FXC Markets recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren som heter FXC Markets, en Forex- och CFD-mÀklare. MÀklaren Àr baserad i London, Storbritannien.

Nu kommer vi att analysera de olika typerna av mÀklaren, i det hÀr fallet ger mÀklaren möjligheten att investera med fyra olika kontotyper.

Enligt olika e-postmeddelanden frÄn kunder som mottagits av teamet för rekommenderade mÀklare har FXC Markets en stark nÀrvaro i spansktalande lÀnder som: Chile, Colombia, Spanien, Mexiko, Peru och Dominikanska republiken.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gÄr sedan till analysera de olika kontotyperna:

Vi börjar med att nÀmna egenskaperna hos Silverkonto: det Àr den mest "grundlÀggande", den minsta initiala insÀttningen Àr 1.000 USD, möjlighet till fast eller variabel spread, lÀmplig för en 30% bonus, flexibel hÀvstÄng, möjlighet till gratis VPN ingÄr.

Detta följs av Guldkonto: Minsta insÀttning pÄ 2.500 USD, fast eller variabel spread-option, 30% bonusalternativ, backade marginalsamtal, upp till 1: 400 hÀvstÄng.

NÀsta typ av konto Àr Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 XNUMX USD, fast eller variabel spread-option, attraktiva spreadar, rabatt pÄ begÀran, "intressant" hÀvstÄng.

Den sista typen av konto Àr Islamiskt konto- Minsta insÀttning pÄ 2.500 USD, fast eller variabel spread-alternativ, lÀmplig för 30% bonus, backad marginalanrop, flexibel hÀvstÄng pÄ upp till 1: 400.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

FXC Markets kontotyper
FXC Markets kontotyper

 

Typerna av plattform som mÀklaren erbjuder Àr: MetaTrader 4, Sirix och WebTrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjÀlpmedel som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare.

FXC Markets webbplats
FXC Markets webbplats

NÀr det gÀller FXC Markets-mÀklaren har de ett avsnitt dÀr grundlÀggande begrepp som valutor, valutor, CFD: er, index och Àdla metaller förklaras. De har ocksÄ den klassiska ekonomiska kalendern, en förklaring av hur grundlÀggande analys fungerar, en signaltjÀnst att fungera, en serie pedagogiska videor. Det bör noteras att för att fÄ tillgÄng till en del av dessa resurser och verktyg mÄste man vara registrerad och ha ett konto pÄ FXC Markets.

 

PrimeFX och FXC Markets, Àr de samma företag?

I nÀsta bildserie, till vÀnster Prime FX eller PFX Banks webbplats (du kan lÀsa hÀr recension om Prime FX) och till höger FXC Markets webbplats kommer vi att se likheter som fÄr oss att tro (tack till Martin för att han pÄpekade detta) att det Àr samma företag eller samma personer bakom mÀklaren:

I den hÀr första bilden, lÀgg mÀrke till menyn, överst, den Àr densamma, sektionerna och deras ordning: "Konton - Marknader - Plattformar - Verktyg och resurser - Partnerskap - Om PrimeFX / FXC", Klicka hÀr för att se bilden i full storlek:

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I denna andra bild ser vi avsnittet "Fx handelsvillkor" texterna Àr exakt samma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

HÀr, noterar vi i avsnittet "RÄvaror" igen, texterna Àr exakt samma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den fjĂ€rde bilden “Risk Disclosure” eller Risk Warning, Ă„terigen, texten Ă€r exakt densamma, Klicka hĂ€r för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den femte och sista bilden, i avsnittet "VÀxla till PrimeFX" och "VÀxla till FXC-marknader", Àr texten exakt densamma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek. Det finns fler exempel pÄ webbplatsen som visar vad vi siktar pÄ.

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

 

CFXPoint och FXC Markets, Àr de samma företag?

Förutom att fÄ e-post frÄn kunder som berÀttade att de kontaktades av CFX Point efter att ha haft en dÄlig upplevelse med FXC Markets (du kan lÀsa hÀr avsnitt med Äsikter om CFX Point) utan att ha registrerat oss i annonser eller nÄgot, vilket i sig Àr vÀldigt nyfiken, mÀrkte vi följande likheter mellan webbplatsen CFX Point och FXC Markets webbplats, vilket fÄr oss att tro att det Àr samma affÀr:

Första likhet, nÀr man kommer in pÄ bÄde FXC Markets webbplats och CFX Point-webbplatsen, dyker ett popup-fönster (Àven kallat popup-fönster) med kryptovalutor (bitcoin, litecoin, dashcoin, etc.) klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan hemsidor
Liknande mellan hemsidor

 

2: a likhet, lÀgg mÀrke till objekten i menyerna och objekten i menyn "Om ...", de Àr desamma, klicka hÀr för att se hela bilden:

Liknande mellan menyalternativen
Liknande mellan menyalternativen

 

En annan likhet, notera i menyerna, objektet "Plattformar" innehÄller samma avsnitt i bÄda fallen, klicka hÀr för att se hela bilden :

 

Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn
Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn

 

En annan likhet, och enligt vÄr mening den mest otroliga, nÀr det gÀller likheten mellan kontotyperna, observera, till vÀnster, FXC Markets, till höger, kontotyperna för CFX Point. Inte bara Àr informationen densamma, kontotyperna heter desamma och de Àr i samma ordning, mÀrk i bilden, markerade med grönt, att de till och med har samma stavfel dÀr bÄda sÀtter "minimum" istÀllet för " minimum "... klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan kontotyper
Liknande mellan kontotyper

 

Den sista likheten, som vi kan se, Àr menyerna praktiskt taget desamma, men det Àr inte allt, om vi till exempel gÄr till "Markets" -menyn och gÄr till nÄgon av avsnitten, till exempel "Valuta", mÀrker vi att texten Àr praktiskt taget densamma (Äterigen, till vÀnster FXC Markets webbplats och till höger den för CFX Point), klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan avsnitten "Valuta"
Liknande mellan avsnitten "Valuta"

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Övrig information om FXC Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: fxcmarkets.com/en

Telefonnummer: +442035192161, +34911984070

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt FXC Markets-mĂ€klaren Ă€r pĂ„litlig men mĂ„ste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fĂ„tt eller hittat negativa eller positiva kommentarer om mĂ€klaren pĂ„ internet Ă€r mĂ€klaren inte reglerad, vilket aldrig Ă€r bra.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

försiktighet möjlig mÀklare bluff
Uppdatering augusti 2017: PÄ grund av upprepade kommentarer frÄn FXC Markets-klienter och e-postmeddelanden som mottagits med negativa erfarenheter, Vi rekommenderar inte FXC Markets.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om FXC Markets? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

258 kommentarer om «FXC Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Rocio svar

  I mitt fall var det svÄrt att lita pÄ igen efter att ha blivit lurad av en mÀklare, men jag bestÀmde mig för att lita pÄ och försöka fÄ tillbaka mitt kapital som jag förlorade med FX-marknader. Och ja jag kunde fÄ tillbaka det. De spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man Äterbetalar och fÄr tillbaka pengarna. Jag pratar om min Äterkrav, vilket Àr vad de föreslÄr hÀr för att fÄ tillbaka pengarna. Gör testet Ätminstone ingenting kommer att förlora

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rocio, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Adolfo svar

  Hej killar. Alla gillar mig. De stal cirka 27 XNUMX USD frÄn alla som vill göra ett försök att Ätervinna en del av sina pengar. Skriv till mig pÄ FORUM, kom ihÄg att facket Àr styrka

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med FXC Markets. Denna mÀklare Àr en SCAM, de tappar ALDRIG, bonusen eller bonusen ges till dig sÄ att nÀr du vill dra ut kan du inte för att du har brutit mot bonusavtalet, vilket normalt Àr att spendera minst tid pÄ att arbeta mellan 3 och 6 mÄnader och för en annan del att göra ett minimum av partier (vilket Àr mycket svÄrt att uppnÄ) för att kunna ta ut ditt kapital. Verksamheten sker inte med riktiga pengar, de sÀtter aldrig dina pengar pÄ marknaden, det Àr som om det var MONOPOLEN med falska rÀkningar och nÀr de gÄr förlorade förlorar du bara DIG för att pengarna aldrig kommer in pÄ marknaden och pÄ det hÀr sÀttet förlorar du och DE BLIR PENGARNA.
   De berÀttar vanligtvis sina arbetare att lÀgga positiva kommentarer pÄ detta och andra forum för att vilseleda mÀnniskor och verkar vara en seriös mÀklare, men det Àr de inte, de Àr bedrÀgerier.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. armando svar

  God kvÀll, jag Àr frÄn Peru och jag var ocksÄ med av dessa tjuvar 2018, de lurade mig med 600 dollar och eftersom jag förlorade allt investerade jag inte mer men de ringde mig för att övertyga mig om att investera igen men nej, jag lÀt inte sjÀlv vara övertygad mer och anvÀnd inte fall till deras samtal det var med cfxpoint för lÄt mig berÀtta att jag efter tvÄ Är hör frÄn dem igen för att de bara skickade mig ett meddelande till min WhatsApp om att de kommer att returnera mina pengar plus mina inkomster och att de behöver mitt namn och mitt ID-nummer för att se i ditt register hur mycket pengar jag har investerat och hur mycket vinst jag har sÄ att det kan returneras till mig detta Àr det nummer de har kontaktat mig frÄn +50763568380 som Àr det nummer de har ringt mig frÄn

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Armando, tack för att du delar din erfarenhet med FXC Markets. Denna mÀklare Àr EN LUR, de tappar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig sÄ att nÀr du vill ta ut kan du inte göra det eftersom du har brutit mot obligationsavtalet, vilket normalt Àr att spendera minst tid pÄ att arbeta mellan 3 och 6 mÄnader och för en annan del att göra ett minimum av partier (vilket Àr mycket svÄrt att uppnÄ) för att kunna ta ut ditt kapital. Verksamheten sker inte med riktiga pengar, de slÀpper aldrig dina pengar pÄ marknaden, det Àr som om det vore MONOPOL med falska rÀkningar och nÀr de gÄr förlorade förlorar du bara DIG för att pengarna aldrig kommer in pÄ marknaden och pÄ detta sÀtt förlorar du och DE BLIR PENGARNA.
   De berÀttar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda mÀnniskor att lÄtsas vara en seriös mÀklare, men det Àr de inte, de Àr bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. Juan Carlos Ruiz svar

  Jag lÀmnar den hÀr kommentaren för att se om vi bland alla bedragare kan organisera oss mot den hÀr gruppen av bedragare frÄn FXC Markets. Lösningen blir inte enkel eller omedelbar.
  Det första Ă€r att kĂ€nna igen att vi har blivit lurade. Det andra Ă€r att samla in flest bevis och rapportera det till polisen. Den tredje saken att inleda rĂ€ttsliga Ă„tgĂ€rder mot dem. Den sista lösningen Ă€r svĂ„rare och dyrare, vilket gör det svĂ„rt för en enda person att klara av den hĂ€r lösningen. I mitt fall letade jag efter specialiserade advokater som vĂ€gledde mig. Kravet gjordes till FXC Markets för kapitalet. Eftersom de inte svarade lĂ€mnade vi in ​​motsvarande klagomĂ„l till polisen, som vi kommer att utöka inom kort eftersom vi har fler bevis. För att komma till det tredje steget skulle det vara nödvĂ€ndigt att göra ett gemensamt ansprĂ„k med en grupp berörda parter. Detta borde vara fallet, eftersom kostnaderna Ă€r lĂ€gre för de som drabbas av kostnaderna för en grupptalan.
  Om det finns mÀnniskor som Àr intresserade kan de kontakta mig i det mejl som jag lÀmnar. Om nÄgon vill konsultera advokaternas webbplats Àr det följande: sacristan-rivas .es
  Advokaten som hanterar Àrendet Àr Carmen Pérez. Om nÄgon vill prata med advokatbyrÄn att de ber om Carmen Pérez, lÄt dem förklara fallet och ge Juan Carlos Ruiz som referens.

  • mariana svar

   Hej Juan Carlos, du har glömt att lÀmna din e-postadress, kontakta mig, vi har en watshap-grupp och en förening, jag lÀmnar min e-postadress. [e-postskyddad]

 5. mariana paguaga svar

  Dessa tjuvar Àr i Dominikanska republiken, Mexiko, Costa Rica och Nicaragua, de Àr ett gÀng korrupta mÀnniskor
  Det enda de letar efter Àr att stjÀla sina pengar med lögner, de Àr faktiskt penningtvÀttare
  Undersök dem och du kommer att se att jag inte ljuger för dig, de Àr som de callcenterföretagen som tillhandahÄller tjÀnster frÄn tredje part, jag förstÄr inte varför ambitionen förblindar dem sÄ mycket om de vill tjÀna pengar, jobba, inte vara inaktiv och tror att andra mÀnniskor kommer att tjÀna enkla pengar för dem.

 6. CAROLINA svar

  Jag vill att de ska kommunicera med mig och det finns inget fall i 6 mÄnader, först ringde de varje dag och sedan slutade de att ringa och det finns inget nummer att ringa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carolina, tack sÄ mycket för din kommentar ... Har du försökt ringa eller kontakta dem frÄn ett annat e-post- eller telefonnummer?

   En hÀlsning.

 7. SANTOS VILLALTA PEREDA svar

  Hej Alejandro, en kopia av detta brev gĂ„r till DIG för DANIEL för MARCO och för de TRE MANAGERNA OCH FÖR ALLA MÄKLARE

  BREV TILL FXCmarkets “BROKERS”

  "BROKERS" AV FXCmarkets ÄR DU NÅGON (TERRORISTER) SOM GAMMER DIG I ANONYMITET BAKOM DIN TELEFON SOM ALDRIG SVAR, ELLER DIN FRAUDULENTA ÄNKLIGA SIDA, FÖRFARANDE AV ATT STJÄLLA AV BEDRÄCKELIG HUMBEL MÄNNISK SOM ÄR SJÄLV DET ÄR SJÄLV DET ÄR SJÄLV DET ÄR SJÖ DETTA MÄNNISKOR MED MER SKULDER OCH I ELLER OCH NÄTTER UTAN SOVAN.

  DE ÄR NÅGON AV BEDRÄGNINGEN (GUIJADISTER) BEDRÄGAN OCH STYVAN, KASSAD (BOMMAR) AV BRUTNA LÖFTER BROTTANDE DRÖMER LEVER ILLUSIONER, MÄNNISKOR

  ATT DE MÅSTE SÄLJA ALLA VÄRDVÄRDA SAKER SOM DE HÅLLER LÅNGT DE "HERRAR" DU KAN spendera DET PÅ ATT KÖPA

  Vapen för ditt bÀlte eller kokain för dina Ädrar eller dina nÀsor

  Vi vet redan hur dessa sydamerikanska tjuvar spenderar det med jÀvla drycker och levande lyckliga, medan det finns familjeövergripande straff.

  VAD DIN MÖDER TÄNKER NÄR DE FINNER HUR DE TJÄNAR ETT LEVANDE

  DINA BARN, FROTAR, LURAR OCH STALAR MÄNNISKOR? FUKT, DE KOMMER ATT TÄNKA HUR ÅTREFÖRANDE DE INTE HAR STÄNGT DINA BENKRAFT NÄR DE HAR SITT DE MONSTERS HUVUD.

  Jag kommer inte att prata om deras biologiska förÀldrar eftersom de inte visste dem

  USA frÄn och med 19/07/2018

  Santos Villalta Pereda

 8. Santos Villalta Pereda svar

  LĂ„t oss se om FXCmarquets SVAR

  FÖR att nĂ€r det fanns mer Ă€n 42.000 XNUMX euro begĂ€rde jag muntligt att mina pengar skulle överföras
  till mitt bankkonto och STÄNGNING av mitt KONTO I FXCmaekets eftersom det IGNORERades?

  VARFÖR nĂ€r det fanns mer Ă€n 57.000 XNUMX euro begĂ€rde jag muntligen överföring av mina PENGOR till mitt bankkonto och STÄNGNING av mitt FXCmarkets -KONTO som frĂ„gade mig TRE gĂ„nger om mitt bankkontonummer och det gjordes inte och varför ignorerades det?

  VARFÖR insisterar FXCmarkets pĂ„ att mitt kontonummer inte existerar och de ger mig ett kontonummer dĂ€r vi visas TVÅ anvĂ€ndare Santos Villalta Pereda och FERNANDO AGUILAR?

  VEM gav tillstÄnd att investera i den nordamerikanska aktiemarknaden nÀr de alltid pratade om investeringar i SPANIEN?

  FÖR att mitt namn och mitt investeringskonto som HAR FÖRVINNAT visas i
  NORDAMERIKANSKA LAGERMARKNADEN med 104.832 89.142,8 $ vilket Àr XNUMX XNUMX euro?

  JAG BÄR det belopp pĂ„ 89.142,8 euro som ska överföras till MITT KONTO
  Nej ——————————— De la Caixa och STÄNGNING AV ALLA KONTON
  VAD KAN HÄNDA

  PS: DE SVARAR PÅ POST

  Santos Villalta Pereda

  Barcelona 17 juli 2018

 9. Santos Villalta Pereda svar

  Santos Villalta Pereda
  LĂ„t oss se om FXCmarquets SVAR

  FÖR att nĂ€r det fanns mer Ă€n 42.000 XNUMX euro begĂ€rde jag muntligt att mina pengar skulle överföras
  till mitt bankkonto och STÄNGNING av mitt KONTO I FXCmaekets eftersom det IGNORERades?

  VARFÖR nĂ€r det fanns mer Ă€n 57.000 XNUMX euro begĂ€rde jag muntligen överföring av mina PENGOR till mitt bankkonto och STÄNGNING av mitt FXCmarkets -KONTO som frĂ„gade mig TRE gĂ„nger om mitt bankkontonummer och det gjordes inte och varför ignorerades det?

  VARFÖR insisterar FXCmarkets pĂ„ att mitt kontonummer inte existerar och de ger mig ett kontonummer dĂ€r vi visas TVÅ anvĂ€ndare Santos Villalta Pereda och FERNANDO AGUILAR?

  VEM gav tillstÄnd att investera i den nordamerikanska aktiemarknaden nÀr de alltid pratade om investeringar i SPANIEN?

  FÖR att mitt namn och mitt investeringskonto som HAR FÖRVINNAT visas i
  NORDAMERIKANSKA LAGERMARKNADEN med 104.832 89.142,8 $ vilket Àr XNUMX XNUMX euro?

  JAG BÄR det belopp pĂ„ 89.142,8 euro som ska överföras till MITT KONTO
  Nej ——————————— De la Caixa och STÄNGNING AV ALLA KONTON
  VAD KAN HÄNDA

  PS: DE SVARAR PÅ POST

  Santos Villalta Pereda

  Barcelona 17 juli 2018

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santos, vi tror att du har varit förvirrad, vi Ă€r rekommenderade Brokers.com och vi har skrivit en recension om FXC Markets, men VI ÄR INTE FXCMARKETS ...

   En hÀlsning.

 10. Santos Villalta Pereda svar

  Hej, jag heter Santos Villalta Pereda

  Och jag kommer att lÀmna lögnerna frÄn FXVmarkets Brokerts som jag har fÄtt lögner frÄn i mer Àn fem mÄnader, herrar.

  Herr FXCmarkets Manager

  För om du kÀnner igen att du har kÀnt igenom inspelade band frÄn samtalet

  Jag gav ordern dÀr jag krÀvde mer Àn 57.000 XNUMX euro och stÀngde mitt konto

  erkÀnner att herr. Marco och Daniel agerade bedrÀgligt med mitt konto genom att göra

  försvinner mer Àn 57.000 XNUMX euro och har sparkat dem frÄn FXCmarkets för att ha lÀmnat mitt konto

  till noll, frÄgar jag FXCmarquets vem som Àr dotterbolagsansvarig för bedrÀgeriet hos dem

  Herrar.

  Eftersom de inte returnerar mer Àn 57.000 XNUMX euro som Àr mina, och de erbjuder mig mÀngden

  10.000 i ersÀttning för förskottet som gjordes pÄ mitt konto som berÀttade för mig det om en mÄnad

  Jag kommer att Ätervinna mitt kapital pÄ mer Àn 57.000 XNUMX euro, det har gÄtt mer Àn en och en halv mÄnad och jag har bara

  Förlorat. Hur kan jag veta att jag gÄr till 4.700 euro pÄ grund av VAD? FrÄn nÀr jag hade mitt kapital

  pÄ mer Àn 57.000 XNUMX euro, eftersom de fortsÀtter med att LIGGARNA OCH KANALERNA inte kommer tillbaka

  Mina pengar mer Àn 57.000 XNUMX euro.

  Eftersom mitt konto NÂș1300309095 har försvunnit pĂ„ det hĂ€r kontot hade det mer Ă€n 57.000 XNUMX euro

  FÖR att öppna ett konto som de sĂ€ger Ă€r (mitt) med namnet (Francisco Aguilar)

  Vilken typ av bedrÀgerier gör de pÄ FXCmarkets?

  PS: Jag ber dig fixa mitt problem

  Santos Villalta Pereda

  PS: Varje gÄng jag pratar med en ny chef mÄste det finnas mÄnga chefer pÄ FXCmarkets

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santos, det Àr verkligen synd vad du sÀger, vi hoppas att nÄgon representant för FXC Markets kommer att kontakta dig för att lösa detta, men som du kommer se Àr du inte den enda med problem att kontakta FXC Markets eller ta ut kapital.

   En hÀlsning.

 11. Luis Miguel Rivero svar

  Alla som berörs av detta e-postmeddelande skapar en plattform för att sÀtta dessa tjuvar i fÀngelse. [e-postskyddad]

 12. mariana svar

  Vi har skapat en WhatsApp-grupp av bedragare av FXC Markets om du har blivit lurad kontakta oss via e-post eller wahtshap
  [e-postskyddad]
  0034 693 78 67 13

 13. Luis MR svar

  Hej . Jag har blivit lurad 1200 euro ... en viss Pamela Santana. De kontakter som lĂ€mnar denna plattform finns inte i England eller Spanien. Jag kommer att lĂ€mna ett klagomĂ„l av sĂ„dana skĂ€l. En gemensam plattform bör skapas för att lĂ€mna in ett generellt klagomĂ„l. Överföringen jag gjorde med kortet kommer ut med nĂ„gra initialer frĂ„n Kina ... Jag hoppas att vi gĂ„r med, lĂ€s genom att skicka ett mejl till [e-postskyddad]. Jag rekommenderar att vi tar kontakt dĂ€r för att skapa en whasap-grupp för att organisera oss, hĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g om du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

  • Desperat svar

   Hej Luis, e-postmeddelandet du lÀmnade i kommentaren Àr inte rÀtt, jag har skickat ett mejl till dig och det har skickats tillbaka till mig, jag har ocksÄ blivit lurad av fxc-marknader
   [e-postskyddad]

 14. Francisco svar

  Hej alla, de ringer till mig kontinuerligt frÄn cfxpoint.com, jag vet inte hur de fick mitt telefonnummer, poÀngen Àr att de hittills bara sÀger till mig att allt Àr helt lagligt och att deras fysiska adress Àr:

  64N Row, London W1K 7PE, Storbritannien
  Tel. 00442036178225

  SnÀlla vem som kan bekrÀfta dessa uppgifter om de Àr riktiga, jag kommer att vara mycket tacksam!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, gÄ till rÀtt avsnitt, till CFX-punkt, vi rekommenderar inte att arbeta med dem, hÀlsningar.

  • Luis Miguel Rivero svar

   MARIANO ÄR INTE DET ALLA LIGA ATT ADRESS OCH TLF .. DE ÄR Tjuvar av kinesisk ursprung ... Dessa barn slampar.

 15. Krönikeböckerna svar

  Hej Ricardo, de gör verkligen operationerna med fjÀrrprogrammet och av bedrÀgeri ber de dig att ange dina lösenord. Men av bedrÀgeri. Allt Àr falsk information. SÄ det Àr en grov bluff. Techpolisen berÀttade för mig. Problemet Àr att de inte har nÄgot fysiskt huvudkontor. För om de hade det skulle de enligt lag krÀva tillbaka pengarna nÀr du förstÄr att det Àr ett fiktivt investeringsbolag. Vinn eller förlora du fÄr aldrig pengarna som utlovat. Om en utredning genomfördes skulle samma sak som i följande nyheter hamna:
  elespanol .com / corazon / casas-reales / 20180301 / caida-principe-carlos-hohenzollern-palacio-fÀngelse / 288472075_0.html

  Uppenbarligen retar de oss. De Àr bedragare, de Àr antisociala styrda av nÄgon hög position som inte vill bli upptÀckta.

  Jag Ă€r David och jag skulle vilja vara i kontakt med dig. De returnerade ocksĂ„ 500 euro av 2750 som de stal frĂ„n mig. Med andra ord har polisen företagsnummer. Men jag Ă€r rĂ€dd att det inte Ă€r intresserat av att fĂ„ tillbaka vĂ„ra pengar. De anvĂ€nder ondskan uppifrĂ„n. Folk accepterar det utan tvekan. Till samma störning, samma behandling men med större ondska. Brist pĂ„ empati Ă€r förlusten av kontakten med verkligheten. Vad som hĂ€nder Ă€r att dessa antisociala Ă€r manipulativa till kĂ€rnan. Och de har allierat sig för att inte fĂ„ behandling, uppenbarligen tortyr och antipsykotika med större skador och biverkningar. Även d fĂ€ngelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Chronicles", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets med oss,

   en hÀlsning.

  • Desperat svar

   Krönikor Jag skulle vilja kunna prata med dig Jag har ocksÄ blivit lurad av fxc marknader detta Àr min e -post [e-postskyddad]

 16. Richard Lucero. svar

  NÄgon som skulle hjÀlpa mig eller ge mig rÄd
  All hjÀlpinformation jag skulle uppskatta frÄn hjÀrtat. Min email Àr
  [e-postskyddad]

 17. Richard Lucero. svar

  Behöver du ocksÄ rÄd.
  Min miljon dollar frÄga Àr.
  Jag ocksÄ nÀr jag ser att jag har blivit lurad av dessa skurkar.
  De överförda pengarna Àr höga.
  Jag kan inte betala för att min lön inte ger mig, det rÀcker inte att betala skulden, jag betalar för bostÀder plus utgifter jag mÄste Àta.
  FrÄn detta diskföretag fxcmarkets uppgift för bedragare fÄr jag ingen vinst.
  Vad gör jag? Jag Àr ocksÄ en skurk av force majeure och betalar inte skulden. Och det Àr oss xq ingen kiera.si nej xq min lön nÄr mig inte .nesecito Äsikter snÀlla hjÀlp mig.

 18. Richard Lucero. svar

  Hej igen, jag behöver akut hjÀlp, snÀlla kan nÄgon hjÀlpa mig, jag Àr desperat.
  Mitt fall Àr allvarligare eftersom choriza av min mÀklare Pamela Santana under bedrÀgeri fick mig att gÄ in pÄ mitt bankkonto och totalt 18.500 6500 överfördes plus XNUMX som under bedrÀgeri Santiago överfördes snabbt, det var pengar som var krediter frÄn min onlinebank ..
  Av samma anledning debiterar min bank mig mÄnatliga betalningar för varje kredit som i mitt namn dessa skurkar har överförts under bedrÀgeri. Det Àr totalt 700 euro per mÄnad under en period av 3 och 5 Är.
  Jag Àr i skuld upp till halsen.
  Vad gör jag nu, jag Àr milurista, min lön rÀcker inte för att betala det mÄnatliga beloppet.
  Jag betalar totalt 700 euro för alciler.
  Vad som Àr vÀrre och har gÄtt in för att klaga pÄ polisen om mina valutahandlare
  Polisen har sagt till mig att de bÀttre kommer ut till deras fördel och sÀger att detta inte Àr en bluff.
  Som vem som sÀger att det Àr mitt fel, sÀger en av polisen att allt och alla överföringar görs och undertecknas och görs av mig och med mitt samtycke. Det finns ingen bluff jag hör det, jag ser att polisen har sagt till mig, lÄt oss gÄ och nej Den orÀttvisa som begÄs i min person kommer in i mitt huvud.
  Polisen har ocksÄ sagt till mig att de inte Àr bedragare.
  Och att han tittar genom det kommersiella huvudkontoret dÀr Stan Àr belÀget och att han gÄr för att hÀmta de investerade pengarna
  Och att de och företaget med sitt namn finns. Dessa smÄ kommentarer tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, hur kommer det sig att pengarna överfördes med Team Viewer? Tja, om du sÀger att de anvÀnde datorn ... Det Àr en idé ... Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀser resten av kommentarerna.

   En hÀlsning.

 19. Harry svar

  KÀra vÀnner:

  Jag Àr ocksÄ frÄn Argentina, precis som Fabiana, och jag skulle vilja sÀga att i dag den 6 mars kl. 3:30 lokal tid ringde de mig och bad om min information, kortnummer och de tre av sÀkerhetskoden pÄ baksidan, som jag neué uppenbarligen. De Àr fjÀrde klassens bedragare, jag ville bara ge mitt stöd till alla som kommenterar, och Gud vill att de betalar vartenda öre för vad de har stulit. Tack!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss, vet du hur de fick ditt telefonnummer?

   En hÀlsning.

 20. Richard Lucero. svar

  Det konstiga Àr att januari mÄnad i Är 2018 till mig om jag fick en överföring pÄ bara 500 euro inget mer.
  För samma mÄnad den 22 januari 2018 ber jag honom igen om ytterligare en överföring Ian den hÀr gÄngen pÄ 1000 euro till den olyckliga choriza Pamela Santana tills de inte gav mig mer inkomst, den mÀklaren Àr redan för 2 veckor sedan att han inte lÀngre ringer mig, jag tror att det var Claudia med mig, hon sÄgs som Pamela, enligt henne sa hon att hon var frÄn Venezuela.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets med oss, sanningen Àr att det Àr synd vad du sÀger, hur de utnyttjar din okunnighet. Din erfarenhet kommer sÀkert att hjÀlpa mÀnniskor som letar efter information om företaget.

   En hÀlsning.

 21. Richard Lucero. svar

  Jag var fortfarande sÀker, det var inte som att jag hade en ögonbindel.
  I slutet av januari 2018 berÀttar jag den olyckliga Pamela, och hur blir det att investera i marknadsandelar?
  Det berÀttar för mig om det Àr en bra investering.
  SÄ snart hon nÀmnde sig sjÀlv fick hon mig igen att gÄ in pÄ mitt online.
  Innan jag sÀger nej men Pamela har jag inte lÀngre nÄgra pengar att investera, hon sÀger till mig att inget hÀnder, du sÀger till mig, ange ditt konto
  Jag hade ett bankinterlÄn pÄ 12.000 6000 euro genom tuim viuver sÄg dem, XNUMX euro överfördes för att köpa Amazon -aktier, inte lyckat med det köpet, sedan igen fick jag mig att ange mitt bankkonto.
  Han sÀger att nu ska vi köpa Santander-aktier, han sÀger att det Àr totalt 8000 euro och han hade bara en balans pÄ 4000 euro.
  Ok, jag ska överföra dessa 4000 till dig och de andra 4000 som jag ska ta frÄn plattformen för att slutföra de 8000 XNUMX som kostade Santander-aktierna.
  Åh, det finns 6000 plus 4000 det finns 10.000 13.500 plus 23.500 2000 pĂ„ plattformen det finns 25.500 XNUMX, men om inte dĂ„ligt kommer jag ihĂ„g att det var en annan överföring pĂ„ XNUMX euro plus totalt XNUMX XNUMX euro herrar.
  Och jag ser en sĂ„dan stor investering av pengar-bluff sĂ€ger jag till mig sjĂ€lv för eftersom livet Ödet Ă€r grymt mot mig och jag blir upphetsad och grĂ„ter innan ilska och impotens börjar jag tĂ€nka varför detta hĂ€nder mig, jag Ă€r en hĂ„rt arbetande person vem jag fĂ„r pengarna med den dagliga anstrĂ€ngningen. Det Ă€r inte Justooooo.

 22. Richard Lucero. svar

  Hej igen, det Àr inte alla drabbade herrar som jag.
  Denna simberguenza frÄn Santiago investerade i att öppna en grov brentoperation. Jag var ocksÄ sÀker pÄ att jag efter en mÄnad gick in pÄ plattformen. Den olyckliga Santiago hade avslutat operationen med ett negativt vÀrde pÄ nÀstan 5.500 XNUMX. NÀr jag sÄg att jag blev desperat sa Gud till mig och vad gör jag nu?
  NĂ„gra dagar senare ringer mig en annan olycklig som heter Pamela Santana.
  För naturligtvis hade Santiago inte lÀngre ansiktet att kalla mig honom, att se en sÄdan negativ.
  Denna pamela övertygade mig om att hon skulle ta över skulden som Santiago hade fÄtt mig att förlora.
  Att han kommer att injicera mer pengar sa jag till honom att nej, nej och nej ... hans insisterande var sÄdan, allsmÀktig Gud. Jag vet inte hur denna olycka övertygade mig igen.
  Hon fick mig att skriva in mitt bankkonto online, med tiden du bor överfördes 4000 euro mer till mig
  Han satte dem negativa igen genom att öppna en valutatransaktion pÄ plattformen, dÄ fanns det ytterligare 3000 euro, det finns redan 13.500 XNUMX euro.
  Detta började i slutet av augusti förra Äret 2017
  Jag dumma rövhÄl var sÄ sÀker att han inte undersöker fxcmarkes. Han Àr orolig om, men du förstÄr, han förtjÀnade att en sÄdan pamela skulle ha operationer nÀra positiva med vinster att hon skulle överföra vinsten till min kvot frÄn banken caíxabanken

 23. Richard Lucero. svar

  Hej, dÄligt för alla utförda, detta fall jag en till, med mig kontaktade de mig pÄ ett stort sÀtt, de kontaktade mig via telefon, jag tror att det hÀr var Jordi Simpson.
  Jag slutar inte att ringa mig för att övertyga mig sjÀlv, i syfte att de investerade i olja att det var en bra tid eftersom Venezuela genomgÄr en finansiell kris och att den var tvungen att investera genom Fxc Markest-plattformen.
  Sedan gÄr jag in pÄ santiago veloz.me som jag anvÀnder för att installera den tid viuver.se fick pÄ mitt bankkonto fick mig att överföra 6500 euro online.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din erfarenhet av FXC Markets, tack sÄ mycket för att du delar den med oss, du kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga mÀnniskor som letar efter information om företaget,

   en hÀlsning.

 24. Förklaring svar

  FXC MARKNADER https://fxcmarkets.com vill inte Ă„terbetala mina pengar. 

  För nÀrvarande har jag problem och de ger inte svar, de ber bara om mer pengar som indikerar att det Àr en garanti, men Àntligen tÀnker de öka bluffen. Specifikt har vi Víctor Quintero, Mathías Contreras bland andra, med lite giltiga argument. Jag kommer att insistera pÄ dessa utan skam.

  1. De bad mig om ett startkapital pÄ 250.00 US.
  2. DÄ föreslog herr Víctor Quinteros att öka ett belopp pÄ 1,000.00 1,250.00 US $. NÀr jag bestÀmde mig för att ta ut mina pengar sa Mr Mathias Contreras mig att tillhöra logistikomrÄdet och att fÄ tillbaka mina 1,250.00 2,500.00 US $. XNUMX dollar skulle ÄterlÀmnas till mig, vilket indikerar att det var en del av deras verksamhet.
  4. DÄ kontaktade ingen förrÀn 15 dagar senare och indikerade att de inte visste vad som hÀnde. Mr. Mathías försvann och idag efter 18 dagar har inte pengarna Äterbetalats, kapital för 2,500.00 XNUMX US $
  5. Idag kommuniceras en ny gentleman enligt vad han sÀger om internationella konton, vilket indikerar att jag mÄste sÀtta in ytterligare 1,250 XNUMX US $ men att dessa kommer att Äterföras till en deposition för juridiska kostnader.

  NÄgon referens angÄende uttag av kapital hos dessa herrar?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Legend, det Àr synd att lÀsa om din upplevelse med FXC Markets, vi rekommenderar att du lÀser resten av kommentarerna, hÀlsningarna.

  • Nolan Sojo Quesada svar

   Hej Legend, jag sÀger just nu att samma sak hÀnder med dig, tack och lov för att investeringen inte var mer Àn $ 65 dollar, men pÄ en vecka enligt Mr Mathías Contreras har mitt konto en vinst pÄ $ 11000 driver det Mr. Guillermo Romero men jag mÄste ha samma belopp pÄ mitt kort för att ta ut det för att göra det effektivt. Jag tyckte att det var vÀldigt konstigt och jag kommer inte att falla i fÀllan. HÀlsningar och rÀkna med att jag ÄterhÀmtar mig i slutet.

 25. Javier frÄn Argentina svar

  Tack för svaret! Om nÄgra dagar fÄr jag se hur jag löser det. Förhoppningsvis Àr mitt kreditkonto sÀkert. Min frÄga som vÀcker mig Àr om jag, genom att blockera kortet och begÀra att det byts ut, Àr sÀker frÄn dessa brottslingar? Tack och hÀlsningar!! Jag vet inte hur jag ska logga in pÄ dessa webbplatser. Om du vill investera, vÀnd dig till din egen bank. Till dessa mÀnniskor, fÀngelse !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Javier, för vanligtvis, Ätminstone enligt vÄr erfarenhet, upplever kunderna inga fler problem, mer Àn naturligtvis, förlusten av kapital som de "investerade" i företaget för att se om nÄgon annan kund hjÀlper till att rensa upp tvivel.

   En hÀlsning.

  • Masiel Gallardo svar

   Investera med i Markets Live ... de kommer att lÀra dig att göra din ekonomiska verksamhet pÄ ett sÀkert sÀtt, de ger signaler ... och de har en wasap- och telegramgrupp ...

  • Förklaring svar

   SÄ lÀnge de har ditt TC-nummer, sÀkerhetskod (tillbaka) och har möjlighet att utföra operationer via webben finns det fortfarande en risk.
   Din bank kan erbjuda dig flera alternativ för att generera begrÀnsningar med dessa brottslingar.

 26. Javier frÄn Argentina svar

  Hej allihopa! Javier frÄn Argentina. Jag Àr ett annat offer för fxc-marknaden och de debiterade mitt visumkort för $ 283 och jag fick inte svar pÄ min begÀran om Äterbetalning. Men sjÀlvsÀkra kontaktade de mig och övertygade mig om att ge dem mitt kort via telefon och de ringde mig ett par gÄnger. Sedan Ängrade jag det och bad om Äterbetalning och det var redan debiterat hemma pÄ kortet. Mitt i semestern rapporterade jag betalkort och kreditkort för deras tillfÀlliga blockering. NÀr det Àr en arbetsdag kommer jag att klaga till den utfÀrdande banken. Förhoppningsvis Àr det bara en enda avgift och en automatisk debitering har inte gjorts. I argentinska pesos Àr de mer Àn $ 5000. Jag har mycket skuld och det var vÀldigt dumt av mig. Förhoppningsvis kommer kortet att avbryta transaktionen för mig. Jag hoppas att de inte fortsÀtter lura mig eller göra det lÀngre. Var vÀldigt försiktig !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets med oss, eftersom du kommer att se att vi har det negativt betyg, hÀlsningar.

 27. FENA svar

  HallÄ dÀr. SÀg bara en sak till Jesus eller Jesus L., tror du verkligen att vi har svalt att du mÄste göra det? Jag kan redan svara dig att om du pratar om hur du hittade dem i London, Àr du pÄ fel spÄr.
  Jag har redan hittat dem för ett litet pris och nÄgra magiska fÀrdigheter för en hacker nÄgot som Àr kÀnt i Spanien.
  Du kommer att fÄ nyheter om resultatet pÄ det hÀr sÀttet eller genom nyheterna.
  Hasta pronto.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "FIN" tack sÄ mycket för din kommentar, vi hoppas att du hÄller oss informerade om situationen, hÀlsningar.

  • Masiel Gallardo svar

   Mmmmm ingen kommer att vilja betala dig nads om de redan har lurats .... lÀgg inte minst en lÀnk dÀr du har information att ladda ner och se
.

  • Masiel Gallardo svar

   Jag tror inte pÄ nÄgonting eftersom du inte ens satte en lÀnk med bilder av dem

  • Masiel Gallardo svar

   Förresten, om den hÀr sidan vill hjÀlpa ... tillÄt att alla kommentarer laddas upp ...

  • Masiel Gallardo svar

   Mitt team och jag ska undersöka och sÄ snart vi har nÄgot ska jag berÀtta för dig sÄ att rÀttvisa sker ... Jag kommer att ladda upp foton pÄ dem ... vi kommer att spÄra deras plats via telefon eller wasap -mail Àven om jag har att betala facebook för det, berÀtta för oss var de befinner sig ... sÄ snart du har nÄgot ska jag meddela dig ... det Àr orÀttvist att de stjÀl vad du har Ästadkommit med sÄ mycket uppoffring

   • Förklaring svar

    Jag mÄste kÀnna till dessa brottslingar frÄn FXC Markets:
    Mathias contreras
    Paul Cortez
    Jordan Cena (Àven om jag tror att han Àr en av ovanstÄende lÄtsas rösten och Àr nÄgon annan).
    Victor Quintero

    De tre första har gjort och försökt stjÀla frÄn min TC, den sista sÀger att han inte vet nÄgonting, men jag tror inte pÄ honom.

  • Förklaring svar

   Du har information om dessa herrar:
   Mathias contreras
   Paul Cortez
   Jordan Middag
   Victor Quinteros

   De Àr bandet av mÀklare för FXC Markets

 28. Fabiana svar

  Hej, jag Àr frÄn Argentina, de ringde mig igÄr med samma historia. Jag sÄg dessa uttalanden och planerar inte lÀngre att investera. Tack för att du gjorde det offentligt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fabiana, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kommer du ihÄg hur du hittade FXC Markets?

   hÀlsningar

 29. antonia svar

  toni
  HELLO FRÅN SPANIEN, DENNE HERREN ÄR ALLA BOSSER, JORDI SIMPSON, dina e-postmeddelanden [e-postskyddad] con sede en Londes.Les hace un buen lavado de cabeza,los preparan y enseñan para saver lo que tienen que decir para robar,para un monton de paises,suelen ser hombres sudamericanos educados y con un buen don de palabra,asi me entraron a mi,interesandose en mi vida,economia,salud por cierto estoy enferma y este hombre Jordi lo save por mis mensajes etc,,, mi primera llamada un tal Marcos y la segunda llamada a los 5 meses,Luis Gonzalez segun el asesor financiero,al final da igual como se llamen ellos solo captan clientes,me arreglaban mi economia en pocos meses si depositaba lo que mas pudiera,hasta la paga ya que soy pensionista con 55 años,les di todo lo que tenia,hasta el dinero del mes para comer y pagar,me robaron,un total de 2.986 eur, logicamente pagando bastante dinero de por la transsaciones,este señor me mando un tipo de contrato para que lo firmara y mandara la fotocopia de mi DNI la fecha y otro para que pusiera los depositos uno por uno,firmara el papel y se lo mandara,dando una buena imagen y seguridad,como querian para poder operar 5.000 eur,entre el y empresa pondria lel resto del dinero de su bolsillo y lo iria cobrando poco a poco de las ganancias,pero me dejaron sin un centimo,cuando llego el momento de pagar el alquiler como me prometieron que me daban el dinero se lo pedi,desde ese momento desaparecieron,no me volvieron a llamar,me dejaron tiraica,de 30 mensajes me constesto este señor Jordi solo a dos,diciendome que avisaria a mi broker para ponerse en contacto conmigo,logicamente no me vovio ha llamar nadie.Puse una denuncia telematica,como vivo en un pueblo pequeño es la guardia civil “si es ciudad grande hay que acudir a la policia”donde tuve que ir a ratificarla y les di todo lo que tenia como prueva,hasta ahora ni me han llamado ni me han comunicado nada,este dia 24 me llamo otro hombre tambien con habla sudamericana y como en otros casos ingrese 950 eur,haver si los pillaba con mas facilidad,pero nada dinero robado de nuevo,ya ni este hombre ni me ha vuelto ha llamar,en total 3.000 EUR,mi vida no es igual desde que paso aquello,la economia esta hecha una pena,mi marido harto de trabajar en el campo todo el dia para hada,y vengan unos frescos que nunca han agachado la raspa con sus manos limpias,los muy ladrones sinverguenzas se salgan con la suya,no es justo ni humano,que tengan esa sagre fria,con personas inocentes y buenas.Aqui o nos unimos todos para hacer mas fuerza a las autoridades competentes,o por si solos no vamos ha conseguir nada,la union hace la fuerza,es la unica forma de que podamos recuperar nuestro dinero,nos escuchen esto llegue a los tribunales.Nosotros somos pocos en comparacion a las cientos,miles de personas que han robado y siguen robando todos los dias.Todos vuestros casos son iguales al mio.Para que una sola persona que pueda hablar bien de este sitio,son los mismos que nos han robado.Mi intimidad,mi vida,mi salud y mi dinero me la han robado ellos,la intimidad aqui no vale,solo valen las pruevas que cada persona tenga de su dinero robado,mañana estoy poniendo otra denuncia de los 950 eur,hare lo mismo,la pondre telematicamente asi queda registrada,poner la denuncia,buscar en vuestro ordenador como poner una denuncia a la policia,una vez esteis en la pagina es muy facil,el martes ya la tienen la guardia civil de aqui,volvere a entregar hasta la ultima prueva que tenga y ratificare mi segunda denuncia contra JORDI SIMPSON,no tengo miedo a nada.Si se lo tengo a que se queden con mi dinero,ladrones y mala gente!! [e-postskyddad].

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonia, det Àr synd att se att det fortfarande Àr fler som pÄverkas av FXC Markets, och att de utnyttjar det oförsiktiga, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar att du undersöker en mÀklare innan du investerar, "investerar" kapital med dem, hÀlsningar.

 30. Anaya svar

  Jag Àr desperat detta företag Àr bara bluff hur kan jag kontakta dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anaya, för i samma avsnitt kan du hitta e-post och telefonnummer till FXC Markets, svarar de inte dig?

   hÀlsningar

 31. Desperat svar

  En del Randy -herrar ringde mig frÄn Spanien. Sedan sa han till mig att han kommer att investera $ 250 och han sa att de skulle ringa mig om 15 minuter, det tog 3 veckor och jag heter Mr. Mathias och han sa till mig att aktivera min konto var jag tvungen att sÀtta in ytterligare $ 250 och jag sa till dem att De ÄtervÀnde och han sa till mig att jag mÄste ge honom mitt lösenord och allt frÄn mitt kort och han sa ocksÄ att det mÄste finnas $ 250 pÄ mitt kort för att de ska skicka tillbaka mig och det Àr inte vÀrt det men det Àr sÀllsynt och chefen heter Carlos Flores frÄn FXC -marknader detta mÄste stoppa Vi mÄste göra nÄgot med de bedragare jag Àr frÄn Peru mail:[e-postskyddad] Om det Àr nÄgot, lÄt mig veta, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Desperat" tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss, vÀnliga hÀlsningar.

 32. Desperat svar

  Var försiktig med Massiel Gallardo, det Àr en lögn att han vill att information ska investeras, kontakta inte hans e-post, vad han vill Àr att sÀlja falsk information, han vill bluffa oss

 33. Harold svar

  Nu visar det sig att jag gjorde en röra för dem och de raderade mitt konto, det vill sÀga de rÄnade mig. LÄt oss skapa en grupp whatsapp och leta efter alternativ för att fÄ dem att betala.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Harold, för sanningen överraskar oss inte, tyvÀrr finns det redan mÄnga som pÄverkas av FXC Markets, hÀlsningar.

   • Harold svar

    Kan ett klagomÄl göras vid interpol för att se om de fÄngas?

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Harold, för sanningen Àr att vi inte vet om det skulle ha en effekt, kan du söka bland dessa kommentarer för att se om nÄgon har provat nÄgot liknande, en hÀlsning.

    • ILLUSA svar

     Hej, en person som skrev pÄ den hÀr webbplatsen sa att han Äkte till London och Äkte till FXC och fick tillbaka sina pengar, skulle det vara sÄ?

     • Rocio

      Hej illusion. Jag har blivit lurad. Vet vi var företaget har dessa mÀnniskor? för jag har inga problem att dyka upp dÀr

 34. Desperat svar

  Kan nÄgon snÀlla berÀtta för mig Santiago efternamn. Tack

  • ILLUSA svar

   Hej, Santiagos efternamn Àr snabbt det han sa till mig nÀr jag frÄgade honom

   • Desperat svar

    Tack Illus om du vill att vi kan prata kan du skriva mig till det hÀr e-postmeddelandet [e-postskyddad] du kan göra det med fullstÀndig sÀkerhet, vad jag vill Àr att fÄ tillbaka pengarna

 35. Harold svar

  Jag kommer frÄn Costa Rica och de lurade mig ocksÄ, jag har 6000 euro som jag inte kan fÄ ut av kontot och ingen mÀklare kontaktar mig, den hÀr Jordi Àr den enda som ibland svarar men inget annat, han vet bara hur man svarar att han kommer att prata med mig mÀklare för att kontakta mig och nÀr jag begÀr att ta ut mina pengar öppnar de verksamhet utan mitt samtycke. Jag började med en tjej som heter Claudia och efter att ha kÀmpat flera gÄnger med henne bytte de mig till en viss Marcos Gonzalez som nu inte ringer till mig, de har alla en Puerto Ricansk accent sÄ det fÄr mig att tÀnka att de inte Àr i London utan i en skatteparadis. Jag Àr villig att gÄ till det yttersta med dessa mÀnniskor, till och med leta efter en hacker för att förstöra dem.

  • Harold svar

   Skypet pÄ denna Claudia Àr tradespain1

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Harold, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, vi har verkligen betygsatt dig negativt, hÀlsningar.

   • Harold svar

    Nu visar det sig att jag ÄtervÀnde allt frÄn dem och de tog bort mitt konto, det vill sÀga de stal mina pengar, jag ska gÄ till slutet med dessa mÀnniskor. Jag ska jaga dem.

    • Rocio svar

     Hej Harold. Det roliga Àr att nÀr de ringde mig per telefon, uppstod ett London-nummer, ett +44 sÄ jag trodde det

 36. Nazario svar

  Good Morning
  Vet nÄgon vad din fysiska adress Àr?
  Att besöka dem

   • masiel gallardo svar

    Och det för vad vill du veta, Harold?

    • FXC MARKNADER SORP svar

     Jag Àr ocksÄ intresserad av att veta den fysiska adressen, jag skulle gÄ och döda dem alla, de lÀmnade mig i ruinen,

  • Yjy svar

   Som jag har undersökt Àr de pÄ Marshallöarna i Stilla havet.

 37. ILLUSA svar

  MOT JORDI, SANTIAGO, JONATHAN OCH ANDRA SOM KALLADE MIG ATT STÄLLA PENGARNA FRÅN MITT KONTO.

  • Desperat svar

   Hej Ilusa, det skulle vara möjligt att prata med dig privat, jag har ocksÄ bluffats mycket pengar Santiago och Jordi

   • ILLUSA svar

    hur kan vi kommunicera? var kommer du ifrÄn?

    • Desperat svar

     Jag Àr frÄn Spanien, jag vet inte pÄ vilket sÀtt det kan vara

     • Fran

      Kan nÄgon förklara för mig vad vinsten för FXC Markets bestÄr av att inte uppfylla uttagsbegÀranden?
      Denna formel verkar utvidgas till mÄnga andra, inte bara detta "företag", vet nÄgon vad denna förmodade vinst bestÄr av?
      Har nÄgon gjort det bra med FXC Markets och lyckats ta ut pengar frÄn sitt konto?
      Om du tror det kan du kontakta mig pÄ [e-postskyddad]

    • Desperat svar

     NÄgot har hÀnt mig, vi kan skapa ett nytt nytt e-postkonto och sedan ge oss vÄrt sanna konto av sÀkerhetsskÀl och om du föredrar kommer vi att kommunicera med det nya skapade kontot

  • mariana svar

   Illusion för att rapportera att du mÄste gÄ till polisen och ta med kvitton pÄ överföringarna. KÀnner du till Santiagos efternamn?

   • fxc RATAS MARKNADER svar

    tror du verkligen att de anvÀnder sina riktiga namn ?? De kan vara bedragare, men inte dumma

  • Desperat svar

   Ilusa kan du berÀtta för mig efternamnet pÄ Santiago. Du kan skriva mig till det hÀr e-postmeddelandet [e-postskyddad] Du kan skriva till mig med full tillförsikt, jag Àr att de har tagit mycket pengar frÄn mig

 38. ILLUSA svar

  HELLO, JAG ÄR FRÅN CHILE, VET NÅGON VAR JAG KAN GÖRA EN KLAGA MOT DENNA BEDRÄGARE, Tjuvar hĂ€r i Chile? TACK.

 39. Robin Acosta svar

  Dessa mÀnniskor Àr dÄligt födda, de lurade mig 200 dollar och precis som de sÀger att de skulle ringa för att förklara för dig nÀsta dag och det gjorde de aldrig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Robin, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kommer du ihÄg hur du hittade FXC Markets?

   En hÀlsning.

 40. Krönikeböckerna svar

  elmundo .es/cronica/2017/01/25/58836a7ee5fdea3f138b46f8.html

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Chronicles" intressant artikel, hÀlsningar.

 41. stefania svar

  För flera dagar sedan skrev jag för att jag inte fick samtal frÄn dem, samma dag som de ringde mig. Jag vÀntar fortfarande pÄ att ta ut mina pengar. Rafael, Roberto Moral, Jordi Simpson Àr de mÀnniskor som jag har haft kontakt med och ingenting. Om jag kan ta ut mina pengar Àr det en bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Stefania, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 42. MARIA svar

  TACK JAG LÄS ALLT DETTA ÄR Äckligt att den straff jag hade för att investera

 43. smaragd svar

  Dessa galna mÀnniskor Àr vÀldigt coola bedragare, jag investerade 200 och tvÀrtom ville de bara mer, jag gjorde en operation med dem och det var bara för att förlora allt, och sedan kommer de med sina professionella förbannelser för att jag vill lÀgga mer pengar , inte investera dÀr vÀnner.

 44. virginia svar

  Tja mÀnniskor jag har redan fÄtt nog av Fxcmarkets .. Jag har skapat en grupp pÄ facebook: lurade fxcmarkets sÄ att alla drabbade kan dela information om problem och kommentera lösningar lÀngs vÀgen .. facket Àr starkt och tillsammans kan vi avsluta dessa bedragare .. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Virginia, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

  • Desperat svar

   Hej Virginia Jag kan inte hitta den grupp du skapade lurade pÄ Facebook fxcmarkets. Det finns en sida men gruppen inte

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Det skulle vara intressant om du delar gruppen hÀr, hÀlsningar.

  • ILLUSA svar

   Hej, jag söker pÄ facebook och jag hittar inget, kan du ge de specifika orden, hitta sidan och kunna ge min Äsikt och se om nÄgot kan göras mot dessa tjuvar.

 45. Juanma svar

  Hej, jag har krÀvt mina pengar i mer Àn en mÄnad, för sedan jag lade in 200 euro insÄg jag att de inte var tillförlitliga, det första som fick mig att misstÀnka Àr att de bara bad om mer pengar, att Àr deras syfte, att fÄ pengarna frÄn dig. maximalt, och nu vill fÄ dina pengar har de bara ursÀkter för att inte returnera dem. Jag rekommenderar inte att göra nÄgonting med dessa tjuvar alls!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juanma, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

  • Ricardo Mansilla Plaza svar

   För att rapportera i Spanien till den nationella polisen Àr det första att göra att presentera överföringsdokumenten som banken undertecknat.
   LÄt oss se om vi alla dödar dessa bedragare.

 46. Jesus L. svar

  Jag kom till London frÄn Mexiko. Och jag tÀnker pÄ MAKLARARNA som ringde mig, nu nÀr bluffen som de gjorde för $ 1,500 EUR redan har nÄtt en hög nivÄ, försöker de ÄtgÀrda vad som hÀnde och erbjuder mer pengar i utbyte mot att inte ta alla mÀnniskor som gjorde bedrÀgeriet.

  Detta hÀnder nÀr du rör med fel person, en enkel grundlÀggande insÀttning, hamnar i caseria för att försöka göra bedrÀgeri.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesusm eftersom det hÀr lÄter intressant, jag hoppas att du kan berÀtta mer om situationen ... HÀlsningar.

  • ILLUSA svar

   Hej Jesus, jag hoppas att din insats Àr givande Jag blev lurad pÄ 6.800 XNUMX dollar, jag har skrivit till Jordi mÄnga gÄnger och ibland svarar han att en mÀklare skulle ringa mig, personen som ringde mig varje dag var Santiago och efter att jag tog I kallar mig aldrig pengar frÄn mitt konto, jag Àr frÄn Chile och jag vet inte hur jag ska stÀmma dessa bedragare, jag hoppas att du berÀttar för oss hur det gick och hur du gjorde det, för att kunna fÄ tillbaka mina pengar, lycka till

  • Jesus svar

   De gav mig redan alla mina pengar, bara att vi fick reda pÄ att det finns en hel del mÀnniskor som gör bedrÀgeriet och hittills har du bara gett oss namnen pÄ 5 personer, och sedan kommer de mÀnniskor vi har att spendera tid inlÄsta , medan det slutliga yttrandet ges

   • ILLUSA svar

    Bra, jag Àr glad för dig, mitt namn Àr JONATHAN FUENTES, som Àr en annan mÀklare och han sÀger till mig att han kommer att hjÀlpa mig att ÄterfÄ mina 6.800 XNUMX dollar som Santiago stal frÄn mig, men han vill fortsÀtta ta pengar frÄn mig, idag han ringde mig tvÄ gÄnger sÄ att han kunde övertyga mig om att sÀtta in mer pengar och enligt honom Àr det att fÄ tillbaka det som gÄtt förlorat eftersom mitt konto Àr negativt, den hÀr andra tjuven Àr ett stick ansikte som vill övertyga mig om att jag kommer att fÄ tillbaka pengarna om jag sÀtt in mer.

   • mariana svar

    Hej Jesus, kan du berÀtta för mig hur du klarade dig med dem? Jordi och Santiago fick mycket pengar frÄn mig, vilka Àr de som kommer att fÀngslas? Tack för att du svarade mig. Jag vill fÄ tillbaka pengarna

   • Desperat svar

    Hej Jesus, kan du berÀtta för mig hur du klarade dig med dem? Jordi och Santiago fick mycket pengar frÄn mig, vilka Àr de som kommer att fÀngslas? Tack för att du svarade mig. Jag vill fÄ tillbaka pengarna

    • Desperat svar

     Hej Jesus, kan du berÀtta för mig hur du klarade dig med dem? Jordi och Santiago fick mycket pengar frÄn mig, vilka Àr de som kommer att fÀngslas? Tack för att du svarade mig. Jag vill fÄ tillbaka pengarna

   • Francisco Jose Aguilar Martinez svar

    Hej Jesus, Grattis till att du har ÄterstÀllt ditt arv. Du kan informera mig och skicka data om vad du har gjort för att uppnÄ det.
    Tacksam i förvÀg och för alltid.
    [e-postskyddad]

  • Nazario svar

   Hej Jesus, du kÀnner till dessa personers fysiska adress, att vi ska besöka dem. Tack

  • Harold svar

   Hej Jesus

   Hur fick du tillbaka dina pengar? De rÄnade mig och stÀngde mitt konto.

 47. virginia svar

  Jag rekommenderar det inte, jag tror att jag har blivit lurad, för mer Ă€n en och en halv mĂ„nad sedan började jag med fxcmarkets, jag skrev in € 200 och min chef Han heter walter ... han berĂ€ttade för mer Ă€n en mĂ„nad sedan att han skulle ringa mig dagen efter det sista samtalet och tills nu ingenting .. via e -post administratören av dokumenten och han svarade mig bara En gĂ„ng i mĂ„naden sedan för att berĂ€tta att samma dag skulle min chef ringa mig !! Efter att inte svara mig, ring inte mig och jag Ă€r desperat

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Virginia, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss, du kan kontrollera kommentarerna för en lösning, men detta Àr just problemet med icke-reglerade mÀklare, med denna typ av problem Àr det mycket svÄrt att fortsÀtta. Med vÀnliga hÀlsningar.

   • mejseln svar

    God morgon Jag vill presentera mitt fall, eftersom jag investerade i den hÀr plattformen och de ringde mig inte igen, snÀlla, kan nÄgon förklara för mig hur jag kan ta ut mina pengar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Dairon, problemet med den hÀr mÀklaren Àr att den inte Àr reglerad och inte tillÄter kunder att göra ett uttag.

   • mejseln svar

    Hej, kan du berÀtta om jag Àr i Colombia, var kan jag rapportera det?

 48. stefania svar

  Hej alla, sÄ vÀl som jag har skrivit för att uttrycka min ilska, jag vill kommentera att idag har min mÀklare Rafael Àntligen ringt mig och jag Àr lugnare. Jag hoppas att ta ut vinster sÄ snart en handel blir positiv.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Stefania, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, jag hoppas att du hÄller oss uppdaterade om huruvida du kan ta ut kapital nÄgon gÄng, hÀlsningar.

 49. stefania svar

  Hej alla, jag ser att jag inte Ă€r den enda, men det hade varit bĂ€ttre att undersöka först innan jag investerade sĂ„ mycket pengar, de har lurat mig med 5200e, det verkar som att det Ă€r det belopp de vill nĂ„, de Ă€r NÅGON BEDRÄGARE det finns inget mer att sĂ€ga. Jag har vĂ€ntat i tre veckor pĂ„ att de ska ringa mig, min förmodade mĂ€klare heter Rafael och Jordi Simpson svarade mig ocksĂ„ ... allt sammanfaller. det Ă€r bĂ€ttre att inte investera med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Stefania, det Àr synd att lÀsa dina kommentarer, tyvÀrr och som ni nÀmnde pÄverkas inte fÄ ... Kommer du ihÄg hur du hittade FXC Market?

   En hÀlsning.

 50. gokhan svar

  Jag Àr frÄn Turkiet. De har ocksÄ lurat mig. Jag investerade med ett kreditkort och fick inte tillbaka pengarna.
  hÄll dig borta frÄn dessa bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gokhan, det Àr synd att lÀsa om din situation. Kan du berÀtta för oss hur hörde du om FXC Markets? Vi översÀtter ditt meddelande eftersom det hÀr Àr en webbplats med mestadels spansktalande anvÀndare.

   HĂ€lsningar

   ----------

   HÀr nÀmner en viss "gokhan" frÄn Turkiet: "Jag Àr frÄn Turkiet. De lurade ocksÄ pÄ mig. Jag investerade med dem med ett kreditkort och de ville inte betala tillbaka mig. HÄll dig borta frÄn dessa bedragare "

 51. JOHN svar

  Hej igen.

  Nyheter i mitt fall. Jag mÄste ÄtgÀrda eftersom de har kontaktat mig frÄn FXCMarkets för nÄgra minuter sedan. Den person jag hade som mÀklare ringde mig, som heter Samuel Ruiz, för att berÀtta för mig att detta inte Àr ett bedrÀgeri och att mina pengar investeras som vi sÄg förra veckan. Att operationen som ÄterlÀmnades av min bank verkligen var, men det Àr nÄgot transparent för dem och det Àr en frÄga om min bank.

  Åtminstone har nĂ„gon ringt mig, specifikt samma person som jag pratade med, med vad som gĂ€ller den hĂ€r personen mĂ„ste jag sĂ€ga att han existerar, oavsett om namnet Ă€r riktigt eller inte.

  För tillfÀllet ska jag lÀgga klagomÄlet som jag förberedde i beredskap.

  Jag hoppas att detta Àr en positiv sak och jag kan se vad som görs med mina pengar, pÄ gott och ont.

  Tack för inkomna kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Det kan vara sÄ att de har sett dina kommentarer, vi för vÄr del rekommenderar att du lÀser kommentarerna frÄn andra FXC Markets-kunder, recensionen och drar dina egna slutsatser, för oss Àr det mer Àn klart och vi rekommenderar att du inte investerar mer med dem, "investera". Med vÀnliga hÀlsningar

  • jose svar

   Du Àr INTE den enda, samma mÄnad hÀnde det mig ocksÄ, det hÀr Àr inget annat Àn en grov bluff och allt de vill Àr att fÄ mer pengar frÄn dig.

   • JOHN svar

    Hej Jose.
    Vad har hÀnt dig? Kan du avslöja det hÀr?

  • ILLUSA svar

   Juanu hej, hur blev det att de kontaktade dig för att ge dig pengarna tillbaka, för de lurade mig pÄ 6.800 XNUMX dollar och oavsett hur mycket jag skrev till Jordi har de aldrig svarat mig Santiago försvann och Jordi lurar jag skulle vilja ha nÄgon till Det hjÀlper mig att Àntligen fÄ tillbaka hÀlften av mina pengar, om nÄgon ger mig en aning om hur jag ska fÄ tillbaka mina pengar, kommer jag att ge dem hÀlften av vad de stal frÄn mig, tack

  • Ricardo Mansilla Plaza svar

   De Àr bedragare, ignorera dem.
   De har förstört mig med 9600 XNUMX euro.
   Vet nÄgon hur jag kunde fÄ tillbaka pengarna, jag Àr spansk.

 52. JOHN svar

  Hej alla.

  Jag har ocksĂ„ klickat pĂ„ detta frĂ„n FXC Markets. Jag letade efter en plats för att ta reda pĂ„ hur dessa handelsĂ€mnen fungerar, genom ett demo-konto med minimala investeringar. Jag började med det hĂ€r, de ringde mig, de tilldelade mig en mĂ€klare, jag lade in € 200 med tanken att se hur det fungerade. NĂ„gra dagar senare var det en vinst pĂ„ 45 € och "min mĂ€klare" talade med mig om att göra en större investering. Jag sa till honom att veckan dĂ€rpĂ„ ... (det var en fredag). Jag informerade mig sjĂ€lv under helgen pĂ„ internet, jag sĂ„g sidor som talade bra om FXC Markets och till och med nĂ„gra som gjorde det klart att det inte var en bluff. Jag bestĂ€mde mig och gjorde en överföring pĂ„ 5.000 euro. DĂ„lig dag gjorde jag det hĂ€r ... men jag hade inte insett det Ă€nnu. MĂ€klaren ringde mig dagligen och "förklarade" för mig, men jag förstod det inte riktigt, Ă€ven om siffrorna var "vackra". NĂ„gra dagar senare ringer mĂ€klaren till mig igen och berĂ€ttar vad som hĂ€nder med en analytiker. En kille börjar berĂ€tta för mig att mina positioner Ă€r mycket Ă€ventyrade och att jag har en 87% chans att förlora allt. Det gör mig galen med siffror och data ... det visar mig konton för andra "förmodade" personer och sĂ€ger till slut att jag mĂ„ste göra en ny investering för att sĂ€kerstĂ€lla att det inte finns nĂ„gra förluster och kompensera för en Ă„terhĂ€mtning pĂ„ tvĂ„ veckor ... bla bla bla bla ... men jag vet inte varför mörk anledning i mitt huvud lyssnar jag pĂ„ honom och gör en ny överföring, den hĂ€r gĂ„ngen för 2. Jag Ă€r rumpa förlorad !!!! Jag vet inte hur detta kunde ha kommit i tankarna !!! Men jag gjorde det. Detta var förra fredagen den 12.000 november. Denna analytiker sĂ€ger att han kommer att kontakta mig pĂ„ mĂ„ndag. SjĂ€lvklart har jag inte fĂ„tt ett samtal frĂ„n nĂ„gon idag 10-november, det Ă€r nĂ€r jag skriver detta. Men jag har fĂ„tt goda nyheter. Min bank "har upptĂ€ckt" nĂ„got konstigt och överföringen av de 13 12.000 jag gjort har Ă„terlĂ€mnats till mig utan mitt ingripande. Det verkar som om en enhet som heter Norkom har ingripit och mĂ„ste ha upptĂ€ckt nĂ„got konstigt. Totalt har detta belopp Ă„terlĂ€mnats till mig ... men jag har fortfarande 5.200 XNUMX € fastnat pĂ„ FXCMarkers-plattformen. Det roliga Ă€r att jag med min anvĂ€ndare kan gĂ„ in pĂ„ den hĂ€r plattformen och se att pengar och öppna köppositioner i IBEX, Crude, Apple Shares. Jag freakar ut det ... men jag kan inte göra ansprĂ„k pĂ„ eller kontakta nĂ„gon för jag har inget telefonnummer att svara och de svarar inte heller via post.
  De pÄstÄdda namnen pÄ personerna pÄ FXC Markets Àr:
  Alejandro Soler (spansk support)
  Samuel Ruiz (mÀklare)
  Marcos Fernandez (analytiker)

  Den har den mycket vÀl monterad och förklarad ... Jag vet inte vilken del av det verkliga och vilken del av fiktion som finns i verktyget dÀr jag ser min anvÀndare och mina pengar ... Jag Àr nÄgot förlorad och jag vet inte hur man gör ansprÄk pÄ nÄgon "riktig".

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juanu, det Àr synd att lÀsa om din situation, mÄnga gÄnger kan mÀklarna manipulera plattformen sÄ att pengarna du ser Àr fiktiva och de riktiga pengarna Àr med dem, du har aldrig investerat i den, Àven om vi rekommenderar att du lÀser resten av kommentarerna och upplevelserna som diskuteras i samma avsnitt, ÄterhÀmtar sig och kontaktar dem igen, Àr det svÄrt om de inte vill ta upp telefonerna ... HÀlsningar

   • JOHN svar

    Hej,

    Jag antar redan att allt detta Àr "overkligt" och nÀr som helst kommer min anvÀndare att försvinna frÄn plattformen och jag kommer inte ens se den fiktionen.
    Jag vill börja flytta för att Ätminstone rapportera det, men jag vet inte ens var jag ska börja, var jag ska rapportera det och vem rapporterar jag om det hÀr Àr ett rökmoln!

    Jag har bett min bank att se den med den Norkom-enheten för att se om, pÄ samma sÀtt som den senaste överföringen har returnerats, Àven 5.000 kan göras. De 200 anser jag vara förlorade: jag betalade för dem med ett betalkort.

    Jag har sett hÀr att nÄgon har lÀmnat in ett klagomÄl till civila vakt ...

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Om du Àr i Spanien kan du kontakta CNMV, tillsynsmyndigheten för finansinstitut i landet, hÀlsningar. Det Àr sÀrskilt svÄrt i dessa fall eftersom du frivilligt har "investerat" eller lagt ditt kapital dÀr Juanju.

    • JOHN svar

     Var rapporteras detta i nÄgon barock för civilt vakt, pÄ en nationell polisstation? SnÀlla ... kan nÄgon vÀgleda mig om de redan har gjort nÄgot (i Madrid eller i andra stÀder i Spanien)

     TACK

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Juanu, som vi just nÀmnde, rekommenderar vi att du kontaktar CNMV Om du Àr i Spanien, en hÀlsning.

     • Rocio

      Jag har kontaktat CNMV och de sÀger till mig att eftersom de inte Àr reglerade att de inte kan fungera i Spanien och att de inte kan göra nÄgot

 53. Antonio svar

  För en tid sedan lÀrde jag mig om aktiemarknaden, börsen osv. Och samma mÄnad ringde ett telefonnummer till mig, i namnet Verónica Hidalgo, jag tÀnkte inte ens pÄ var de fick mitt nummer. De ringde mig igen efter nÄgra mÄnader och den följande mÄnaden ... och den hÀr mÄnaden ringde de mig flera gÄnger, och eftersom jag hade tid och jag var intresserad av att kÀnna till bankvÀrlden pratade vi.
  Han förklarade för mig att han arbetade för en online-mĂ€klare, att han verkade i Spanien ... han visade mig sin sida, “fxcmarkets.com/es”, och han berĂ€ttade för mig att de anvĂ€nde ett finansprogram, “METATRADER 4” , sa han till mig att jag kunde pröva deras experter, och att genom att gĂ„ in i € 200 kunde jag fungera och lĂ€ra mig hur marknaden rör sig ... Jag gick med och skrev in pengarna och han skickade samtalet till mig med en viss Daniel, som förklarade för mig hur det fungerade.
  NÀsta dag ringde Daniel mig igen och berÀttade att om jag gick in i 2.000-3.000 euro skulle jag redan ha en mycket hög vinst samma mÄnad, till vilken jag sa nej, och jag hÀnde med en överordnad av honom som fortsatte att insistera och jag sa till dem att nej, det jag ville var att veta hur systemet fungerade, jag hade ingen avsikt att göra en enorm vinst frÄn aktiemarknaden eftersom jag inte vill Àgna mig Ät det. Stod inför en sÄdan insistering och reaktionen pÄ att veta att han skulle anvÀnda ett virtuellt kort för inresa letade jag efter hans företag. Det finns ingen information pÄ internet utan att vara pÄ hans sida och pÄ hans sida lÄter han mig inte gÄ in i inkomstavsnittet, dÀr du förmodligen kan fÄ de uppnÄdda fördelarna.
  Jag tittar lite mer och jag ser inte heller att de har nÄgon reglerande enhet, jag försökte avinstallera deras program och installera programmet via den officiella sidan pÄ "Metatrader" -plattformen och inte via "FXC" -portalen. och de ger mig möjlighet att ladda ner "METATRADER 5" inte 4 eftersom de laddar ner dig och min gamla profil finns inte för att se vÀskan.
  Idag ringde banken till och med mig för en bluffproblem pÄ kortet som jag gjorde överföringen med.
  Efter det heter jag FXC och jag sa till dem att just nu inte var min tid att investera pĂ„ grund av min situation och jag bad dem att ge mig tillbaka de 200 €. Han sa att han skulle bearbeta det och ringa mig om en timme. Och jag vĂ€ntar pĂ„ att de ska ringa mig igen efter nĂ„gra dagar 


 ..

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, vi hoppas att du kan fÄ tillbaka dina pengar och att du hÄller oss uppdaterad om situationen. Det enda som om vi mÄste klargöra Àr att det inte Àr ovanligt att mÀklare anvÀnder MT4, det anvÀnds fortfarande, Àven om det finns en ny version, MT5 (MetaTrader 5), men det betyder inte att om en mÀklare anvÀnder MT4 det Àr ett bedrÀgeri ... Allt gott

 54. Maria svar

  Jag Àr Ànnu ett offer för dessa bedragare, Carlos frÄn Madrid, en viss Jordi som ser ut som en maskin som svarar pÄ samma sak i varje e-post som jag skickar och letar efter en sÄdan "Marcos" som ringde mig frÄn ett nummer i London, och ingen dyker upp att ÄterlÀmna pengarna som jag satte in eller att ge anledning till nÄgonting. Inbrottstjuvar !!!!!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Maria, vi Àr mycket ledsna över att du var tvungen att gÄ igenom denna situation, kan du berÀtta lite mer om det?

   hÀlsningar

 55. Guillermo svar

  Jag har just lÀst nÄgra kommentarer om de "katastrofala" verksamheter som nÄgra av er har gjort och jag har insett att jag inte Àr den enda "dÄren" som har fallit i STORA VERKSAMHETEN som erbjuds mig av "vÀnner" de som sÀger att vi har valts ut för att kunna vinna GULD OCH MOROEN och mer och mycket mer. Den enda lösningen som har hÀnt mig har varit att gÄ till Civil Guard kasern och lÀmna in ett klagomÄl för bluff mot fxcmarkets, och nÀr detta Àr gjort, presentera klagomÄlet pÄ banken dÀr jag har mitt konto, dÀr dessa herrar har lagt "handen". Om jag nÄgonsin har ett svar, bra eller dÄligt, sÀger jag det. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Guillermo, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, men vi tror att mer Àn civila vakt (om du Àr bosatt i Spanien), bör du kontakta CNMV, tillsynsorganet i landet, en hÀlsning. A, och vi har en annan frÄga, kommer du ihÄg hur du hittade FXC Markets?

   • Guillermo svar

    Den 17/10/2017 skickade jag ett brev om fxcmarkets som rapporterade det problem jag hade med dem. Jag sa att om jag hade ett svar, bra eller dÄligt, skulle jag ÄtervÀnda till den hÀr webbplatsen för att kommunicera resultatet. Resultatet har varit positivt, de har returnerat de pengar jag investerat helt (med rÀnta). Jag kan bara tacka fxcmarkets och dra tillbaka klagomÄlet som jag lÀmnade in till civila vakt.
    En hÀlsning.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Guillermo, tack sÄ mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter med FXC Markets med bÀsta hÀlsningar.

     • yovana

      Hej Guillermo, kan du berÀtta hur han gjorde det, samma sak hÀnde mig, de kommer inte ringa mig igen eller sÀga nÄgot om mina pengar

    • ILLUSA svar

     Hej Guillermo, jag Àr frÄn Chile, de lurade mig frÄn $ 6.800 XNUMX, som du gjorde för att fÄ tillbaka dina pengar, dit jag mÄste gÄ för att fÄ ett svar som det du fick.
     Tack

    • Rocio svar

     Hej Guillermo, vad berÀttade civilvakten nÀr du rapporterade? Hur har du lyckats samla in dina pengar?

    • armando svar

     God eftermiddag Guillermo, det verkar för mig att du Àr en av dem.

    • Fran svar

     Grattis Guillermo: kan du berÀtta vad du gjorde för att fÄ Äterbetalningen?

 56. mariana svar

  Jag tÀnkte investera i FXC Markets men lÀste alla kommentarer jag hade bÀttre inte göra det. Och det Àr vÀldigt sÀllsynt och misstÀnkt att de tvÄ som talar bra om FXC Markets Paula Restrepo och Oscar Renteria nÀr de klickar pÄ deras namn öppnar FXC Markets-sidan

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mariana, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, sÄ lÄngt dina namn leder till FXC Markets webbplats, Àr det för att nÀr du fyller i formulÀret för att lÀmna en kommentar, i fÀltet som sÀger "Web" har de lÀmnat sida FXC Markets webbplats, med vÀnliga hÀlsningar.

 57. PAULA RESTREPO svar

  HÀlsningar ,,, Jag har arbetat med företaget i tre mÄnader och hittills behandlar de mig vÀldigt bra ,,, utmÀrkta rÄd ,,, och jag undersöker naturligtvis alltid ,, jag Àr medveten om den ekonomiska kalendern ,,, jag Jag lÀr mig mycket och naturligtvis mina intÀkter De har varit betydande med hÀnsyn till min lilla investering som jag gjort ,,, pÄ bara 500 dollar, ...

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Paula, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

  • ILLUSA svar

   HEJ, DU ÄR SÄKER ATT DU ÄR EN AV DEM, FÖR ATT DE Fick 6.800 XNUMX dollar frĂ„n mig efter att de blockerade det konto jag hade med dem, jag kan inte gĂ„ in och de INTE SVARA POSTEN. SKICKA POST TILL JORDY SIMPSON DE SVARAR INTE MIG, DE ÄR "SCAMMERS"

  • mariana svar

   Det Àr mycket sÀllsynt Paula Restrepo nÀr du klickar pÄ ditt namn öppnar FXC Markets-sidan

  • Rocio svar

   Du Àr du arbetar för företaget, det Àr klart

  • armando svar

   Faktum Àr att FXC Markets-sidan öppnas, sÄ du Àr en av dem, jag blev rÄnad, en viss Jordi Simpsom kommunicerade via post och den glada mÀklaren ringde mig per telefon. flock rÄttor.

 58. ILLUSA svar

  Hej, lita inte pĂ„ FXC, de Ă€r bedragare, de lovar att tjĂ€na pengar pĂ„ det du sĂ€tter in och att du kommer att tjĂ€na mer Ă€n du tjĂ€nar pĂ„ att arbeta, men det Ă€r inte sĂ„ att de bara stjĂ€l dig och inte lĂ„ter dem installera teamvisaren 12 , för med det programmet kommer de in pĂ„ din dator och bankkonton och slĂ„r in dig och tar ut pengar frĂ„n dig, snarare stjĂ€l de dig och ger dig aldrig en enda peso, de sĂ€ger alltid att du kommer att ha vinsten pĂ„ 30 dagar och det Ă€r inte sĂ„, för nĂ€r du vill ta ut sĂ„ ringer de inte och försvinner och blockerar ocksĂ„ ditt konto, som de gjorde med mig. * FXC ÄR EN BEDRÄGNING MED ETT KAPITALBREV *.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej "vilseled" tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 59. victor manuel svar

  Jag skulle vilja veta för slagen Carlos Flores och Mr. Matias

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Victor, kan du berÀtta för mÀklarens webbplats? De du i alla fall nÀmner Àr chefer för en mÀklare, inte en mÀklare, hÀlsningar.

 60. ILLUSA svar

  ATT SANTIAGO ÄR EN TYV SOM GÖMMAR BAKOM EN TELEFON TILL SAMMAN MED JORDI SIMPSON OCH DE ÖVERTYGER DIG ATT GÖRA MED DEM, MEN DE RINGAR DIG ENDAST TILL BOBARTE, DE ÄR SCAMMERS FRÅN MIG DE STOLE 6.800 DOLLAR.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej "ILUSA" tack sĂ„ mycket för att du delar din Ă„sikt med oss ​​med FXC Markets, hĂ€lsningar.

 61. ILLUSA svar

  HEJ, FXC -MÄKLARE ÄR SCAMMERS INTE INSÄTTA PÅ DINA KONTOER, FÖR ATT DE ALDRIG KAN TITTA VINSTERNA, DE STÄLLER BARA DIG OCH RINGAR DIG FÖR EN INSÄTTNING OCH ÖVERTYGAR DIG ATT DU SKA HA VINSTEN PÅ 30 DAGAR VILL UTTÄCKA DINA PENGAR DE BERÄTTAR DIG ATT DE KOMMER ATT TALA MED JORDI SIMPSON VEM ÄR BOSSEN, LÅT HAN VETA DITT FRÅGA, MEN DET ÄR ALDRIG SÅ.
  DE KONTAKTADE MIG MED CELLULÄRA OCH JAG VET INTE HUR DE KÄNNDE MITT NUMMER, BARA JAG HADT UT FÖR JOBB OCH JAG KAN KÄNNESLIGT DÅLIG OCH ÖVERTÄCKADE ATT JAG SKAL TJÄNNA MER ÄN JAG FUNGERAR.
  DE ÄR BEDRÄGARE TRO INTE I DEM, DE STALAR DIG.

 62. Desperat svar

  Jag har deponerat mycket pengar i FXC, mÀklaren heter Santiago och den som skickar e-postmeddelanden och Àven kontaktar nÀr jag behöver prata med mÀklaren heter Jordi Simpson, han sÀger alltid att jag inte ska vara rÀdd, de har satt in tillrÀckligt med pengar pÄ mitt konto och nÀr jag frÄgade Santiago om det var bonusar sa han att jag inte skulle vara lugn och det och jag frÄgade om jag hade hur mycket jag skulle betala för pengarna och han sa att han skulle betala lite och jag frÄgade honom om de skulle ge mig fördelarna och han sa att jag skulle vara lugn att jag skulle fÄ fördelarna pÄ mitt konto en mÄnad, ocksÄ en dag sÄg jag pÄ mitt konto att de hade lagt in pengar och jag saknar mig sjÀlv och nÀr han ringde till mig berÀttade för mig att de var rörelser för att verifiera mitt konto och jag var tvungen att skicka tillbaka det ÀndÄ. Jag har inte gjort ansprÄk pÄ intresset eftersom han berÀttade för mig att han skulle fÄ det om en mÄnad, men nu efter att ha lÀst kommentarerna Àr jag rÀdd för jag ser kommer inte att skicka mig fördelarna och jag fÄr inte tillbaka pengarna, snÀlla, vad kan jag göra

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Desperat, har du redan försökt göra ett uttag? Med vÀnliga hÀlsningar

   • Desperat svar

    Jag har Ànnu inte försökt göra ett uttag nÀr jag ser kommentarerna om Jordi Simpson och Santiago. Jag vet att om jag ber om tillbakadragandet kommer de inte att ge det till mig

    • Desperat svar

     Är det möjligt att fĂ„ tillbaka de pengar som jag har investerat pĂ„ nĂ„got sĂ€tt?

     • Rekommenderade mĂ€klare

      Som vi nÀmnde för andra kunder Àr det verkligen mycket svÄrt att fÄ tillbaka pengarna i dessa fall, eftersom du har deponerat pengarna dÀr av din egen vilja, i alla fall rekommenderar vi att du vÀntar pÄ svaret frÄn en annan kund för att se om de rekommenderar nÄgot annat alternativ, en hÀlsning.

     • Adolfo

      Hej killar. Alla gillar mig. De stal cirka 27 XNUMX USD frÄn alla som vill göra ett försök att Ätervinna en del av sina pengar. Skriv till mig pÄ FORUM, kom ihÄg att facket Àr styrka

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med FXC Markets. Denna mÀklare Àr en SCAM, de tappar ALDRIG, bonusen eller bonusen ges till dig sÄ att nÀr du vill dra ut kan du inte för att du har brutit mot bonusavtalet, vilket normalt Àr att spendera minst tid pÄ att arbeta mellan 3 och 6 mÄnader och för en annan del att göra ett minimum av partier (vilket Àr mycket svÄrt att uppnÄ) för att kunna ta ut ditt kapital. Verksamheten sker inte med riktiga pengar, de sÀtter aldrig dina pengar pÄ marknaden, det Àr som om det var MONOPOLEN med falska rÀkningar och nÀr de gÄr förlorade förlorar du bara DIG för att pengarna aldrig kommer in pÄ marknaden och pÄ det hÀr sÀttet förlorar du och DE BLIR PENGARNA.
      De berÀttar vanligtvis sina arbetare att lÀgga positiva kommentarer pÄ detta och andra forum för att vilseleda mÀnniskor och verkar vara en seriös mÀklare, men det Àr de inte, de Àr bedrÀgerier.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
      Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

      För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      hÀlsningar

   • juliana svar

    Ja, vi har deponerat pengarna av fri vilja men under bedrÀgeri som Àr en bluff och det mÄste finnas möjlighet att ÄterkrÀva pengarna

    • juliana svar

     Jag har lurats 5000 euro av Jordi Simpson och Santiago och nÀr jag hÀvdar mina pengar försvann de och stÀngde mitt konto

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Juliana, vi förstÄr att du Àr upprörd, men vi sÀger dig av erfarenhet att det Àr mycket svÄrt, inte omöjligt, men om det Àr mycket svÄrt kan du försöka kontakta andra berörda, hÀlsningar.

 63. ILLUSA svar

  JAG HAR ALLTID LATT EN KOMMENTAR OCH DU HAR EN FRÅGA, MEN DE SVARAR INTE MITT SÄKERT OCH ALLVARLIGT, FÖR ATT SÅ OCH OM JAG KAN ÅTERHÅLLA ENHET AV MINA PENGAR FRÅN Dessa bedrĂ€gerier. TACK

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ilusa, vi har svarat pÄ din kommentar nedan, hÀlsningar.

 64. ILLUSA svar

  Hej, hur kan jag förneka de hĂ€r bedragarna, BROKEREN KALLADE SANTIAGO OCH DEN SOM SKICKAR E-POSTERNE JORDI SIMPSON, NÄR SANTIAGO FÅR SILVEREN FRÅN DITT KONTO MED RENA BEDRAG JORDI SÄNDAR E-POSTEN TILL DEN HÄR ÄNNAN DEN HÄR ÄNNAN DET ÄR DEN SENA DET HAR DEN DEN HÄR ÄNNAN FÖR ATT TJÄNA ETT BRA BELOPP, MEN DET ÄR ENDAST BEDRÄGANDE ATT FÖRVARA ATT STJÄLLA DIN PENGAR OCH DE LÅTER ALDRIG DU FÅ EN ENDA DOLLAR.
  VAR KAN jag stĂ€mma dessa bedragare? SNÄLLA HJÄLP

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ilusa, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, i dessa fall Àr det svÄrt att rapportera eftersom du, frivilligt deponerade pengarna hos dem, i alla fall kan du rÄdfrÄga en advokat för att se vad han rekommenderar, kan du nÀmna hur du anlÀnde för att hitta FXC Markets? Med vÀnliga hÀlsningar

 65. Ana svar

  Jag Àr Ana, jag har redan lÀmnat en kommentar som du inte har utvÀrderat Ànnu, jag kontaktar fortfarande inte dem, min mÀklare heter Santiago och chefen mÄste vara en viss Jordi Simpson att om du söker online har mÄnga blivit lurade tillsammans med en moster som heter Claudia.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ana, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 66. DAVID MENCIA BURGOS svar

  Alla deponeras via bedrÀgeri, detta Àr en bluff som en katedral, de Àr skyldiga mig 2.250 euro. De mÄste behandla begÀran om att ta ut de 2.250 XNUMX euro nÀr jag upprepade att jag skulle vilja ta ut den nÀr jag ville, dÀrför ville jag inte ha bonusar, bara för att kunna ta ut mina pengar. Jag har inte accepterat bonusar, du gav dem till mig bedrÀgligt. Bedragare

 67. DAVID MENCIA BURGOS svar

  Eller Ànnu vÀrre: Det Àr vÀldigt frustrerande nÀr bluffoffret gör en begÀran om uttag och de gömmer sig i Àrmen Àven om de inte sÀger att pengarna pÄ deras FXC Markets-konto egentligen inte Àr deras pengar! Och det Àr dÀrför de inte returnerar det! Detta hÀnder nÀr bluffoffret inte accepterar bonusar eller konstiga uttagspolicyer, mÀklaren upprepar per telefon att du kan ta ut dina pengar nÀr du vill utan problem och sÄ ocksÄ lÀs pÄ deras hemsida i avsnittet SECURITY OF FUNDS men utan att USA kan göra nÄgonting mot dem, sÀtter de en begrÀnsning pÄ uttag tills klienten har nÄtt sÄ mÄnga börser som att nÄ 60 gÄnger den mottagna bonusen! Utan att be om bonusen, efter att ha gjort det klart att vi inte ville ha dÄliga rullar utan att lura oss sjÀlva överallt. Det Àr en grov bluffvÀnner och vi mÄste rapportera det som sÄdant. Jag vet inte om detta Àr orsaken, för jag har Ànnu inte lyckats lÀsa nÄgra FXC Markets-kontrakt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, vi Àr mycket ledsna att lÀsa om din upplevelse, tack för att du delar den med oss, hÀlsningar.

 68. ILLUSA svar

  HEJ, VAR KAN JAG ANMÄLNA DENA FXC -bedrĂ€gerierna OCH HUR KAN JAG GÖRA DET, JAG BEHÖVER HJÄLP, TACK
 ..

 69. Ana svar

  Tja, de har lurat mig 3.200 E, de fortsÀtter att insistera pÄ att jag bidrar med mer pengar, men jag Àr inte lÀngre, de har ocksÄ installerat Temm Wever 12 och de har övervakat mig, först ringde de mig varje dag nu nej. Min Brocker heter Santiago, jag ska inte anmÀla denna bluff till polisen

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ana, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 70. DAVID MENCIA BURGOS svar

  Hej alla,
  Ibland vinner de och ibland förlorar de. Dynamiken med bedrÀgeri eller bedrÀgeri, kommer det att vara att stÀnga FXC Markets-företaget utan att göra en Äterbetalning till köparen för retur och behÄlla pengarna för alla som biter? Fungerar identifieringen av verksamheten 999441000020 tekniska utredningspolisen och domstolarna?
  Det bÀsta vi kan göra Àr att rapportera det alla har sagt till mig.
  hÀlsningar

  • ILLUSA svar

   HEJ, JAG VAR OCKSÅ SKAMMAD MED EN STOR MĂ€ngd PENGAR, MÄKLAREN KALLADE SANTIAGO VELOZ EMBACED ME MED SÅ MYCKET ÖVERGÅNGSKRAFT ATT JAG KOMMER IN I MITT KONTO OCH MED DET KÄNDIGA LAGET VIWER OCH JAG TAR UT 6800 Jag skriver in det konto som jag hade med dem, jag skrev till JORDI SIMPSON som Ă€r den som skickade mejlen TACK för det du investerar, de Ă€r frontlinjer.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David och "Ilusa" tack sÄ mycket för att du delar dina erfarenheter med oss, du kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga mÀnniskor som letar efter information om mÀklaren, hÀlsningar.

 71. Diego Garcia svar

  De kallar mig som galna, men tack vare desperat kommer de inte att se ett öre att jag fÄr dem att spendera pengar pÄ galna samtal, det Àr otroligt hur de gör narr av okunniga mÀnniskor som jag, jag Àr mycket tacksam för de mÀnniskor som har lÀmnat din kommentar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet, kan du berÀtta för oss hur de fick kontakta dig? Med vÀnliga hÀlsningar

 72. desperat svar

  Jag skulle vilja att nĂ„gon skulle förklara mekaniken för bedrĂ€geriet för mig eftersom jag inte förstĂ„r att nĂ€r de vĂ€l har investerat pengarna i deras Ă€go öppnar de operationer som ger fördelar för dina ansprĂ„k och de skickar ingenting och inte heller kan du ta ut kapitalet tills det Ă€r OK, men till fortsĂ€ttning öppnar de verksamheter med förluster som Ă€ter investeringen och fördelarna, Ă€r dessa transaktioner falska? för jag ser inte verksamheten om det i slutĂ€ndan inte finns nĂ„got kvar. Är de dedikerade till penningtvĂ€tt, vilket Ă€r det enda som skulle kunna motivera operationen?
  I mitt nÀsta ingripande kommer jag att ge namn och efternamn pÄ de mÀnniskor som har lurat mig, möjligen Àr de ocksÄ falska eftersom annars ingenting förstÄs

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Desperat, jag vet inte om sÄ Àr fallet, men vissa mÀklare anvÀnder en demoplattform nÀr du tror att det Àr den riktiga, sÄ pengarna som mÀklaren och du "förlorar" Àr verkligen fiktiva pengar. Med vÀnliga hÀlsningar.

   • Desperat svar

    Om jag har sett att det Àr en demoplattform

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Jo det Àr i mÄnga fall bluffen, alla pengar du sÄg var demo, de förlorade aldrig ett öre med "dÄliga operationer" ...

 73. Mireya mou svar

  Han har lurat mig. De övertygade mig att investera $ 250 till att börja med, sedan ringde de mig varje dag tills de övertygade mig om att investera mer pengar och jag dumt litade pĂ„ dem och satte in $ 2,000. Sedan försvann mĂ€klaren ett tag med samma historia att han var sjuk. Sedan dök han upp och ringde mig ungefĂ€r 2 gĂ„nger och jag har inte hört av honom pĂ„ ungefĂ€r 1 mĂ„nad. Jag har skickat dem otaliga mejl, chattar och samtal för att ringa mig och jag vĂ€ntar fortfarande pĂ„ svar. VÄNLIGEN INVESTERA INTE DINA PENGAR I DENNA PLATTFORM eftersom du blir lurad! FXMarkets om de ska svara mig en dum sak och de inte kommer att ge mig mina pengar tillbaka, snĂ€lla bry dig inte om att svara. Jag tror att du inte ringer för att inte returnera de investerade pengarna eller vinsterna för att behĂ„lla nĂ„gon annans pengar.

  • Administration Postförfattaresvar

   Hej Mireya, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, du kommer sĂ€kert att hjĂ€lpa mĂ„nga mĂ€nniskor som letar efter information om företaget. Med vĂ€nliga hĂ€lsningar


  • desperat svar

   Min vĂ€n Mireya, om det Ă€r nĂ„gon tröst för mig, de har stulit 11.650, - € Jag ger dem redan förlorade Ă„tminstone nu ringer de inte lĂ€ngre för att de förrĂ€n för en vecka sedan insisterade pĂ„ att jag investerar mer, jag Ă€r sĂ€ker de tillhör nĂ„gon mafia eller mexikansk kartell. Alla mĂ€nniskor som jag har talat med har en accent frĂ„n det landet eller dĂ€r de har konton för nĂ„got östligt hemvist.

 74. Salome esteban svar

  Innan du gÄr in i det hÀr företaget, gör din forskning för att vÀlja de rekommenderade mÀklarna, det finns mÄnga och var beredda, ibland hamnar vi i svindlarnas klÀmma.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Salome, eftersom sanningen Àr att din kommentar Àr mycket framgÄngsrik, rekommenderas det alltid att undersöka och trÀna ocksÄ, en hÀlsning.

 75. Kevin svar

  Hej, jag Ă€r i samma situation. Jag Ă€r frĂ„n Colombia och jag startade kontot med 200 dollar. I början gick allt bra för pĂ„ mindre Ă€n en mĂ„nad hjĂ€lpte mĂ€klaren mig att tjĂ€na $ 300, men nĂ€r jag tog ut pengarna tog det inte en vecka att kontakta mig och bara för att insistera pĂ„ att jag inte skulle ta ut. Efter ytterligare tvĂ„ veckor kontaktade mĂ€klaren mig och berĂ€ttade att jag var sjuk och inte kunde delta i förfrĂ„gan och övertalade mig hela tiden att inte stĂ€nga kontot. För nĂ€rvarande "vinner" jag fortfarande pĂ„ kontot men jag har inte kunnat ta ut nĂ„gonting. Jag bad honom om uttagsformulĂ€ret och jag fick ett formulĂ€r som sĂ€ger ”Jag meddelar hĂ€rmed att jag drar mig tillbaka frĂ„n att skicka ett krav som riktas till FXC Markets -plattformen. Eftersom det har slutförts och
  min affÀrsrelation med nÀmnda enhet har upphört. " Men det verkar inte som ett avbokningsavtal för mig, sÄ jag vet inte om jag ska skriva under det. Vad rekommenderar du?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Herr Kevin, sanningen Àr att det du kommenterar Àr vÀldigt sÀllsynt, vi rekommenderar att du vÀntar pÄ kommentarer frÄn andra kunder, en hÀlsning.

  • desperat svar

   Kevin, Ätminstone har du fÄtt svar och de har skickat ett formulÀr till dig, jag har gjort ansprÄk pÄ det frÄn första dagen, hur som helst, jag skulle se till att formeln Àr korrekt eftersom jag tror att nÀr det stÄr skrivet avstÄr du frÄn att göra ansprÄk pÄ nÄgot belopp .

 76. Felipe Rojas svar

  Hej, jag Àr en av dem som lurar den dÀr skitmÀklaren, jag heter Felipe och jag anmÀler mig till fxc -marknader och de vill inte lÀmna tillbaka min insÀttning, som, som jag lÀste i de gamla kommentarerna, var 200 usd och inte heller mejlen och personen som svarade mig. Samtalet var frÄn Spanien och enligt honom heter han Raul Soler. var inte förvÄnad som jag var, invester inte i den sidan, de Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Felipe, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets, vÀnliga hÀlsningar.

 77. DAVID MENCIA BURGOS svar

  Hej, jag skÀms för att till och med sÀtta mitt namn eftersom jag har stungit pÄ denna bluff. Jag har inte kunnat ta ut mina intÀkter pÄ 60 euro och inte heller göra insÀttningen. Teknikforskningspolisen har sagt till mig att det Àr en grov bluff sÄ att banken har fÄtt mig att avbryta mina kort som en försiktighetsÄtgÀrd eftersom mÄlet med FXC MARKETS Àr att samla in all kredit som de begÀrde.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, det Àr synd att lÀsa dina kommentarer och att du var tvungen att gÄ igenom den situationen, vi uppskattar verkligen att du delar dina kommentarer pÄ FXC Markets med oss, vÀnliga hÀlsningar.

  • Mireya mou svar

   TyvÀrr hÀnde samma sak med mig ....

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej Mireya, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss.

 78. Cornelius svar

  Hej, de försöker kontrollera din dator med en ursÀkt för att lÀra dig, och de kommer att försöka överföra pengar frÄn dina konton. Var inte dum!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Cornelio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets, det kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga mÀnniskor som letar efter information om mÀklaren, hÀlsningar.

 79. MARIA A. svar

  Hej, jag heter Maria A. , Slutligen gick jag med pĂ„ att försöka och jag investerade, de ringde mig frĂ„n London, en mĂ€klare som jag inte kommer ihĂ„g hans namn för att förklara hur sidan fungerar, och som tidigare kommentarer sĂ€ger, fĂ„r de tillgĂ„ng till datorn via TeamViewer200, de bad mig att ha mitt onlinebankkonto öppet och FXC, eftersom jag sĂ„g de pengar jag hade fick mig att försöka begĂ€ra ett lĂ„n pĂ„ € 12 pĂ„ sidor som det öppnade pĂ„ min dator för att jag skulle fylla i med mina data, eftersom det berĂ€ttade för mig att ju mer Jag investerade, ju mer jag skulle tjĂ€na, naturligtvis vĂ€grade jag, sĂ„ nĂ€r jag avbröt samtalet var jag rĂ€dd att de skulle fĂ„ tillgĂ„ng till det och jag skulle avinstallera fjĂ€rrĂ„tkomstprogrammet. De har ringt mig igen men jag kunde inte nĂ€rvara vid den tiden och jag vĂ€ntar pĂ„ att de ska ringa mig igen för att dra tillbaka det jag investerade. Jag hoppas att jag kan göra det.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Maria, vi Àr mycket ledsna över att du gÄr igenom den hÀr situationen och tackar dig sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets med oss, om du kan, berÀtta för oss om du Àntligen kunde göra uttag av kapital, Àven om vi ser det svÄrt, hÀlsningar.

 80. Jalexu svar

  HÀlsningar, jag Àr frÄn Colombia och för nÄgra ögonblick sedan ringde de mig och erbjöd mig att arbeta med dem och de berÀttade att jag kan komma in med ett 250 usd -konto och att för den aktiveringen ger de mig en bonus pÄ ytterligare 250 USD med totalt 500 USD pÄ mitt konto och dessutom, om jag vill ta ut min initialinvestering pÄ 250 USD samma dag, sÀger de att jag kan göra det lugnt och fortsÀtta arbeta med den bonus som de har beviljat mig, det förslaget sammanfaller inte med informationen pÄ sidan eller med den som "Rekommenderad mÀklare" tillhandahÄller vilket för mig Àr mycket misstÀnksamt, dessutom ger ingen dig pengar för att helt enkelt öppna ett konto för att bedriva valuta ...

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jalexu, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, först och frÀmst att en mÀklare ger obligationer, det Àr inte nÄgot konstigt, men om du lÀser kommentarerna och vÄr Äsikt tror jag att du föredrar att inte investera med FXC Marknader, eftersom vi har fÄtt mÄnga kommentarer frÄn kunder i företaget som inte kunde ta ut sitt kapital efter att ha gjort en investering med dem, hÀlsningar.

 81. vane svar

  Hej, de ringde mig bara. Med en minsta investering pÄ 200 usd. Jag har ocksÄ tvivel eftersom jag inte vill bli lurad, de ringde mig frÄn Madrid.
  VÀnligen ange specifik information om den Àr riktig eller inte. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Vane, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med FXC Markets med oss, kan du berÀtta hur de kom till dig? Du kan lÀsa i samma avsnitt yttranden och kommentarer frÄn flera kunder. Med vÀnliga hÀlsningar

 82. desperat svar

  Var försiktig, mycket försiktig med den hÀr mÀklaren, jag förklarar inte min upplevelse, för Àven om jag hÄller mitt konto aktivt eftersom de ignorerar min begÀran om att avbryta kontot, om jag nÄgon gÄng kommer att rÀtta till min investering nÄgon gÄng. Jag mÄste anförtro mig till nÄgon helig.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Desperat, tack sÄ mycket för att du berÀttade om din upplevelse, om du kan utöka den lite mer och berÀtta om den har varit positiv eller negativ, kommer du sÀkert att hjÀlpa mÄnga andra kunder eller mÀnniskor som vill ge rÄd om företaget , hÀlsningar.

   • desperat svar

    Om det Àr av privat intresse och förhandsidentifiering kommer jag att ge dig namnet pÄ min mÀklare sÄ att du blir varnad.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Desperat, om vi Àr intresserade, om du kan kommentera det hÀr, och om inte genom vÄrt kontaktsektion kan du kontakta oss privat, en hÀlsning.

 83. Jorge Vega svar

  Hej mitt namn Àr Jorge Vega, dessa dagar har de ringt mig pÄ uppdrag av detta företag, ocksÄ med att investera 200 USD och sÀga att han kommer att ge mig rÄd att driva och erbjuda nÄgra fler saker, men ser pÄ sidan stÄr det att minsta investering Àr 2500 USD, jag skulle vilja veta om nÄgon har information om det, tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jorge, först och frÀmst tack sÄ mycket för dina kommentarer om FXC Markets, som du nÀmnde finns det fortfarande inte mycket information om mÀklaren pÄ internet, sÄ vi antar att du inte har mycket tid som mÀklare, vi rekommenderar att du lÀser samma avsnitt dÀr FXC Markets analyseras, och vi frÄgar dig, vet du hur de fick dig eller hur de fick ditt telefonnummer? Med vÀnliga hÀlsningar

 84. David svar

  Hej god eftermiddag.
  Jag Àr frÄn Peru, nyligen ringde de mig och sa att jag hade blivit utvald och att jag borde investera i detta företag FXC Markets, men jag har mÄnga tvivel om detta, de sÀger till mig att jag kan sÀtta in minst 200 USD men jag gör det inte vill bli lurad, personen som jag heter Raul, spansk nationalitet, han berÀttade för mig att Visa hade gett honom min information och han ringde Visa och berÀttade att de aldrig lÀmnar denna information till andra företag .... Jag Àr orolig ... jag vill investera minimum men utan att bli lurad

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, först och frÀmst tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med FXC Markets med oss, ja, vad du kommenterar ger verkligen tankar eftersom det Àr omöjligt för VISA att tillhandahÄlla denna typ av data, vi rekommenderar försiktighet ... Och en frÄga, ¿Har du nÄgon aning om hur de har kommit att ringa dig? Med vÀnliga hÀlsningar

 85. Oscar Renteria svar

  Jag investerade 1500 USD för 25 dagar sedan och de har gett mig en bra service, mycket bra teknisk support och Àven virtuell hjÀlp, jag har dragit ut cirka 350 USD i vinster de senaste 10 dagarna

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Oscar, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss.

  • adriana svar

   Hej God morgon vem Àr din mÀklare i FXCmarkets Jag Àr ocksÄ med dem och jag utvÀrderar att investera mer

   • desperat svar

    FörlÄt Adriana, vem Àr din mÀklare pÄ FXCmarkets? Jag har en som hela tiden ber mig att investera mer, inte erkÀnner nej för ett svar. Han försöker gÄ in i min dator för att undersöka mina konton med ursÀkten att hjÀlpa mig, han fick det en gÄng och det var min undergÄng, jag slösar bort timmar och timmar pÄ att argumentera eftersom jag vill minska min investering och ÄterstÀlla nÄgot som jag efter en mÄnad redan praktiskt taget anser förlorad, om inte det Àr en bluff det ser mycket ut som det.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Desperat, att försöka komma in pÄ din dator har förvÄnat oss, om du kan förklara vad du menar med "frÄga till mina konton" skulle det vara till stor hjÀlp. Med vÀnliga hÀlsningar

     • desperat

      De fÄr dig att ladda ett program som heter TeamViewer12 förmodligen för att vÀgleda dig i dina steg som i slutÀndan blir deras steg, du motstÄr men de slutar inte prata aggressivt och skapar förvirring sÄ utan att inse det slutar du samarbeta och hÀr Àr du vilse, de hittar ut allt, dina konton ditt saldo och de försöker till och med att organisera ditt liv med smulorna som de lÀmnar dig för om nÄgra dagar har du tredubblat kapitalet som du senare kommer att svettas blÀck för att fÄ betalt och det finns naturligtvis inget sÀtt att fÄ tillbaka det som Àr kvar av investeringen. Jag rekommenderar att du inte lÄter dig övertyga oavsett hur övertygande de Àr. Det kan vara sÄ att det var sÀttet att agera för en specifik mÀklare men det finns inget tydligt sÀtt att nÄ nÄgon som ansvarar för företaget, telefonerna Àr bara informativa, de ringer till dig och agerar frÄn London inte frÄn Spanien (London Àr adressen listade pÄ din webbplats, de kan vara var som helst med telefonen, mirakel görs)
      NĂ€r jag har passerat dem i diskussionerna om att jag behĂ„ller de negativa Ă„sikter som finns i nĂ€tverket eller de motsĂ€gelsefulla uppgifter som visas pĂ„ deras webbplats fĂ„r jag tystnad för ett svar eller deras skratt, nĂ€r jag sa till dem att jag skulle rapportera dem de berĂ€ttade mig att nĂ€r jag fick klagomĂ„let skulle de göra rent med henne 


. för att jag skulle vilja att nĂ„gon skulle hjĂ€lpa mig.

     • Rekommenderade mĂ€klare

      Desperat, tack sÄ mycket för att du utökat din erfarenhet av FXC Markets, naturligtvis kÀnner vi till TeamViewer, det Àr ett program för att fjÀrrstyra datorn, det betyder att du ger dem plats sÄ att de kan hantera din dator, som du nÀmnde, vi Àr vÀldigt ledsen över att det skulle gÄ igenom den hÀr situationen, det Àr mycket svÄrt att hitta dem eller ÄterstÀlla pengarna, eftersom du frivilligt har lagt in pengarna med dem. Det Àr klassiskt i denna typ av mÀklare, att nÀr klienten begÀr att kapital ska dras tillbaka eller att kontot stÀngs börjar de koppla ur eller ta avstÄnd ...
      hÀlsningar

     • desperat

      Jag vet inte heller om det kan vara anvÀndbart, men betalningar med VISA görs till ett konto i Azerbajdzjan och kontanter till ett konto med sÀte i Tjeckien.

  • desperat svar

   Hur nyfiken Oscar Renteria, genom att klicka pÄ hans namn gÄr vi direkt till FXC Markets webbplats, riktigt nyfiken, eller hur?

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej Desperat, vad du sÀger, att betalningar görs till ett konto i Azerbajdzjan och kontanter till ett konto med sÀte i Tjeckien Àr ett annat negativt tecken pÄ denna mÀklare. Med vÀnliga hÀlsningar.

 86. Omar sneyder svar

  Jag kan se att det vid omröstningen finns 4 negativa röster mot 3 positiva, det skulle vara bra för dig att dela med dig av dina erfarenheter, tack pÄ förhand för ditt bidrag.

 87. Omar sneyder svar

  Hej, mitt namn Àr Omar Sneyder och de har ringt mig, insisterande för att dra mig in i den hÀr typen av affÀrer, jag har varit pÄ vÀg att bli hooked men nu nÀr jag ser att det erbjuder 4 typer av acct och det mest grundlÀggande acct Àr 1000us det gör mig mer misstÀnksam eftersom de frÄgar mig bara 200us ocksÄ sÀger de att de ringer frÄn Spanien och frÄgar tiden och sanningen sammanfaller inte med tidsskillnaden med Colombia. Jag skulle vilja veta om nÄgon har haft en positiv eller negativ upplevelse för att veta om jag riskerar, tack.

  • desperat svar

   De ringer inte frÄn Spanien, de ringer frÄn England, men det spelar ingen roll

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *