Kommentarer om FXpertos

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren FXpertos (även kallad fxpertos.com), är en Forex-, ETF- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FXpertos att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension på FXperts. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att ge nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Ventura Group.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kom ihåg att för att göra en investering är det bästa alternativet (och det säkraste) reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FXperts, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: det ursprungliga kontot, grundkontot, proffskontot, expertkontot och svartkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto, även om det enda de avslöjar är minimibeloppet för att öppna vart och ett.

Initialt konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000.

Expertkonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000.

Svart konto: Minsta initiala insättning på $ 250.000.

FXperts kontotyper
FXperts kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FXpertos erbjuder är: en plattform som ägs av FXpertos.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXpertos tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på webbplatsen kan vara en poäng till mäklarens fördel.

FXpertos webbplats
FXpertos webbplats

FXpertos tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några få livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FXpertos |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxpertos.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FXpertos <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FXpertos-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att man är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna), detta gör det farligt att göra en investering när man letar efter recensioner om FXpertos Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV FXpertos till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXpertos? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXpertos: Betyg och kommentarer»

 1. Lautaro svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lautaro, tack för att du skrev om FXpertos. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.