Finodax recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren som heter Finodax, en Forex-mÀklare som förmodligen har kontor i Mexiko, Chile, England, Spanien, Norge, Sydafrika, Australien och Japan.

Enligt den information som mÀklaren tillhandahÄller pÄ sin webbplats (eller bristen pÄ den) det Àr en icke-reglerad mÀklare.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu ska vi gÄ tillslutföra de olika kontotyperna som Finodax-mÀklaren erbjuder sina kunder. I det hÀr fallet erbjuder mÀklaren 3 olika typer av konton utan att ta hÀnsyn till demo-kontot.

Vi börjar sedan med den första typen av konto, Micro-kontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 500, en valutahandbok, en 5% vÀlkomstbonus och "konkurrenskraftiga" spreads kommer att ges.

Detta följs av standardkontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 1000, den har en-till-en-utbildning, daglig marknadsanalys och en 10% vÀlkomstbonus.

Den sista kontotypen Àr Premium-kontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 50.000 15, den har en vÀlkomstbonus pÄ XNUMX%, det kommer att vara möjligt att delta i seminarier och reklam för att förbÀttra dina fÀrdigheter pÄ marknaden, "konkurrenskraftiga" spridningar, du kommer att erbjudas en personlig kontoansvarig och en expert pÄ marknaderna.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Finodax kontotyper
Finodax kontotyper

 

De plattformar att fungera som mÀklaren erbjuder de Àr: Sirix.

Nu ska vi analysera och leta efter de olika resurser, verktyg och hjÀlp som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare pÄ sin webbplats.

Finodax webbplats
Finodax webbplats

NÀr det gÀller Finodax-mÀklaren erbjuds resurser och hjÀlp till handlare som: den vanliga ekonomiska kalendern, vÀrldsrÀntorna och terminsfristens utgÄngsdatum, de förklarar ocksÄ nÄgra grundlÀggande begrepp om investeringar.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Övrig information om Finodax

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.finodax.com/en/

Telefonnummer: +34911988112 (Madrid), +525547411449 (Mexico City) och +56225847323 (Santiago de Chile)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Finodax-mÀklaren Àr pÄlitlig men mÄste hanteras med CARE Varför? Eftersom det Àr en OREGULERAD mÀklare och vi har hittat vÀldigt lite information om det pÄ internet.

 

Uppdatering december 2017: PÄ grund av olika mottagna kommentarer och e-postmeddelanden tror vi det Finodax rekommenderas inteDet Àr oreglerat och sÀtter mÄnga hinder nÀr det gÀller att ta ut kapital.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Finodax? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

78 kommentarer om «Finodax: Betyg och kommentarer»

 1. baptist ale svar

  Fungerar detta företag fortfarande? finns det mÀnniskor som fortsÀtter att ringa henne?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ale, vi tror det. Tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. eder svar

  Tack vÀnner för informationen, tack till dig sÄ satte jag inte in ett öre mer till dessa tjuvar och med mychargebacks kan du till och med fÄ tillbaka en stor del av investeringen. Det har pÄ allvar varit den enda lösningen. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eder, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. PERCY TKC svar

  PERCY MARTIN RODRIGUEZ RODRIGUEZ DNI ********
  ADRESS AV. ** ****** ** * ***** ** LIMA, PERU

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Percy, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Hur vet du det hÀr? Och vem Àr den hÀr Percy?

   hÀlsningar

 4. Àngel bernal moreno svar

  LÄt oss se om den hÀr Karine kan ge oss lite information och komma i kontakt med mig. Dessa mÀnniskor har inget botemedel i sitt sÀtt att agera. Det Àr som att grÄta och inte tappa tÄrar. En verklig skam. Just nu föredrar jag att inte lÀgga upp en kommentar

  • camberm svar

   Jag vet att detta Àr mycket omtyckt av Ricardo Ortega och Carlos Lavalle. Meddelande till de som luras av Finodax och framtida bedragare. Om sÄ Àr fallet, anvÀnd den hÀr portalen.

   MyChargeBack .... Min laddning returneras.

   De kommer att informera och ge dig rÄd, men fördröja dig inte. Du mÄste vara modig och fördöma alla dessa typer av mÀnniskor.

   Jag lovade dem att jag skulle göra allt för att avslöja hela dess tomt och fÄ tillbaka det som med rÀtta Àr mitt. Jag har blivit hotad av en av dem, och det Àr vad jag skulle vilja att han skulle göra.

   Jag Àr pÄ rÀtt vÀg för att uppnÄ vad jag har tÀnkt mig att göra och jag kommer att fortsÀtta att rapportera genom den hÀr vÀgen.

   Detta Àr en aptitretare för vad som ÄterstÄr att rapportera

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

    • Ă€ngel bernal moreno svar

     Med stort nöje.
     Företagsnamn MyChargeBack. Titta i Google denna portal finns det mycket information.

     E-post

     dan.m, @ mychargeback.com

     AdvokatbyrÄ i New York Mycket uppmÀrksam snabb och trovÀrdig information Alla typer av bedrÀgerier. Förra Äret ÄterhÀmtade de sig 10.000.000 XNUMX XNUMX dollar

     Försena inte och gÄ till dem, snabb tid Àr viktigt för dem.

     Om du vill ha mer information kommer jag att ge dig den.

     bÀsta hÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Vi rekommenderar inte advokater som inte finns var du Àn bor, mÄnga gÄnger Àr de en annan bluff.

      hÀlsningar

    • camberm svar

     Jag har inget antal. De svarar inte pÄ nÄgonting. De har blockerat posten De lovade mig ett fast mÄnatligt belopp. De gav det till mig tills de begick bedrÀgeriet. De gav mig en plattform dÀr jag kunde fÄ reda pÄ verksamheten.

     Jag fick aldrig tillgÄng till dem. De lovade att skydda pengarna. Mitt konto var globalt med andras. Lögens höjd-, Enligt dem var deras ord ... ... för mig en bluff. Hur som helst "SRS" Lavalle och Ortega. Att leva pÄ historien, som Àr tvÄ dagar. Plus

     • camberm

      Fru Lavalle och Ortega. Idag har jag ett konto under samma omstÀndigheter som de jag hade nÀr jag handlade med dig, jag har det helt skyddat utan att tillföra en enda euro. Vad tror du?.

      De kommer att fÄ fler nyheter frÄn mig.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

      hÀlsningar

 5. CAMBERMO svar

  LÄt oss se om adressen till dessa FARSANTS kommer frÄn Peru

  • camberm svar

   ta bort cambermo. LÄt oss se om adressen till dessa FARSANTS kommer frÄn Peru

  • camberm svar

   Enligt min erfarenhet tvivlar jag inte pÄ att det Àr en vÀldesignad och vÀlstuderad bluff, de ger dig inte anledning till nÄgonting. de ber bara om pengar. De hotar till och med dig.etc.etc.

   • camberm svar

    PÄ en halvtimme den 23 maj 2017 gick de frÄn att ha 98000 130 euro i vinst till att ha en förlust pÄ XNUMX%.
    Han ringer mig vid 22.30:15 och de berÀttar att de har gjort en vinstdrivande operation. En halvtimme senare berÀttar de att de har öppnat XNUMX operationer och har förlorat allt de vann.
    Falskt för att de inte gjorde nÄgot, jag vet att de skickade mig sjÀlva uppgifterna.

    Den 24 maj ringer de mig och sÀger att jag skriver in 80000 50000 euro för att ÄterstÀlla de förlorade, att mÀklaren Carlos Lavalle redan har skrivit in 50000 6000 euro som garant för mitt konto, senare sÀger Ricado Ortega att han har skrivit in ytterligare XNUMX XNUMX euro, och att om han de rÀddar kontot och ger mig ocksÄ XNUMX euro per mÄnad pÄ guldkontot. SÄ jag utbytte information och lovade att nÄgot skulle komma in i dem.

    Av uppgifterna de skickar mig framgÄr det i tre öppningar av bitcoin 30 till priset 8300 XNUMX euro, plus andra operationer med förluster och vinster.

    SÄ jag var i en dragkamp för att se om jag fick information frÄn dem. Slutligen informerar mÀklaren mig en dag om att han har tagit över mitt konto.

    De berÀttar att de inte kan ge mig skriftlig eller telefonisk information om hur allt har gÄtt förlorat. NÄgot om jag förstÄr allt .... Senare berÀttar Ricardo Ortega för mig att företaget studerar ÄtgÀrder mot mig som jag har lurat dem för. Vid ett annat tillfÀlle berÀttade herr Ortega för mig, vad skulle jag ha gjort om jag hade 98000 XNUMX euro i vinster och ... han vet redan svaret att dra ut dem, ge mig vinsterna och fortsÀtta att arbeta med Mig pÄ höjden av allt ont.
    att de har kunnat göra det och om de har gjort det bra uppmanar jag dem att bevisa det för mig som jag sa till dem, jag och de vet varför jag litade pÄ mig sjÀlv.

    Det kanske inte slutar hÀr, för det finns mycket materia

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Cambermo, tack för att du delar din erfarenhet med Finodax. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Verkligen en skrÀckupplevelse den du nÀmner.

     hÀlsningar

 6. Àngel bernal moreno svar

  Jag skulle vilja att nÄgon skulle ge rÀtt adress till dessa skurkar. Allt som sÀgs rÀcker inte. De Àr grymma vargar förklÀdda som lamm, smÄ vÀlgörenhetssystrar. Fly frÄn dem som pesten.
  Efter att ha gjort missgÀrningen och en rad lögner och falska löften, och enligt dem att lÄta kontot vara noll, eftersom jag har uppgifter om att det Àr med saftiga vinster, bjuder de mig in i en stor summa pengar. Den "lojala mÀklaren", pÄ sitt ord och i kraft av sitt förtroende för mig, frÀmjar det som en garant. Men nÀsta dag hÀvdar han det för nÀsta dag om jag inte gÄr in tappar han och jag allt.

  De skickar ett dokument för att stÀnga kontot och sÀger att jag Àr mycket nöjd med alla komponenter. Cynismens höjdpunkt. Jag Àr fortfarande ute efter dem. Vad man ska göra, anmÀla penningbrott till domstolspolisen och advokater ... En oskyldig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sÄ mycket för din kommentar, för vi har inte rÀtt adress ... Det Àr verkligen sorgligt hur Finodax behandlar sina kunder ...

 7. Sebastian svar

  Jag hoppas att du lÀser allt, det kan vara mycket hjÀlpsamt
  Yo conocĂ­ esta empresa por unos amigos los cuales estaban trabajando con ellos hace poco tiempo, debo admitir que yo era totalmente nuevo en esto del traiding por lo cual me involucre fĂĄcilmente con la idea del traiding social y la cuenta semigestionada, es entonces cuando decido invertir 1000 dolares con ellos, el proceso fue muy rĂĄpido, Ășnicamente me pidieron una fotocopia de mi documento de identidad y despuĂ©s del deposito inicie inmediatamente, me aseguraron que tendrĂ­a un agente especializado en la bolsa quien seria el que me enseñarĂ­a a operar y a darme algunas señales exitosas, este personaje se hace llamar “Carlos Lavalle” y lo digo asĂ­ ya que es probable que no sea su nombre real, al inicio el se demoro mucho tiempo en llamar y debido a mis ansias empece a operar por mi propia cuenta, cabe resaltar que tuve muy buenos resultados mi cuenta paso de 1000 a 2300 en un mes y obviamente querĂ­a asegurar mi inversiĂłn por lo cual quise retirar los 1000 dolares iniciales a lo cual me respondieron con una negativa, insinuando que con esto afectarĂ­a la capacidad de mis operaciones por lo cual solo me enviaron 350 Usd y de igual manera el mes siguiente, en ese tiempo fui capacitandome sobre trading y empece a notar que los “Agentes” “especializados” al inicio te ponen a ejecutar operaciones positivas como para que te confĂ­es de su conocimiento, pero despuĂ©s de un tiempo note que en las operaciones empezaban a ser contra la tendencia o en puntos limite del precio y en la mayorĂ­a de ocaciones tienen que ser operaciones con lotes muy grandes para tu cuenta, se justifican diciendo que tienes mucho margen y aun mas te lavan la cabeza diciĂ©ndote que nunca debes cerrar una operaciĂłn negativa (LA MAYOR MENTIRA EN ESTE NEGOCIO), fue en ese momento cuando empece a preocuparme un poco y investigue, al llegar a esta pagina abrĂ­ los ojos pero poco podĂ­a hacer, por lo cual decidĂ­ esperar al 3 mes y solicitar un nuevo retiro en este momento mi cuenta ya contaba con 4000usd y con este retiro recuperarĂ­a mi inversiĂłn inicial, fue en ese momento cuando todo empezĂł a salir mal, dejaron de llamarme por una semana, de responder correos, despuĂ©s me llamaban pero empezaron a decir que el dinero rebotaba de mi cuenta bancaria lo cual es una farsa, yo sabia que mi cuenta estaba bien, y iniciaron una carrera por obligarme a hacer operaciones absurdas, demasiado grandes, en ese momento yo me negaba a hacer este tipo de operaciones me parecĂ­a demasiado arriesgado a lo cual mi agente me decĂ­a que eran preocupaciones sin fundamento y que serian ganancias seguras, al negarme a hacer esas operaciones me dijeron que si no las realizaba no me iban a autorizar el retiro del dinero, en ese momento me encontraba entre la espada y la pared, por lo cual decidĂ­ pedir la cancelaciĂłn de la cuenta a lo cual me respondieron que yo habĂ­a hecho una inversiĂłn de 1000 USD y ya habĂ­a retirado 700 en total, por lo cual solo me enviarĂ­an los 300 restantes para completar mi inversiĂłn y que el resto del dinero ellos lo tomarĂ­an, yo me moleste y les reclame a lo cual me respondieron que esa era la Ășnica forma que debĂ­an recuperar el dinero que habĂ­an perdido conmigo, lo cual fue aun mas absurdo, pero en ese momento preferĂ­ recuperar mi capital a perderlo todo, en ese momento me obligaron a firmar un documento en el cual yo aceptaba ese dinero y que no tendrĂ­a derecho a reclamar por mas, afortunadamente me enviaron 400 usd pero solo a una tarjeta de crĂ©dito con la excusa que no podĂ­a ser a la cuenta porque los denunciarĂ­an por lavado de activos entonces tuve que aceptar al fin y al cabo gane 100 usd aunque sigue siendo algo injusto era mejor eso, despuĂ©s de asegurar ese dinero les solicite me informaran quien los regulaba a lo cual aseguran que es por parte de la FCA (financial conduct authority) del Reino Unido despuĂ©s de investigar note que con este nombre no registran, despuĂ©s volvĂ­ a contactarlos y me dijeron que no aparecĂ­an debido a que el nombre de registro era otro por ser un conjunto de compañías que compartĂ­an por asĂ­ decirlo la regulaciĂłn y me indicaron que el nombre de registro es MONEY NET LTD el cual tampoco registra de esta manera, despues me increparon sobre cual era mi interĂ©s en saber su regulaciĂłn a lo cal les dije que queria interponer una reclamaciĂłn y me trataron muy mal, por whatsapp me dijeron que los estaba extorsionando en fin, y si alguien aun sigue leyendo mi caso quiero contarles que segun lo que he podido investigar, esta persona “Carlos Lavalle” dice ser de Peru, pero llama desde Chile, es muy posible que ellos si tengan algĂșn tipo de regulaciĂłn ya que es el Ășnico motivo que encuentro para que uno tenga la obligaciĂłn de firmar ese tipo de documentos, tambiĂ©n les pido si alguien ha sido estafado por estar personas, denuncien ante sus paises, ya que puede ser tomado como un delito digital y por lo menos bloquear este tipo de paginas en los diferentes paĂ­ses y adicional mente que ingresen a la pagina oficial de la FCA (https://www.fca.org.uk/) anvĂ€nd din webblĂ€sares översĂ€ttare och dĂ€r kommer du att kunna hitta var du kan göra ett klagomĂ„l pĂ„ ett företag som pĂ„stĂ„r sig vara reglerat av dem, kanske sĂ„ kommer andra inte att uppleva detsamma och om nĂ„gon som lĂ€ser detta har ett konto öppet med dem, jag föreslĂ„r att de inte accepterar alla de operationer som agenterna berĂ€ttar för dem och att sĂ„ snart de har frigjort sitt startkapital begĂ€r de att kontot annulleras och om nĂ„gon av livet i en slump finner "den förmodade regleringen av dessa tecken, dela den hĂ€r informationen med oss. Bakom dem kan det finnas andra företag som anvĂ€nder den för att begĂ„ bedrĂ€gerier, jag hoppas att du fĂ„r en lycklig vila pĂ„ dagen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet och all denna information om Finodax med oss, vi tror att du Àr en av de fÄ som lyckades fÄ tillbaka den initiala investeringen.

   En hÀlsning.

   • Sebastian svar

    Och historien slutar inte, dessa herrar ringer och sÀger att de Àr medvetna om denna publikation, de sÀger ocksÄ att de via e-post vet vem den person som skapade den var, information om vilken det inte Àr kÀnt hur de fick reda pÄ, var de hotar sÀger att de inte gjorde Den hÀr kommentaren raderas, de kommer att vidta rÀttsliga ÄtgÀrder och att de inte lÀngre kommer att kunna arbeta med nÄgon annan mÀklare.

    Men ÀndÄ vÄgar de inte sÀga vem som reglerar dem, det Àr ett intressant sÀtt att arbeta med dessa karaktÀrer.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Sebastian, Ätminstone e -postmeddelandet som du har tillhandahÄllit oss, lita pÄ att de inte kan se det, det hÀr Àr inte sant, och det Àr inte sant att du inte kommer att kunna arbeta med ett annat genom att kommentera din erfarenhet av Finodax i ett forum investeringsbolag ... Ja, dessa personer pÄ Finodax har ett nyfiket sÀtt att arbeta.

     En hÀlsning.

    • anonym solidaritet svar

     Hej Sebastian, lugna dig, om de fÄr "vidta rÀttsliga ÄtgÀrder" och stÄ inför en domare eller advokater, skulle de alla gÄ i fÀngelse för all jÀttebedrÀgeri de gör, de sÀger dig detta bara för att skrÀmma dig, jag tror inte att nÄgon som anvÀnder falska löften, adresser och falska namn kan anklaga dig för nÄgonting ... det Àr löjligt om du tÀnker pÄ det en stund

  • anonym svar

   De lurar dig, tar dina pengar och hotar sedan att den enda skyldige Àr investeraren för att inte ha angett mer pengar för att skydda kontot

   De vet sanningen men de kan inte sÀga det skriftligen,

   FrÀckhetens och lögnens höjd. Allt en grov fars. De blir av med dig som om de har gjort en bra gÀrningLive att se

 8. Ängel svar

  God morgon, efter att ha provat mer Ă€n 5 mĂ„nader Ă€r min erfarenhet följande, jag började med 500 € och nĂ€r jag nĂ„dde cirka 3000 dollar hjĂ€lpte de mig att skapa investeringar som fick mig att förlora mitt konto, dĂ„ ringde de mig och erbjöd mig en investering i Jag riskerar en produkt igen med 1500, de ger mig en bonus pĂ„ 1500 och med 3000 $ börjar jag arbeta, det gĂ„r bra, vĂ€rdena öppnas, jag stĂ€nger dem positivt lite efter lite tills jag nĂ„r ett vĂ€rde av cirka 23.000 10.000 dollar i eget kapital med cirka 5 2018 dollar i vĂ€rde i investering i förlust, de rĂ„der mig att göra korta men höga investeringar för att Ă„tervinna fler tillgĂ„ngar, jag accepterar under min okunnighet trots att jag sa till min rĂ„dgivare att jag hade mĂ„nga negativa vĂ€rden, inom nĂ„gra timmar gĂ„r vĂ€rdena istĂ€llet för att gĂ„ upp och jag tappar allt. FrĂ„n och med idag XNUMX juli XNUMX har Ă€ven anvĂ€ndaren stĂ€ngts. Enligt vad jag ser kommer de inte att svara mig nĂ„got om deras dĂ„liga rĂ„d.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax med oss ​​... Som du kommer att se Ă€r du inte den enda som Finodax inte har svarat pĂ„ om deras negativa rĂ„d.

   En hÀlsning.

 9. Karine svar

  Den spanska polisen Àr redan pÄ spÄren av dessa bedragare, MT4invest, Finodax, Lionsbit.

  Vi rekommenderar alla lurade att de snarast lÀmnar in polisrapporter om de vill fÄ tillbaka pengarna

  Percy martin rodriguez rodriguez Àr en person som arbetade som professor vid Universidad del Pacifico i Lima, adresser, inspelningar och fotografier med sin familj cirkulerar i hela nÀtverket. Varje dag finns det mer information om denna bedragare

  FrÄn Peru har vi permanent kontakt med lurad spanska

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Karine, tack sĂ„ mycket för att du delar den hĂ€r informationen med oss ​​...

 10. julian assange svar

  LÄt oss se om det Àr klart, med dem vinner du aldrig, vinsten du har kan du aldrig ta ut. Och nÀr de ser att du inte vill investera mer eller slutar svara pÄ telefonerna eller sÄ kommer de att göra en operation som gör att ditt konto blir 0, tro mig, och om du inte tror mig. Pröva lyckan sÄ ser du att jag har 100% rÀtt.

  ATT ARBETA MED MÄLKARE FÖR REGLERADE MÄNNISKOR, DENNA MÄLKARE ÄR EN FINANSIELL CHIRINGO - VAR FÖRSIKT

 11. ERT svar

  Hej; Jag investerade i FINODAX för ungefÀr en mÄnad sedan, under den hÀr perioden har de genomfört tre operationer, den första förlorades, den andra förlorar inte eller vinner, och den tredje jag vinner investerade jag lite pengar men de sa till mig att de skulle visa mig att de skulle tjÀna mycket, och sedan öka mitt kapital, sa de ocksÄ till mig att företaget Àr skyldigt att betala dig varje mÄnad, det Àr dÀr det inte passar, det Àr redan en mÄnad som jag Àr med dem och vi har inte ÄterhÀmtat sig eller vad vi förlorat dÄ hur kan de ersÀtta mig, just ... nu lÀser jag kan försÀkra kommentarerna att jag kommer att förlora det, sÄ det Àr inte tillrÄdligt att investera i detta företag om det kan kallas sÄ, jag ocksÄ lÀmna namnen, först heter jag dess promotor som heter Pablo Madrid och kontoansvarig Carlos Lavalle

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ER T, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax ... Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 12. Peter svar

  En förening har redan skapats för att avsluta dessa Tjuvar. Jag upprepar Tjuvar Àr inte mÀklare, de fungerar inte i verkligheten, allt Àr fiktivt för att STALA PENGARNA DU INKOMST, du förlorar eller vinner inte, DE STALAR ENDAST DIG. Webbplatser; METATRADA, MT4 INVEST, FINODAX och andra som vi kommer att publicera pÄ olika webbplatser

  Hur rÄnet börjar.

  Först ringer de dig per telefon mÄnga gÄnger med falska nummer frÄn andra lÀnder via IP-telefoni beror pÄ var du Àr.

  De anvÀnder vanligtvis SIRIX TRADER-plattformen frÄn LEVERATE-företaget för bedrÀgeri.

  De anvÀnder social handel som en krok för att fÄ dig att vinna eller förlora dina pengar fiktivt

  De anvÀnder det de kallar SEMI-MANAGED ACCOUNTS som de förmodligen fÄr dig att tjÀna pengar pÄ genom att handla sjÀlva men allt Àr falskt.

  De vill ha en form av insĂ€ttning i INTERNATIONELLA ÖVERFÖRINGAR för att inte kunna Ă„tervinnas.

  De viktigaste bedragarna med riktiga namn Àr PERCY MARTIN RODRIGUEZ och chefen en jude som heter KENNETH

  Vi kommer att publicera nyheter om dessa kriminella i mÄnga medier.

  För mer information om den lurade skriv till numret whatsapp: +51 993 960 734

  Vi lÀmnade inspelningar pÄ Lima San Isido-kontorets soundcloud .com / Asociacion-Justicia / 1-percy-martin-y-kenneth-finodax-mt4invest-metatrada

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Peter, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax med oss, eftersom du kommer att se att vi ocksÄ fÄr dem betygsatta negativt, hÀlsningar.

 13. anne svar

  Nyligen fick jag reda pÄ genom nÄgon att dessa elÀndiga tjuvar inte Àr mÀklare, de har ingen koppling till marknader, de verkar inte i verkligheten, allt Àr en lögn, du förlorar inte eller vinner, de stjÀl dig bara.
  Jag var pÄ vÀg att falla eftersom de sa till mig att du kunde vinna mycket men allt Àr en monumental bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anne, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax med oss, eftersom du kommer att se att vi har betygsatt företaget negativt,

   en hÀlsning.

 14. LUIS MARTIN GARCIA svar

  Jag har saknat ett hĂ„r att klĂ„da. DE HAR KALLAT MIG FÖR femton dagar minst i tio gĂ„nger dagligen, upp till ett dolt antal. Den som ger ansiktet heter RODRIGO OCH OM DU tvivlar pĂ„ att det hĂ€nder med MARTIN har du redan kallat honom. JAG ÖVERVISADE TILL INKOMST TUSEN EURO och gav mig 500 € BONUS, Trodde jag att det finns en fĂ€lla? . VAD JAG ÄR OÄNVÄNDIG ÄR ATT DE INTE FRÅGADE MIG FÖR NÅGOT DOKUMENT ELLER ID, SOM ÄR DET FÖRSTA SOM EN HALV ANVÄNDIG MÄLKARE FRÅGAR DIG. DE VILL bara ha kreditkortnummer. ETT ögonblick innan jag gjorde överföringen tĂ€nde jag ett ljus och jag började söka pĂ„ internet. TACK för att du gav din sida "REKOMMENDERADE MÄLKARE" OCH DE FULLBAR Mina tvivel. DU HAR FÖRTECKnat MIG ATT VINNA tusen dollar, jag antar att det skulle ha varit mer för vad jag lĂ€ser. MÅNGA TACK TILL REKOMMENDERADE MÄLKARE.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Du har gjort bra för att undersöka företaget innan du investerade.

   En hÀlsning.

   • LUIS MARTIN GARCIA svar

    God eftermiddag, jag sÄg att du surfar pÄ internet. Jag gick in pÄ deras sida och jag vet inte hur de gör det, men utan vidare började de skicka mig reklammejl med sin lÀnk och sedan började mobbningen. Tack för hjÀlpen.

 15. Paul svar

  Se upp för nya investerare. Finodax det enda som förĂ€dlar Ă€r dina pengar, glöm att tjĂ€na nĂ„got med dem. Om du vill förlora dina pengar Ă€r du pĂ„ rĂ€tt plats. Patologiska lögnare !!! Jag investerade 1000 euro för mig det var en stor insats. Tack och lov att jag har kunnat fĂ„ tillbaka € 400 och de fortsĂ€tter att sĂ€ga att jag ska investera mer pengar. Om du kan tömma 1000 euro pĂ„ drygt 15 dagar, multiplicera din investering sĂ„ fĂ„r du fler förluster, INVESTERA INTE MED FINODAX !!!! Vad de Ă€n sĂ€ger. Du tappar dina pengar sĂ€kra !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Finodax med oss, kommer du ihÄg hur du hittade Finodax?

   En hÀlsning.

  • Raul Leiva svar

   Hej, Pablo. Jag har ett konto hos dem men jag kan inte hitta ett sÀtt att begÀra uttag frÄn deras sida. Kan du berÀtta för mig hur du gjorde det? Tack

 16. IRMA svar

  Hej bra eftermiddag JAVIER AGUDEZ, jag skulle vilja prata med dig, med tanke pÄ din upplevelse med FINODAX. KAN DU KONTAKTA MIG?

 17. Cecilia svar

  Hej, jag Ă€r Latin Girl, en viss Ricardo ringer till mig pĂ„ Finodax vĂ€gnar, han har presenterat mig för MartĂ­n (chilenare), de ber mig att vara kund hos deras Finodax-bank, jag har misstro, jag har inte gjort nĂ„gon investering , de sĂ€ger till mig att det börjar med 500 €. SnĂ€lla, om nĂ„gon kan berĂ€tta om sin erfarenhet av dem, skulle jag uppskatta det. HĂ€lsningar till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cecilia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Finodax med oss, vi betygsÀtter Finodax negativt, och i samma avsnitt kan du hitta erfarenheter frÄn andra Finodax-kunder.

   En hÀlsning.

  • Beatriz svar

   Hej Celia, gör det inte. € 500 Ă€r ett lock till att börja med, men du kommer aldrig att se en enda cent pĂ„ ditt konto Ă€ven om du tjĂ€nar pengar. I mitt fall förlorades de pengar jag skickade i fem veckor, antagligen mellan bankerna, tillrĂ€ckligt lĂ€nge för att veta att jag inte behövde göra en enda operation med dem. Hans sĂ€tt att arbeta Ă€r att lansera meddelanden om att nĂ„got gĂ„r upp nĂ€r det verkligen ses som nedĂ„t, till exempel som fĂ„r alla hans kunder att fungera enligt hans rekommendationer (de har cirka 1200 följare pĂ„ Instagram) vilket ger dem möjlighet att starta rĂ€knare -operationer. och tjĂ€na mycket pengar medan du tappar allt. Det Ă€r verkligen hur veteraninvesterare som utnyttjar sitt inflytande pĂ„ marknaden fungerar. Naturligtvis kommer jag inte att göra en enda operation med de pengar som nu mirakulöst visades pĂ„ deras konto fem veckor senare, och nu har jag en öppen front med dem eftersom det inte finns nĂ„got sĂ€tt de kommer att ge mig mina pengar tillbaka nu nĂ€r jag Ă€r klar att nĂ„gon av de rekommendationer som de insisterar pĂ„ att göra mig dagligen skulle ha fĂ„tt mig att förlora mina pengar för lĂ€nge sedan. Mina herrar frĂ„n Finodax, RETUR Mina pengar !!

 18. Alicia Villacorta svar

  Hej, det Àr dags att sluta med denna tjuv och kriminella, dessa killar verkar frÄn Lima - Peru i distriktet San Isidro avenida belaunde block 8, OBS! De byter vanligtvis namn sÄ ofta, först var de MT4 investerar sÄ mÄnga mÀnniskor att de lurade att de var tvungna att byta namn nu de Àr FINODAX
  Dessa mÀnniskor stal mycket pengar frÄn mig, jag Àr pÄ vÀg att fÄnga Mr. (PERCY RODRIGUEZ) mycket snart i (MT4 INVEST) Han kallar sig PERCY MARTI och i (FINODAX) MARTIN den hÀr killen rÀknas hans timmar lika som alla de som arbetar med honom, Var mycket försiktig, sÀrskilt mina spanska vÀnner och frÄn hela Latinamerika, jag har full kommunikation med underrÀttelsetjÀnsten för den peruanska polisen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alicia, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kan du berĂ€tta varför du tycker att Finodax och MT4 Invest Ă€r samma mĂ€nniskor? Även om det bör klargöras att vi har betygsatt bĂ„da företagen negativt—

   hÀlsningar

  • percy tkc svar

   Percy Rodriguez bor i ***** ** * ***** * Miraflores

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Percy, vem Àr Percy?

 19. 74 svar

  Jag investerade 5000 euro och det var ett halvhanterat konto, jag nÄdde 11000 och nÀr jag ville fÄ mina pengar fick jag göra en operation att jag förlorade allt ... de Àr bedragare, jag rekommenderar inte att jag investerar hÀr.

  Det finns mÀklare som Àr vÀrda det och regleras. Detta nej och ovan kallar de mig hela tiden för att investera igen ... den lilla skammen ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carmely, tack sÄ mycket för att du delade din upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

   • George svar

    Dessa Àr inte mÀklare, de Àr bedragare som, bakom rollen som mÀklare, Àr dedikerade till att rÄna alla, smÄ peruanska tjuvar men tjÀna mycket pengar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej George, vi har betygsatt dig negativt, hÀlsningar.

 20. JOSE GABRIEL svar

  Hej, de insisterar pĂ„ att ringa mig och investera, men att inte investera nĂ„got ger mig inte förtroende; och jag Ă€r varken reglerad eller mindre sugen. De skapar en mycket vacker webbplats, men som man sĂ€ger kan papper hantera allt. INVESTERA INTE PÅ EN PLATS SOM INTE STÖDAS av din egen erfarenhet. HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delade din Äsikt med oss, kommer du ihÄg hur du hittade Finodax? Med vÀnliga hÀlsningar.

 21. John svar

  Dessa Àr tjuvarna pÄ mt4invest.com, de Àr helt enkelt tjuvar som lurar dig med vad de kallar halvhanterade konton, ju mer pengar du sÀtter in desto mer rÄnar de dig eftersom de ALDRIG returnerar dig eller vad du satte in och mycket mindre fördelar, de lÄter dig tro att du tjÀnar pengar med det halvhanterade kontot problemet Àr nÀr du vill ta ut pengar frÄn ditt konto.

  OövertrÀffade tjuvar och bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, det skulle vara intressant om du kan berÀtta mer om din upplevelse och om detta att du nÀmner att de Àr samma mÀnniskor som MT4Invest, hÀlsningar.

   • John svar

    De Àr desamma utan minsta tvivel, den hÀr mobben i Peru lurar mÄnga mÀnniskor, de har ocksÄ sajten Mt4invest.com

    Du kan kontrollera klagomÄlen mot dessa bedragare

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Juan, tack sÄ mycket för informationen, vi kommer att uppdatera recensionen. Med vÀnliga hÀlsningar.

 22. JC svar

  Hej, jag har investerat med Finodax i en och en halv mÄnad. Jag har investerat lite eftersom jag fortfarande inte vet om jag ska lita till 100%. Min erfarenhet hittills har varit bra, med god avkastning och en mer Àn acceptabel service frÄn min mÀklare (Martín). Under de följande dagarna kommer jag att göra en retrÀtt för att se hur det gÄr med det. Sammanfattningsvis sÄ lÄngt sÄ bra Àven om jag fortfarande Àr mycket försiktig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "JC", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, vi hoppas att du hÄller oss informerade om din situation, hÀlsningar.

 23. Robin P. svar

  Hej, nÄgon som kan rekommendera mÀklaren till mig? eller inte? HÀlsningar frÄn Colombia

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Robin, sanningen Àr att med kommentarerna som vi har fÄtt Àr mÀklarens rykte fortfarande inte klart, vi inbjuder dig att lÀsa recensionen. Med vÀnliga hÀlsningar.

 24. Javier Agudez svar

  God eftermiddag, jag investerar för nÀrvarande 5,000 euro i ett företag i ett halvhanterat konto, pÄ 4 mÄnader har jag redan dragit ut 2 euro utan att beröra tillvÀxten pÄ mina tillgÄngar, jag hoppas kunna fortsÀtta vÀxa eftersom jag har en bra tjÀnst frÄn mÀklaren utan att jag behöver oroa mig mycket för den verksamhet som företaget gör. Alla andra kommentarer kommer att tas emot vÀl.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

   • George svar

    Oroa dig inte, ju mer pengar du har med dessa bedragare, kommer det att vara det ögonblick som de kommer att rÄna dig eller fÄ dig att förlora alla pengar för att inte ha fler juridiska problem, Àven om det Àr hundratals och hundratals som pÄverkas tjuvar.

  • Advokat cas ti GA dor svar

   Du Àr en av dem knullade. Haha ha vilken konstnÀr den jÀvla saken. Ingen hÀr fÄr tillbaka en euro. HÄll dig borta frÄn dessa sjuka suger. De hamnar i fÀngelse eller döda.

 25. roberto svar

  Min erfarenhet Àr att Àven nÀr jag sa till dem att jag inte var intresserad sÄ ringde de mig i veckor upp till tio gÄnger om dagen. De verkade inte riktigt pÄlitliga för mig, oavsett hur mycket de sa till mig ja, de litade bara pÄ deras ord, pÄ ingenting annat.
  De letar efter alla belopp som sannolikt kommer att vara lönsamma för dem med sina "konkurrenskraftiga" spreadar, men de försöker inte hjÀlpa dig, bara för att lÀgga in dina pengar, men de Àr dyra.
  Det verkar inte som om de kommer att bluffa mÀnniskor, men det Àr typiskt, de vill bara ha kunder.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Roberto, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

   Kommer du ihÄg hur du hittade Finodax?

 26. J B svar

  Hej, kan nÄgon berÀtta om din upplevelse? sanningen Àr att de ringer till mig men jag vet inte vad jag ska göra. Med vÀnliga hÀlsningar

  • John svar

   Ju tidigare du kommer ut ur dessa bedragare desto bÀttre, var sÀker pÄ att de Àr riktiga tjuvar utan nÄgon reglering du kan gÄ till

  • Alza svar

   HallÄ
   Min erfarenhet Àr med nÄgon vÀldigt nÀra.
   De ringde honom, han investerade 1000 euro efter att han förmodligen tjÀnade 20.000 XNUMX euro, han tappar allt pÄ en gÄng och de stÀnger sitt konto.
   Sedan ber de dig om 10.000 XNUMX euro som garanterar dig en fast mÄnatlig vinst.
   Hans familj har inte lÄtit honom investera mer och genom att ringa dem sÄ att de inte fortsÀtter att ringa honom har de varit oförskÀmda och oförskÀmda.
   Det Àr inte en bra webbplats.
   Du mÄste vara försiktig.

   • Stiga svar

    Hittills har han tappat en del av sina besparingar, cirka 5.000 XNUMX euro, och de uppmanar honom att investera i andra erbjudanden. Hans familjs avsikt Àr att skicka dem en burofax genom hans advokat men ingen fysisk adress kan erhÄllas.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *