FXC Markets recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter FXC Markets, en Forex- och CFD-mäklare. Mäklaren är baserad i London, Storbritannien.

Nu kommer vi att analysera de olika typerna av mäklaren, i det här fallet ger mäklaren möjligheten att investera med fyra olika kontotyper.

Enligt olika e-postmeddelanden från kunder som mottagits av teamet för rekommenderade mäklare har FXC Markets en stark närvaro i spansktalande länder som: Chile, Colombia, Spanien, Mexiko, Peru och Dominikanska republiken.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi går sedan till analysera de olika kontotyperna:

Vi börjar med att nämna egenskaperna hos Silverkonto: det är den mest "grundläggande", den minsta initiala insättningen är 1.000 USD, möjlighet till fast eller variabel spread, lämplig för en 30% bonus, flexibel hävstång, möjlighet till gratis VPN ingår.

Detta följs av Guldkonto: Minsta insättning på 2.500 USD, fast eller variabel spread-option, 30% bonusalternativ, backade marginalsamtal, upp till 1: 400 hävstång.

Nästa typ av konto är Platinakonto- Minsta initiala insättning på 25.000 XNUMX USD, fast eller variabel spread-option, attraktiva spreadar, rabatt på begäran, "intressant" hävstång.

Den sista typen av konto är Islamiskt konto- Minsta insättning på 2.500 USD, fast eller variabel spread-alternativ, lämplig för 30% bonus, backad marginalanrop, flexibel hävstång på upp till 1: 400.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

FXC Markets kontotyper
FXC Markets kontotyper

Typerna av plattform som mäklaren erbjuder är: MetaTrader 4, Sirix och WebTrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

FXC Markets webbplats
FXC Markets webbplats

När det gäller FXC Markets-mäklaren har de ett avsnitt där grundläggande begrepp som valutor, valutor, CFD: er, index och ädla metaller förklaras. De har också den klassiska ekonomiska kalendern, en förklaring av hur grundläggande analys fungerar, en signaltjänst att fungera, en serie pedagogiska videor. Det bör noteras att för att få tillgång till en del av dessa resurser och verktyg måste man vara registrerad och ha ett konto på FXC Markets.

PrimeFX och FXC Markets, är de samma företag?

I nästa bildserie, till vänster Prime FX eller PFX Banks webbplats (du kan läsa här recension om Prime FX) och till höger FXC Markets webbplats kommer vi att se likheter som får oss att tro (tack till Martin för att han påpekade detta) att det är samma företag eller samma personer bakom mäklaren:

I den här första bilden, lägg märke till menyn, överst, den är densamma, sektionerna och deras ordning: "Konton - Marknader - Plattformar - Verktyg och resurser - Partnerskap - Om PrimeFX / FXC", Klicka här för att se bilden i full storlek:

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I denna andra bild ser vi avsnittet "Fx handelsvillkor" texterna är exakt samma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

Här, noterar vi i avsnittet "Råvaror" igen, texterna är exakt samma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den fjärde bilden “Risk Disclosure” eller Risk Warning, återigen, texten är exakt densamma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den femte och sista bilden, i avsnittet "Växla till PrimeFX" och "Växla till FXC-marknader", är texten exakt densamma, Klicka här för att se bilden i full storlek. Det finns fler exempel på webbplatsen som visar vad vi siktar på.

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

CFXPoint och FXC Markets, är de samma företag?

Förutom att få e-post från kunder som berättade att de kontaktades av CFX Point efter att ha haft en dålig upplevelse med FXC Markets (du kan läsa här avsnitt med åsikter om CFX Point) utan att ha registrerat oss i annonser eller något, vilket i sig är väldigt nyfiken, märkte vi följande likheter mellan webbplatsen CFX Point och FXC Markets webbplats, vilket får oss att tro att det är samma affär:

Första likhet, när man kommer in på både FXC Markets webbplats och CFX Point-webbplatsen, dyker ett popup-fönster (även kallat popup-fönster) med kryptovalutor (bitcoin, litecoin, dashcoin, etc.) klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan hemsidor
Liknande mellan hemsidor

2: a likhet, lägg märke till objekten i menyerna och objekten i menyn "Om ...", de är desamma, klicka här för att se hela bilden:

Liknande mellan menyalternativen
Liknande mellan menyalternativen

En annan likhet, notera i menyerna, objektet "Plattformar" innehåller samma avsnitt i båda fallen, klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn
Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn

En annan likhet, och enligt vår mening den mest otroliga, när det gäller likheten mellan kontotyperna, observera, till vänster, FXC Markets, till höger, kontotyperna för CFX Point. Inte bara är informationen densamma, kontotyperna heter desamma och de är i samma ordning, märk i bilden, markerade med grönt, att de till och med har samma stavfel där båda sätter "minimum" istället för " minimum "... klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan kontotyper
Liknande mellan kontotyper

Den sista likheten, som vi kan se, är menyerna praktiskt taget desamma, men det är inte allt, om vi till exempel går till "Markets" -menyn och går till någon av avsnitten, till exempel "Valuta", märker vi att texten är praktiskt taget densamma (återigen, till vänster FXC Markets webbplats och till höger den för CFX Point), klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan avsnitten "Valuta"
Liknande mellan avsnitten "Valuta"

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om FXC Markets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: fxcmarkets.com/en

Telefonnummer: +442035192161, +34911984070

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt FXC Markets-mäklaren är pålitlig men måste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fått eller hittat negativa eller positiva kommentarer om mäklaren på internet är mäklaren inte reglerad, vilket aldrig är bra.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.

försiktighet möjlig mäklare bluff
Uppdatering augusti 2017: På grund av upprepade kommentarer från FXC Markets-klienter och e-postmeddelanden som mottagits med negativa erfarenheter, Vi rekommenderar inte FXC Markets.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om FXC Markets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

258 kommentarer om «FXC Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Rocio svar

  I mitt fall var det svårt att lita på igen efter att ha blivit lurad av en mäklare, men jag bestämde mig för att lita på och försöka få tillbaka mitt kapital som jag förlorade med FX-marknader. Och ja jag kunde få tillbaka det. De spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Jag pratar om min återkrav, vilket är vad de föreslår här för att få tillbaka pengarna. Gör testet åtminstone ingenting kommer att förlora

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rocio, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar och lycka till.

 2. Adolfo svar

  Hej killar. Alla gillar mig. De stal cirka 27 XNUMX USD från alla som vill göra ett försök att återvinna en del av sina pengar. Skriv till mig på FORUM, kom ihåg att facket är styrka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med FXC Markets. Denna mäklare är en SCAM, de tappar ALDRIG, bonusen eller bonusen ges till dig så att när du vill dra ut kan du inte för att du har brutit mot bonusavtalet, vilket normalt är att spendera minst tid på att arbeta mellan 3 och 6 månader och för en annan del att göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att uppnå) för att kunna ta ut ditt kapital. Verksamheten sker inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det var MONOPOLEN med falska räkningar och när de går förlorade förlorar du bara DIG för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på det här sättet förlorar du och DE BLIR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att lägga positiva kommentarer på detta och andra forum för att vilseleda människor och verkar vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedrägerier.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. armando svar

  God kväll, jag är från Peru och jag var också med av dessa tjuvar 2018, de lurade mig med 600 dollar och eftersom jag förlorade allt investerade jag inte mer men de ringde mig för att övertyga mig om att investera igen men nej, jag lät inte själv vara övertygad mer och använd inte fall till deras samtal det var med cfxpoint för låt mig berätta att jag efter två år hör från dem igen för att de bara skickade mig ett meddelande till min WhatsApp om att de kommer att returnera mina pengar plus mina inkomster och att de behöver mitt namn och mitt ID-nummer för att se i ditt register hur mycket pengar jag har investerat och hur mycket vinst jag har så att det kan returneras till mig detta är det nummer de har kontaktat mig från +50763568380 som är det nummer de har ringt mig från

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Armando, tack för att du delar din erfarenhet med FXC Markets. Denna mäklare är EN LUR, de tappar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte göra det eftersom du har brutit mot obligationsavtalet, vilket normalt är att spendera minst tid på att arbeta mellan 3 och 6 månader och för en annan del att göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att uppnå) för att kunna ta ut ditt kapital. Verksamheten sker inte med riktiga pengar, de släpper aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när de går förlorade förlorar du bara DIG för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på detta sätt förlorar du och DE BLIR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Juan Carlos Ruiz svar

  Jag lämnar den här kommentaren för att se om bland alla bedragare vi kan organisera mot denna grupp bedragare från FXC Markets. Lösningen blir inte enkel eller omedelbar.
  Det första är att känna igen att vi har blivit lurade. Det andra är att samla in flest bevis och rapportera det till polisen. Den tredje saken att inleda rättsliga åtgärder mot dem. Den sista lösningen är svårare och dyrare, vilket gör det svårt för en enda person att klara av den här lösningen. I mitt fall letade jag efter specialiserade advokater som vägledde mig. Kravet gjordes till FXC Markets för kapitalet. Eftersom de inte svarade lämnade vi in ​​motsvarande klagomål till polisen, som vi kommer att utöka inom kort eftersom vi har fler bevis. För att komma till det tredje steget skulle det vara nödvändigt att göra ett gemensamt anspråk med en grupp berörda parter. Detta borde vara fallet, eftersom kostnaderna är lägre för de som drabbas av kostnaderna för en grupptalan.
  Om det finns personer som är intresserade kan de kontakta mig i e-postmeddelandet som jag lämnar. Om någon vill besöka advokaternas webbplats är det följande: sacristan-rivas .es
  Advokaten som hanterar ärendet är Carmen Pérez. Om någon vill prata med advokatbyrån att de ber om Carmen Pérez, låt dem förklara fallet och ge Juan Carlos Ruiz som referens.

  • mariana svar

   Hej Juan Carlos, du har glömt att lämna din e-postadress, kontakta mig, vi har en watshap-grupp och en förening, jag lämnar min e-postadress. [e-postskyddad]

 5. Mariana Paguaga svar

  Dessa tjuvar är i Dominikanska republiken, Mexiko, Costa Rica och Nicaragua, de är ett korrupt gäng
  Det enda de letar efter är att stjäla sina pengar med lögner, de är faktiskt penningtvättare
  Undersök dem så kommer du att se att jag inte ljuger för dig, de är som de callcenterföretag som tillhandahåller tjänster från tredje part, jag förstår inte varför ambitionen gör dem så stora om de vill tjäna pengar, jobba, inte vara ledig och tror att andra människor kommer att tjäna pengar för dem.

 6. CAROLINA svar

  Jag vill att de ska kommunicera med mig och det finns inget fall i 6 månader, först ringde de varje dag och sedan slutade de att ringa och det finns inget nummer att ringa.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carolina, tack så mycket för din kommentar ... Har du försökt ringa eller kontakta dem från ett annat e-post- eller telefonnummer?

   En hälsning.

 7. SANTOS VILLALTA PEREDA svar

  Hej Alejandro, en kopia av detta brev går till DIG för DANIEL för MARCO och för de tre cheferna och för alla mäklare

  BREV TILL FXCmarkets “BROKERS”

  "BROKERS" AV FXCmarkets ÄR DU NÅGON (TERRORISTER) SOM GAMMER DIG I ANONYMITET BAKOM DIN TELEFON SOM ALDRIG SVAR, ELLER DIN FRAUDULENTA ÄNKLIGA SIDA, FÖRFARANDE AV ATT STJÄLLA AV BEDRÄCKELIG HUMBEL MÄNNISK SOM ÄR SJÄLV DET ÄR SJÄLV DET ÄR SJÄLV DET ÄR SJÖ DETTA MÄNNISKOR MED MER SKULDER OCH I ELLER OCH NÄTTER UTAN SOVAN.

  DE ÄR NÅGON AV BEDRÄGNINGEN (GUIJADISTER) BEDRÄGAN OCH STYVAN, KASSAD (BOMMAR) AV BRUTNA LÖFTER BROTTANDE DRÖMER LEVER ILLUSIONER, MÄNNISKOR

  ATT DE MÅSTE SÄLJA ALLA VÄRDVÄRDA SAKER SOM DE HÅLLER LÅNGT DE "HERRAR" DU KAN spendera DET PÅ ATT KÖPA

  Vapen för ditt bälte eller kokain för dina ådrar eller dina näsor

  Vi vet redan hur dessa sydamerikanska tjuvar spenderar det med jävla drycker och levande lyckliga, medan det finns familjeövergripande straff.

  VAD DIN MÖDER TÄNKER NÄR DE FINNER HUR DE TJÄNAR ETT LEVANDE

  DINA BARN, FROTAR, LURAR OCH STALAR MÄNNISKOR? FUKT, DE KOMMER ATT TÄNKA HUR ÅTREFÖRANDE DE INTE HAR STÄNGT DINA BENKRAFT NÄR DE HAR SITT DE MONSTERS HUVUD.

  Jag kommer inte att prata om deras biologiska föräldrar eftersom de inte visste dem

  USA från och med 19/07/2018

  Santos Villalta Pereda

 8. Santos Villalta Pereda svar

  Låt oss se om FXCmarquets SVAR

  FÖR att när det fanns mer än 42.000 XNUMX euro begärde jag muntligt att mina pengar skulle överföras
  till mitt bankkonto och STÄNGNING av mitt KONTO I FXCmaekets eftersom det IGNORERades?

  VARFÖR när det var mer än 57.000 XNUMX euro begärde jag muntligt att mina pengar skulle överföras till mitt bankkonto och stängningen av mitt FXCmarkets-KONTO frågade mig tre gånger om mitt bankkontonummer och det var inte gjort och varför ignorerades det?

  VARFÖR insisterar FXCmarkets på att mitt kontonummer inte existerar och de ger mig ett kontonummer där vi visas två användare Santos Villalta Pereda och FERNANDO AGUILAR?

  VEM gav tillstånd att investera i den nordamerikanska aktiemarknaden när de alltid pratade om investeringar i SPANIEN?

  FÖR att mitt namn och mitt investeringskonto som HAR FÖRVINNAT visas i
  NORDAMERIKANSKA LAGERMARKNADEN med 104.832 89.142,8 $ vilket är XNUMX XNUMX euro?

  JAG BÄR det belopp på 89.142,8 euro som ska överföras till MITT KONTO
  Nej ——————————— De la Caixa och STÄNGNING AV ALLA KONTON
  VAD KAN HÄNDA

  PS: DE SVARAR PÅ POST

  Santos Villalta Pereda

  Barcelona 17 juli 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.