Kommentarer till FP Markets
I denna avdelning vi kommer att analysera FP Markets (kallas även med namnet: fpmarkets.com eller firstprudential-markets.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas FP Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FP Markets Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är FP Markets ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ FP Markets nämner vara del av: FP Markets LLC och First Prudential Markets Pty Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, nämna att regleras av ASIC (det är inte sant) och genom att CySEC.

 

UPPMÄRKSAMHET: FP Markets har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FP Markets, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton: Standardkonto och Raw Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta insättning på $100, hävstång upp till 1: 500, spridning från 1 pip, minsta parti 0.01.

Rått konto: minsta insättning på $100, hävstång upp till 1: 500, sprider sig från 0 pips, minsta parti 0.01.

 

FP Markets kontotyper
FP Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som FP Markets erbjuder är: MT4 och MT5 plattformar.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FP Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FP Markets webbplats
FP Markets webbplats

FP Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de olika marknaderna där den verkar, ordlista, självstudier, miniräknare, ekonomisk kalender, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om FP Markets 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fpmarkets.com/int/ | fpmarkets.eu | firstprudential-markets.com

📞 Telefonnummer: + 44 28 2544 7780

📧 E-post:  [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av FP Markets. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på FP Markets ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FP Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktiga, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering ( oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FP Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FP Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Luis Alberto svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis Alberto, tack för att du skrev om FP Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.