GB Trade FX -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren GB Trade FX (kallas även gbtradefx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen GB Trade FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av GB Trade FX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av GB Trade FX, i det här fallet ser vi att du har ett verkligt konto, ett demokonto och ett islamiskt konto. Inom det verkliga kontot kan du välja mellan Grundläggande konto, Guldkonto y Platinakonto, även om det inte ger detaljer om var och en av dem.


La plattform att fungera som GB Trade FX erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som GB Trade FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

GB Trade FX-webbplats
GB Trade FX-webbplats

GB Trade FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GB Trade FX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: gbtradefx.com

📞 Telefonnummer: + 442037690734

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på GB Trade FX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GB Trade FX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om GB Trade FX. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB GB Trade FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om GB Trade FX? Vad har du haft för erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «GB Trade FX: Betyg och kommentarer»

 1. Daniele svar

  Bra, hur kan jag verifiera om mäklaren kommer att reglera och om plattformen är verklig eller inte? Jag sålde finiscono sul mercato (med Meta Trader 4) uppure nej?

  Plattformen är "Trader Room GB 24"

  Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniele, du har en webbplats, det verkar som en bluff, men jag skulle vilja verifiera den här webbplatsen väl.

   Hälsningar.

 2. Jose svar

  Detta är ett annat bluffföretag som inte faller, de fick mig att förlora 1500 dollar med sina lögner, fega och tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av GB Trade FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Chiara svar

   Ho chiesto loro only informazioni, min chiamo säger i fortsättningen att jag gör övningen för att rikta in mig på, bara för att se om detta beror, jag meddelande i chiaro att jag inte tänker investera, eftersom det är möjligt att hitta en övning att rikta in sig på om Jag har inte konsensusdata och undertecknad nulla? Hur skulle jag kunna undvika de många chiare insistenti? Grazie dell' aiuto.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Chiara, du gör klokt i att inte investera med dem, du kommer att bli upprörd när du ser att de stjäl alla dina pengar eller slentrianmässigt förlorar allt i en enda operation.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.