Bux mäklare

Kommentarer till Golden Capital FX

I denna avdelning vi kommer att analysera Golden Capital FX-mäklaren, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Golden Capital FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Golden Capital FX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Golden Capital FX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Golden Capital FX Inc.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Saint Vincent och Grenadinerna och uppenbarligen också i Peru. Märkligt nog nämner de också en påstådd bas i Storbritannien, men när man söker med registreringsnummer 10087272 (företaget är GOLDEN CAPITAL FX INC LTD), men när man letar efter det nämner det att företaget för närvarande är upplöst, så ... Vi tror att basen i Storbritannien inte är verklig.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Golden Capital FX nämner att vara registrerad i Saint Vincent och Grenadinerna, men ingenting om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Golden Capital FX, vi märkte att de faktiskt erbjuder 3 olika kontotyper: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, flytande variabel spread, STP.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, flytande variabel spread, STP.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000, flytande variabel spread, STP.

Golden Capital FX-kontotyper
Golden Capital FX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som Golden Capital FX erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Golden Capital FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Golden Capital FX-webbplats
Golden Capital FX-webbplats

 

Golden Capital FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de finansiella produkter som Golden Capital FX erbjuder, tydligen erbjuder de webbseminarier och seminarier, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Golden Capital FX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.goldencapitalfx.com/en/

Telefonnummer: Telefon: (511) 748 2277

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Golden Capital FX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Värdering av Golden Capital FX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Golden Capital FX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det har ingen reglering, det är baserat i mindre seriösa länder (Saint Vincent och Grenadinerna), företaget verkar inte ha någon meritlista ...

 

Av dessa skäl tror vi att Golden Capital FX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade CNV (Argentina) till Golden Capital FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ varningen för november 2021 från CNV

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Golden Capital FX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

39 kommentarer om «Golden Capital FX: Betyg och kommentarer»

 1. CLAUDIA FLORES WOBBE svar

  Hola, buenas tardes, esta empresa es la misma que GOLDEN FX TRADE? yo invertí hace dos días 100 dolares y como ganancia obtuve 5.100 dolares, pero ahora me están pidiendo que pague la comisión para poder hacer el retiro, me da mucha desconfianza, me ayudan por favor, gracias
  El asesor es Messi Lewis.
  AGOSTO 16, 2022

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola CLAUDIA, ¿tienes la web de GOLDEN FX TRADE?, no te puedo asegurar que sean los mismos, pero que alguien se llame Messi Lewis si que me parece algo sospechoso, básicamente por que a estos estafadores se les indica que inventen un nombre que tenga cierto nivel o que parezca atractivo y a este muchacho que te está estafando se le ha ocurrido llamarse Messi, no se pero lo veo muy raro.

   Hälsningar.

 2. Wilber svar

  Buen dia, hoy me llamaron para ofrecerme una Reunión. Felizmente no les acepté les dije que revisaría en internet y luego les llamaría si tengo interés. Luego de leer los comentarios definitivamente no lo haré. Gracias a aquellos que se tomaron un tiempo para compartir sus experiencias. Gracias!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola wiber, gracias por aportar esta información, has hecho muy bien.

   Hälsningar.

 3. Yoana svar

  Jag hörde talas om Golden via PC, jag tänkte investera med dem men efter kommentarerna kommer jag inte att göra det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yoana, du har det väldigt bra, du slipper förlora en massa pengar och en riktig mardröm.

   Hälsningar.

 4. NICOLAS GIMENEZ svar

  ACA I ARGENTINA HAR INTE TILLSTÅND ATT DRIVA FÖR ATT DE HAR BEGJÄNT MÅNGA BLÄGERIER

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej NICOLÁS GIMÉNEZ, tack för att du kommenterar Golden Capital FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Elena Alvarado svar

   De är bedragare, de ger dig lite ränta en eller två gånger och sedan avslutar de med allt som säger att de gjorde slut utan att kommunicera och de behåller dina pengar. INVESTERA ALDRIG I CAPITAL FX

 5. Paola svar

  Hej, hur mår du, vad kan du berätta om Trust Investing?

  Jag skulle uppskatta dina kommentarer,
  hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.