Annonsera med oss

Kommentarer om HorizonFX Pro
I denna avdelning vi analyserar mäklaren HorizonFX Pro (kallas även av namnet: horizonfxpro.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas HorizonFX Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om HorizonFX Pro ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är HorizonFX Pro ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ HorizonFX Pro nämner att vara en del av: HORIZONFXPRO LLC.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: HorizonFX Pro är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HorizonFX Pro, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Standardkonto, Pro -konto, VIP -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $10, fördelat från 0.1 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $200, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $2.500, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $50.000, fördelat från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.5.

 

HorizonFX Pro -kontotyper
HorizonFX Pro -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som HorizonFX Pro erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som HorizonFX Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

HorizonFX Pro -webbplats
HorizonFX Pro -webbplats

HorizonFX Pro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de produkter du erbjuder, analys, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om HorizonFX Pro 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: horizonfxpro.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]â € <

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av HorizonFX Pro. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer som frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på HorizonFX Pro ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HorizonFX Pro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om HorizonFX Pro och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om HorizonFX Pro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «HorizonFX Pro: Betyg och kommentarer»

 1. Daniela svar

  JAG HAR BEDRÄCKAT JAG BEHÖVER BRÄNSJANDE HJÄLP

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar HorizonFX Pro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *