✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om I Traders FX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren I FX-handlare (kallas även itradersfx.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas I Traders FX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av I Traders FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ITRADERSFX Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Australien, men nämner inga detaljer om registret, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av I Traders FX, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, standardkonto, privilegierat konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100, hävstång upp till 1: 500, spridning av 1 pip, femte decimal, nivå på marginalanrop / stopp ut 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 500, hävstång upp till 1: 300, 1 pipspread, med telefonhandel, fondförvaltning, femte decimal, marginalanrop / stopp -nivå 50% / 20%.

Privilegierat konto: minsta initiala insättning på $ / € 25.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, 0.6 pip -spridning, med telefonhandel, fondförvaltning, femte decimal, margin call / stop out -nivå 50% / 20%.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, 0.2 pip -spridning, med telefonhandel, fondförvaltning, femte decimal, margin call / stop out -nivå 50% / 20%.

I Traders FX -kontotyper
I Traders FX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som I Traders FX erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som I Traders FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

I Traders FX -webbplats
I Traders FX -webbplats

I Traders FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: miniräknare, ekonomisk kalender, analys, information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om I FX-handlare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: itradersfx.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på I FX-handlare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget I FX-handlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om I Traders FX. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB I FX-handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2023 tillkom CNMV I FX-handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV maj 2023 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”1023″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «I Traders FX: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för att du kommenterar I Traders FX. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Paschal svar

  Jag insåg för sent
  Nåväl, nu säger det mig att pengarna kommer in, men först måste jag skicka ytterligare 8000 13 euro till mäklaren, förmodligen XNUMX % av allt kapital som ska tas ut och, även om det är dyrt, är det värsta att förskottera mer pengar, det verkar vara en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pascual, allt du betalar kommer du att förlora, tack för att du delar din erfarenhet med I Traders FX. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Carmen svar

  De råttorna behöll alla pengarna som jag anförtrott dem, finns det något sätt att rapportera dem för att få tillbaka dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, tack för att du delar din erfarenhet med I Traders FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Paschal svar

   Tja, jag insåg sent, det dåliga som han frågade mig innan han gick med mig var att jag skickade honom 8000 13 euro, mer än påstådda XNUMX % av summan för mäklaren, som dessutom måste avanceras och jag gör det litar inte på honom längre...

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Pascual, betala inga pengar, inte 13% eller något, de är bedragare och de kommer inte att returnera något till dig. För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *