Bux mäklare
Kommentarer om Global Trading Capital

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Global Trading Capital (även kallat med namnet: globaltrading.capital), är en mäklare av Forex, Futures och CFD. Rekommenderas Global Trading Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Global Trading Capital ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Global Trading Capital ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Globalt handelskapital nämner att vara en del av: Globalt handelskapital.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Mexiko enligt hemsidan. Den verkliga platsen enligt användarna är: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, Mexiko. Plats på Google Maps.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Global Trading Capital den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Global Trading Capital är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder Globalt handelskapital, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Global Trading Capital erbjuder är: WebTrader plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Globalt handelskapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Global Trading Capital webbplats
Global Trading Capital webbplats

Globalt handelskapital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder och de marknader där den verkar, ekonomiska nyheter, marknadssignaler, ekonomisk kalender, kampanjer, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Globalt handelskapital

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: capital-globaltrading.capital

📞 Telefonnummer: + 52 1 55 5459 4304

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Global Trading Capital. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Globalt handelskapital

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Global Trading Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Global Trading Capital? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

48 kommentarer om «Globalt handelskapital: Betyg och kommentarer»

 1. Rodrigo Leon svar

  Jag började jobba med dem, men från läget för deras kontor ser allt dåligt ut, företaget arbetar under namnet CONTACTANDO DIGITAL och det är så de publicerar sina jobberbjudanden på Facebook, om de inte är kontor är det ett halvhus anpassat, de får dig att ändra ditt namn, för att skydda din identitet. De får sina arbetare att stanna från 8:30 till natten, det finns dagar som de har stannat till 10 på natten, de säger till dig att du måste prata med kunder minst 9 gånger, 3 gånger i rad på morgonen, 3 i på eftermiddagen och 3 på natten, sådär i 3 dagar, även om folk säger till dig att de inte vill investera, måste du fortsätta insistera, de slutar ringa dem i ett par dagar och ringer dem igen. De ursäktar sig själva med att de inte är reglerade eftersom de arbetar som Mäklare och inte som finansinstitut. De sätter stor press på kunderna och i praktiken finns det ingen som skyddar kundernas pengar och deras enda "försäkring" är att kontot för att ta ut pengar måste stå i namnet på den som loggar in på deras sida.
  Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX är adressen där jag var, jag vet inte om de finns kvar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rodrigo, TACK VÄLDIGT MYCKET!!! Nu kommer alla lurade personer att kunna göra anspråk på alla pengar som har stulits från dem på denna adress: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. RUDECINDO MOSQUERA svar

  Hej... Jag känner mig verkligen lurad med denna GLOBAL TRADING CAPITAL-plattform, en mycket stor summa pengar investeras, vinster görs, kontot för närvarande är på 8.000 XNUMX tusen dollar, men de låter mig inte ta ut. Rådgivaren ringer mig att mer pengar måste sättas in och jag inte har några, det gör mig väldigt orolig, för skulder väntar inte. Dessa människor är verkligen oskyldiga. Jag behöver hjälp med att få tillbaka mina pengar. Jag är från Colombia.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej RUDECINDO, om du sätter in mer pengar kommer de att behålla allt och de kommer inte att returnera något till dig. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. ady lopez svar

  Hallå
  Godnatt
  Jag investerade också i global handel. De sa åt mig att investera mer, att tjäna mer, men inte ens det jag har tillåter mig att ta ut, hur ska jag investera om jag fortfarande inte ser vinster,

  Hur berättar jag för honom att jag inte längre vill ha kontot?

  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ady, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • RUDECINDO MOSQUERA HURTADO svar

   God eftermiddag, samma sak händer mig. Och jag undersökte en summa pengar som lånats i den här mäklaren, men när jag ska ta ut så kommer de på många undanflykter, att jag måste sätta in mer pengar. Just nu är jag uppe i skulden och de låter mig inte ta ut något. Snälla jag behöver hjälp.

 4. ady lopez svar

  Hallå
  God kväll, jag har en investering i global handel, men jag har sagt till rådgivaren att jag vill ta ut, men han säger nej, att kontot skulle gå förlorat, och det skulle avslutas, att jag borde försöka investera mer, men jag har det inte, jag gillar det inte, jag har arbetsplanen i 3 månader, och jag känner mig inte bekväm med det längre, hur kan jag säga att jag inte längre vill ha kontot, och att jag vill avgå?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ady, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Guadalupe Palm Mendoza svar

  God kväll, jag heter Guadalupe, jag investerade i globalt handelskapital och de rånade mig. Rådgivare David Casavans hotade mig. Hur kan jag få tillbaka mina pengar. Jag har läst tillräckligt många dåliga kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Guadalupe, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. dercrincon svar

  God eftermiddag, den här mäklaren är en bluff, det allvarliga är att de fortsätter att jobba, sidan fungerar, vad ska man göra för att de inte ska fortsätta jobba och fortsätta stjäla från folk? om det är en bluff för att de fortsätter att arbeta.
  De stal ett kapital på 12.500 4 från mig, det är tråkigt hur många fler människor de stjäl just nu. Dessutom frågade jag dem om de var reglerade och de skickade mig en skärmdump av kroppen som reglerar men de använder ett annat företag som har namn på global men de är inte dessutom MTXNUMX-applikationen, om du observerar, den har ett annat namn på ett annat företag i administratören, namnet på företaget visas BMFN Pltd-företag från brucelas vänligen träffa alla oss som har blivit lurade informera regeringen Mexikos enheter och bankenheterna så att de blockerar betalningslänken eftersom det är lätt att ge pengar men de returnerar dem aldrig med tusentals ursäkter

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej dercrincon, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Charles Fonseca svar

  TACK FÖR VARNINGEN! JAG HÄNDE PÅ ATT INVESTERA ETT STORT BELOPP OCH JAG LÄSDE ALLA KOMMENTARER OM GLOBAL TRASING CAPITAL, JAG TACK, VÄNNER VÄNNER

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos Fonseca, tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. mari svar

  Hola buen día
  Jag har öppnat ett konto hos denna mäklare förra veckan, kan någon hjälpa mig?
  Vad ska jag göra ?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mari, de är bedragare, skickar inget eller skriver under på något och försöker återställa betalningarna eller betalningen du gjort.

   Hälsningar.

 9. David rico svar

  Toledo # 36, Alamos, Benito Juarez, 03400 Mexico City, CDMX

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej David, är detta den riktiga adressen till dina kontor, där alla falska rådgivare finns? Låt dig inte bli hotad av dem, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Mayra Costas svar

  God eftermiddag, tack så mycket vänner för informationen om att få tillbaka pengarna, jag har lyckats få tillbaka min investering som dessa tjuvar inte ville lämna tillbaka. Tack och lov och välsignelser.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mayra Costas, Bra!!! Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 11. Fer Martinez svar

  den värsta upplevelsen i mitt liv, de förstörde mig med flit!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fer, låt dem inte hota dig, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Ronald svar

  Globalt handelskapital, det är en bluff, de fick mig att förlora mina pengar och när jag ville ta ut det jag hade över sa de till mig att investera 200 dollar, på grund av exponeringen kunde jag inte ta ut dem.
  +52 55 5459 4304 den som kontaktar dig heter Elena, men finansrådgivaren är en man från Mexiko som säger att han på fritiden jobbar med teater.
  Han insisterade på att investera 5000 7000 XNUMX dollar för guld, jag var på väg att göra det. men jag avstod från att påstå att jag inte kunde göra så mot honom på grund av min obeslutsamhet jag hade förlorat $/. XNUMX. allt är falskt. det här är din sida. https://www. globaltrading .capital/

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ronald, låt dem inte hota dig, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. juli svar

  Eftersom folk fortsätter att investera i den mäklaren, om det är helt falskt, är de taskiga tjuvar som bara vill att dina pengar ska få ut det mesta av dig. I mitt fall lurade de mig för ett belopp på 10 tusen dollar, de lämnade mig i skuld, dålig hälsa, jag svär att tills nu sårar det mig eftersom de pengarna som jag förlorade var mina besparingar och lån som jag gjorde och tills nu fortsätter jag att betala lånet som jag tagit, förhoppningsvis en dag faller alla dessa bedragare, men ondska varar aldrig för evigt förr eller senare kommer de att betala för alla saker som de utsätter oss för att stjäla våra pengar, en dag kommer rättvisa att skipas för alla människor som lurat oss.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Julio, mäklaren gör ingenting, låt dem inte hota dig, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. enot svar

  hej, investera inte i det här företaget, de är bedragare, de stal också från mig, de är tjuvar, du måste publicera allt detta genom alla medier och sociala nätverk så att de inte fortsätter stjäla spel av vandaler

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej enot, det finns alternativ för att få tillbaka dina pengar, läs nedan. De av mäklaren kommer inte att göra någonting, låt dig inte bli hotad av dem, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Manuel Ortega svar

  Snälla, jag vill få tillbaka mina pengar och de här kvinnorna får mig att göra operationer och sedan skickar jag meddelanden till dem och ingenting, de ger mig ett vakuum, vad kan jag göra för att få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel, det finns alternativ för att få tillbaka dina pengar, läs nedan. De av mäklaren kommer inte att göra någonting, låt dig inte bli hotad av dem, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Jose Eduardo svar

  Hej mina herrar, detta handelsföretag är ett totalt rån. Jag ska berätta min historia, jag öppnade ett vanligt konto i september 2021, allt var bra tills jag började ha förluster. Och jag råkade ut för en olycka och jag sa till dem att jag ville gå i pension. Den påstådda börsmäklaren som ringde mig varje dag sa till mig att för att få tillbaka mina pengar och ta ut var jag tvungen att sätta in mer pengar, och jag letade faktiskt efter ett sätt och lånade dem med släppkonton och tänkte att de skulle lämna tillbaka pengarna. Men det var en lögn nu de kom ut att det var dags att skicka in fler för att betala skatt. Nu fick jag inte pengarna och jag står i skuld med dropparna och kan inte arbeta. Och jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka mina pengar. Låt dig inte luras, de har redan gjort det med Migo, låt det inte hända dig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej José Eduardo, de kommer inte att göra någonting, låt dem inte hota dig, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej José Eduardo, det finns alternativ för att få tillbaka dina pengar, läs nedan. De av mäklaren kommer inte att göra någonting, låt dig inte bli hotad av dem, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Raul svar

  Globalt förräderikapital är lögnare och trasslare som säger att de är en pest

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Raúl, de kommer inte att göra dig något men ändå, lås sina telefoner, tack för att du kommenterar Global Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Luisa Marquez svar

  Jag registrerade mig för global handel sedan det ögonblicket de har inte slutat ringa mig till sist varnade rådgivaren mig att han kommer att ta hand om mig detta gjorde mig väldigt nervös

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luisa, de kommer inte att göra dig något men ändå, lås sina telefoner, tack för att du kommenterar Global Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Fray Cardenas svar

  Idag fick jag ett samtal som bad mig att investera 200 $ men eftersom jag inte har det för tillfället satte jag inte in det, personen som arbetar med global handel ringde mig från Mexiko och jag sa till honom att imorgon den 24 december 2021 skulle skicka honom 200 dollar. vad rekommenderar du?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fray, tack för din kommentar om Global Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. Francisco Javier Urbeitia svar

  Jag var dum som lät mig övertygas, de har fått mig att förlora mycket pengar...hur får jag tillbaka dem?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Global Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Juancho svar

  Jag förlorar pengar och de ber mig om mer, jag sa till dem att jag ville ta ut och inte investera mer och de gör mig en operation och allt är förlorat !!! Hur förklarar du det? Det är helt avsiktligt. De är bedragare!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juancho, tack för att du kommenterar Global Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. maria vanegas svar

  Jag investerade i globalt handelskapital...de säger till mig att jag förlorat mitt kapital och jag måste ge mer pengar...Jag sa nej och det lät som en bluff för mig...han har hotat mig med att skicka insamlingskonton till mina banker som jag vara skyldig dem en summa pengar ... vad kan jag göra snälla jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria, de kommer inte att göra någonting, låt dem inte hota dig, de är bedragare. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Gonza vazquez svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gonza Vazquez, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.