✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Fxview kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren fxview (kallas även fxview.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas FXview verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXview. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: charlgate Ltd

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Cypern och Storbritannien, men är inte registrerad hos den senare.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC, även om den också nämner flera andra viktiga föreskrifter som FCA eller CONSOB, men den är inte registrerad i någon av dem.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av FXview, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.


Las plattformar att fungera som FXview erbjuder är: plattformar MT4, MT5 och actTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som FXview tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Fxview webbplats
FXview webbplats

FXview tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, nyheter, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om fxview |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: fxview.com

📞 Telefonnummer: +357 2525-1100 | +357 2526-2288 | +357 2526-2040

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på fxview <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget fxview är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa och har när vi letar efter recensioner om Fxview kul på den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXview? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXview: Betyg och kommentarer»

 1. Xavier svar

  God eftermiddag, jag har haft en dålig erfarenhet av denna mäklare, jag tror inte att jag är den enda, de har tagit alla mina pengar och de vill inte ge det till mig, jag vet inte vad jag ska göra jag gjorde förvänta dig inte detta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar FXview. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna kommer inte in på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *