Kommentarer om HorizonFX Pro
I denna avdelning vi analyserar mäklaren HorizonFX Pro (kallas även av namnet: horizonfxpro.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas HorizonFX Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om HorizonFX Pro ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är HorizonFX Pro ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅HorizonFX Pro nämner att vara en del av: HORIZONFXPRO LLC.

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: HorizonFX Pro är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HorizonFX Pro, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Standardkonto, Pro -konto, VIP -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $10, fördelat från 0.1 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $200, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $2.500, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $50.000, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.5.

HorizonFX Pro -kontotyper
HorizonFX Pro -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som HorizonFX Pro erbjuder är: MT4-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som HorizonFX Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

HorizonFX Pro -webbplats
HorizonFX Pro -webbplats

HorizonFX Pro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de produkter du erbjuder, analys, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om HorizonFX Pro 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: horizonfxpro.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]â € <

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av HorizonFX Pro. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer som frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på HorizonFX Pro ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HorizonFX Pro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om HorizonFX Pro och varna för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2022 lades CNMV till HorizonFX Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren HorizonFX Pro Best Investor Fx förknippas med Bästa investerare FX, ett företag med ett fruktansvärt rykte och många kundklagomål.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om HorizonFX Pro? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «HorizonFX Pro: Betyg och kommentarer»

 1. MR svar

  Jag investerade med dem och nu för att dra tillbaka de ber mig om 20% Jag vet inte vad jag ska göra de ber dig om ett foto när du går in eller signerar ett ark…. hjälpa!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MR, betala ingenting, det är en del av det bedrägeri de gör mot dig, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Alejandro Jasso Hernandez svar

   De lurade mig likadant... Men jag gav dem pengarna. Hur kan man stämma?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Alejandro, betala inget annat, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 2. mary svar

  Jag investerade med dem och nu för att dra tillbaka de ber mig om 20% Jag vet inte vad jag ska göra de ber dig om ett foto när du går in eller signerar ett ark…. hjälpa!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mary, betala ingenting, det är en del av det bedrägeri som de gör mot dig, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Alberto svar

  God eftermiddag, min fästmö investerade med dig och det är bara länge, du vet inte ens vad du ska hitta på så att hon kan ta ut sina pengar.
  Det är ett företag som bara ägnar sig åt bedrägeri som sina säljare eller mäklare, de visar inte sina ansikten och säger att de nu till och med gav dem ett lån. Kort sagt, det är synd att ta itu med dessa bedragare och verkligen, bli inte förvånad över dessa förmodade mäklare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, i denna mäklare kommer du alltid att förlora allt du investerar, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Felix Franquis svar

  Hej, jag heter Félix. Jag har ett konto hos Horizon FX för 2300 dos. Och sanningen är att jag redan tvivlar på att de kommer att lämna tillbaka den till mig, de sa till mig att jag drog tillbaka den idag och de gav mig inte något svar vad jag kan göra för att återställa den.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Félix, tro inte på något de säger till dig och betala inte mer pengar, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Felix svar

   Enligt rådgivaren heter han Ricardo Villamizar, tel cel 5519337572, och den som kontaktade mig från början var en viss Isabela tel cel. 5537957805 och Sofia Valladares från ekonomi tel. 5517281527 i början av september och de har ringt mig från ett fast nummer som ser ut så här 442045773633

   • José Valencia Leon

    Jag blev också lurad
    Finns det något sätt att ta sig dit de finns?

 5. Vicente Garcia svar

  Jag har ett konto med horizon och jag har en kredit där, en kredit som jag har betalat men jag börjar tvivla på, finns det något jag kan göra?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vicente, i denna mäklare kommer du alltid att förlora allt du investerar, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Den här mäklaren är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Juan Carlos

    Jag har ett konto hos Horizonfx, jag har en kredit på 1,000 4,000 dollar som jag inte har kunnat betala, och jag har XNUMX XNUMX USD på det kontot men eftersom jag inte har betalat verkar det som att jag redan har en varning som kommer att hindra mig från att få kredit på andra ställen

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Juan Carlos, tro inte på något de säger till dig, betala inte mer pengar, kreditgrejen är en lögn, de uppfinner reglerna och hoppar över dem när det passar dem, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, du de kommer att stjäla den genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Yoli svar

   Jag har samma fall...
   De bad mig om 1500 dollar för att inte tappa räkningen...
   Jag gav runt 4000 dollar, nu vill de inte ge mig mina pengar förrän jag betalar 10%, de fick mig att tro att jag skulle förlora...
   Leticia Ponce ger råd...
   Platshållarbild för Ricardo Flores
   Mexicanos

   De säger att de kommer att straffa mig

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Yoli, de är bedragare, de vill skrämma dig för att få mer pengar av dig och sedan stannar de ändå eftersom de kommer att be dig om mer pengar med en ny ursäkt, fall inte i deras fälla och låt dem skälla allt de vill , du har redan förlorat 4.000 XNUMX du kan återställa dem, men förlora inte mer.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • YOLI

    IDAG TALADE DE MIG ATT JAG MÅSTE GÖRA 100 OPERATIONER FÖR ATT KUNNA DRA UT, DÅ JAG INTE GJORDE NÅGRA OPERATIONER IGEN, FÖR ATT FÖRBEREDA STRAFFEN, JAG FÖRSTÅR ​​INTE VAD STRAFFET GÄLLER.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej YOLI, de hittar på reglerna och hoppar över dem när det passar dem, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro (även känd som Best Investor FX). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • mary

    Hur länge skickade de meddelanden till dig eller ändrade du ditt nummer

 6. FABIAN svar

  DET ÄR EN TOTAL BLUFFÄR JAG FÖRLORADE OM 2000 DOLLAR, DE BERÄTTADE MIG OM EN FÖRSÄKRING SÅ ATT JAG KUNNE ÅTERFÖRA INVESTERINGEN MEN DE VET ATT DESSA MÄNNISKOR MÅLAR FÅGLAR I LUFTEN OCH I SLUTEN FÖRLORADE DU ALLT ATT INTE GÄRNA

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FABIAN, i denna mäklare kommer allt du investerar alltid att gå förlorat, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Den här mäklaren är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Silvia Garcia svar

  Hallå,!!! Min fråga är att jag är i en mäklare som heter Horizon HX Pro, jag går in med en initial investering i dollar, med ledningen ber de mig att investera mer och de indikerar en ytterligare investering på 2 tusen usd och de indikerar att det är att investera vid köp av Amazon- och Apple-aktier, hur är det att investera ett sådant belopp, om jag bara har några veckor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Silvia, allt du investerar kommer du att förlora, de kommer att stjäla det från dig genom att manipulera investeringsplattformen. Tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Den här mäklaren är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. emig svar

  Denna mäklare är en fara, den har redan ett klagomål från CNMV

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej EmiG, tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Daniela svar

  JAG HAR BEDRÄCKAT JAG BEHÖVER BRÄNSJANDE HJÄLP

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.