Kommentarer till IFX Brokers

I denna avdelning vi analyserar mäklaren IFX Brokers (även kallad ifxbrokers.com), är en Forex-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas IFX Brokers verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av IFX Brokers. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: IFX Brokers Holdings (Pty) Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Sydafrika.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSCA.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IFX Brokers, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: IFX Standard Account, IFX Raw Account och IFX Islamic Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

IFX Standard-konto: minsta initiala insättning på $100, alla tillgängliga instrument, sprider sig från 0.8 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 partier, växlingsavgifter.

IFX Raw-konto: minsta initiala insättning på $250, alla mynt, guld och silver, sprider sig från 0.3 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 partier, bytesavgifter. Provision från $ 3.

IFX islamiskt konto: minsta initiala insättning på $100, alla tillgängliga instrument, sprider sig från 0.8 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 partier.

 

IFX Brokers kontotyper
IFX Brokers kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som IFX Brokers erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IFX Brokers tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

IFX Brokers webbplats
IFX Brokers webbplats

IFX Brokers tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några diagram, videor, förklaringar av grundläggande begrepp, information om företaget, demo-konto, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IFX Brokers |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: ifxbrokers.com

Telefonnummer: + 27 87 944 7273

E-post: s[e-postskyddad] (Kundservice) | [e-postskyddad] (Utbildning) | [e-postskyddad] (efterlevnad av förordningar och regleringsfrågor) | [e-postskyddad] (Följeslagare) | [e-postskyddad] (Klagomål) | [e-postskyddad] (Marknadsföring och försäljning)

>>> Bedömning på IFX Brokers <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget IFX Brokers är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, för: vi såg att det är en reglerad mäklare, men ändå är det en mycket lätt och osäker reglering som kan vara mycket skadlig för investerare; Letar också efter recensioner om IFX Brokers Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om IFX Brokers? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «IFX Brokers: Betyg och kommentarer»

 1. juli svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio, tack för att du skrev om IFX Brokers. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.