Kommentarer om Globe Pro
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Globe Pro (kallas även av namnet: globepro.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Globe Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Globe Pro ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Globe Pro ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Globe Pro nämner vara del av: Globe Pro Limited.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: Vanuatu.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering ser vi att den regleras av VFSC.

 

UPPMÄRKSAMHET: Globe Pro har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Globe Pro, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Globe Pro erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Globe Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Globe Pro -webbplats
Globe Pro -webbplats

Globe Pro ger följande hjälpmedel eller resurser till näringsidkare eller intresserade parter: live -diagram, kampanjer, ekonomisk kalender, information om de produkter som den erbjuder, vanliga frågor, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Globe Pro 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: globepro.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postkontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Globe Pro. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer där vi frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Globe Pro ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Globe Pro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter (Vanuatu), dessutom när vi letar efter recensioner om Globe Pro hittar vi många som är negativa och varnar för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Globe Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Globe Pro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Globe Pro: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  CNMV har gjort ett klagomål mot dem och det verkar som att det finns hundratals av de drabbade, jag skulle vilja att du ger oss mer information om hur vi kan återfå våra pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för att du kommenterar Globe Pro. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *