Bux mäklare

HXI FX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren HXI-FX (kallas även hexinfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen HXI FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade HXI FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HXI FX noterar vi att det inte finns någon information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som HXI FX erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som HXI FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

HXI FX-webbplats
HXI FX-webbplats

HXI FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, nyheter, förklaring av några grunder, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om HXI-FX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: hexinfx.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på HXI-FX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HXI-FX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en olaglig mäklare, det är inte reglerat, vi vet inte vilket företag det tillhör eller var huvudkontoret ligger eftersom det inte ens bryr sig om att erbjuda villkoren. När du letar efter recensioner om HXI FX vi hittade flera som är negativa och varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till HXI-FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att HXI FX är nära kopplat till DMGM, en olaglig och disputabel mäklare som har lurat många människor, varnas till och med av myndigheterna.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om HXI FX? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «HXI FX (HENGXIN FX): Betyg och kommentarer»

 1. Rushuass svar

  Jag rekommenderar inte denna mäklare.

  1. Jag fick erbjudande från någon från HengxinFX vid namn Chen Fei att investera i hexinfx.com så kommer du att presenteras av hennes HengxinFX kundtjänst för att sätta in dina pengar.
  2. Hon började ge dig daglig signalhandel. Naturligtvis var hennes signalhandel rätt och fungerade 100% i MT4. Du sparar dina pengar i detta steg.
  3. På en dag fick hon dig att delta i Big Signal Trade. Hon gav signalhandel och hur mycket du ska KÖPA / SÄLJA. Och i det här steget får din insättning Margesamtal. Det var elakt att du förlorade dina pengar alls. Jag fick 2x MC.
  4. Jag skriver här för att få svar från hexinfx.com eftersom hon är borta med min fond och sina löften.
  5. Om hexinfx.com läser detta kan du kontakta mig på [e-postskyddad]

  # hexinfx.com
  #chenfei
  #hengxin t.ex
  #Hengxin International Corp Trading Ltd.

  -----------------------
  Jag rekommenderar inte denna mäklare.

  1. Jag fick ett erbjudande från någon på HengxinFX som heter Chen Fei att investera i hexinfx.com och sedan kommer din HengxinFX kundtjänst att presentera dig för att sätta in dina pengar.
  2. Hon började ge dig signalhandel dagligen. Naturligtvis var din signalhandel korrekt och fungerade 100% på MT4. Du sparar dina pengar i detta steg.
  3. På en dag fick hon honom att gå med i Big Signal Trade. Hon gav handelssignaler och hur mycket att KÖPA / SÄLJA. Och i det här steget kommer din insättning att få Margesamtal. Det var dåligt att du förlorade dina pengar. Jag har 2x MC.
  4. Jag skriver här för att få ett svar från hexinfx.com eftersom hon har lämnat med min bakgrund och sina löften.
  5. Om hexinfx.com läser detta, kan du kontakta mig på [e-postskyddad]?

  # hexinfx.com
  #chenfei
  #hengxin t.ex
  #Hengxin International Corp Trading Ltd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rushuass, tack för att du delar din erfarenhet med HXI FX (HENGXIN FX), OM du skickar pengar förlorar du det !!!. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar
   -----------------------
   Hej Rushuass, tack för att du delar med dig av din upplevelse med HXI FX (HENGXIN FX), OM DU SKICKAR PENGAR FÖRLORAR DU DET !!! Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Skål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.