Kommentarer om IGM Holdings
I denna avdelning vi analyserar mäklaren IGM Holdings (kallas även av namnet: igmholdings.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas IGM Holdings verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om IGM Holdings ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är IGM Holdings ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: IGM Holdings.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i Schweiz, problemet är att den inte är reglerad i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ IGM Holdings är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IGM Holdings, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 250, 24/7 kundservice, professionell personal, 7-dagars test av det hanterade kontot, tillgång till 5 olika marknader, gratis uttag, 1:25 hävstångseffekt.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, 24/7 kundtjänst, professionell personal, 30-dagars test av det hanterade kontot, tillgång till 5 olika marknader, gratis uttag, 1:25 hävstångseffekt, personlig analytiker.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 25.000, 24/7 kundservice, professionell personal, veckosession med analytiker, tillgång till 5 olika marknader, gratis uttag, 1:25 hävstångseffekt, personlig analytiker.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 50.000, 24/7 kundservice, professionell personal, veckosession med analytiker, tillgång till 5 olika marknader, gratis uttag, 1:25 hävstångseffekt, personlig analytiker.

VIP-konto: minsta initiala insättning € 250.000, servicio de atención al cliente 24/7, cuadro profesional, sesiópn semanal con analista, acceso a 5 mercados diferentes retirada gratuita, apalancamiento de la cuenta gestionada 1:25, cuenta totalmente gestionada.

IGM Holdings kontotyper
IGM Holdings kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som IGM Holdings erbjuder är: egen plattform.

Pasaremos a analizar, ahora, los diferentes recursos y ayudas para el trader que IGM Holdings proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

IGM Holdings webbplats
IGM Holdings webbplats

IGM Holdings ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om IGM Holdings 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: igmholdings.com

📞 Telefonnummer: +44 2078712403 | +43 720145057

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av IGM Holdings. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på IGM Holdings <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget IGM Holdings är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, använder falska uppgifter, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och slutligen saknar reglering ( icke-reglerat företag). Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en septiembre de 2021 FCA añadió a IGM Holdings till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en octubre de 2021 AMF (Francia) añadió a IGM Holdings till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Enlace a la ⚠️ advertencia de octubre 2021 de AMF

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IGM Holdings? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «IGM Holdings: Betyg och kommentarer»

 1. Denis svar

  La FCA el regulador de inglaterra denunció a IGM HOLDINGS por estafadores, se hacen pasar por empresa regulada pero NO LO SON

  te quieren engañar y hacerse pasar por una empresa seria, pero no son más que una estafa…

  cuidado porque son unos ladrones profesionales

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Denis, gracias por comentar sobre IGM Holdings. Este broker es una ESTAFA. La FCA (Regulador Financiero de Reino Unido) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Rsmiro svar

  Son una estafa. Tengo en mi cuenta 138.000 euros y el 28 de julio me hacían liquidación. Sigo esperando. Puros delincuentes y profesionales de la estafa

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Rsmiro, gracias por comentar sobre IGM Holdings. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. J. svar

  Bedrägeri

  Hej: Jag har en balans på mer än 20.000 XNUMX dollar på DE IGM -innehavet.
  De har helt ignorerat kontantuttag, utan tillägg.
  Ya envié una transferencia del 19% por el total para liquidar la cuenta y no cumplieron.

  Ya te aislán de tu brocker, diciendo que a cogido el COVID y esta ingresado.
  Que no pueden atenderte por esto mismo, pasan a la liquidación de la cuenta con el envió de dinero 19% sobrecoste.

  Efter att ha ringt numret som kommer från Schweiz och klagat, ringer en chef till dig och berättar att de har sparkat personen som deltog i dig.

  För närvarande inget svar förmodligen från Schweiz.

  En person säger att han ska ge dig svar på en timme och ringer dig inte ens igen, även om du insisterar på att få kontaktmeddelanden.

  I dina kontovillkor har du rätten
  a retiradas de dinero sin costes añadidos alguno.

  Att vara helt falsk, eftersom bortsett från att blockera dig i kontosektionen, ta ut pengar.
  Som deltog i mig, säger att det har en kostnad enligt banken med en 4 till 5% tillägg för
  delbelopp att ta ut.

  Bedrägeri efter bedrägeri, förutom pengar moralisk frustration att tro att du har pratat med människor, om otvivelaktiga etiska och moraliska värderingar.

  Vilken synd, av skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej J., tack för din kommentar om IGM Holdings. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Maria Gloria svar

  God eftermiddag alla,

  Denna mäklare från min synvinkel och den erfarenhet jag har med dem för att ta ut mina pengar, ÄR EN RIKTIG SCAM, jag rekommenderar det inte till någon.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria Gloria, tack för att du kommenterar IGM Holdings. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Kamil svar

  Czy jest jakaś opcja aby odzyskać od nich pieniądze też zostałem oszukany

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kamil, tack för din kommentar om IGM Holdings. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://polecanibrokerzy.com/odbierz-swoje-pieni%C4%85dze%2C-my-Ci-pomo%C5%BCemy/

   Hälsningar.

 6. BARA svar

  DE ÄR INTE I SCHWEIZ !!! DE ÄR EN BLUFF !!!

  OM DE VAR I SWITZERLAND, SKULLE DE ÄNTLIGEN REGLERAS, SOM ÄR REGULATOREN FÖR DETTA LAND, AV SKYLD SKA DE VARA

  LJUG INTE !! DE ÄR INTE I SCHWEIZ ELLER ÄR DE REGLERADE, ELLER ÄR DE FÖRSÄLJADE TILL ERBJUDANDE AV FINANSIELLA TJÄNSTER, DE ÄR FÖRETAGSTYPEN NÄR DU VILL RITTA DIN KAPITAL, DE SLUTAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JUSTO, tack för din kommentar om IGM Holdings. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. ivana svar

  Det är en bluff, jag kan inte ta ut mina pengar, några rekommendationer?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hola Ivana, gracias por comentar sobre IGM Holdings. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *