Hexalt kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Hexalt (kallas även av namnet: hexally.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas sexuellt verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Hexally Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Hexalt ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Hexalt nämner att vara del av: Solme Partners LTD

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren är baserad i St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Hexalt den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Hexally är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Hexalt, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om var och en av dem.

Traditionellt konto: minsta initiala insättning € 250, 1: 100 hävstångseffekt, handla med mikropartier, Take Profits / Stop Loss -mekanismer, snabb orderorder, CFD -handel.

Företagskonto: minsta initiala insättning € 2.500, 1: 200 hävstångseffekt, handla med mikropartier, Take Profits / Stop Loss -mekanismer, snabb orderorder, CFD -handel.

VIP-konto: minsta initiala insättning € 25.000, 1: 300 hävstångseffekt, handla med mikropartier, Take Profits / Stop Loss -mekanismer, snabb orderorder, CFD -handel.

 

Hexalt kontotyper
Hexalt kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.
La plattform att fungera som Hexally erbjuder är: plattform Hexalt WebTrader Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Hexally tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Hexally webbplats
Hexally webbplats

Hexalt ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, självstudier, analys, nyheter, utbildningssektion, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Hexalt 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: hexally.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskade Hexally. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Hexalt ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Hexalt är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha granskat denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett klart etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt öppet, eftersom det erbjuder nästan ingen juridisk information, det är beläget i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteter och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Hexally? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

34 kommentarer om «Hexalt: Betyg och kommentarer»

 1. Edwin morales svar

  los de brokersrecomendados me recuperaron mi dinero, muchas gracias por la ayuda recibida y por haberme mostrado el camino para recuperar, conseguí el 80% de los perdido, excelente trabajo el de ustedes, ayudan mucho y avisan de no caer en estas estafas como Hexally.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Edwin, nos alegra mucho que hayas recuperado el dinero, nosotros estamo en relación con las mejores empresas para conseguir este objetivo.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Manuel svar

  Hej ..

  Ännu en berättelse av de många som jag läser med samma operation... investera 250 i det förmodade köpet av Amazon-mynt ... när du ser att det inte handlar om det utan om att investera i CFD:er säger jag till dem att det inte är det jag vill ha och att de ger mig mina pengar tillbaka ... genom att göra så och jag är dum. De säger att för att påskynda det ger jag dem åtkomst till min dator med Anydesk... Att göra det ger inte bara tillbaka pengarna till mig, utan de tar ut ytterligare 280 från mitt konto...de stänger mitt Hexally-konto och det är omöjligt att prata med någon i telefon eller wastapp....

  När jag väl har spelat idiot och antagit min förlust är jag orolig för att det kan finnas någon annan insättningskonsekvens som jag gjorde.

  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de kan ringa dig och bedöma ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Peter svar

  LUCKAD AV HEXALLY
  Jag såg en annons för Amazon Coín på Facebook, klickade och det tog mig till en artikel på LinkedIns webbplats och jag bestämde mig för att registrera mig och försöka investera. Dagen efter ringde en viss Luna mig och hon kontaktade mig också via WhatsApp (+34 634 13 62 xx). Han var väldigt insisterande på att jag skulle investera 250 €, men jag sa till honom att jag i det ögonblicket inte hade kapital för det och att jag skulle behöva vänta några dagar på att en remittering skulle nå mitt konto. Eftersom remitteringen kom tidigare än förväntat skickade jag en WhatsApp och han ringde mig. Sedan skickade han mig en länk för att göra betalningen på € 250, (https://cgs-apps .com / affi.php? Aff = l8546), hon skickade det till mig från e-postmeddelandet med vad hon sa var hennes sekreterare, Eider Mercier ([e-postskyddad]). Han började be mig om ett fotografi av min legitimation på båda sidor, av kortet på kontot som jag hade gjort betalningen med, på båda sidor och med några nummer och CVV:n täckt. Och jag bokar ett möte med en finansiell rådgivare, Marina eller Mariana, jag minns inte, hon ringde mig senare och började prata med mig om andra produkter som inte var Amazon Coín, vilket är produkten jag ville investera i. Han sa till mig att detta inte var möjligt, eftersom Amazon Coín fortfarande var ett Amazon-projekt. Så jag sa till honom att om det inte var möjligt att investera i Amazon Coín, att de skulle återbetala det inbetalda beloppet eftersom jag inte var intresserad av något annat. Han sa till mig okej, inga problem och att han skulle ringa mig nästa dag klockan 10:00. Idag väntar jag på ditt samtal, men jag är rädd av det jag har läst här att jag inte kommer att få det.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Pedro, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de kan ringa dig och bedöma ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. HEXALLT STAL MINA PENGAR svar

  GOD MORGON JAG HAR ETT ETT E-POST FRÅN DESSA TJUVAR ELLER TJUVAR VAD NI NÅL VILL KALA DEM

  [e-postskyddad] - Finansiell konsult - ANNA TAYLOR

  (MER VÄL KONSULTATIV FINANSIELL BEDRÄGERARE - PROFESSIONELL INOM BUFFARE ANNA TAYLOR)

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de ringer upp dig och bedömer ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. deo svar

  De är tjuvar, de har lurat mig, först 250 euro, sedan ber de dig om mer, de har stulit 2500 euro från mig.
  Behåll den här opresentable THOMAS, allt han har stulit från mig som han spenderat på droger.
  Hexalt några jäklar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Deo, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de ringer upp dig och bedömer ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. HEXALLT STAL MINA PENGAR svar

  DE ÄR TJUVAR, MED BITQT-APPENS WEBBPLATS BERÄTTER DE DIG ATT DU KOMMER TJÄNA TUSENTALS DAGLIGA OCH DE FÅR DIG ATT REGISTRERA DIG I 🐀 🐀 HEXALT 🐀 🐀

  WEBBPLATSEN ÄR SECRETOFFERTODAY .COM - DE BETALAR DIG ATT DU TJÄNAR TUSENTALS PER DAG, DE ÄR VÄNLIGA TJUVAR. EFTER REGISTRERINGEN RINGER DE DIG VARJE DAG, DE BER DIG OM PENGAR, DE ÄR TJUVAR.

  SKICKA INTE EN HÅRD, DE ÄR BEDRAGARE. DE BERÄTTAR DIG ATT DERAS DÅLIGA KOMMENTARER PÅ INTERNET ÄR FALSKA, MEN OSANNOLIKT ÄR DE SANT, 🐀 HEXALLT 🐀 ÄR EN BLÄGERMÄKARE OCH INTE MER, DE ÄR BEDRAGARE.

  👁️👁️ HÅLL DINA ÖGON ÖPPNA 👁️ 👁️ HEXALLY ÄR EN BLUFFÄR 👁️👁️ INVESTERA INTE 👁️ 👁️ DE VILL BARA HA DINA PENGAR 👁️👁️

  Och jag har en kontakt från Hexally: Luna Zaman, [e-postskyddad] webbplats Hexally .com

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de ringer upp dig och bedömer ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Eduardo Palmero platshållarbild svar

  För 3 veckor sedan i en Facebook-annons såg jag att Hexally reklamerade att man med en liten initial investering kunde generera bra vinster, fortsatte jag med att skapa ett konto där en engelsk operatör pratade med mig med svårighet på spanska och vägledde mig till punkten att jag var tvungen att göra min första investering på 250 € för att avsluta den. Flera dagar senare ringde min så kallade finansiella rådgivare mig som uppmuntrade mig att öka pengarna på kontot för att kunna arbeta med henne och göra det lönsamt, flera dagar gick och jag såg små och glädjande resultat speglade på mitt konto, men min rådgivare insisterar på att jag varje dag ska lägga in fler och fler pengar, vilket jag inte gjorde, mina misstankar började när jag i ett samtal hörde en tredje person berätta för honom vad han hade att säga, som ett resultat av att jag sökte på internet och snubblade över detta hemsida, och till min förvåning insåg jag att samma sak hände med fler människor på samma datum, nu har jag meddelat Hexally att jag vill ta ut mina pengar och de gör ursäkter för mig att det hålls av aktiemarknaden , men att om jag anger € 2000 kommer jag att ge bort en bonus på € 1500 och om jag inte är nöjd med dess drift inom 2 veckor kan jag ta ut mina pengar. Det är precis detta som definitivt har kastat mig tillbaka, att jag inte kan ta ut mina pengar när jag vill. uppenbar BLUFFÄR!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eduardo, du ska försöka få tillbaka pengarna, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de ringer upp dig och bedömer ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Rodríguez svar

  Så vi har alla blivit lurade, jag har läst Every People's Comments och detsamma hände mig till 100%
  Att du ber dina föräldrar om pengar
  Till dina vänner och till dina banker.
  Jag tackar verkligen Gud för att han inte investerade 10.000 1 € eftersom det skulle förgöra mig, jag har väntat på mina pengar i nästan 24 vecka och jag kan inte ta ut, det säger mig att processen kommer att pågå i XNUMX timmar men ingenting!
  Människor låt oss lura dig!
  Företag som dessa från början visste jag att något var fel.
  Jag hoppas att det som hände mig, det händer inte någon annan eftersom jag tack och lov bara anger 250 €
  OCH RIKTIGT FATTIG TILL CARMEN ATT DE STAL 37.000 201 € JAG VET ATT DET KOMMER ATT BLI HENNE MEN JAG HOPPAS ATT GUD ÄR MED HENNE OCH HJÄLPER HENNE! Hälsningar Carmen, om du vill prata med mig så är det här min Instagram: mamadou_XNUMX

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rodríguez, du bör försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de kan ringa dig och bedöma ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Ängel svar

  LUCKAD AV HEXALLY
  De kontaktade mig som ett resultat av att ha klickat på en Amazon-myntannons på Facebook, de började kalla mig en viss Shane och en viss Kimberly, de övertygade mig att investera 250 €, jag började se fördelar mycket snart och de bad mig att investera € 5000 genom Coinbase, de garanterade mig många förmåner, jag gjorde det och samma eftermiddag gick kontot upp till 100000 50000 € med ett lån på 25000 100000 € som de ska ha gjort till mig. De ringde mig snabbt och bad mig att betala dem 5250 XNUMX € för att skriva in XNUMX XNUMX €. Där insåg jag att det var en bluff och det gjorde jag inte. Naturligtvis vet jag att jag har förlorat mina XNUMX € som jag gav till dessa TJUVAR.
  Om någon vet hur man får tillbaka det, låt mig veta.
  Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Angel, du ska försöka få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller fyll i formuläret så att de ringer upp dig och bedömer ditt ärende. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Antonio Capilla svar

  Hej!
  Jag går med i gruppen av lurad av hexally. Genom en vän som delade länken öppnade jag tre konton för 280 €, som vid tidpunkten för laddningen av kreditkortet var ca 3.000 €. Och omedelbart efteråt var allt press på att göra fler insättningar av ett större belopp (minimum XNUMX XNUMX €) och till och med sa åt mig att låna pengar från familj eller vänner. De försökte också göra det lättare för dem att komma åt mitt bankkonto via bankens app. Med tanke på min vägran att göra detta, nådde vi en extrem situation där min röst höjdes och väl ...
  När jag vill ta ut mina pengar säger de till mig att jag måste betala dem 270 € i provision, och accepterar inte möjligheten att dra av det från den totala insättningen. Idag ringde min "rådgivare" mig igen och det kom överens om att jag skulle prata med honom imorgon.
  Jag vet inte, men visst vill han insistera på att det ska tas in mer pengar, vilket jag inte tänker göra. Jag är övertygad om att jag redan har blivit lurad och jag planerar inte att lägga mer pengar med ursäkten att få tillbaka en del av investeringen
  Tack på förhand

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Antonio, du måste försöka få tillbaka dina pengar. Tack för din kommentar om Hexally. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Jose svar

  Allt de ljuger säger de till och med att de betalar ditt lån till slutet av kontraktet om du tar det. Och om de betalar dig de första 2 månaderna och sedan ser du inte längre en svår HEXALLT bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, du borde försöka få tillbaka dina pengar. Tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Carmen svar

  Hallå där. Bara meddela dig att mitt bedrägeri på 37.000 250 euro genom Hexally. de börjar med vilseledande reklam via Facebook. Du investerar 25.000 euro, de kontaktar dig via telefon och de börjar arbeta för dig, du ser vinster och till och med för att fånga dig gör de de första vinsterna, i förhållande till det investerade överför du det till ett plånbokskonto. då säljer de dig ett kvantprojekt på XNUMX XNUMX euro och du ser på deras plattform att det genererar pengar. det är dags att få tillbaka pengarna, de säger åt dig att överföra procentsatsen som motsvarar vinsten. Du gör det och sedan stänger de plattformen, de kopplar bort dig från sin telefon och du förlorar alla dina investerade pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carmen, du måste försöka få tillbaka dina pengar. Tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Arman svar

  God morgon, tyvärr, jag kom till dessa kommentarer för sent, jag kan inte ta ut någonting från min investering, vilket är 250, det är inte mycket men jag vill inte ge mina pengar till sexuellt, jag förstår inte varför de ge mig inte tillbaka mitt kapital, jag satte in det för bara några dagar sedan och nu vet jag att de ignorerar och blockerar mina uttag

  Någon lösning för detta?

  Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Arman, de kommer inte att ge det till dig, försök att säkerhetskopiera betalningar och skicka inte dokumentation. Tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Sergi svar

  Hej, jag hittade ett inlägg på Facebook där han sa att presentatören av myrstacken ett tv -program i Spanien hade testat att jag har investerat och att han tjänade mycket pengar, dumt av mig och jag skäms inte för att säga det eftersom dessa människor vet hur jag ska lura folket, jag gav efter för bedrägeriet jag har investerat € 250, de ringde mig och skickade dagliga meddelanden om vad jag tjänade, jag övertygade till och med mig själv att investera € 1000 mer, men precis innan jag investerade fann jag kommentarer om att det var en möjlig bluff och jag gjorde inte insättningen, jag De sa att om jag lägger € 1000 skulle de ge mig € 1000 mer i kredit för att kunna tjäna pengar snabbare och mer effektivt, som jag sa till honom i telefon att jag skulle investera, hade karaktären redan avancerat den förmodade krediten och eftersom jag inte investerade tog de bort den, då gav jag dem att ta ut 250 € och de ringde mig där de blockerade mitt konto och jag kunde inte ta ut mina pengar förrän Jag lägger 1000 € som jag lovade dem, de fortsätter att kräva samma sak som jag har insisterat på att jag lovat det men jag kommer inte att ge dem någonting a, om de vill att pengar ska fungera som alla andra, är poängen att jag har sagt till dem att skicka mig all deras företagsinformation via post och betona licensnumren varifrån de är reglerade, jag har märkt att du inte känner till någon post eller telefonnummer till dessa personer, men jag skickar ett mejl och ett telefonnummer så snart jag har det eftersom de fortfarande stör mig och jag vet inte hur jag ska undvika dem längre, jag hoppas att min erfarenhet kommer att hjälpa någon och tack så mycket för att du klargjorde mina tvivel med detta förmodade företag.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sergi, tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Luisito svar

  GOD MORGON, bara att se att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna är ett larm 🚨 att de är bedragare

  en seriös mäklare är baserad i seriösa länder, 🚨

  mäklare baserad i Saint Vincent och Grenadinerna 🚨 de är baserade där eftersom de inte har någon reglering, de har ingen myndighet att kontrollera dem, 🚨 de är tjuvar

  🚨 alla pengar du skickar kan aldrig tas ut 🚨

  gäller

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luisito, tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Roberto Recalde Valle svar

  Jag träffade den här mäklaren i en tidningsannons där Arguiñano sa att han tjänade mycket pengar. Jag lade en länk till artikeln "Robinhood". Och de ringde mig. Jag litade på och jag vet inte hur det kommer att gå. Jag har investerat lite pengar. Jag råder den som klickar på länken Undersök mäklaren som ringer dig. Mitt namn är också en annan mäklare Coindeck .. Åtminstone här ser jag pengarna investerade i appen jag har fortfarande inga fördelar. De kommer att ringa mig igen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Maria Belen svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria Belen, tack för att du kommenterar Hexally. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *