Kommentarer till Global Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Global Markets, Ă€r en CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas verkligen Global Markets att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Global Markets ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Det bör noteras att Global Markets webbplats Àr pÄ engelska.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Cubic Services LTD.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Seychellerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Global Markets erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Bronskontot, Guldkontot, Platinumkontot och Diamantkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto: support 24 timmar 7 dagar i veckan, onlinekurser, en-till-en utbildning, alla produkter utom jordbruk ...

Guldkonto: 24/7 support, onlinekurser, en-till-en-utbildning, alla tillgÀngliga finansiella produkter, e-böcker ...

Platinakonto: 24/7 support, onlinekurser, en-mot-en-utbildning, alla tillgÀngliga finansiella produkter, e-böcker, webbseminarier, analytikerkontohanterare ...

Diamantkonto: 24/7 support, onlinekurser, en-till-en-utbildning, alla tillgÀngliga finansiella produkter, e-böcker, webbseminarier, analytikerkontohanterare, gratis VPS ...

Globala marknaders kontotyper
Globala marknaders kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Global Markets erbjuder Àr: Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Global Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Global Markets webbplats
Global Markets webbplats

 

Global Markets ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Global Markets erbjuder, nÄgra live -diagram, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp för investeringsvÀrlden, nÄgra verktyg för investerare, blogg (Àven om det Àr pÄ engelska), ekonomisk kalender (Àven pÄ engelska), ...

 

Global Markets och falska annonser

 

Global Markets och "El Mundo"
Global Markets och "El Mundo"

Enligt meddelanden frÄn kunder anvÀnder Global Markets dessa falska nyheter frÄn "El Mundo" och offentliga personer frÄn Spanien, dÀr det nÀmns hur man enkelt kan tjÀna pengar, webbplatsen Àr Libros-pensamientos.com. Vi föreslÄr att du Àr ytterst försiktig.

 

Globala marknader - Bitcoin Future
Globala marknader - Bitcoin Future

Enligt meddelanden frÄn Global Markets -kunder anvÀnder mÀklaren reklam som nÀmner att han enkelt kan tjÀna mycket pengar genom att investera i kritiska valutor, till exempel den i bilden, kallad BitcoinFuture. Webbplatsen Àr bitcoinfuture-now-app.com

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Global Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.glob-markets.com/es/Home y www.glob-markets.co

Telefonnummer: + 41 317770403

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ globala marknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Global Markets -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr baserat i osÀkra lÀnder (Seychellerna), det Àr en oreglerad mÀklare, nÀr vi letade efter andra recensioner eller utvÀrderingar pÄ Global Markets hittade vi inga som fÄr oss att tro att det Àr ett "nytt" företag.

 

Uppdatering frÄn januari 2020: Global Markets har varnats av CNMV

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Global Markets inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Oktober 2019 Uppdatering: Global Markets anvÀnder falska annonser för att locka nya kunder.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Global Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

37 kommentarer om «Globala marknader: Betyg och kommentarer»

 1. lizzy svar

  hoa god kvÀll du vet nÄgot om det globala marknadens equiti -företag de bjuder in mig till investerare och enligt dem Àr de reglerade i FCA -registret enligt regleringsnumret Àr 528328 du kan hjÀlpa mig att veta, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej lizzy, vi har flera recensioner för tillfÀllet, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsÀtta denna mÀklare. Om du skriver till oss blir webben enklare.

   HĂ€lsningar.

 2. Miguel svar

  Jag försökte ÄterbetalningstjÀnsterna som föreslogs hÀr och det fungerade bra. Jag har inga ord, jag Àr mycket tacksam,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. jessica svar

  Du sparkar och du fÄr dussintals elÀndiga rÄttor som dessa.
  1. Rapportera.
  2. GÄ med klagomÄlet till banken och gör ett ansprÄk.
  3. Kommentera och kommentera och sluta inte förklara allt som har gjorts mot dig för att varna andra.
  4. Vi mÄste stoppa dem och det bÀsta sÀttet Àr att förena sig och det Àr dÀrför jag har samlat mer Àn 100 personer för att slÄss tillsammans med denna mobb och jag samarbetar med polisen för att stoppa deras fötter, jag skapar ocksÄ en förening av offer för finansiella barer
  Vi kÀmpar tillsammans ???

 4. jesus svar

  God eftermiddag, jag har arbetat med en mÀklare som heter Global Markets i mer Àn 6 mÄnader, jag har investerat mer Àn 4.000 XNUMX euro och nu nÀr jag begÀr Äterbetalning av mitt kontosaldo fÄr jag inte pengarna skickade. Jag vill att din hjÀlp ska veta vad jag kan göra Ät det.

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 5. JESUS svar

  Jag skulle vilja ha hjÀlp med att ÄterstÀlla de medel som investerats i Global Markets, jag har begÀrt Äterbetalning, jag fÄr inte pengarna och det Àr omöjligt att kontakta dem, varken via webben eller via post eller till fots

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesu, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 6. Manuel svar

  god morgon

  Denna plattform Àr bara en SCAM, snÀlla invester inte en euro,
  NÀr de vill ta ut pengar kommer de inte att kunna göra det, det Àr bara ytterligare en SCAM av dem som cirkulerar pÄ internet.

  Om nÄgon har nÄgra frÄgor kan du prata med mig via e -post: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 7. Robert. svar

  Jag har blivit lurad mycket pengar,
  Plattformen manipuleras av Global Markets, du kommer aldrig att tjÀna pengar. De fÄr dig att tro att det Àr det, men dÄ kommer du inte att kunna dra tillbaka det. Mycket snack men inget mer. SÄ hÀr fungerar bedragare
  MÀklarna Àr bara ett band med bedragare, de lÄter som Ezequiel Diaz eller Julio Alba.
  Visst kallas de inte det, de Àr bara manipulatorer till tjÀnst för ett bluffföretag.
  41449746098, lÄter det bekant? Du kommer aldrig att prata med dem igen, nÀr de har rÄnat dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Robert, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 8. ANONYM svar

  OBSERVERA OM DU KOMMER HÄR, ÄR DET ATT DU ÄR ALLTID MOSKUS,
  Investerar inte en enda euro, de Àr professionella bedragare, allt du bidrar med förlorar du 100%
  DET ÄR ETT BAND AV KRIMINALER, de fĂ„r dig att tro att du kommer att tjĂ€na mycket pengar, de kommer att be dig om och om igen för stora belopp som garanterar en otrolig vinst,
  Först har du investerat 250 euro, sedan kommer du att investera mer och mer i att tÀnka pÄ hur bra börsen Àr och vilken bra mÀklare Julio Alba Àr, inget vidare, han Àr bara ett avskum av en person som kommer att stjÀla allt frÄn dig, och om du inte tror mig, försök ta ut ett belopp som Àr större Àn 1000, de kommer att ge dig lÄng tid, vilket om det tar, ETC. Samtidigt kommer de att be dig att fortsÀtta investera, 50.000 XNUMX euro om möjligt
  Efter att han har stjÀl frÄn dig kommer han inte lÀngre att returnera dina e -postmeddelanden, och sjÀlvklart har du inget sÀtt att kontakta honom.
  De Ă€r bara kriminella, GÅ FRÅN DÄR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 9. ANONYM svar

  TyvÀrr har jag varit sen att lÀsa dessa Äsikter, som de sÀger, Global Markets Àr bara en bluff.
  SÄdan Julio Alba, visar sig vara en bluffare, det vill sÀga mycket bra, det Àr vÀldigt lÀtt för de ovarsamma som jag att lura oss och stjÀla pengarna som investerats pÄ ett eller annat sÀtt.
  Antingen förlorar du allt, eller sÄ lÄter de dig inte ta tillbaka det nÀr du vill.
  NÀr du begÀr uttag ringer han dig inte lÀngre och svarar inte heller pÄ dina mejl.
  VAR FÖRSIKTIG: FÖR RÄTT NU OCH SÄTT INTE MER PENGAR SOM DU KOMMER ATT FÖRLORA ALLT, BLIR INTE LIKNAD MIG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 10. karla svar

  Bra att veta allt detta. Jag kontaktade dem online med en publikation som sa att det var frÄn tidningen El País och jag fyllde i ett formulÀr med min e -post och telefonnummer och de kontaktade mig omedelbart.
  Kvinna, enligt henne frÄn Schweiz heter hon Victoria och hon berÀttade att det var Argentina. Han ringde mig och gav mig instruktioner om hur jag öppnade sessionen med ett anvÀndarnamn och lösenord som han skickade mig, men jag öppnade inte det. Med allt detta som jag har lÀst hÀr och som jag Àr mycket tacksam över gÄr jag i pension, varken loggar in eller kommer att svara pÄ samtal. Tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Karla, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad handlade tidningen El País om? Har du lÀnken till den hÀr annonsen?

   hÀlsningar

 11. Montse svar

  bra,
  pÄ grund av en falsk artikel var jag nyfiken pÄ att göra en aktiehandel, det har Àntligen fungerat, sÄ jag ser en bluff.
  Samma eftermiddag som jag gjorde investeringen ringde de mig för att starta börsverksamheten och i samma samtal har jag dragit tillbaka min investering.
  Budskapet som kommer Àr att det kommer att vara effektivt om 7 dagar, men jag tvivlar pÄ att det kommer att hÀnda.
  Var snÀll, var inte naiv som jag har varit.
  Jag har bekrĂ€ftat € 230

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Montse, tack för att du delar din erfarenhet med Global MArkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi Àr vaksamma pÄ om du Àntligen kan ta ut ditt kapital.

   hÀlsningar

 12. Anonym men sant svar

  Jag har investerat 32750 5.000 euro, det Ă€r ett bluffföretag, de ringer frĂ„n ZĂŒrich, Co. eller en kille sĂ€ger i en kommentar ovan, de manipulerar dig att investera i vĂ€rden som ger dig negativt, plattformen Ă€r inte verklig, det Ă€r manipulerade av dem, pengarna du överför till ett konto i Litauen och i flera som de kommer att ha, erbjuder de dig pansarprodukter sĂ„ att du kan investera stora belopp eller vad du kan frĂ„n XNUMX, du fĂ„r operationen (det Ă€r som att ge dig sjĂ€lv ett godis för att fĂ„ dig att erkĂ€nna) och NĂ€r du investerar mer (Ă€n slump) sĂ€ger de till dig att köpa x summa pengar i en produkt och de berĂ€ttar tvĂ€rtom och det ger negativt (staket) det enda som intresserar dem Ă€r att du fĂ„r dem att överföra en viss (julio alba) en viss (LeĂłn) en viss Ezequiel[e-postskyddad] ) ([e-postskyddad]) Det hĂ€r Ă€r förmodligen e -postmeddelandena till mĂ€klarna pĂ„ den hĂ€r webbplatsen, det hĂ€r Ă€r telefonnumret (+41 44 974 61) det Ă€r varifrĂ„n de ringde mig frĂ„n Schweiz (ring nĂ„gon om de fĂ„r det) med versaler (SCAM) Och det Ă€r inte för att det Ă€r en cdf av dem som de sĂ€ger Ă€r en bluffplattform som manipuleras genom att veta vilken organisation som ligger bakom (finns det nĂ„gon som kan sĂ€ga nĂ„got annat)? Lita inte pĂ„ den hĂ€r webbplatsen snĂ€lla det Ă€r ett rent och hĂ„rt bedrĂ€geri, lĂ€s hur de fungerar pĂ„ andra webbplatser som definierar dessa företag som en bluff och du kommer att se att det jag har berĂ€ttat för dig Ă€r samma sak som de förklarar denna typ av bluff. Julio alba, om det heter sĂ„ sa han till mig att ge dig mitt nummer du mĂ„ste ha 49 50.000 € pĂ„ kontot och sĂ„ Ă€r du vip
  Jag upprepar SCAM.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför sĂ€ger du att de ringer frĂ„n ZĂŒrich?

   hÀlsningar

 13. SORTEZ svar

  Hej alla.

  Jag fick ett samtal frĂ„n detta företag, Ă€ven om samtalet mĂ€rkligt kom frĂ„n ZĂŒrich. Jag letade och jag hittade tvĂ„ möjliga ZĂŒrich, en i Schweiz och en i Kansas, USA. Inget Ă€r relaterat till Seychellerna dĂ€r de pĂ„stĂ„r sig vara baserade. Jag kan ocksĂ„ bidra med att personen som kontaktade mig via telefon var en man med argentinsk accent, en viss Ezequiel Diaz. Han gav mig ett kontakt telefonnummer, (+41449746098) och ett e -postmeddelande ([e-postskyddad]), Jag hoppas att de hjĂ€lper hĂ€r.

  Efter att ha lÀst denna information, var medveten om att jag inte kommer att göra nÄgra slags affÀrer. Den hÀr gÄngen loggade jag inte ens in pÄ det konto de ger mig, för jag kom ihÄg regleringsvarningen. Jag har letat efter det och det sÀger ingenting nÄgonstans. SÄ om de ringer igen, ska jag göra det klart att det inte finns nÄgot företag av nÄgot slag.

  BÀsta hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej SORTEZ, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

   • SORTEZ svar

    Allt jag kan sÀga Àr i min första kommentar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack sÄ mycket SORTEZ.

  • anonym svar

   Hej lycka till, jag Àr ocksÄ med denna Ezequiel Diaz och jag har frÄgat honom vad dÄ med hans reglering och han vet inte vad han ska sÀga till mig

   tur eftersom jag skulle skicka pengar till dig tror jag att i nÀsta samtal kommer jag att berÀtta allt jag har att berÀtta för dig

   • SORTEZ svar

    HÀlsningar. Om Ezequiel inte vet hur man ska svara, tror jag att du kan lukta toast med det. Det bÀsta du kan göra Àr att umgÄs nÀr du ringer igen.

    Om jag fick veta att det var sÄ mycket kind som vÀntade pÄ att bluffa mÀklarna, hade det inte gÄtt upp för mig att försöka söka.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Det Àr som denna SORTEZ, det finns mÄnga mycket dÄliga mÀklare, ett av fÄ sÀtt Àr med reglerade mÀklare i bra lÀnder, det Àr ett av fÄ sÀtt som kunder har garantier och Àr skyddade.

 14. Jaime Garcia Fernandez svar

  Hej, jag har ett konto precis som @Maria och precis som hon bestÀmde jag mig för att stÀnga verksamheten och begÀra Äterbetalning eftersom de inte lÀngre skriver eller ringer dig och det finns inget sÀtt att kommunicera med dem.

  Hur kan jag göra eller vilken advokat kan du rekommendera mig för att kunna inleda en stÀmning, eftersom de inte svarar pÄ mejl eller chattar eller ringer och för att kunna ÄterkrÀva de investerade pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Global Markets, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller en annan telefon? Menar du att de inte svarar pÄ livechatten pÄ din webbplats, ditt mail [e-postskyddad] eller din telefon +41 317770403? FrÄn vilket land skriver du till oss Jaime?

   hÀlsningar

 15. MARIA svar

  Jag har ett öppet handelskonto hos Global Markets. Jag bestÀmde mig för att stÀnga verksamheten och begÀra Äterbetalning av insÀttningarna till mitt bankkonto. De sa till mig att om 7 arbetsdagar skulle de göra det och det har de inte gjort. De svarar inte pÄ e-post. I chatten har de berÀttat för mig att de inte vet nÀr de kommer att kunna göra det eftersom det fortfarande pÄgÄr pÄ finansavdelningen. Lögnare som bryter mot sin policy för Äterbetalningsavtal. Jag ska kontakta advokater för att se om jag kan fÄ tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Global Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren?

   Hur lÀnge har du inte kunnat ta ut dina pengar?

   HĂ€lsningar.

 16. PaweƂ svar

  Wydzwaniają do mnie przedstawiciele i pracownicy tej firmy, w ktĂłrej pracują ludzie, ktĂłrzy nie rozumieją kompletnie co się do nich mĂłwi. Wielokrotnie powtarzaƂem, ĆŒe NIE JESTEM ZAINTERESOWANY JAKĄKOLWIEK WSPÓƁPRACĄ z ich strony oraz prosiƂem av dali mi spokĂłj i przestali do mnie wydzwaniać. Nagabują do wpƂacenia na ich platformę kwotę 250 USD, obiecując, ĆŒe w ciągu miesiąca zarobię dzięki nim 200 - 300 USD. Mimo odrzucania poƂączeƄ, jednego dnia potrafili do mnie wydzwaniać ponad 20 razy !!! PisaƂem do nich maile, ktĂłre nie dochodziƂy, numer telefonu na ich stronie kompletnie nie odpowiada, na czacie jak tylko napiszę, av dali mi spokĂłj till od razu się rozƂączają.

  JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!
  NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ ORAZ NACIĄGNĄĆ

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Pawel: ”Representanter och anstĂ€llda i det hĂ€r företaget, dĂ€r mĂ€nniskor som inte förstĂ„r vad de fĂ„r veta, ringer mig. Jag har upprepade gĂ„nger sagt att jag INTE Ă€r intresserad av att arbeta med dem för deras del och bad dem att lĂ€mna mig ensam och sluta ringa mig. De begĂ€r att fĂ„ betala 250 USD till sin plattform och lovar att jag om en mĂ„nad tjĂ€nar 200-300 USD tack vare dem. Trots att jag avvisade samtal har jag blivit uppringd mer Ă€n 20 gĂ„nger pĂ„ en dag! Jag skrev till dem mejl som inte kom, telefonnumret pĂ„ deras hemsida fungerar inte, i chatten sĂ„ fort jag skriver att de skulle ge mig lugn lade de omedelbart pĂ„.

   En stor bluff !!!
   LÅT INTE OCH INVESTERA INTE MED GLOBALA MARKNADER "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Pawel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Global Markets, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *