Kommentarer om Global CTB
I denna avdelning vi kommer att analysera Global CTB (även kallad med namnet: globalctb.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen Global CTB för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Global CTB Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Global CTB ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Global CTB nämner att vara del av: Amethyst International ltd

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i dominica.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Global CTB den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Global CTB är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder -, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Bronskonto: minsta insättning på € 500, personlig kontohanterare, veckovisa handelssessioner.

Silverkonto: minsta insättning på € 5000, personlig kontoansvarig, handelssessioner varje vecka, tillgång till utbildningsresurser.

Guldkonto: minsta insättning på € 10000, personlig kontoansvarig, handelssessioner varje vecka, tillgång till utbildningsresurser, 4 privata sessioner.

Platinakonto: minsta insättning på € 25000, personlig kontoansvarig, handelssessioner varje vecka, tillgång till utbildningsresurser, 10 privata sessioner.

Diamantkonto: minsta insättning på € 50000, personlig kontohanterare, veckovisa handelssessioner, tillgång till utbildningsresurser, privata sessioner varje vecka.

VIP-konto: minsta insättning på € 20000, personlig kontohanterare, veckovisa handelssessioner, tillgång till utbildningsresurser, privata sessioner varje vecka.

SPX Markets kontotyper
Globala CTB-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Global CTB erbjuder är: plattform egen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Global CTB tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Global CTB-webbplats
Global CTB-webbplats

Global CTB ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som Global CTB erbjuder, förklaringar av grundläggande koncept för investeringsvärlden, utbildningsresurser, egentligen inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Global CTB 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: globalctb.com

📞 Telefonnummer: 46843737114 | 31107422842 | 6531592753 | 442038070676 | 43720775041

📧 E-post: [e-postskyddad].

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Global CTB. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Global CTB ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Global CTB är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 lade FCA (England) till Global CTB till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s november 2020 warning️ varning
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade AFM (Nederländerna) till Global CTB till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till AFM:s varning för november 2021 ⚠️
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Global CTB? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Global CTB: betyg och kommentarer»

 1. ivan svar

  Tillsynsorganet i Nederländerna har fördömt denna mäklare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ivan, tack för att du kommenterar Global CTB. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ana, tack för att du kommenterar Global CTB. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *