Kommentarer till IC Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren IC Markets (Ă€ven kallad icmarkets.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen IC Markets att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade IC Markets. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: IC MARKETS (EU) LTD, Raw Trading Ltd och International Capital Markets Pty Ltd.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Australien, Cypern eller Seychellerna, beroende pĂ„ kundens plats. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det Ă€r en reglerad mĂ€klare i Australien, Cypern eller Seychellerna, beroende pĂ„ platsen för klienten. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IC Markets, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: cTrader Raw Spread-konto, Raw Spread-konto och Standardkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

CTrader Raw Spread-konto- Minsta 200 $ insÀttningsdeposition, upp till 500: 1 hÀvstÄng, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillÄtna.

Raw Spread-konto- Minsta 200 $ insÀttningsdeposition, upp till 500: 1 hÀvstÄng, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillÄtna.

Standardkonto- Minsta 200 $ insÀttningsdeposition, upp till 500: 1 hÀvstÄng, mikropartihandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillÄtna.

V-kontotyper
IC Markets kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IC Markets erbjuder Àr: MT4, MT5 och cTrader-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som IC Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

IC Markets webbplats
IC Markets webbplats

IC Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, information om grundlÀggande begrepp om investeringsvÀrlden, information om de produkter som IC Markets erbjuder, utbildningssektioner, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om IC Markets |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: icmarkets.com/au/en/, www.icmarkets.com/sc/en y icmarkets.eu/eu/en/

Telefonnummer: +61 (0) 2 8014 4280, +34900838243 XNUMX XNUMX XNUMX

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ IC Markets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att IC Markets-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: Àven om IC Markets Àr en reglerad mÀklare, Àr det reglerat i lÀnder som vi anser vara osÀkra regler, nÄgra av dessa lÀnder (Australien) med regler lite sÀkrare Àn andra lÀnder (Cypern, Seychellerna). Reglering av IC-marknader beror pÄ kundens plats. SÄ vi tror att det finns sÀkrare alternativ Àn IC Markets.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd IC Markets till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IC Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «IC-marknader: Betyg och kommentarer»

 1. harry svar

  reglering i Australien Àr en av de strÀngaste och mest reglerande.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Harry, tack för att du delar din erfarenhet med IC Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 2. otto svar

  Jag har arbetat med Icmarkets i flera Är och jag har inte haft nÄgra problem med uttag eller insÀttningar, det Àr vÀldigt punktligt nÀr jag begÀr uttag, jag tror ocksÄ att regleringen av en mÀklare inte Àr det som gör det ansvarigt, Ätminstone driver jag i flera mÀklare registrerade pÄ Caymanöarna och Saint Vincent och Grenadinerna och sanningen Àr att jag inte har haft problem med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Otto, tack för att du delar din erfarenhet med IC Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *