FXPace -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren FXPace (även kallad fxpace.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas FXPace verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar FXPace. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Salvax Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bermuda. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXPace, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkontot, det professionella kontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 100, hävstångseffekt upp till 1: 500, dedikerad kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, direkt till operationsavdelningen.

Professionellt konto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, hävstångseffekt upp till 1: 500, dedikerad kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, direkt till operationsavdelningen.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000, hävstångseffekt upp till 1: 500, dedikerad kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, direkt till operationsavdelningen.

FXPace -kontotyper
FXPace -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FXPace erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXPace tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

FXPace -webbplats
FXPace -webbplats

FXPace tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, ekonomisk kalender, FAQ -sektion, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FXPace |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.fxpace.com/es

Telefonnummer: + 44 (0) 20 3936 2181

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FXPace <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FXPace -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Bermuda), när vi letar efter andra recensioner om FXPace hittar vi mest negativa recensioner, CNMV, den finansiella tillsynsmyndighet i Spanien, har utfärdat en varning mot FXPace. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXPace? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «FXPace: Betyg och kommentarer»

 1. Pepe svar

  Hej, de ringde mig den här veckan, de erbjuder mig 5% per månad, de ber om en inkomst på 10.000 10000 och trots mina tvivel och rädslor är de väldigt tjusiga. På något sätt bestämmer jag mig för att följa alla steg för att se hur det fungerar eftersom jag är ny på det här ... de säger till mig att jag måste öppna ett konto i fxpace och sedan göra en överföring på XNUMX XNUMX euro utan något tidigare dokumentationsbidrag, vilket har stängde av alla larm och jag har stoppat det. Min fråga är om jag ska överföra till ett separerat konto hos en mäklare utan föregående dokumentation, vad är det? Det är normalt? är det en direkt bluff?
  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepe, det är en total bluff, tack för att du delar din erfarenhet med FXPace. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. sandra svar

  De är bedragare och stalkers, FARA den som gör inkomst med dem, Tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sandra, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXPace. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.