Kommentarer till FX Trading Corp.

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FX Trading Corp. (även kallad fxtradingcorp.com och fxtradingcorp.trade), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FX Trading Corp. att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FX Trading Corp. ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är FX Trading Corp. ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den inte nämner något om dess reglering, det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FX Trading Corp., vi noterar att de inte erbjuder information om att äga olika typer av konton.

den plattformar att fungera som FX Trading Corp erbjuder är: vi tror att FX Trading Corp.-plattformen, eftersom de inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som FX Trading Corp tillhandahåller på sin webbplats.

FX Trading Corps webbplats.
FX Trading Corps webbplats.

FX Trading Corp. tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De nämner eller ger inte riktigt många resurser eller information om för intressenter i investeringsvärlden.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om FX Trading Corp.

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.fxtradingcorp.com | fxtradingcorp.trade

📞 Telefonnummer: tillhandahålls inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FX Trading Corp .. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att ge viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsföretag.

>>> Bedömning på FX Trading Corp. <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FX Trading Corp. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: de nämner inte var de är baserade, de nämner inte vilket företag de tillhör (brist på öppenhet), de har ingen reglering (oreglerad mäklare), vi hittade också flera negativa recensioner varning om denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Januariuppdatering 2019⛔ : FX Trading Corps webbplats är nere.

Uppdatering mars 2020 ⛔ : CONSOB har utfärdat en varning mot FX Trading Corp ..

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FX Trading Corp. Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «FX Trading Corp .: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med FX Trading Corp. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.