Finodax recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter Finodax, en Forex-mäklare som förmodligen har kontor i Mexiko, Chile, England, Spanien, Norge, Sydafrika, Australien och Japan.

Enligt den information som mäklaren tillhandahåller på sin webbplats (eller bristen på den) det är en icke-reglerad mäklare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu ska vi gå tillslutföra de olika kontotyperna som Finodax-mäklaren erbjuder sina kunder. I det här fallet erbjuder mäklaren 3 olika typer av konton utan att ta hänsyn till demo-kontot.

Vi börjar sedan med den första typen av konto, Micro-kontot: den minsta initiala insättningen är $ 500, en valutahandbok, en 5% välkomstbonus och "konkurrenskraftiga" spreads kommer att ges.

Detta följs av standardkontot: den minsta initiala insättningen är $ 1000, den har en-till-en-utbildning, daglig marknadsanalys och en 10% välkomstbonus.

Den sista kontotypen är Premium-kontot: den minsta initiala insättningen är $ 50.000 15, den har en välkomstbonus på XNUMX%, det kommer att vara möjligt att delta i seminarier och reklam för att förbättra dina färdigheter på marknaden, "konkurrenskraftiga" spridningar, du kommer att erbjudas en personlig kontoansvarig och en expert på marknaderna.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Finodax kontotyper
Finodax kontotyper

De plattformar att fungera som mäklaren erbjuder de är: Sirix.

Nu ska vi analysera och leta efter de olika resurser, verktyg och hjälp som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare på sin webbplats.

Finodax webbplats
Finodax webbplats

När det gäller Finodax-mäklaren erbjuds resurser och hjälp till handlare som: den vanliga ekonomiska kalendern, världsräntorna och terminsfristens utgångsdatum, de förklarar också några grundläggande begrepp om investeringar.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Finodax

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.finodax.com/es/

Telefonnummer: +34911988112 (Madrid), +525547411449 (Mexico City) och +56225847323 (Santiago de Chile)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Finodax-mäklaren är pålitlig men måste hanteras med CARE Varför? Eftersom det är en OREGULERAD mäklare och vi har hittat väldigt lite information om det på internet.

Uppdatering december 2017: På grund av olika mottagna kommentarer och e-postmeddelanden tror vi det Finodax rekommenderas inteDet är oreglerat och sätter många hinder när det gäller att ta ut kapital.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om Finodax? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

80 kommentarer om «Finodax: Betyg och kommentarer»

 1. baptist ale svar

  Fungerar detta företag fortfarande? finns det människor som fortsätter att ringa henne?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ale, vi tror det. Tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. eder svar

  Tack vänner för informationen, tack till dig så satte jag inte in ett öre mer till dessa tjuvar och med mychargebacks kan du till och med få tillbaka en stor del av investeringen. Det har på allvar varit den enda lösningen. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eder, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. PERCY TKC svar

  PERCY MARTIN RODRIGUEZ RODRIGUEZ DNI ********
  ADRESS AV. ** ****** ** * ***** ** LIMA, PERU

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Percy, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Hur vet du det här? Och vem är den här Percy?

   hälsningar

 4. ängel bernal moreno svar

  Låt oss se om den här Karine kan ge oss lite information och komma i kontakt med mig. Dessa människor har inget botemedel i sitt sätt att agera. Det är som att gråta och inte tappa tårar. En verklig skam. Just nu föredrar jag att inte lägga upp en kommentar

  • camberm svar

   Jag vet att detta är mycket omtyckt av Ricardo Ortega och Carlos Lavalle. Meddelande till de som luras av Finodax och framtida bedragare. Om så är fallet, använd den här portalen.

   MyChargeBack .... Min laddning returneras.

   De kommer att informera och ge dig råd, men fördröja dig inte. Du måste vara modig och fördöma alla dessa typer av människor.

   Jag lovade dem att jag skulle göra allt för att avslöja hela planen och få tillbaka det som är rättmätigt mitt. Jag har drabbats av hot från en av dem, och det är vad jag skulle vilja att han skulle göra.

   Jag är på rätt väg för att uppnå vad jag har tänkt mig att göra och jag kommer att fortsätta att rapportera genom den här vägen.

   Detta är en aptitretare för vad som återstår att rapportera

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

   • ängel bernal moreno

    Med stort nöje.
    Företagsnamn MyChargeBack. Titta i Google denna portal finns det mycket information.

    E-post

    dan.m, @ mychargeback.com

    Advokatbyrå i New York Mycket uppmärksam snabb och trovärdig information Alla typer av bedrägerier. Förra året återhämtade de sig 10.000.000 XNUMX XNUMX dollar

    Försena inte och gå till dem, snabb tid är viktigt för dem.

    Om du vill ha mer information kommer jag att ge dig den.

    vänliga hälsningar

   • Rekommenderade mäklare

    Vi rekommenderar inte advokater som inte finns var du än bor, många gånger är de en annan bluff.

    hälsningar

   • camberm

    Jag har inget antal. De svarar inte på någonting. De har blockerat posten De lovade mig ett fast månatligt belopp. De gav det till mig tills de begick bedrägeriet. De gav mig en plattform där jag kunde få reda på verksamheten.

    Jag fick aldrig tillgång till dem. De lovade att skydda pengarna. Mitt konto var globalt med andras. Lögens höjd-, Enligt dem var deras ord ... ... för mig en bluff. Hur som helst "SRS" Lavalle och Ortega. Att leva på historien, som är två dagar. Plus

   • camberm

    Fru Lavalle och Ortega. Idag har jag ett konto under samma omständigheter som de jag hade när jag handlade med dig, jag har det helt skyddat utan att tillföra en enda euro. Vad tror du?.

    De kommer att få fler nyheter från mig.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

    hälsningar

 5. CAMBERM svar

  Låt oss se om adressen till dessa FARSANTS kommer från Peru

  • camberm svar

   ta bort cambermo. Låt oss se om adressen till dessa FARSANTS kommer från Peru

  • camberm svar

   Enligt min erfarenhet tvivlar jag inte på att det är en väldesignad och välstuderad bluff, de ger dig inte anledning till någonting. de ber bara om pengar. De hotar till och med dig.etc.etc.

   • camberm

    På en halvtimme den 23 maj 2017 gick de från att ha 98000 130 euro i vinst till att ha en förlust på XNUMX%.
    Han ringer till mig klockan 22.30 och de berättar att de har gjort en handel med höga vinster. En halvtimme senare berättar de att de har öppnat 15 operationer och tappat allt de vann.
    Falskt för att de inte gjorde något, jag vet att de skickade mig själva uppgifterna.

    Den 24 maj kallar de mig och säger att jag anger 80000 50000 euro för att återkräva det som gått förlorat, att mäklaren Carlos Lavalle redan har skrivit in 50000 6000 euro som garant för mitt konto, senare säger Ricado Ortega att han har skrivit in ytterligare XNUMX XNUMX euro och att om he De räddar kontot och ger mig också € XNUMX per månad på guldkontot. Så jag utbytte information och lovade att något skulle komma in i dem.

    Från de uppgifter de skickar mig visas det i tre öppningar av bitcoin 30 till priset av 8300 XNUMX €, plus andra operationer med vinst och förlust.

    Så jag var i en dragkamp för att se om jag fick information från dem. Äntligen en bra dag meddelade mäklaren mig att han har tagit över mitt konto.

    De säger till mig att de inte kan ge mig skriftlig eller telefonisk information om hur allt har gått förlorat. Något om jag förstår allt ... Senare berättar Ricardo Ortega att företaget studerar åtgärder mot mig för vilka jag har lurat dem. Vid ett annat tillfälle berättar herr Ortega vad jag skulle ha gjort om jag hade 98000 XNUMX euro i vinst och ... han vet redan svaret för att ta ut dem, ge mig vinsterna och fortsätta arbeta tillsammans med mig på all ondskas höjd
    att de har kunnat göra det och om de har gjort det bra uppmanar jag dem att bevisa det för mig som jag sa till dem, jag och de vet varför jag litade på mig själv.

    Det kanske inte slutar här, för det finns mycket materia

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Verkligen en skräckupplevelse den du nämner.

    hälsningar

 6. ängel bernal moreno svar

  Jag skulle vilja att någon skulle ge rätt adress till dessa skurkar. Allt som sägs räcker inte. De är grymma vargar förklädda som lamm, små välgörenhetssystrar. Fly från dem som pesten.
  Efter att ha gjort missgärningen och en rad lögner och falska löften, och enligt dem att låta kontot vara noll, eftersom jag har uppgifter om att det är med saftiga vinster, bjuder de mig in i en stor summa pengar. Den "lojala mäklaren", på sitt ord och i kraft av sitt förtroende för mig, främjar det som en garant. Men nästa dag hävdar han det för nästa dag om jag inte går in tappar han och jag allt.

  De skickar ett dokument för att stänga kontot och säger att jag är mycket nöjd med alla komponenter. Cynismens höjdpunkt. Jag är fortfarande ute efter dem. Vad man ska göra, anmäla penningbrott till domstolspolisen och advokater ... En oskyldig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angel, tack så mycket för din kommentar, för vi har inte rätt adress ... Det är verkligen sorgligt hur Finodax behandlar sina kunder ...

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Pancrazy, om du har någon information skulle vi uppskatta om du ville posta och dela den för att hjälpa tusentals människor som kan bli lurade just nu eller kommer att bli lurade inom en snar framtid, allt gott du sår kommer att komma till dig.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.