Kommentarer om iMarketsLive
I denna avdelning vi kommer att analysera iMarketsLive (kallas även av namnet: imarketslive.com), är en plattform för investeringar och social handel. Rekommenderas iMarketsLive verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om iMarketsLive ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är iMarketsLive ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ iMarketsLive nämner att vara del av: International Markets Live LTD. (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar dess förordning, ser vi att den inte regleras eller övervakas av någon myndighet.

 

UPPMÄRKSAMHET: iMarketsLive är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av iMarketsLive, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av planer:

IBO -kit: $ 15 handpenning och $ 15 per månad, tillgång till iMarketsLive marknadsföringssystem och detaljhandelstjänster.

Platinapaket: 195 dollar i förskott och 145 dollar per månad, tillgång till “harmonisk skanner”, iMarketsLive -akademin, iMarketsLive TV och Daily Swing Traders.

Platinummedlemskap: 235 dollar i handpenning och 185 dollar per månad, tillgång till allt som Platinumpaketet erbjuder, plus valutasignaler, SwipeTrades och FusionTrader.

 

La plattform att fungera som iMarketsLive erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som iMarketsLive tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

IMarketsLive webbplats
IMarketsLive webbplats

iMarketsLive ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om iMarketsLive 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: imarketslive.com

📞 Telefonnummer: 1-917-354-4965

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar iMarketsLive. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på iMarketsLive ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget iMarketsLive är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder någon juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i ett skatteparadis) och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes CMF iMarketsLive till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CMF: s varning i juli 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom SBS (Peru) iMarketsLive till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till SBS juli 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att iMarketsLive är nära kopplat till IM-akademin, ett företag anklagat för att ha begått många bedrägerier.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om iMarketsLive? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «iMarketsLive: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANA, tack för att du kommenterar iMarketsLive. Denna mäklare är en SCAM. CMF (Chiles finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CMF-länk), har också SBS (Financial Regulator of Peru) varnat för detta bedrägeri (se SBS -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 1. Rodrigo svar

  Det är en enorm bluff här i Chile har dömts av CMF för mängden bedrägerier, var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för att du kommenterar iMarketsLive. Denna mäklare är en SCAM. CMF (Chiles finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CMF-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *