Kommentarer till FinoCapital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FineCapital (även kallad finocapital.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas FinoCapital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FinoCapital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det FinoCapital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Lollygag Partners Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FinoCapital, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Easy Start-konto, Standardkonto, Trader-konto, Handelskonto, Premium-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Enkelt startkonto: minsta initiala insättning på $250, TAlla tillgängliga valutapar, insättningsbonus upp till 25%, gratissignaler i 1 vecka, 1 handelssignal per dag, mikropartihandel, algoritmhandel, personlig kontoansvarig, grundläggande utbildning.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, enTillgång till valutapar och råvarumarknad, fasta och flytande spreadar 15%, insättningsbonus upp till 50%, hävstångsreglering, 3 handelssignaler per dag, mikropartihandel, personlig kontoansvarig, avancerad utbildning, försäkringskonto 15%.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $10.000, TAlla verktyg är tillgängliga, 30% fasta och flytande spreadar, insättningsbonus upp till 75%, hävstångsreglering, 5 handelssignaler per dag, mikrototterhandel, personlig kontoansvarig, riskhanteringswebinar, kreditförsäkringskonto 30%.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $25.000, TAlla tillgängliga verktyg, 45% fast och flytande förlängning, insättningsbonus upp till 100%, 10 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig, VIP-personanalytiker, VIP-signaler för kontots löptid, ledningswebinarnsrisk, kontoförsäkring 45%.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, alla tillgängliga verktyg, fast och flytande förlängning 60%, insättningsbonus upp till 150%, 20 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig, VIP-personanalytiker, VIP-signaler under hela kontots arbete, webinar för riskhantering, kontoförsäkring 60%.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $250.000, alla tillgängliga verktyg, fast och flytande förlängning 75%, insättningsbonus upp till 200%, 30 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig, VIP-personanalytiker, VIP-signaler under hela kontots arbete, webinar för riskhantering, kontoförsäkring 75%.

 

FinoCapital kontotyper
FinoCapital kontotyper (1)
FinoCapital kontotyper
FinoCapital kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

Las plattformar att fungera som FinoCapital erbjuder är: plattformar FineCapital, Meta y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FinoCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

FinoCapitals webbplats
FinoCapitals webbplats

FinoCapital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om företaget, marknadsnyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FineCapital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: finocapital.io

Telefonnummer: + 44 203 67 02 54

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av FinoCapital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare genom att ge viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FineCapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FineCapital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som inte är reglerad och dess huvudkontor ligger i ett land som är för osäkert för att investera (Dominica); när du letar efter recensioner om FinoCapital ochVi hittar ett stort antal negativa recensioner som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV Fin kapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB Fin kapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillkom CMVM (Portugal) Fin kapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CMVM mars 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade BAFIN (Tyskland) Fin kapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BAFINs varning från april 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2022 lades CNMV till Fin kapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : FinoCapital, tillsammans med Fx kärna y LevelTrade, är egenskaper hos Lollygag Partners Ltd., ett företag som har ett stort antal klagomål mot det för det stora antalet bedrägerier som begås. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FinoCapital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

36 kommentarer om «FinoCapital: Betyg och kommentarer»

 1. Ibrahim Ibarra svar

  Hur många klagomål har du, och nu har de varnat från Spanien

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ibrahim Ibarra, tack för din kommentar om FinoCapital. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. delia svar

  Ami har gjort samma sak mot mig, investera inte ett öre i den här plattformen, de är bedragare..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Delia, allt du överför eller skickar till FinoCapital kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar med dig av din upplevelse med FinoCapital. Den här mäklaren är en SCAM. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte verkliga, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. natalia svar

  De sätter mig bara som en bedragare, när det är de som har behållit mina pengar.
  Jag tänker inte sluta, det är mycket allvarliga anklagelser och utan bevis och på tal om min personliga hälsa, det är här du ser vilken typ av människor de är.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Natalia, ingenting av din personliga har publicerats, oroa dig inte, vi vet redan att Finocapital -folket är kriminella, de lurar människor och stjäl alla sina besparingar.

   Hälsningar.

 4. anonym svar

  NATALIA ROFES LEON ÄR EN MYCKET STOR BEDRARARE! LUDERA FOLK GENOM ATT LÖGNA OM DERAS HÄLSA OCH STÄLA PENGAR! BEDRARARE!

 5. natalia svar

  De ringer mig hela tiden för att skicka pengar till dem och jag har redan sagt nej, de säger att det är för att betala ränta, Megan Benett, som är den som tog mina pengar, har lovat mig av sina kollegor att om jag skickar pengarna till henne skickar allt till mig.
  Till desco……….
  Jag har fotot på TRAIDER David Sánchez, eftersom han hade det i sin wasap-profil, men jag vet inte hur man skickar det, nu har de blockerat plattformen och de har berättat att de skapar en annan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Natalia, allt du överför eller skickar till FinoCapital kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din upplevelse med FinoCapital. Den här mäklaren är en SCAM. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte mer pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.