Kommentarer om GAM Investments

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren GAM Investments (även kallad gam.com), är en investeringsmäklare. Rekommenderas GAM Investments verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av GAM Investments. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: GAM Holding AG, GAM (UK) Limited, GAM Fund Management Limited och GAM Holding AG group.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: Irland, men de nämner inte reglerna i det landet, vilket de borde ha, vilket får oss att tro att de inte är baserade på Irland. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GAM Investments, noterar vi att de inte ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

Plattformarna att fungera som GAM Investments erbjuder är: GAM Investments -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GAM Investments tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GAM Investments webbplats
GAM Investments webbplats

GAM Investments tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de finansiella produkter som GAM Investments erbjuder, utbildningsartiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GAM-investeringar |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gam.com

Telefonnummer: +353 (0) 1 609, +3927 (61) 2 8277, +4132 43 1 25 300 - 25, +195 33 180 49, +3424 49 69 50 50 50, +0 852 2525, +0015 (353 ) 0 1, +609 3927 39 02, +3660 4900 39 02, +3660 (4900) 81 0 3, +5219 8800 352 26 48, +44 01 34 91 140, +07 (14) 41 0 58 426, +30 (30) 41 0 58, +426 (38) 00 41 0, +58 (426) 65 00 44 och +0 20

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på GAM-investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GAM Investments är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat när man letar efter recensioner om GAM-investeringar Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om GAM Investments? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GAM Investments: Betyg och kommentarer»

 1. Emilia svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Emiliaa, tack för att du skriver om GAM Investments. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.