Annonsera med oss

Kommentarer om Ideal Fx Exchange

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Ideal Fx Exchange (kallas även idealfxexchange.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Ideal Fx Exchange verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning på Ideal Fx Exchange. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Storbritannien, även om detta är helt osant.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Ideal Fx Exchange, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, klassiskt konto, guldkonto och premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.500.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning på $ 20.000.

Idealiska Fx Exchange -kontotyper
Idealiska Fx Exchange -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Ideal Fx Exchange erbjuder är: omnämnda.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Ideal Fx Exchange tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Ideal Fx Exchange-webbplats
Ideal Fx Exchange-webbplats

Ideal Fx Exchange tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, förklaringar av grundläggande koncept, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Ideal Fx Exchange |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: idealfxexchange.com

Telefonnummer: +1 (548) 800-4068

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Ideal Fx Exchange <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Ideal Fx Exchange är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte dess sanna plats eftersom den inte är registrerad i Storbritannien som de säger, när de söker recensioner om Ideal Fx Exchange Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Ideal Fx Exchange till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Ideal Fx Exchange? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Ideal Fx Exchange: Betyg och kommentarer»

 1. raul svar

  Jag vill dra mig tillbaka och de låter mig inte, hur kan jag rapportera dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raul, tack för din kommentar om Ideal Fx Exchange. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *