Bux mäklare

GHC kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren GHC (även kallad ghctrades.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas GHC verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om GHC ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det ghc ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: GHC Group (GHC GLOBAL HOLDINGS CAPITAL Limited och GLOBAL HOLDINGS CAPITAL LIMITED (SVG).

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att vara baserad i: Nya Zeeland, Kanada och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: nämner att regleras av FSP och FINTRAC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton ger GHC, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som GHC erbjuder är: plattformar MT4 y Fysisk FX.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedel för handlare som GHC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

GHC hemsida
GHC hemsida

GHC tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om GHC 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: ghctrades.com

📞 Telefonnummer: inte tillgänglig.

📧 E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi recenserar GHC. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på GHC <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GHC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, försöker de utge sig för att vara en reglerad mäklare med hjälp av data som inte stämmer, dessutom när de letar efter recensioner om GHC hittade bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom FMA (Nya Zeeland) GHC till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GHC? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «GHC: Betyg och kommentarer»

 1. Santiago svar

  De är råttor, de vägrade ge mig pengarna när jag bad om det och de har tömt mitt konto, snälla hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med GHC. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.