kommenterar gladiacoin

I denna avdelning vi kommer att analysera Gladiacoin (även kallat Gladiabitcoin), en (tydligen) binära optioner mäklare som lovar att fördubbla dina vinster med kryptovalutan Bitcoin.

Den nämnda mäklaren ägs av: -och vad gäller din läge, nämner mäklaren att ha baserat på -. Mäklaren nämner inte vilket företag som ligger bakom eller var det är fysiskt beläget.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren regleras av: vi tror att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vanligtvis i det här avsnittet i avsnittet analyserar vi de olika typer av konton som mäklaren erbjuder sina kunder, men när det gäller Gladiacoin var det omöjligt för oss att hitta denna typ av information.

den plattformar att fungera som mäklarens erbjudanden är: de nämner att ha sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som mäklaren Gladiacoin tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Gladiacoin webbplats
Gladiacoin webbplats

Gladiacoin ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en video där de i teorin förklarar hur Gladiacoin fungerar och hur man tjänar pengar med denna mäklare, inte mycket mer än så.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Gladiacoin -mäklaren

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: gladiabitcoin.com/es/

Telefonnummer: - (ingår ej)

E-post: - (ingår ej)

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Vi tror att Gladiacoin -mäklaren inte är pålitlig Varför? Utan att ta hänsyn till att den har mycket saknad information är den inte reglerad, dess rykte på internet är det värsta. VI REKOMMENDERAR INTE DET.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Gladiacoin? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «gladiacoin»

 1. LUZ svar

  KAN JAG ÅTERFÅ MINA PENGAR INVESTERADE I GLADIACOIN?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LUZ, tack för din kommentar om Gladiacoin. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.