Annonsera med oss

Kommentarer till Global Trading Swaps
I denna avdelning vi kommer att analysera Globala handelsbyten (kallas även av namnet: globaltradingswaps.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas verkligen Global Trading Swaps för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Global Trading Swaps ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Global Trading Swaps ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Global Trading Swaps nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget nämner att ha kontor i USA och Storbritannien, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Global Trading Swaps är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Globala handelsbyten, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Global Trading Swaps erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Global Trading Swaps tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Global Trading Swaps webbplats
Global Trading Swaps webbplats

Globala handelsbyten ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de produkter du erbjuder (även om det bara finns på tyska), verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Globala handelsbyten 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: globaltradingswaps.com

📞 Telefonnummer: + 1-929-214-117-9 (USA) | + 44-203-519-844-2 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Global Trading Swaps. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Globala handelsbyten ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Globala handelsbyten är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagt BaFin Globala handelsbyten till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Global Trading Swaps? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Global Trading Swaps: Betyg och kommentarer»

 1. Jonas svar

  Denna mäklare fördömdes av BaFin i Tyskland, enligt vad jag läst finns det hundratals bedrägerier begångna, men vad kommer att hända med pengarna? hur kan vi få tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jonas, tack för att du kommenterar Global Trading Swaps. Denna mäklare är en SCAM. BAFIN (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte regleras (se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *