Kommentarer till IC Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren IC Markets (även kallad icmarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen IC Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade IC Markets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: IC MARKETS (EU) LTD, Raw Trading Ltd och International Capital Markets Pty Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Australien, Cypern eller Seychellerna, beroende på kundens plats. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är en reglerad mäklare i Australien, Cypern eller Seychellerna, beroende på platsen för klienten. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IC Markets, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: cTrader Raw Spread-konto, Raw Spread-konto och Standardkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

CTrader Raw Spread-konto- Minsta 200 $ insättningsdeposition, upp till 500: 1 hävstång, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna.

Raw Spread-konto- Minsta 200 $ insättningsdeposition, upp till 500: 1 hävstång, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna.

Standardkonto- Minsta 200 $ insättningsdeposition, upp till 500: 1 hävstång, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna.

V-kontotyper
IC Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IC Markets erbjuder är: MT4, MT5 och cTrader-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IC Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

IC Markets webbplats
IC Markets webbplats

IC Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om grundläggande begrepp om investeringsvärlden, information om de produkter som IC Markets erbjuder, utbildningssektioner, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IC Markets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: icmarkets.com/au/es/, www.icmarkets.com/sc/es y icmarkets.eu/eu/en/

Telefonnummer: +61 (0) 2 8014 4280, +34900838243 XNUMX XNUMX XNUMX

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad]

>>> Bedömning på IC Markets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att IC Markets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: även om IC Markets är en reglerad mäklare, är det reglerat i länder som vi anser vara osäkra regler, några av dessa länder (Australien) med regler lite säkrare än andra länder (Cypern, Seychellerna). Reglering av IC-marknader beror på kundens plats. Så vi tror att det finns säkrare alternativ än IC Markets.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd IC Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om IC Markets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «IC-marknader: Betyg och kommentarer»

 1. Ibrahim svar

  De ringde mig och sanningen är att jag inte ser det tydligt med att investera med dem och förutom det har jag sett väldigt dåliga kommentarer i allmänhet, det ger mig inget självförtroende.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ibrahim, tack för din kommentar om IC Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. harry svar

  reglering i Australien är en av de strängaste och mest reglerande.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Harry, tack för att du delar din erfarenhet med IC Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 3. otto svar

  Jag har arbetat med Icmarkets i flera år och jag har inte haft några problem med uttag eller insättningar, det är väldigt punktligt när jag begär uttag, jag tror också att regleringen av en mäklare inte är det som gör det ansvarigt, åtminstone driver jag i flera mäklare registrerade på Caymanöarna och Saint Vincent och Grenadinerna och sanningen är att jag inte har haft problem med dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Otto, tack för att du delar din erfarenhet med IC Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.