Annonsera med oss

Kommentarer till Golden Capital FX

I denna avdelning vi kommer att analysera Golden Capital FX-mäklaren, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Golden Capital FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Golden Capital FX ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Golden Capital FX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Golden Capital FX Inc.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Saint Vincent och Grenadinerna och uppenbarligen också i Peru. Märkligt nog nämner de också en påstådd bas i Storbritannien, men när man söker med registreringsnummer 10087272 (företaget är GOLDEN CAPITAL FX INC LTD), men när man letar efter det nämner det att företaget för närvarande är upplöst, så ... Vi tror att basen i Storbritannien inte är verklig.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Golden Capital FX nämner att vara registrerad i Saint Vincent och Grenadinerna, men ingenting om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Golden Capital FX, vi märkte att de faktiskt erbjuder 3 olika kontotyper: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, flytande variabel spread, STP.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, flytande variabel spread, STP.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000, flytande variabel spread, STP.

Golden Capital FX-kontotyper
Golden Capital FX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som Golden Capital FX erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Golden Capital FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Golden Capital FX-webbplats
Golden Capital FX-webbplats

 

Golden Capital FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de finansiella produkter som Golden Capital FX erbjuder, tydligen erbjuder de webbseminarier och seminarier, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Golden Capital FX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.goldencapitalfx.com/es/

Telefonnummer: Tel: (511) 748 2277

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Golden Capital FX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Värdering av Golden Capital FX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Golden Capital FX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det har ingen reglering, det är baserat i mindre seriösa länder (Saint Vincent och Grenadinerna), företaget verkar inte ha någon meritlista ...

 

Av dessa skäl tror vi att Golden Capital FX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Golden Capital FX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Golden Capital FX: Betyg och kommentarer»

 1. Paola svar

  Hej, hur mår du, vad kan du berätta om Trust Investing?

  Jag skulle uppskatta dina kommentarer,
  hälsningar

 2. MARIELA svar

  Hej Jose Miguel Rodriguez: Jag har hittat din kommentar om BGolden Capital
  Jag ser att du känner dem väl och har forskat mycket, jag har investerat lite pengar med en viss Federico Soria, som är den som kontaktar mig, hittills har jag inte kunnat göra några uttag, de säger att vi måste vänta mer för att ha resultat och vinst. Om du känner honom skulle jag uppskatta det om du kunde ge mig lite information.
  Hälsningar. och tack för den information du redan har lagt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mariela, tack för att du delar din erfarenhet med BGold Capital, den här mäklaren är A SCAM. När du ber om pengarna, om de inte gör en ursäkt, lägger de en annan, som att du måste betala en skatt eller att din verksamhet är på marginal och om du inte skickar allt eller liknande kommer förlorade saker. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Ingen reglerar dem, dina pengar är i fara om du har investerat med dem. Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/bgold-capital-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Alexander svar

  Det är en risk som kan tas med pengar som de inte behöver. Du hittar aldrig en reglerad mäklare för att driva ditt konto. Deras figur är väldigt intressant eftersom de alltid hjälper dig att göra en biljett, bara ibland för att de inte är reglerade gör de spel som du inte gillar. Jag tror att jag inte kommer att arbeta med dem.
  Men att riskera 200 USD kan vara värt det i framtiden. Enligt min mening, gör dig orädd upp till 1000usd.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX. Det kan vi berätta för dig Vi skulle aldrig rekommendera någon att arbeta med en oreglerad mäklare baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, som Golden Capital FX, det är helt enkelt för riskabelt. Var väldigt försiktig.

   hälsningar

 4. jauri svar

  Hej varför de säger att de är bra att de är bluff, ja det är de inte. Så var möts vi? Eftersom de bjuder in mig att investera och jag känner mig redan misstänksam mot dessa människor. Jag hoppas att du kan vägleda mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jauri, tack för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? När det gäller tillförlitlighet är de en Saint Vincent och Grenadines mäklare, utan reglering, enligt vår mening en mycket farlig kombination.

   hälsningar

 5. Paul Ventocilla svar

  Det är en säker mäklare, jag har inga problem med vad som motsvarar investeringar och uttag, de tar den tid de anger.
  Enligt personlig åsikt rekommenderar jag det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paul, tack för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 6. JOSE MIGUEL RODRIGUEZ svar

  Hej, jag upptäckte precis att de har ändrat sitt företagsnamn, de har redan eliminerat GOLDEN CAPITAL FX SAC, ja herrar, det är avregistrerat i Sunat och nu har de registrerats som INVESTERINGS- OCH VÄRDESAKER !!!
  Allt finns på Internet, gå in på SUNAT-webbplatsen, en viss Renzo Centeno är mer en figur som likvidator, som tydligen är en partner i samma företag ... mmm ger mycket att önska.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar all denna information om Golden Capital FX. Om du vill veta vår åsikt om Golden Capital FX, läs bara analysen vi har gjort, de har många negativa egenskaper.

   hälsningar

  • Mariela Pilar Garcia Vives svar

   Hej, som svar på din kommentar rf. GULDKAPITAL
   De har kontaktat mig från GOLDEN CAPITAL, jag ser att reklamskylten är densamma, bara B som föregår det ändras. Vet du om de kan vara desamma?
   Jag föll in och öppnade ett konto så småningom och bad om 10.000 5000 euro förlorades trots att jag sa att kontot var skyddat. När jag sa till dem att jag skulle rapportera sa de att jag skulle komma överens, att återställa kontot, investera ytterligare 10.000 (de säger att det är programmet som återhämtar sig) och om tre månader returnera € 3.000 varje månad med € XNUMX
   nästa steg kan också ta 5000 ut ur återställningskontot. Jag tvivlar, fortsätter med klagomålet eller godkänner detta avtal. Om du vet något och kan hjälpa mig skulle jag uppskatta det.

   • Mariela Pilar Garcia Vives svar

    BGOLDEN CAPITAL- Storbritannien

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Mariela, har du webbplatsen för denna BGOLDEN CAPITAL?

     hälsningar

 7. JOSÉ MIGUEL RODRÍGUEZ svar

  Jag letade efter mäklare i Lima och jag tror att de hittade mitt nummer där. De fungerar dåligt, de sätter sina kunder i Market Maker-systemet, även när de rekommenderar Money Manager, de riktar dig till personer som redan har tappat det totala antalet andra investerare; de fortsätter att hänvisa dem. Dess chefer har ingen aktiefinansieringsprofil och jag fick reda på att deras chef och aktieägare har arbetat på Iron Fx, en gång i en av sina verkstäder som de vanligtvis gör, sa en gäst till mig att Iron inte returnerade sina pengar, så de har redan har all den skolan. Gå inte in, leta efter andra alternativ och om du vill att någon ska regleras, investerar du MED EN UTANFÖRSÄLJARE.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 8. Laura Granda Beltran svar

  De har erbjudit mig flera gånger att investera hos dem, men efter att ha läst föredrar jag att stanna hos min mäklare, som är reglerat i Lima Peru.
  Kontoren ligger på Andrés Reyes 360, kontor 105 San Isidro, Lima Peru.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 9. Polack cavassa y Asociados srl juridiska kontor svar

  Varning om detta företag är under utredning av aspec och vårt juridiska kontor i Lima för mer än tio påstådda överträdelser av konsumentförsvarskoden
  Alla förolämpade personer vänligen kontakta den peruanska föreningen för konsumenter och användare i Lima på 4485000 för att be om Dr. Rachel Chávez.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Polack, tack för att du delar all denna information om Golden Capital FX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 10. mirwar svar

  De öppnade ett kontor i min stad (Arequipa, Peru), jag öppnade mitt första konto hos dem, jag gjorde några operationer (de sa till mig att jag kunde gå och konsultera alla frågor jag har med dem, jag gick ett par gånger) och sedan bad jag om mitt uttag, de tog 4 dagar skickligt och jag fick mina pengar ($ 300)

  Kanske för att jag har ett kontor i min stad hade jag mer garanti, jag vet inte, jag har bara min exp med dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mirwar, kan du berätta adressen till kontoren? Eftersom vi har fått meddelanden från kunder om att de inte kan dra tillbaka och inte kan kontakta eller hitta de förmodade kontoren för Golden Capital FX i Peru.

   • mirwar svar

    Ja naturligtvis, armén aveny (framför yanahuara polisstation) NASYA 2 BUILDING, kontor 613, arequipa peru

    • mirwar svar

     prata med en gyllene rådgivare, ge mig tillstånd att lägga din information så att du kan kontakta honom, han heter Dennis Pinto, hans telefonnummer +51 981303432

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Mirwar, tack för informationen. Golden Capital FX kontaktinformation.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Mirwar, tack så mycket för denna information om Golden Capital FX.

 11. Jose Miguel Rodriguez svar

  Dess chef var chef på Iron Fx Peru, en mäklare som hittills inte har returnerat pengarna till sina investerare.
  De säger att de arbetar med CFH Clearing, men de har redan tagit bort det från sin webbplats.
  Jag har sett deras professionella profil för var och en, och ingen är specialist på marknader, de är bara försäljning, period. De är Market Maker och de arbetar med pengahanteraren för att dina pengar försvinner, naturligtvis i slutändan vinner mäklaren den förlusten. Flera av mina vänner kan bekräfta. Ingen vinner där!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Golden Capital FX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

  • carlos svar

   Hej Jose, de erbjöd mig att investera med dem, så vad gör jag? uppskattar ditt svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *