Kommentarer om Global Trading Capital

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Global Trading Capital (även kallat med namnet: globaltrading.capital), är en mäklare av Forex, Futures och CFD. Rekommenderas Global Trading Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Global Trading Capital ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Global Trading Capital ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Globalt handelskapital nämner att vara en del av: Globalt handelskapital.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Mexiko enligt hemsidan. Den verkliga platsen enligt användarna är: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, Mexiko. Plats på Google Maps.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Global Trading Capital den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Global Trading Capital är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder Globalt handelskapital, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Global Trading Capital erbjuder är: WebTrader plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Globalt handelskapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Global Trading Capital webbplats
Global Trading Capital webbplats

Globalt handelskapital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder och de marknader där den verkar, ekonomiska nyheter, marknadssignaler, ekonomisk kalender, kampanjer, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Globalt handelskapital

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: capital-globaltrading.capital

📞 Telefonnummer: + 52 1 55 5459 4304

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Global Trading Capital. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Globalt handelskapital

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Global Trading Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: Enligt användarmeddelanden, mäklaren Globalt handelskapital är kopplad till My24Coin, GO WORLD TRADING och Klokt 4x. ❌VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Global Trading Capital? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

73 kommentarer om «Globalt handelskapital: Betyg och kommentarer»

 1. Dora Corridor Corner svar

  God eftermiddag för de av oss som bor utanför Mexiko, hur kan jag göra anspråk på pengarna som stals från mig?Jag bor i Bogota, Colombia och dessa herrar stal 12.500 XNUMX usd från mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, för att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller fyll i formuläret i den här länken: GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. gabriel cardona svar

  Det här företaget är en bluff, jag hade kontakt med 3 av dess finansiärer och de visade sig vara en fars, Ulises, Odeth och Jimena. Var mycket försiktig, det här är en riktig bluff, och ditt nummer fungerar inte heller. Det är bara etikett

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriel, alla lurade människor kan gå och kräva pengarna som har stulits från dem på denna adress: Toledo #36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Anonym svar

  Du kan anmäla dem skyndsamt ju fler vi är de som kommer för att framföra våra respektive klagomål vi pressar för att rättvisa ska skipas

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonyma, VI UPPMANAR ALLA SOM BERÖRAS AV GLOBAL HANDELSKAPITAL ATT GÄLLA KLAGOMÅL I DE LÄNDER DÄR BROTTET HAR ägt rum, JUST ANTAL KLAGOMÅL ÄR, DEsto INNAN DE KOMMER ATT ARRESTAS OCH BETALA FÖR BLUGET.

   Hälsningar.

   • john freddy

    Om jag håller med så är de bedragare åt helvete. Jimena tror att med sina lögner, varje gång hon investerar, kommer hon att fortsätta stjäla från någon, men jag inser att du kommer att falla för ett sällskap av bedragare.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Jhon, alla lurade kan gå för att kräva pengarna som har stulits från dem på denna adress: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. Eduardo Torres Colin svar

  Hej Rudecindo, jag säger att samma sak hände mig.Jag föll i fällan av hans lögner och trodde att jag skulle få möjlighet att investera och växa mitt kapital, som jag hade som pensionsförmån för mer än fyrtio års arbete. Början var 5,000 20,000 USD tills de fick, baserat på falska löften, att få allt mitt kapital. etc... Och när de väl redan hade uppnått fördelen på mer än 26,000 6,100 USD baserat på arbete i många timmar dagligen, kom de ut med alla tricks och förlorade allt de hade uppnått. De bad mig om kapital för stöd och för att kunna fortsätta verksamheten och återvinna det förlorade, en ren lögn. Jag valde att begära min likvidation och med historien om att jag hade öppna aktier jag skulle betala för att släppa mina investerade pengar betalade jag XNUMX XNUMX USD Och jag fick historien från en och annan urmäklare som var tvungen att tillföra mer kapital och så vidare. av berättelser , faktum är att de lurade mig vidrigt, jag har skickat e-postmeddelanden till BMFN där mitt konto med pengar förmodligen finns, bara jag får inget svar. Vad synd att dessa medel används av kriminella, bedragare och det finns ingen befogenhet att ge stöd i dessa fall.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eduardo, alla lurade människor kan gå och kräva pengarna som har stulits från dem på denna adress: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Eduardo Torres Colin

    Hej, tack för din värdefulla information, gå in i chatten bara att den inte tillåter dig att nå slutet av svaren och inte går framåt, det förblir Stand Bay. Jag har all nödvändig information. E-postmeddelanden, överföringslänkar som kommunicerar med livsmedels- och livsmedelsföretag i Colombia, tillgång till det personliga Trader-kontoskåpet som återspeglar de senaste rörelserna och tillgängligt kapital. Vi kommer att vara mycket tacksamma om du kan ge mig ditt stöd för att åtminstone kunna återvinna det investerade kapitalet. Tack för din uppmärksamhet och din tid.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Eduardo, vad var summan du förlorade, i vilken del var det i standby, försök att försöka igen, jag är förvånad över att detta händer, vi meddelar dig så att de granskar CHAT.

    Hälsningar.

 5. Rudecindo Mosquera H. svar

  God eftermiddag, jag vill rapportera en mäklare som heter GLOBAL TRADING CAPITAL från staden MEXICO. Adress: Juan Salvador Agraz 40, Lomas de Santa Fe, Contadero, Cuajimalpa de Morelos, 05348 Mexico City, CDMX, Mexiko, Telefon: +52 55 5459 4304. E-post är [e-postskyddad] .Det är en bedräglig mäklare, de stal allt kapital jag tjänade och det jag investerade, jag har alla relevanta bevis, jag har bevis på övergångarna jag gjort, samtal, e-post jag skickade dem, de är så syndiga att de berättar människor att de investerar hos dem, att de redan kan ta ut sina pengar, men det är ren lögn. när man konfronterar dem säger de att banken avvisat försändelsen, snälla jag behöver hjälp att se hur jag får tillbaka mina pengar, jag skriver till alla sidor som säger det men ingenting, det finns några som är bluffsidor för att de ber dig att skicka en mycket hög summa pengar, för att de ska kunna fånga fallet med bluffen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rudecindo, hur mycket lurade de dig? För att få tillbaka dina pengar prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Eduardo Torres Colin svar

   Hej Rudecindo, jag säger att samma sak hände mig.Jag föll i fällan av hans lögner och trodde att jag skulle få möjlighet att investera och växa mitt kapital, som jag hade som pensionsförmån för mer än fyrtio års arbete. Början var 5,000 20,000 USD tills de fick, baserat på falska löften, att få allt mitt kapital. etc... Och när de väl redan hade uppnått fördelen på mer än 26,000 6,100 USD baserat på arbete i många timmar dagligen, kom de ut med alla tricks och förlorade allt de hade uppnått. De bad mig om kapital för stöd och för att kunna fortsätta verksamheten och återvinna det förlorade, en ren lögn. Jag valde att begära min likvidation och med historien om att jag hade öppna aktier jag skulle betala för att släppa mina investerade pengar betalade jag XNUMX XNUMX USD Och jag fick historien från en och annan urmäklare som var tvungen att tillföra mer kapital och så vidare. av berättelser , faktum är att de lurade mig vidrigt, jag har skickat e-postmeddelanden till BMFN där mitt konto med pengar förmodligen finns, bara jag får inget svar. Vad synd att dessa medel används av kriminella, bedragare och det finns ingen befogenhet att ge stöd i dessa fall.

 6. Martin svar

  De går till världshandel, en viss Luis Casabas som ringde mig för att lura mig och sa att jag skulle kunna tjäna mycket om jag satte in 3000 XNUMX dollar och han glömde namnet på företaget och berättade att det var från globalt handelskapital och senare han reagerade och berättade för mig den eran av go world trading

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martin, ok, vi kommer att uppdatera informationen om dessa mäklare. Har du Go World Trading-webbplatsen?

   Tack och hälsningar.

   • Martin

    https://www.goworldtrading.com/

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Martin, alla lurade personer kan gå och kräva pengarna som har stulits från dem på denna adress: Toledo #36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 7. Luis Pineda svar

  De kallas nu go world trading

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack så mycket, vi kommer att uppdatera informationen.

   Hälsningar.

 8. Rodrigo Leon svar

  Jag började jobba med dem, men från läget för deras kontor ser allt dåligt ut, företaget arbetar under namnet CONTACTANDO DIGITAL och det är så de publicerar sina jobberbjudanden på Facebook, om de inte är kontor är det ett halvhus anpassat, de får dig att ändra ditt namn, för att skydda din identitet. De får sina arbetare att stanna från 8:30 till natten, det finns dagar som de har stannat till 10 på natten, de säger till dig att du måste prata med kunder minst 9 gånger, 3 gånger i rad på morgonen, 3 i på eftermiddagen och 3 på natten, sådär i 3 dagar, även om folk säger till dig att de inte vill investera, måste du fortsätta insistera, de slutar ringa dem i ett par dagar och ringer dem igen. De ursäktar sig själva med att de inte är reglerade eftersom de arbetar som Mäklare och inte som finansinstitut. De sätter stor press på kunderna och i praktiken finns det ingen som skyddar kundernas pengar och deras enda "försäkring" är att kontot för att ta ut pengar måste stå i namnet på den som loggar in på deras sida.
  Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX är adressen där jag var, jag vet inte om de finns kvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rodrigo, TACK VÄLDIGT MYCKET!!! Nu kommer alla lurade personer att kunna göra anspråk på alla pengar som har stulits från dem på denna adress: Toledo # 36, Álamos, Benito Juárez, 03400 Mexico City, CDMX, (se adress) . Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • anonym svar

   Jag har förlorat mycket pengar på att de trodde att jag skulle få tillbaka min tidigare investering.
   Jag har gett mig själv i uppdrag att undersöka numren på de som ringer dig, de är 5534572389 och 5587134298, de har flera e-postmeddelanden från kundtjänst men de svarar aldrig och deras kontor ligger i San Juan agraz 40, detta har bekräftats av nära källor och Jag har redan många bevis för att kunna gå och ta med dem.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Anonym, kan du ange i vilken stad eller land detta är?

    Tack.

 9. RUDE MOSKERA svar

  Hej... Jag känner mig verkligen lurad med denna GLOBAL TRADING CAPITAL-plattform, en mycket stor summa pengar investeras, vinster görs, kontot för närvarande är på 8.000 XNUMX tusen dollar, men de låter mig inte ta ut. Rådgivaren ringer mig att mer pengar måste sättas in och jag inte har några, det gör mig väldigt orolig, för skulder väntar inte. Dessa människor är verkligen oskyldiga. Jag behöver hjälp med att få tillbaka mina pengar. Jag är från Colombia.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej RUDECINDO, om du sätter in mer pengar kommer de att behålla allt och de kommer inte att returnera något till dig. Tack för din kommentar om Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. ady lopez svar

  Hallå
  Godnatt
  Jag investerade också i global handel. De sa åt mig att investera mer, att tjäna mer, men inte ens det jag har tillåter mig att ta ut, hur ska jag investera om jag fortfarande inte ser vinster,

  Hur berättar jag för honom att jag inte längre vill ha kontot?

  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ady, tack för att du kommenterar Global Trading Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • RUDECINDO MOSQUERA HURTADO svar

   God eftermiddag, samma sak händer mig. Och jag undersökte en summa pengar som lånats i den här mäklaren, men när jag ska ta ut så kommer de på många undanflykter, att jag måste sätta in mer pengar. Just nu är jag uppe i skulden och de låter mig inte ta ut något. Snälla jag behöver hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.