Kommentarer om FXMARKTRADE

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXMARKTRADE (kallas även fxmarktrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas FXMARKTRADE verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXMARKTRADE. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: fxmarktrade Ltd

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXMARKTRADE noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startkonto, guldkonto och Prime -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $200, inga provisioner, +75 tillgångar tillgängliga, personlig kontohanterare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $1.000, utan begränsningar, tillgänglig för alla kunder, alla tillgängliga instrument, personlig kontohanterare.

Prime-konto: minsta initiala insättning på $5.000, egenhandel, exponering mot säkringsföretag, likviditet för mäklare, personlig kontoansvarig.

FXMARKTRADE kontotyper
FXMARKTRADE kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som FXMARKTRADE erbjuder är: nämns inte, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXMARKTRADE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FXMARKTRADE webbplats
FXMARKTRADE webbplats

FXMARKTRADE tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: analys, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FXMARKTRADE |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: fxmarktrade.com

📞 Telefonnummer: + 1-470-223-5913

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FXMARKTRADE <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXMARKTRADE är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, är belägen i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om FXMARKTRADE hittar vi många som är negativa och ha kul på denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXMARKTRADE? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXMARKTRADE: Betyg och kommentarer»

 1. Marc svar

  Begär uttag och 14 dagar har gått och jag har fortfarande inte fått något

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marc, tack för att du delar din erfarenhet med FXMARKTRADE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.