FXVC-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXVC (även kallad fxvc.eu), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas FXVC verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade FXVC. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Finteractive Ltd och Gstaad Brokers Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern och Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FXVC, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 250, e-böcker och videor, 1-till-1-utbildning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, e-böcker och videor, 1-till-1-utbildning (2 lektioner), 1 live-handelshändelse per månad, prioritet till realtidsmöjligheter.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, e-böcker och videor, 1-till-1-utbildning (4 lektioner), 2 live-handelsevenemang per månad, prioritet till realtidsmöjligheter i handel, gratis uttag.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, e-böcker och videor, 1-till-1-utbildning (8 lektioner), 4 live-handelsevenemang per månad, prioritet till realtidsmöjligheter i handel, gratis uttag.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 250.000, e-böcker och videor, 1-till-1-utbildning (obegränsade lektioner), 8 live-handelsevenemang per månad, prioritet till realtidsmöjligheter, gratis uttag.

FXVC-kontotyper
FXVC-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som FXVC erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXVC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

FXVC-webbplats
FXVC-webbplats

FXVC tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, nyheter, analyser, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om FXVC |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: fxvc.eu | fxvc.com/int (uppdatering 2022)

📞 Telefonnummer: Storbritannien: +442039361455 | Sverige: +46812420972 | Cypern: + 35725123088 | + 441613941367

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på FXVC <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXVC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som trots att den är reglerad ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om FXVC hittar vi många som är negativa och ha kul på den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXVC? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «FXVC: Betyg och kommentarer»

 1. Yuan svar

  De är professionella bedragare och en viss Yaser Account Recovery Analytiker ringer mig ofta, för att sätta in, för att sätta in igen att med hur mycket jag är villig att $ 1000 $ 2000, FXVC ÄR DEN BEDRAGASTE INVESTERINGSPLATTFORMEN JAG HAR VARIT

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yuan, tack för att du delar din erfarenhet med FXVC. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Roberto svar

  Nåväl, min erfarenhet har varit värst, jag har till och med varit dålig på grund av dem, jag har tappat mycket pengar på det värsta möjliga sättet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med FXVC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.