✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Golden Capital FX

I denna avdelning vi kommer att analysera Golden Capital FX-mäklaren, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Golden Capital FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Golden Capital FX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Golden Capital FX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Golden Capital FX Inc.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Saint Vincent och Grenadinerna och uppenbarligen också i Peru. Märkligt nog nämner de också en påstådd bas i Storbritannien, men när man söker med registreringsnummer 10087272 (företaget är GOLDEN CAPITAL FX INC LTD), men när man letar efter det nämner det att företaget för närvarande är upplöst, så ... Vi tror att basen i Storbritannien inte är verklig.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Golden Capital FX nämner att vara registrerad i Saint Vincent och Grenadinerna, men ingenting om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Golden Capital FX, vi märkte att de faktiskt erbjuder 3 olika kontotyper: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, flytande variabel spread, STP.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, flytande variabel spread, STP.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000, flytande variabel spread, STP.

Golden Capital FX-kontotyper
Golden Capital FX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som Golden Capital FX erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Golden Capital FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Golden Capital FX-webbplats
Golden Capital FX-webbplats

Golden Capital FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de finansiella produkter som Golden Capital FX erbjuder, tydligen erbjuder de webbseminarier och seminarier, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Golden Capital FX

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.goldencapitalfx.com/es/

Telefonnummer: Telefon: (511) 748 2277

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Golden Capital FX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Värdering av Golden Capital FX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Golden Capital FX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det har ingen reglering, det är baserat i mindre seriösa länder (Saint Vincent och Grenadinerna), företaget verkar inte ha någon meritlista ...

Av dessa skäl tror vi att Golden Capital FX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade CNV (Argentina) till Golden Capital FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ varningen för november 2021 från CNV

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Golden Capital FX? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

43 kommentarer om «Golden Capital FX: Betyg och kommentarer»

 1. Andrea svar

  Hej jag kommer från Argentina
  Vad sägs om detta nya skiljedomsföretag som heter ebot?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrea, om de insisterar, ha inte bråttom, skicka inte pengar, bedragare brukar lägga stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

 2. CLAUDIA FLORES WOBBE svar

  Hej, god eftermiddag, är detta företag samma som GOLDEN FX TRADE? Jag investerade 100 dollar för två dagar sedan och som vinst fick jag 5.100 XNUMX dollar, men nu ber de mig att betala provisionen för att kunna göra uttaget, det ger mig mycket misstro, snälla hjälp mig, tack
  Rådgivare är Messi Lewis.
  16 AUGUSTI 2022

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej CLAUDIA, har du GOLDEN FX TRADE-webbplatsen? Jag kan inte försäkra dig om att de är samma, men någon som heter Messi Lewis verkar lite misstänksam för mig, i grunden för att dessa bedragare instrueras att uppfinna ett namn som har ett visst nivå eller verkar attraktiv och den här pojken som lurar dig har tänkt kalla sig Messi, jag vet inte men jag tycker det är väldigt konstigt.

   Hälsningar.

   • Claudia Flores Wobbe

    Hej, det här är webbplatsen https ://www. goldenfxbroker.com/

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Claudia, tack för informationen, recensionen är snart klar.

    Hälsningar.

 3. Wilber svar

  God morgon, idag ringde de mig för att erbjuda mig ett möte. Som tur var tog jag inte emot dem, jag sa till dem att jag skulle kolla på internet och sedan ringa dem om jag är intresserad. Efter att ha läst kommentarerna kommer jag definitivt inte att göra det. Tack till de som tog sig tid att dela med sig av sina erfarenheter. Tack!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wiber, tack för att du lämnade denna information, du har gjort det mycket bra.

   Hälsningar.

 4. Yoana svar

  Jag hörde talas om Golden via PC, jag tänkte investera med dem men efter kommentarerna kommer jag inte att göra det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yoana, du har det väldigt bra, du slipper förlora en massa pengar och en riktig mardröm.

   Hälsningar.

 5. NICOLAS GIMENEZ svar

  ACA I ARGENTINA HAR INTE TILLSTÅND ATT DRIVA FÖR ATT DE HAR BEGJÄNT MÅNGA BLÄGERIER

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej NICOLÁS GIMÉNEZ, tack för att du kommenterar Golden Capital FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Elena Alvarado svar

   De är bedragare, de ger dig lite ränta en eller två gånger och sedan avslutar de med allt som säger att de gjorde slut utan att kommunicera och de behåller dina pengar. INVESTERA ALDRIG I CAPITAL FX

 6. Paola svar

  Hej, hur mår du, vad kan du berätta om Trust Investing?

  Jag skulle uppskatta dina kommentarer,
  hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *