Kommentarer om Fx24options

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fx24 alternativ (även kallad fx24options.org), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Fx24options för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fx24options. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att ge nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Fx24options Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner bara ett kontor i Australien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att de nämner tre olika förordningar, CySEC (Cypern), FCA (UK) och FSA SC (Seychellerna), men detta är bara en stor lögn som är lätt att verifiera.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Fx24options, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Silverkontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $550, veckoavkastning, 50 % ROI varje gång (för 4 gånger)

Guldkonto: minsta initiala insättning på $20.000, veckoavkastning, 85 % ROI varje gång (för 4 gånger)

Fx24options kontotyper
Fx24options kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Fx24options erbjuder är: vi hittade inte information om detta, men vi tror det de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Fx24options tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Fx24options webbplats
Fx24options webbplats

Fx24options tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några livediagram, lite information, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Fx24 alternativ |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fx24options.org

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Fx24 alternativ <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fx24 alternativ är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte från vilket land de verkligen verkar eftersom de använder falsk data (låt dig inte luras), vi ser också att de använder strategin att erbjuda en hög andel avkastning som Det är omöjligt att få på så kort tid, detta görs för att locka oerfarna människor; När vi letar och tar reda på mer om Fx24options har vi sett en enorm mängd negativa recensioner som varnar om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Fx24 alternativ till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Fx24options? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Fx24options: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Manuel svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Manuel, tack för att du skrev om Fx24options. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.