Kommentarer till Global Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Global Markets, är en CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Global Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Global Markets ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Det bör noteras att Global Markets webbplats är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Cubic Services LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Global Markets erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Bronskontot, Guldkontot, Platinumkontot och Diamantkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto: support 24 timmar 7 dagar i veckan, onlinekurser, en-till-en utbildning, alla produkter utom jordbruk ...

Guldkonto: 24/7 support, onlinekurser, en-till-en-utbildning, alla tillgängliga finansiella produkter, e-böcker ...

Platinakonto: 24/7 support, onlinekurser, en-mot-en-utbildning, alla tillgängliga finansiella produkter, e-böcker, webbseminarier, analytikerkontohanterare ...

Diamantkonto: 24/7 support, onlinekurser, en-till-en-utbildning, alla tillgängliga finansiella produkter, e-böcker, webbseminarier, analytikerkontohanterare, gratis VPS ...

Globala marknaders kontotyper
Globala marknaders kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Global Markets erbjuder är: Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Global Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Global Markets webbplats
Global Markets webbplats

Global Markets ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Global Markets erbjuder, några live -diagram, förklaring av några grundläggande begrepp för investeringsvärlden, några verktyg för investerare, blogg (även om det är på engelska), ekonomisk kalender (även på engelska), ...

Global Markets och falska annonser

Global Markets och "El Mundo"
Global Markets och "El Mundo"

Enligt meddelanden från kunder använder Global Markets dessa falska nyheter från "El Mundo" och offentliga personer från Spanien, där det nämns hur man enkelt kan tjäna pengar, webbplatsen är Libros-pensamientos.com. Vi föreslår att du är ytterst försiktig.

Globala marknader - Bitcoin Future
Globala marknader - Bitcoin Future

Enligt meddelanden från Global Markets -kunder använder mäklaren reklam som nämner att han enkelt kan tjäna mycket pengar genom att investera i kritiska valutor, till exempel den i bilden, kallad BitcoinFuture. Webbplatsen är bitcoinfuture-now-app.com

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Global Markets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.glob-markets.com/es/Home och www.glob-markets.co

Telefonnummer: + 41 317770403

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på globala marknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Global Markets -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Seychellerna), det är en oreglerad mäklare, när vi letade efter andra recensioner eller utvärderingar på Global Markets hittade vi inga som får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering från januari 2020: Global Markets har varnats av CNMV

Av dessa skäl anser vi att Global Markets inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Oktober 2019 Uppdatering: Global Markets använder falska annonser för att locka nya kunder.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Global Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

37 kommentarer om «Globala marknader: Betyg och kommentarer»

 1. lizzy svar

  hej god kväll, vet du något om global markets equiti company? De bjuder in mig att bli investerare och enligt dem regleras de av FCA Register, enligt regleringsnumret är 528328. Kan du hjälpa mig ta reda på det, tack?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej lizzy, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Om du skriver till oss blir webben enklare.

   Hälsningar.

 2. Miguel svar

  Jag försökte återbetalningstjänsterna som föreslogs här och det fungerade bra. Jag har inga ord, jag är mycket tacksam,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. jessica svar

  Du sparkar och du får dussintals eländiga råttor som dessa.
  1. Rapportera.
  2. Gå med klagomålet till banken och gör ett anspråk.
  3. Kommentera och kommentera och sluta inte förklara allt som har gjorts mot dig för att varna andra.
  4. Vi måste stoppa dem och det bästa sättet är att förena sig och det är därför jag har samlat mer än 100 personer för att slåss tillsammans med denna mobb och jag samarbetar med polisen för att stoppa deras fötter, jag skapar också en förening av offer för finansiella barer
  Vi kämpar tillsammans ???

 4. jesus svar

  God eftermiddag, jag har arbetat med en mäklare som heter Global Markets i mer än 6 månader, jag har investerat mer än 4.000 XNUMX euro och nu när jag begär återbetalning av mitt kontosaldo får jag inte pengarna skickade. Jag vill att din hjälp ska veta vad jag kan göra åt det.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 5. JESUS svar

  Jag skulle vilja ha hjälp med att återställa de medel som investerats i Global Markets, jag har begärt återbetalning, jag får inte pengarna och det är omöjligt att kontakta dem, varken via webben eller via post eller till fots

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesu, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 6. Manuel svar

  god morgon

  Denna plattform är bara en SCAM, snälla invester inte en euro,
  När de vill ta ut pengar kommer de inte att kunna göra det, det är bara ytterligare en SCAM av dem som cirkulerar på internet.

  Om någon har några frågor kan du prata med mig via e -post: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Global Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.