta pips för EUR / US, webinarier och seminarier, chef för konton, nyheter och SMS -signaler. VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig rapport och forskning, stationär och mobil handel, videohandledning, standardspridning av 3 fasta pips för EUR / USA, webinarier och seminarier, general manager för konton, nyheter och SMS -signaler, Premium daglig analys, Premium kundsupport.
Finaz.io kontotyper
Finaz.io kontotyper
I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek. La plattform att fungera som Finaz.io erbjuder är: Webtrader -plattform. Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Finaz.io tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
Finaz.io webbplats
Finaz.io webbplats
Finaz.io tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, e-böcker, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Finance.io 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: finaz.io 📞 Telefonnummer: +4 (420) 808-99233 📧 E-post: [e-postskyddad] Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Finaz.io. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Finance.io <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finance.io är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Marshallöarna), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Finaz.io att De är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. Uppmärksamhet: ⛔ Enligt kundmeddelanden är Finaz.io nära kopplat till Marknadsresa, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lagt till Finaz.io till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem. Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
Vad tycker du om Finaz.io? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

16 kommentarer om «Finaz.io: Betyg och kommentarer»

 1. naomi svar

  Jag är stata attirata via tel e ho messo 250, poi ho fatto alcune operazioni chiuse in positive, ho messo 2000. No avevo indagato sulla società..poi leggendo i vostri commenti mi è venuto il panico. När kontoansvarig mi ha chiamato gli ho detto tutte le perplessità: che non rendono i soldi, perchè mi chiedevano doc e bolletta, e mi ha risposte che è per antiriciclaggio e conferma che non sto riciclando denaro, e chi dice di nn aver riavuto i soldi è perchè non har beordrat all dokumentation. Jag har blivit inbjuden att göra en provperiod på 300 €, om jag har ett mandat kommer jag att få bonusen på 300. Jag kommer självklart att säga till dig att investera mina pengar och jag vet inte om det är en strategi eller inte.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Naomi, ibland ger de dig en del av pengarna så att du kan lita på, men om du ber om summan kommer de inte att ge det till dig. Tack för att du kommenterar Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. German svar

  God morgon, FINAZ. IO ÄR EN STOR LYCKA SOM ETT HUS, SOM EN BYGGNAD

  DE RYBBADE FRÅN MIG, OCH DE ÅTERVÄNDER INTE MITT PENGAR TILL MIG, JAG INVESTERADE EN MYCKET STOR SUMMA PENGAR OCH MYCKET LITT TID EFTER ATT JAG HITTADE ALLA DESSA KOMMENTARER OM DEM, OCH MER PÅ ANDRA WEBBPLATSER I DENNA TYP, SÅ JAG BEGÅR DET UTTAG AV PENGAR, MÅNGA DAGAR HAR REDAN GÅTT OCH DE GÖR INTE NÅGON LÖSNING, DETTA BEKRÄFTER MINE VÄRSTA MISSTÄNKEN, JAG ÄR LURAD

  TA DIG TIDEN TILL ATT FORSKA DENNA TYP FÖRETAG INNAN DU INLÄGGAR PENGAR, DE ÄR GJÄSTA FÖRETAG SOM HÄNVIDAR ATT STJÄLLA FRÅN MÄNNISKOR UTAN KUNSKAP OM INVESTERINGAR SOM MIG, OCH SÄNKLIGT MÅNGA

  BÄTTRE DENNA PENGAR FÖR ATT FÖRDELA DET MED DINA VÄNNER, ELLER FÖR ATT GÅ PÅ EN RESA MED DIN FAMILJ, FÖR ALLA PENGARNA DU SÄNDER FÖR ATT FINAZ FÅR DU ALDRIG FÖR ATT ÅTERKOMMA

  SÄKER ATT DE, OM DU ÄR EN FINAZ-KUND, SÄLJER ATT DE NEGATIVA KOMMENTARERNA ÄR FRÅN TÄVLINGEN ELLER ATT DE ÄR FALSKA, DE SÄGER Samma sak till mig, men tro inte mig eller dem, försök bara att dra tillbaka dina pengar och du SÄR ATT DU ALDRIG LÅTAR DIG, DE GÖR DIG tusen löjliga ursäkter eftersom det inte går att dra tillbaka

  Slutligen glöm inte att de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej tyska, tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Xavier svar

  Jag ville investera i kryptovalutor och finaz.io kom ut i sökmotorn, jag registrerade mig, jag lade in 250 euro och några veckor senare ville de att jag skulle ange 3000 euro, och det var då jag sa till dem att jag behövde få tillbaka den första € 250 och senare gjorde jag 3000 € -inkomsten. De har fortfarande inte lämnat tillbaka ett öre till mig, jag har skickat dem flera meddelanden som kräver mina pengar och de svarar inte ens mig. Det är en bluff och de ger dig inget tillbaka. Jag ska anmäla dem till Civil Guard och jag hoppas att de blockerar deras kriminella verksamhet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, jag hoppas att du har tur, men det är inte så enkelt. Skicka inte dokumentation, de returnerar inte pengarna. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Carlos Alberto svar

  God eftermiddag! Efter en vecka ringde de mig och jag sa att jag ville avsluta prenumerationen på plattformen, som bad mig om en serie dokumentationer. Elräkning, framför och bakom DNI, samma körkort, inklusive mitt betalkort, båda sidor som täcker siffror, för att bekräfta att jag var ägare till kontot. Det är roligt eftersom de inte ber om något att lägga in pengarna, men för att få det ber de om allt. Jag frågade polisstationen och de bad mig ge upp pengarna för förlorade och jag är rädd att ge dem all den dokumentationen om de öppnar konton med min dokumentation. Har någon returnerat dina pengar från den här plattformen eller kunnat ta ut dem? Det är min fråga.
  Följande är telefonnummer för företaget:
  +44 330 153 2115, + 44 1803 86 52 39, + 44 1865 778599, + 44 121 449, + 7321 44 20 7229
  I den här utgåvan finns det en webbplats som anger detta:
  http://www.finaz .io / laglig / penningtvätt / # /
  I ett avsnitt står det att det inte accepterar kontanttransaktioner (och jag blev ombedd att göra en). Det finns i det skriftliga avsnittet i avsnittet GENOMFÖRDA FÖRFARANDEN. Det gör mig mycket misstänksam mot dess motsägelser.
  Min bror som är programmerare berättade för mig att det verkliga huvudkontoret var på Island men att det kunde vara en signalförstärkare och att dess verkliga plats inte kunde vara känd, vilket jag för min del känner att det är i Kina.
  Jag har fått många pihisns om kryptos, när jag inte har det och det har varit för ämnet på denna sida. Således är propaganda vilseledande, jag ger dig två länkar, där klicka för att ringa mig. Klicka inte på det men de kallar dig hahaha. Jag skickar det vidare till dig nu:
  yuanpaygroup .org / sv / (Eyuan-kryptokurksida) 16:29
  rdl.epaycomfort .com / (Betalningssida) 16:40
  Om du accepterar kommer de att ringa dig från plattformen när du gör dessa två saker. Så min bror berättade för mig att den här sidan har skapats sedan november 2020 och sa att den hade en historia sedan 2013 hahaha.
  Jag frågar igen, finns det någon som har återvunnit pengarna därifrån genom att sätta verifieringsdokumentationen =? ¿? ¿? ¿? ¿? ¿? Jag har 200 euro och jag skulle vilja få tillbaka dem. Jag hoppas att den här informationen har varit till hjälp och låt mig veta.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, skicka inte dokumentation, de returnerar inte pengarna. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Carlos Alberto svar

  Jag lägger bara in 200 euro och läser kommentarerna, jag letar efter mer information om ämnet. Jag lägger in pengar på frågan om digital EYUAN, men nu säger de till mig att du inte kan köpa den kryptovalutan. Jag kommer att leta efter mer information på fler sidor. Betalningsmetoden är mycket sällsynt, all dokumentation de ber om, och särskilt ruset de har för allt. På fredagen ringde förmodligen en arbetare därifrån till mig. Jag kommer att leta efter mer information om ämnet och eftersom jag ser något konstigt kommer jag att få pengarna därifrån, om det kan vara klart. Jag förstår fortfarande inte hur en åsiktsartikelwebbplats länkar till den här sidan, eftersom jag vet att det är en oreglerad plattform.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos Alberto, var såg du annonsen? Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Carlos Alberto svar

    Hej god kväll. Igår trodde jag att jag inte hade gjort köpet men jag gjorde det. Idag försökte jag för min bank ING DIRECT, att avbryta frågan om pengar, men det kan inte göras eftersom det inte är en pengatransaktion. Temat som fungerar som bedragare som inte låter dig tänka. Dessutom är det en sida som saknar många åtgärder och de tillåter bara intradagsoperationer och EYUAN -frågan är en krok för dig att ringa.
    Till vad vi går, på min mobil finns ett nyhetsavsnitt, och jag fick en som talade om att den var reglerad av den kinesiska regeringen, och jag gav länken, och sedan länken till sidan och för tillfället ringde de mig på min mobil Från england. Jag har två telefonnummer från England och ett från någon annanstans. Imorgon ska jag försöka ta ut mina 200 euro därifrån.
    Det är en mycket dålig sida, där det finns få åtgärder och de typiska på index, material, valutor för att göra intradagsposter.
    I morgon ska de ringa mig klockan 12 på morgonen, rekommenderar du att du spelar in konversationen? Jag skriver ner telefonnumret.
    Jag tror att jag ska gå från Eyuan till rumpan hahahaha. I morgon kl 09:00 ska jag försöka rädda mina pengar. Kan jag ge dig telefonnumren i morgon?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Carlos Alberto, Ja, du kan spela in och även fråga om regleringsfrågor. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

     • Carlos Alberto

      Hej! Jag pratade med en vän som är en polis på bedrägerier och han rådde mig väl. Först ska jag rapportera detta problem så att de inte använder min dokumentation för att öppna andra konton och som alla borde göra. Sedan kommer jag att fördöma att efter att ha hanterat dem slutade de inte skicka mig fishin eller fuskade sidor som sa att de hade rört en förmodad sida med bitcoins.
      Jag har en mycket bra datorvän och han har sagt åt mig att skicka en rad saker till honom för att ta reda på var alla är, varifrån de arbetar, deras huvudkontor etc.
      Jag har sett att på plattformsutvärderingssidor finns det människor som talar mycket positivt om dem, och från smeknamnet och deras sätt att tala visar det att de är betalda eller sig själva. Du måste prata om dem i alla forum och lämna dem dåliga som bedragare.
      Vi behöver bara presentera oss själva för ett stort antal av de som drabbas i ansiktet och ge dem bra botningsvax. Det sista är ett skämt.
      Vad jag har av dem kommer jag att ge vidare till dig. Med vänliga hälsningar

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Carlos Alberto, all information du får kommer att vara mycket användbar för att stoppa dessa bedrägerier. Tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

 6. Nico svar

  HJÄLP, jag har blivit lurad av dem, 900 euro, de vill inte ge det till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nico, tack för att du frågade om Finaz .io. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.