Kommentarer till Fx Managed Accounts

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren Fx Managed Accounts (även kallad fxmanagedaccounts.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen Fx Managed Accounts för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Fx Managed Accounts. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Fx Managed Accounts-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Fx Managed Accounts.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: USA, men har inte USA: s förordning, vilket får oss att tro att de inte riktigt har en bas i USA. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Fx Managed Accounts erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera att Fx Managed Accounts -erbjudanden är: från Fx Managed Accounts.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Fx Managed Accounts tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Fx Managed Accounts -webbplats
Fx Managed Accounts -webbplats

Fx Managed Accounts ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information om investeringar och hur Fx Managed Accounts fungerar, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Fx-hanterade konton |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxmanagedaccounts.com

Telefonnummer: +1 (55) 899 6699

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Fx-hanterade konton <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fx Managed Accounts är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter recensioner om Fx-hanterade konton vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Fx Managed Accounts. Mäklaren inbjuder dig att öppna ett konto hos Tallinex -mäklaren, som vi kunde samla in information, har ett mycket dåligt rykte.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Fx Managed Accounts? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *