Fxview kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren fxview (kallas Ă€ven fxview.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas FXview verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ FXview. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Charlgate Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad i: Cypern och Storbritannien, men Ă€r inte registrerad hos den senare.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av CySEC, Ă€ven om den ocksĂ„ nĂ€mner flera andra viktiga föreskrifter som FCA eller CONSOB, men den Ă€r inte registrerad i nĂ„gon av dem.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av FXview, i det hÀr fallet hittade vi inte information som tyder pÄ att det finns olika typer av konton.


Las plattformar att fungera som FXview erbjuder Àr: plattformar MT4, MT5 och actTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som FXview tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Fxview webbplats
FXview webbplats

FXview tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, nyheter, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om fxview |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: fxview.com

📞 Telefonnummer: +357 2525-1100 | +357 2526-2288 | +357 2526-2040

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ fxview <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget fxview Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som, trots att den Àr reglerad, ligger i ett av de mest osÀkra lÀnderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har nÀr vi letar efter recensioner om Fxview kul pÄ den hÀr mÀklaren. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXview? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FXview: Betyg och kommentarer»

 1. Xavier svar

  God eftermiddag, jag har haft en dÄlig erfarenhet av denna mÀklare, jag tror inte att jag Àr den enda, de har tagit alla mina pengar och de vill inte ge det till mig, jag vet inte vad jag ska göra jag gjorde förvÀnta dig inte detta

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Javier, du kan fÄ tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar FXview. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna kommer inte in pÄ marknaden, de visar bara det och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *